Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hansi Flick wijdt tijdens presentatie als bondscoach uit over Mario Götze

Laatste update:

Het goede spel van Mario Götze bij PSV is ook Hansi Flick niet ontgaan. De nieuwbakken bondscoach van de Duitse nationale ploeg ging dinsdag tijdens zijn presentatie in op de ontwikkeling van de aanvaller. Götze eiste afgelopen zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal een hoofdrol voor zich op tegen Ajax (0-4 winst). Volgens Flick is het niet uitgesloten dat Götze in de toekomst weer deel uitmaakt van de Duitse ploeg. De PSV'er speelde zijn laatste interland in 2017.

"De beste spelers zullen worden uitgenodigd", zei Flick tijdens zijn presentatie in Frankfurt. Flick wil daarmee blijven rekenen op spelers als Thomas Müller en Mats Hummels, mits de twee goed presteren bij hun club. Ook Marco Reus, die voor aanvang van het Europees kampioenschap bedankte voor deelname aan het eindtoernooi, mag zelfs concrete hoop hebben op een vervolg als international. Alleen Toni Kroos heeft tot op heden zijn afscheid aangekondigd. "Als ze op hun best presteren, dan maken ze deel uit van dit team", aldus Flick.

In hetzelfde rijtje als bovengenoemde spelers kan ook Götze worden geschaard. De PSV'er draait een ijzersterke voorbereiding en was onder meer belangrijk in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax met een schitterende treffer. "Göze zit weer op het goede spoor in Eindhoven. Hij scoort en is belangrijk voor het team", wijdde Flick kort uit over Götze. In de tijd dat hij onder contract staat bij PSV kwam Götze nog niet uit voor Duitsland. Zijn ploeggenoot, linksback Philipp Max, kwam wel tot drie interlands. De laatste keer dat Götze het shirt van die Mannschaft over zijn hoofd trok was tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk in november 2017 (2-2).

Flick staat begin september voor het eerst langs de lijn als bondscoach tijdens een drietal WK-kwalificatiewedstrijden. Liechtenstein, Armenië en IJsland zijn achtereenvolgens de tegenstanders. Duitsland staat op dit moment derde achter koploper Armenië en nummer twee Noord-Macedonië. Laatstgenoemde was eind maart verrassend met 1-2 te sterk voor Duitsland. Alleen de nummers één in de poule plaatsen zich rechtstreeks voor het WK in Qatar volgend jaar. Flick maakt op 26 augustus voor de eerste keer zijn selectie bekend.

Hoort Mario Götze in de Duitse nationale ploeg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heb echt genoten van hem tegen Ajax samen met Sangare & Madueke beste man bij PSV. Hoe hij stond te goochelen als een tovenaar voor die 0-2 van Madueke was echt van grote klasse. Hoop dat hij weer in beeld komt bij de Mannchaft als hij fit blijft.

10 augustus 2021 om 15:27

Nou, hoop dat ze hem bij Duitsland lekker bij PSV laten. Kan hij de interlandperiodes mooi gebruiken om bij te komen ipv weer allerlei nietszeggende wedstrijden spelen en geblesseerd raken 😅

10 augustus 2021 om 16:16

Is wel goed voor het aanzien van PSV. En voor spelers aantrekkelijker om een stap achteruit te doen om er twee vooruit te doen. Wat ook al een tijd populair is bij de Nederlandse internationals (Blind, Klaassen, De Jong, Van Ginkel, Pröpper).

10 augustus 2021 om 18:06

Ja Gotze is en blijft een HELE grote speler. Duitsland wereldkampioen gemaakt. Hij zal daar altijd de aandacht voor blijven kijken en altijd genoemd worden voor die Mannschaft. Mooi dat hij het in Eindhoven weer op de rit krijgt al moeten we afwachten hoe hij het fysiek volhoud. Maar wel een topper, pure kwaliteit

Dit zou geweldig nieuws zijn voor de Eredivisie in zijn algemeen. Als een Max en Gotze standaard een plekje krijgen in de vaste selectie. Andere spelers die net buiten de boot vallen bij een bayern en dortmund denken dan misschien ook van als ik het in Nederland probeer maak ik misschien weer kans op een uitnodiging.

10 augustus 2021 om 15:34

Heeft meer te maken met de connecties die Schmidt heeft in Duitsland dat zij naar Nederland zijn gekomen.

10 augustus 2021 om 15:46

Hoeft niet per sé. Kijk bijvoorbeeld ook naar Madueke en Malen zelfde soort verhaal. Spelers die komen om minuten te maken. Daarvoor moeten onze clubs wel Europees presteren.

10 augustus 2021 om 15:47

Klopt, maar het heeft wel deuren geopend. Laten we hopen dat meerdere spelers dit voorbeeld volgen.

10 augustus 2021 om 17:57

@KeesKlomp630, dus extra goed dat PSV Schmidt heeft vast weten te leggen, vergroot je als club je netwerk mee. Wordt vaak nogal verwijtend over gedaan, maar een Haller is er ook door Ten Hag gekomen. En een vorstelijk salaris voor NL begrippen

10 augustus 2021 om 15:59

Max moet eerst weer eens 5 fatsoenlijke wedstrijden achter elkaar spelen. Hij speelt al sinds de winterstop van afgelopen seizoen matig tot slecht.

10 augustus 2021 om 16:17

Ja, maar hij kan ook gewoon echt niet goed verdedigen. Hij is zo wild, kan nooit even de bal afschermen en een rustig passje geven. Hij glijdt verdedigend ook altijd waardoor die, als die de bal niet verovert, meteen 20 meter achter ligt.

10 augustus 2021 om 16:24

En niet te vergeten, hij hapt werkelijk waar altijd.

10 augustus 2021 om 16:45

Hij kan misschien niet goed verdedigen maar het kan zijn dat bij een sliding vanavond Berghuis uit z'n zak komt rollen.

Oportunisme ten top.. uiteraard een mooie speler en zaterdag speelde hij uitstekend. Afgelopen jaar speelde hij meer niet dan wel en om in Duits nationale elftal te komen is er meer nodig dan paar goede potjes in de ED. Inneem aan dat de keuzeheer veel keuze heeft en dus ook fittere/betere spelers..

10 augustus 2021 om 15:34

Duitsland zelf stelt toch ook niet zoveel meer voor? Ik denk juist dat het niet opportunistisch is gezien hij alweer een dik jaar echt meer dan prima presteert. Overigens heeft Götze vorig seizoen 'gewoon' 25 potjes in de benen hoor, jij overdrijft een beetje.

10 augustus 2021 om 16:07

Dat kwam door een matige trainer die er al lang uitgemoeten had. Met Wirtz, Goretzka, Havertz, Reus, Brandt, Draxler en Muller heeft Duitsland legio spelers die op 10 kunnen.

10 augustus 2021 om 15:48

Opportunisme? Het is de bondscoach van Duitsland die hier spreekt. Niet een analist. Kennelijk is het daadwerkelijk een overweging.

Het zou een mooie beloning zijn voor het lef van Gã¶tze om die toch vrij alternatieve en gewaagde stap naar PSV te maken vorig jaar. Het is dan namelijk niet zomaar gezegd dat je als naam ook presteert, PSV is net zo goed een moeilijke topclub dat toen hij kwam ook niet in de beste tijd zat. PSV lijkt nu mede door Gã¶tze en Schmidt de boel behoorlijk op de rails te hebben. Als PSV Champions League haalt, waar ik eigenlijk van overtuigd ben, dan zouden er nog wel hele mooie dingen kunnen gebeuren en dan wordt het voor de Duitse bondscoach echt wel interessant om hem er weer bij te halen. Duitsland lag er afgelopen EK in dezelfde ronde uit als Nederland, had zelfs mindere resultaten en verloor niet heel lang geleden nog gewoon van Noord-Macedonie, laten we dat niet vergeten. Die kunnen helden als Gã¶tze echt wel weer goed gebruiken.

zo zonde dat Gotze die blessure aandoening kreeg want hij had de gouden bal kunnen winnen en jarenlang in de top 5 van Europa kunnen eindigen als beste spelers samen met Ronaldo Xavi Messi en Iniesta. hopelijk kan hij zijn Carrière weer een beetje oppakken en deelname aan de CL en een Rentree bij het Nationaal elftal zou een mooi begin zijn

Götze loopt weer geweldig te voetballen en het loopt als een tierelier bij hem op dit moment. Gezien zijn nog maar 1 jarige contract zou ik graag zien dat Overmars zich voor hem gaat melden bij Psv om wat zand in de Psv motor te gooien

10 augustus 2021 om 15:50

Ja gaat toch niet van een Benz naar een Fiat😜 haha hoop niet dat het ooit werkelijkheid wordt.

10 augustus 2021 om 15:56

In de Bundesliga maakte Götze ook een transfer van de ene topclub Dortmund naar de andere topclub Bayern München dus wie weet 😉

10 augustus 2021 om 15:57

Lijkt mij ook niet, en dan ook nog een Fiat waar je niet eens zeker van bent of je erin mag zitten

Gotze plakt er denk ik nog wel een jaartje aanvast, daarna zal hij misschien wel weer terug naar Dortmund gaan of een iets mindere Duitse club waar hij een zekere basisplek krijgt.

10 augustus 2021 om 16:00

Dat was een flinke stap vooruit. Het gat tussen Dortmund en Bayern was die tijd heel groot. Dat is tussen Ajax en PSV natuurlijk stukken kleiner. Als dat gat er aankomend seizoen al is.

10 augustus 2021 om 16:10

Financieel kan Ajax Götze wel behoorlijk wat meer bieden. Hoeveel zou hij nu per jaar verdienen bij PSV?Het gat tussen Ajax en Psv was vorig seizoen ook best behoorlijk maar lijkt nu wel weer flink verkleind of zelfs gedicht te zijn.

10 augustus 2021 om 16:19

Ajax is dan ook geen Fiat
En hij mag zeker plaats nemen in de auto gezien zijn status

10 augustus 2021 om 16:34

Je benoemt het zelf al, verkleind of gedicht. Dus dan is die stap niet zo logisch als toen de tijd van Dortmund naar Bayern. Ik dacht gelezen te hebben 3 miljoen per jaar. Daar zal Ajax echt niet ver boven gaan zitten lijkt mij. Maar dat is speculeren van mijn kant.

10 augustus 2021 om 17:18

Oh dat is best een behoorlijk salaris voor PSV begrippen als dat zou kloppen!

Tuurlijk maakt Götze een kans als hij zi door gaat, gozer loopt over van kwaliteit. Hij moet gewoon topfit zijn en blijven spelen.

Nou ja, je hebt zat spelers daar die op 10 kunnen, waarvan een groot gedeelte nog jong is. Ik zou dan ook eerder Havertz of Brandt de kans geven. Daarnaast zitten in zijn leeftijdscategorie ook nog een aantal spelers die bij grotere clubs basis spelen, zoals Reus en Muller. Tot slot nog een flink aantal talenten, Musiala, Wirtz, die mee kunnen. Ik denk dat Götze niet heel gauw een oproep zal krijgen, maar het is leuk voor hem en voor PSV dat er aan hem wordt gedacht.

Goed voor het aanzien van de Eredivisie en PSV in het bijzonder. Aan de andere kant denk ik ook 'laat die Mario lekker in Eindhoven blijven.' Het is geen type die 60 wedstrijden in een seizoen kan maken. We moeten zuinig zijn op Supermario.

Hoop het voor hem en psv. Maar hoop moet dat hij fysiek klachten gaat krijgen na dat reizen en spelen. Veel spelers boven 30 stoppen al international omdat het fysiek niet te doen is. Gotze was al niet de fitste. Kwalitatief zeker goed genoeg.

Qua voetballend vermogen zou Götze meekunnen met het Duitse elftal. Maar dot kent 2 kanten.
Het is goed voor de status van PSV en de ED. Maar het zal ook meer fysiek druk leggen op Götze. En ik weet niet of we daarop zitten te wachten. Imo kan Götze beter alle energie in psv leggen om te proberem de CL te halen én er in te overwinteren.

Ik kan het mis hebben, maar wordt Götze niet uitgefloten door zijn eigen land? De Duitse volk zijn helemaal klaar met hem. Hijzelf wil ook niet meer in Duitse clubs spelen. Ik hoorde dit via de meiden in de wandelgangen 🙄 en ik weet niet of het waar is. Zal vast te maken hebben met de vrouw van Götze. Ik weet dat die meiden van wie ik het nieuws heb gekregen, nooit van Götze hebben gehoord😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren