Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hateboer kan in de zomer mooie stap maken binnen de Serie A’

Laatste update:

Hans Hateboer is sinds januari vorig jaar actief in bij het Italiaanse Atalanta en is daar uitgegroeid tot een vaste waarde op de rechterflank. De 24-jarige vleugelverdediger kan La Dea na dit seizoen echter mogelijk inruilen voor een avontuur in Rome, aangezien de Corriere dello Sport donderdagmiddag bericht dat de drievoudig Oranje-international in beeld is bij Lazio.

I Biancocelesti hebben volgens de Italiaanse sportkrant met onder meer Patric, Adam Marusic en, eventueel, Riza Durmisi en Senad Lulic een aantal spelers in huis die op rechts uit de voeten kunnen, waardoor het in januari waarschijnlijk niet op zoek gaat naar versterkingen voor die flank. Aankomende zomer is dat echter een ander verhaal, aangezien trainer Simone Inzaghi op zoek is naar een langetermijnoplossing voor zijn rechterkant.

De oefenmeester laat zijn elftal graag in een 3-5-2-opstelling aantreden en hoopt na dit seizoen een nieuwe optie aan zijn selectie toe te kunnen voegen. Hateboer is in de afgelopen dagen als een van de kandidaten omhooggekomen: de van FC Groningen overgenomen verdediger heeft zich goed ontwikkeld in de Serie A, is fysiek sterk, snel en heeft een goede voorzet, zo klinkt het in Rome. De rechtsback beschikt daarnaast over een tot medio 2020 doorlopend contract, waardoor Atalanta hem volgend jaar moet verkopen als het nog wat aan hem wil overhouden. Een verlenging van die verbintenis is overigens ook een optie.

Naast Hateboer zou Lazio denken aan de komst van Matteo Darmian. De Italiaan is op het tweede plan geraakt bij Manchester United en wil graag terugkeren naar de Serie A om in de aanloop naar het EK van 2020 niet uit beeld te raken bij de Italiaanse nationale ploeg. De 28-jarige verdediger wordt echter ook genoemd bij kapitaalkrachtigere clubs als Internazionale en Napoli, waardoor het maar de vraag is of Lazio mee kan in de concurrentiestrijd.

Zou jij Lazio een goede club vinden voor Hans Hateboer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou natuurlijk een hele mooie stap zijn voor hem. Leuk dat hij zich zo door blijft ontwikkelen. Samen met Dumfries de beste kandidaten voor de rechtbackpositie in Oranje de komende jaren.

22 november 2018 om 14:28

Ik wil Kenny Tete nog niet echt uitvlakken na zijn slechte wedstrijd tegen DU. Heeft nog jaren te gaan en mits hij voor de juiste vervolgstappen kiest ook zeker nog een optie.

22 november 2018 om 14:39

Tete... die was niet zo goed hè?! hahah

Normaal gesproken verdedigend natuurlijk wel heel sterk maar aanvallend altijd teleurstellend. Hateboer vind ik beter

22 november 2018 om 14:40

Een fitte Karsdorp zou ook niet misstaan. Jammer dat het al bijna logisch lijkt dat we hem over het hoofd zien.

22 november 2018 om 16:24

Tete is tactisch en positioneel zo ongelofelijk slecht, dat die dan vervolgens een keer een sliding maakt omdat die tactisch niet goed stond maakt hem geen goede back. Niet voor niets vierde back van Lyon.

22 november 2018 om 16:25

Haterboer komt vreselijk tekort voor Oranje, bij Atalanta in een 532 kan het nog wel, maar een Janmaat of een Karsdorp zijn betere alternatieven. Desalniettemin zou ik Dumfries laten staan.

23 november 2018 om 18:07

Hij heeft serieus 1 keer de kans gegeven. En toen tegen Engeland stond er een rechterkant met allemaal spelers die elkaar nog niet begrepen. Janmaat btw vind ik ook niet geweldig en zou die wel bij atalanta spelen?

22 november 2018 om 16:51

Snap dat mensen niet overtuigd zijn van Tete maar Hateboer was nou ook niet echt sterk in de wedstrijden die hij in Oranje speelde. Begin steeds meer te denken dat Hateboer ook niet geschikt is voor een 4-mans verdediging maar wel top is voor een 5-mans achterhoede. Ook niet voor niks dat Inzaghi aan Hateboer zou denken aangezien Inzaghi graag 5-3-2 speelt.

23 november 2018 om 18:08

Maak daar maar wedstrijd van, snap niet dat spelers zo snel afgeschreven worden terwijl z'n fouten tegen Engeland vooral uit miscommunicatie voorkwamen.

23 november 2018 om 19:26

Tegen Italië was ie wel sterk? Vond hem heel zwak, werd ook terecht gewisseld toen.

Zou mooie stap zijn voor hem.

Off;zo heb je gewoon 4 goeie spelers voor 1 positie als iedereen zich blijft ontwikkelen.
Dumfries,hateboer,karsdorp,tete.

En aan de linkerkant heb je dan weer eigenlijk niks? Wie is eigenlijk de backup van Blind bij oranje?

22 november 2018 om 14:41

Van Aanholt

22 november 2018 om 14:43

De afgelopen periodes was het Van Aanholt. Wellicht dat Willems zichzelf weer eens in de kijker zou kunnen spelen. Hij is ook nog jong en heeft bij PSV vaak genoeg laten zien wel wat te kunnen.

22 november 2018 om 14:51

Janmaat? Tete zie ik liever niet. Die mag zich eerst weer bewijzen bij zijn club. Wat een drama. Ook in de voorgaande wedstrijden was het drama.

22 november 2018 om 14:51

Ake is momenteel de back-up van Blind, maar dat is eigenlijk een centrumverdediger. Van Aanholt zit ook vast in de selectie, maar hij is verdedigend zwak. Daarachter komt helaas er een tijdje niets. Willems is onder de nieuwe trainer bankzitter bij Frankfurt en op zoek naar een transfer in de winterstop. Heel jammer want hij zou eigenlijk de ideale back voor Oranje kunnen zijn.

22 november 2018 om 14:53

Dijks, Sinkgraven, Buttner of Pieters?

Nee, zonder gekheid. Dat is inderdaad wel een zorgenkindje. Misschien kan Kongolo zich nog flink ontwikkelen. Wellicht kan Willems zich in de toekomst terug kunnen knokken en anders van Aanholt?
Zou Warmerdam zich (ooit) kunnen ontwikkelen tot Oranje klant? Ik weet onvoldoende over hem, maar misschien kunnen kenners meer zeggen?

22 november 2018 om 15:33

Voor RB heb je inderdaad die vier die jij noemt, plus ene Veltman (geblesseerd, maar komt straks terug en is dan weer kandidaat door die plek natuurlijk) en Janmaat. Oftewel, het is nu eventjes 'dumfries, Dumfries, Dumfries, maar ik geef je op een briefje dat de speler die in vier jaar tijd van Barendrecht via Sparta, Heerenveen en PSV nu de beste Rb van oranje is geworden, uiteraard ook gewoon een terugval mee gaat maken en een periode krijgt dat het allemaal niet in Goud verandert wat je aanraakt en dat hij een slechte periode gaat meemaken. Is niet erg. Het overkwam iedereen. Of het nou Van der Wiel was, Van Rhijn, Tete, Karsdorp, Janmaat, etc. Dus dat staat Dumfries ook te wachten.

En dat betekent dus ook dat de bondscoach gewoon moet selecteren wie op dat moment het beste in vorm is of lijkt. En dat kan voorlopig Dumfries zijn maar als die straks zijn terugval heeft en Veltman maakt een mooie comeback bij Ajax, dan staat die gewoon in de basis straks als we in de finale van de Nations League staan!

Op linksback geldt dat Blind die plek krijgt (omdat hij niet meer in aanmerking komt voor een positie centraal omdat we niet meer met vijf verdedigers spelen en ook niet als middenvelder omdat er beteren zijn en hij daar overlopen wordt) omdat hij nu eenmaal in het team moet. Daarna krijg je net als op Rb gewoon een setje spelers die niet heel erg veel voor elkaar onder doen, zoals Aké en Van Aanholt. Daarna inderdaad Willems, als die weer speelt.

Oftewel, op zich zijn er voldoende opties op zowel links als rechts.

22 november 2018 om 16:25

Veltman is niets voor Oranje, net als Tete en Haterboer komt ook tekort. Laat Dumfries maar staan en met Janmaat en Karsdorp heb je ook twee prima alternatieven.

22 november 2018 om 16:54

Veltman hoef ik echt niet in Oranje te zien. Viel Europees bij Ajax al steeds door de mand met die domme kaarten in de Europa League. Nou niet echt het niveau dat Oranje ambieert.

22 november 2018 om 17:14

Jaimy

Realistisch gezien, hoe groot acht jij de kans dat Veltman niet terugkeert in de selectie van oranje? Ik acht die kans bijzonder klein. Omdat Koeman er anders over denkt dan jij.

Veltman is uiteraard gewoon een optie voor die plek en eentje die een paar streepjes voor heeft op Karsdorp en Janmaat, om maar twee namen te noemen.

22 november 2018 om 18:08

@constant kante

was Koeman niet juist de man die Veltman passeerde toen hij bij Ajax een vaste basisklant was? de wedstrijd erna volgde Ten Hag zijn voorbeeld en passeerde Veltman ook. volgens mij is Koeman daarom helemaal niet zo gecharmeerd van Veltman

23 november 2018 om 07:31

Zeggen dat Hateboer tekort komt, en daarna zeggen dat karsdorp een "prima" alternatief is.

Volgensmij kijk je nooit wedstrijden van de serie A anders zou je dit niet zeggen.

Karsdorp kan misschien aanvallen, maar laat verdedigend zijn man continu uit zijn rug lopen.

Terwijl Hateboer zichzelf echt heel knap staande houdt in italië.

22 november 2018 om 15:56

Niemand noemt willems ? Dpetbhet toch vrij aardig bij frankfurt . Mag wel weer een keer de kans krijgen

22 november 2018 om 16:07

Is dat zo ja? Gister stond namelijk nog op voetbalzone dat hij mag vertrekken. Hij heeft ook in de afgelopen maanden maar 6 wedstrijden mogen meedoen, en maar 2x als basisspeler. Voor de rest moest hij het doen met invalbeurten van 10 minuten. Die verdient op het moment in ieder geval geen kans.

22 november 2018 om 16:53

Jij volgt duidelijk Willems niet staat al tijden naast de basis. Inmiddels tribuneklant.

22 november 2018 om 16:27

Voor links heb je een Kongolo, Van Aanholt , Willems of een Ake. Zou zeker Blind niet tegen grote landen opstellen en één van deze snellere jongens wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren