Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay jr. geïmponeerd door Ajacied: ‘Het is altijd zo beestachtig’

Laatste update:

Matthijs de Ligt maakte andermaal indruk in de wedstrijd van Oranje tegen Engeland in de halve finale van de Nations League. De Ajax-verdediger, die eerder in het duel een strafschop weggaf, zorgde al koppend voor de gelijkmaker in de tweede helft. Door een eigen doelpunt van Kyle Walker en een treffer van Quincy Promes trok het Nederlands elftal het treffen in Portugal in de verlenging naar zich toe (3-1).

“Maguire en Stones (centrale verdedigers van Engeland, red.) zijn goede koppers, dus je zou zeggen: als je timing goed is en je een beetje slim bent, moet je De Ligt wel tegen kunnen houden”, zegt Ronald de Boer na afloop in zijn analyse voor FOX Sports. Dat gebeurde echter niet, want de Ajacied was alert bij de hoekschop van Memphis Depay en kopte raak. “Hij loopt zó goed weg.”

“Hij weet precies op het juiste moment het sprintje te maken", vervolgt De Boer zijn lofzang op De Ligt. "En dan die aanzet omhoog. Dat kun je niet leren, dat hebben sommigen gewoon. Die springen net iets eerder dan de ander. Hij heeft het van jongs af aan waarschijnlijk één keer goed meegemaakt en dat verleert hij niet meer.” De verdediger van Ajax was scoorde ook op een dergelijke manier in de Champions League-duels met Juventus en Tottenham Hotspur.

De Boer krijgt bijval van Hans Kraay jr. "Ik ken spelers die minder hard schieten dan dat De Ligt kopt. Het is nooit een schampertje, het is altijd zo beestachtig." De centrale verdediger van Oranje bereidt zich voor op de finale van de Nations League. Portugal, in de halve eindstrijd met 3-1 te sterk voor Zwitserland dankzij een hattrick van Cristiano Ronaldo, is zondag de tegenstander in Porto.

Wint Oranje de Nations League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja Hansie Hansie, het is ook gewoon een beest. Geweldige toekomst heeft hij voor zich!

7 juni 2019 om 13:56

Als je een geweldige toekomst achter je hebt, wordt het pas echt een probleem.

De Ligt is een uniek verdedigend talent wat zelden is gezien op de voetbalvelden. Ik kan me weinig tot geen verdedigers heugen die zo geweldig zijn als de Ligt en helemaal niet op die leeftijd. Gewoonweg bizar!

7 juni 2019 om 13:48

Exact, mensen vergeten ook te vaak dat die jongen pas 19 is, aanvallen op die leeftijd is een stuk makkelijker en vrijer als je dan een fout maakt raak je de bal kwijt. Als de Ligt een fout maakt is de kans op een doelpunt groot. Van Dijk is momenteel bijvoorbeeld misschien wel de beste centrale verdediger ter wereld. Maar de Ligt is niet veel minder en pas 19!
Die heeft nog bijna 10 jaar om ervaring op te doen t.o.v. van Dijk dus die jongen gaat een geweldige toekomst tegemoet.

7 juni 2019 om 13:48

Varane maakte op mij dezelfde indruk op vergelijkbare leeftijd. Was ook nog eens een heel stuk sneller.
Is inmiddels, zeker afgelopen seizoen, wel wat afgegleden.

7 juni 2019 om 15:24

Wel wereldkampioen en een sloot EC I's. Pas 26. Hopelijk voor De Ligt heeft hij ook z'on prijzenkast over 7 jaar.

7 juni 2019 om 15:26

Ligt niet echt aan Varane maar meer aan de club waar hij speelt.

7 juni 2019 om 13:48

Exact, mensen vergeten ook te vaak dat die jongen pas 19 is, aanvallen op die leeftijd is een stuk makkelijker en vrijer als je dan een fout maakt raak je de bal kwijt. Als de Ligt een fout maakt is de kans op een doelpunt groot. Van Dijk is momenteel bijvoorbeeld misschien wel de beste centrale verdediger ter wereld. Maar de Ligt is niet veel minder en pas 19!
Die heeft nog bijna 10 jaar om ervaring op te doen t.o.v. van Dijk dus die jongen gaat een geweldige toekomst tegemoet.

7 juni 2019 om 14:11

Verschil tussen Varane en de Ligt is dat de Ligt een absolute leider is die de verdediging op deze leeftijd al stuurt.

7 juni 2019 om 15:05

Nouja, Varane hoeft dan ook niet te leiden als je bij Real Madrid speelt met al die vedettes om je heen. Denk je dat de Ligt aan Sergio Ramos even instructies zou geven? Een verdediging sturen met Daley Blind, van Dijk en Denzeltje Dumpfries is even andere koek dan een verdediging met Sergio Ramos, Marcelo en Carvajal.

Verder hield Varane zich op jonge leeftijd al goed staande tegen Lionel Messi en andere topspelers. Kijk de clips er maar op na. Eerlijk gezegd had ik van Varane's ontwikkeling meer verwacht hedendaags, wat dus de grote reden is dat we Matthijs niet zo moeten hypen.

7 juni 2019 om 16:29

Ja, dat denk ik wel als het er op aan komt. Dat soort gasten zien de kwaliteiten van de ander en zullen dan commentaar of aanwijzingen accepteren.

Cillessen 6: Prima gekeept, hiphopPinto-achtige doeltrappen.
Dunfries 6.5: Vededigend sterk en lekker fel, aanvallend vaak te onbeholpen.
De Ligt 6.5: Geweldige pot op enkele secondes na.
VvD 8
Blind 8
De Roon 6.5
Wijnaldum 6
Frenkie 8
Babel 6
Depay 6: Waardeloze pot maar superbelangrijk
Bergwijn 7

Wat een kennis. Voortaan moet ik maar de cijfers namens voetbalzone uitdelen.

7 juni 2019 om 13:51

Mooi dat je Blind een 8 geeft, speelde aan Nederlandse kant het beste in mijn optiek.

7 juni 2019 om 13:54

Superbelangrijk en een 6 gaan voor mij niet samen. Dus als hij onbelangrijk was geweest maar z'n aannames beter gingen en er wat leuke acties uitkwamen had je hem een 7 of hoger gegeven? Ik vind een 7 meer op z'n plaats voor Memphis. Iedereen heeft wel eens een mindere dag. De meesten geven dan ook in statistieken niet thuis. Hij levert gewoon goed.

7 juni 2019 om 14:06

Ja lastig. Redelijk verhaal. Probleem is alleen dat je 2 assists kunt geven en slecht kunt spelen, maar je kunt ook 2 assists geven en echt tranentrekkend slecht spelen. Denk aan het verprutsen van 2/3 grote kansen, luttele rollertjes van afstand, dramatische aannames en 15 verkeerde keuzes in 120 minuten tijd. Vandaar dat ik een 7 toch echt te verbloemend vind.

7 juni 2019 om 15:48

Babel had wel een 5 mogen hebben, heeft in mijn beleving bar weinig gedaan.

Het word een fenomeen , zeker bij corners van zijn team . Een machtig wapen om mee te scoren .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren