Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde klap voor FC Twente: ‘Het is verschrikkelijk balen’

Laatste update:

Marino Pusic kan voorlopig geen beroep doen op Wout Brama. FC Twente meldt dat de middenvelder in de wedstrijd tegen FC Groningen een knieblessure heeft opgelopen. De club hoopt dat Brama voor de winterstop nog in actie kan komen.

De 32-jarige Brama liep de kwetsuur op toen hij donderdag aan het einde van de wedstrijd (0-2 winst) werd geraakt door Rits Doan. De middenvelder van FC Groningen kreeg van scheidsrechter Danny Makkelie een gele kaart. Brama speelde het duel uit, maar bleef last houden.

De aanvoerder onderging vrijdag een MRI-scan en vervolgens werd zijn knie in een brace gezet. “Toen de dokter vertelde dat ik de buitenband van mijn rechterknie ingescheurd heb, schrok ik echt. Het was een pittige tackle, ik had ook wel wat last, maar dit is wat erger dan ik verwacht had. Wanneer je rekening houdt met een verrekking en er misschien één of twee wedstrijden uit bent, dan is dit een bittere pil.”

Brama vindt het ‘verschrikkelijk balen’: “Dat je er zo lang uit bent en het team en de club niet kunt helpen is echt kloten.” Brama keerde in de zomer terug in Enschede, na één jaar voor Central Coast Mariners te hebben gevoetbald. Dit seizoen kwam hij in de Keuken Kampioen Divisie zes keer in actie voor de Tukkers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ai..... heel erg zonde was een vaste kracht pijnlijk dit

Het was ook een lelijke en gemene overtreding !Dit is echt een aderlating want Brama is goud waard voor dit Twente!

Heftig dat die dan gewoon door heeft kunnen spelen! Zal vast door de adrenaline zijn gekomen dan neem ik aan?

Erg balen voor Twente, het had ook een donkerrode kaart moeten zijn voor Doan. Pure frustratie, schandalig dat dit slechts met geel is bestraft! Hopelijk knapt Brama snel weer op, hij is belangrijk.. tot die tijd kan het middenveld Holscher, Espinosa, Smith prima.. ook is het hopen dat Assaidi snel weer wedstrijdfit is.

Achteraf Doan alsnog schorsen.. man man man...

Assaidi rap fit, traint volledig mee weer, Espinosa op 10, Smith Holscher erachter, Zekhnini, Aitor op de vleugels, wellicht Holscher eraf voor Bapoh.

29 september 2018 om 14:14

Dat kan niet meer hij is al bestraft door de scheidsrechter. Had wel rood moeten zijn voor Doan.

Ja dit is echt balen. Brama was echt de baas op het veld in het begin van het seizoen. En zoveel spelers die controlerend kunnen spelen heeft Twente niet. Van der heijden en van der Lely zijn de twee overige opties en dan ga je er op kwaliteit heel erg op achteruit.

Smith zou deze rol ook op zich kunnen nemen maar wordt door Pusic gezien als een 10. Waardoor Espinosa telkens op de linker kant wordt gezet wat niet zijn beste positie is. Ook Holscher op het middenveld is een grap. Zo kan je wel vaststellen dat het middenveld duidelijk een probleem gaat krijgen de komende tijd.

Fijn dat wij nu zwaar gedupeerd zijn omdat meneer Doan niet om kan gaan met zijn frustraties. Volgende tegenstanders mogen wel een harnas dragen.

Mogelijk dat van der Heijden nu eens een echte kans krijgt. Hij viel vorig seizoen ook al regelmatig in en was dan zeker niet de minste. Misschien brengt hij wel meer snelheid in de ploeg wat in de Keukenkampioen divisie een voordeel kan zijn. Ook een echte jongen van de club. Verder hopen dat Vuckic weer fit wordt, die kan echt het verschil maken. Maar dat zal wel na de winterstop worden.

1 oktober 2018 om 09:47

Gisteren gespeeld.. wat ontzettend waardeloos!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren