Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hancko en Lingr buigen achterstand om en schieten Feyenoord naar bekerfinale

Laatste update:

Feyenoord heeft donderdagavond een ticket voor de finale van de TOTO KNVB Beker bemachtigd. Halverwege stonden de Rotterdammers nog met 0-1 achter tegen FC Groningen, maar in de tweede helft stelde het team van trainer Arne Slot orde op zaken in De Kuip: 2-1. Dávid Hancko en invaller Ondrej Lingr verzorgden de Rotterdamse doelpuntenproductie; Laros Duarte scoorde namens Groningen. Op 21 april neemt Feyenoord het in de finale op tegen NEC.

Timon Wellenreuther stond onder de lat bij Feyenoord. De verdediging werd gevormd door Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Hancko en Marcos López. Op het middenveld vormden Mats Wieffer en Quinten Timber het blok achter nummer 10 Calvin Stengs.

Ayase Ueda, de vervanger van de geschorste Santiago Gimenez, werd voorin geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Igor Paixão (links). Luka Ivanusec belandde zodoende op de bank. Jaden Slory (18) zat voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

In de twaalfde minuut vuurde Groningen het eerste waarschuwingsschot af. Duarte profiteerde optimaal van slordig balverlies van Wieffer en hij produceerde een fraaie poging, maar het aluminium stond hem een treffer in de weg.

In de 31ste speelminuut beproefde Duarte opnieuw zijn geluk met een poging van circa twintig meter. Ditmaal had hij het fortuin wél aan zijn zijde. Het schot werd door Thomas Beelen van richting veranderd, waardoor doelman Timon Wellenreuther geen kans had: 0-1.

Feyenoord slaagde er voor rust niet meer in om de stand gelijk te trekken. Slot was duidelijk niet tevreden over het optreden van zijn ploeg en voerde in de rust direct een dubbele wijziging door. Igor Paixão en Marcos López moesten het veld ruimen voor respectievelijk Luka Ivanusec en Bart Nieuwkoop.

In de tweede helft voerde Feyenoord de druk op het vijandige doel direct op en de aanvalslust leverde na een uur spelen de gelijkmaker op. Stengs bezorgde een voorzet op maat bij Hancko, die bij de tweede paal ineens binnenschoot: 1-1.

De Rotterdammers bleven nadien aanzetten en bleken de langste adem te hebben. De beslissing viel in de 83ste speelminuut, toen Ivanusec aan de linkerkant in alle vrijheid een voorzet in de doelmond van Groningen kon leggen. Invaller Lingr tikte van dichtbij de 2-1 binnen.

In de blessuretijd verzuimde Minteh nog van dichtbij de 3-1 aan te tekenen. Bovendien kreeg Feyenoord nog een harde tik te incasseren, want Stengs moest per brancard het veld verlaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was dat voor slotfase joh? Die Peersman wat een smerigere overtreding. Gewonnen en onze ploeg is moe geloof ik. Op naar PSV, benieuwd wie er fit zijn. Ueda heb ik lang verdedigd en wat hij vanavond liet zien was echt treurig. Wieffer, ivanusec slordig vandaag. Had gehoopt op wat minuten van onze jeugd, het zat er niet in. Mooi wel die supporters van FC Groningen, die hebben zich goed laten horen

29 februari 2024 om 22:01

Sowieso bizar dat er slechts 3 minuten bijkomen.

29 februari 2024 om 22:04

Inderdaad bizar. Dat had 1 minuut extra speeltijd moeten zijn. Jurjus begon vanaf minuut 9 met tijdrekken. Pakte bij elke uittrap een goede 20 seconden. Dan moet je dat gedrag zeer zeker niet belonen met extra speeltijd.

29 februari 2024 om 22:05

Tijdrekken betekent niet dat er minder blessuretijd bijgetrokken moet worden he.

29 februari 2024 om 22:06

Hoezo is dat bizar dan? 3 minuten aan normale blessuretijd en zouden nog 4 minuten meer bijkomen voor het tijdrekken van de keeper. Nu Feyenoord voor stond is het logisch dat je die jurjus toch niet gaat belonen voor het tijdrekken?

29 februari 2024 om 22:11

Prima regel idd. Maar wel graag ook buiten de kuip toepassen

29 februari 2024 om 22:26

No shit Sherlock. Ik vind alleen dat men niet moet miepen over extra speeltijd. Er was een ploeg die met alle liefde en plezier het spel vertraagde. Tegenwoordig is dat bij elke wedstrijd van Feyenoord het geval en daar wordt je helemaal gek van kan ik je vertellen. Er zitten ook nooit consequenties aan vast. Dus zoiets hoort i.m.o. niet beloont te worden. En al helemaal niet als je alles bij elkaar rekt en het even tegen zit, dat je dan meer speeltijd zou willen, haha, de omgekeerde wereld.

29 februari 2024 om 23:05

KAWS, je staat als KKD club 0-1 voor tegen Feijenoord. Raar he, dat je dan het spel wil vertragen. Dat doet elke club tegen een potentieel grotere tegenstander. Sportief: nee. Verklaarbaar: ja.

1 maart 2024 om 05:28

Klagen over tijdrekken door de keeper van de tegenstander, maar zelf een keeper hebben die af en toe een extra bal in het veld gooit om de boel te verstoren

1 maart 2024 om 05:54

Je vergeet alleen even erbij te vermelden dat het doelpunt viel in minuut 31 en het tijdrekken begon vanaf minuut 9, zoals ik eerder al benoemde. Als je het zo wilt spelen, dan moet je achteraf niet miepen als je het te weinig extra tijd vind, want je moet dat gedrag simpelweg niet belonen.

En REPUS, het zit je nogal dwars zie ik, dat Bijlow een keer een bal in het veld gooide? Gaat het? En vooral ook even erbij vermelden dat hij het af en toe doet, om je bericht wat kracht bij te zetten. Letterlijk een keer gebeurt, lol. Droog je tranen.

1 maart 2024 om 07:19

Zolang de regels zijn, zoals ze zijn, moet de scheidsrechter zich daaraan houden. En niet aan hoe jij het graag zou zien. Dus die tijd had gewoon gespeeld moeten worden. Ik snap niet waarom hij Jurius niet eerder geel gaf. Maar die scheids was twee kanten op heel slecht.

Zoals nog wel fluiten voor vrije trap en dan ineens weer affluiten.

29 februari 2024 om 22:03

Scheidsrechters hebben duidelijk nooit gevoetbald. Zo een schaar overtreding met alle.risicos van dien geven ze niet eens een kaart voor. Als je per ongeluk op iemands.voet gaat staan om de bal af te schermen krijg je wel rood, omdat er op camera heel lelijk uit kan zien.

29 februari 2024 om 22:13

Sowieso vind ik het laatste jaren bijzonder wisselvallig. Je ziet tegenwoordig ook gewoon 2-3 tackles van achteren per wedstrijd, zonder enige intentie de bal te spelen. Vroeger was dat volgens mij gewoon rood..

Je stipt het al terecht aan. Maar sinds het VAR tijdperk ben je de sjaak als je ongelukkig over een bal heen glijdt er op een enkel terecht komt, of op een voet stapt. Maar daadwerkelijk gemene en gevaarlijke overtredingen negeren we lekker.

Wat doe gast van Groningen doet.. Dat is toch donkerrood en 18 wedstrijden schorsing. Die schopt gewoon van achteren iemand ongelukkig zonder enige intentie de bal te spelen..

29 februari 2024 om 22:03

Bizarre overtreding. Hoe is dat geen rood? Was duidelijk pure frustratie. Zag er niet best uit met Stengs, sneu.

29 februari 2024 om 22:18

Peersman heeft ook wel een reputatie hoor. Zoek maar is op Youtube: Peersman rood Cambuur-Jong Ajax.

29 februari 2024 om 22:20

Inderdaad dat was hij ook! Vond hem sws overal net te lomp en veel te fel.

29 februari 2024 om 22:56

Zo inderdaad. Of men ging er vanuit om met 60% scherpte van Groningen te gaan winnen of de vermoeidheid gaat echt parten spelen. Onze keeper heeft volgens mij de meeste balcontacten gehad. Waarom wordt er niet sneller de zijkanten opgezocht. Nu moeten Paixao en Minteh altijd direct tegen twee man een actie maken vanuit stil stand met weinig beweging om hun heen.Geertruida, Beelen en Hancko in de eerste helft, tikkie breed en soms gewoon 3x en dan de keeper er tussen. Gelukkig brak onze beste speler dit seizoen het Groningen verzet met de 1-1. Lingr maar eens in de spits proberen voor de laatste 10 min. Al is dat indirect afschrijven van Ueda.

29 februari 2024 om 23:31

Er lijkt wel een soort vloek op de spitsen van Feyenoord te zitten. Of ze presteren niet en zijn echt slecht zoals een Ueda nu of het zijn meer 1/2 seizoensvliegen en daarna niks meer waard zoals Jorgensen en dit seizoen toch ook Gimenez die zeker de laatste tijd die kant op gaat

Blij dat we in de finale staan, maar zure nasmaak overheerst nadat Stengs met een brancard van het veld moet. Bizar dat de ‘beste scheidsrechter van Nederland’ geen rode kaart geeft voor die schaar van Peersman. Op die manier kan je iemand zwaar blesseren en lijkt erop dat dat nu ook is gebeurd, triest..

29 februari 2024 om 22:01

Er was iemand hier die riep dat hij hoopte dat er wat van Feyenoord geblesseerd raakten vanwege de vermeende blessure van Veerman. Nu je zin?

29 februari 2024 om 22:04

Alles wat je roept komt ooit terug..

29 februari 2024 om 22:20

Wie dan, ik heb het nergens zien staan. Wat wil je bereiken met deze opmerking?

29 februari 2024 om 22:21

Dat was PSV fan victordekoning en die deed hetzelfde ook in het Ajax live meepraten draadje van Heracles - Ajax, de wedstrijd voor Ajax - PSV. Dat soort leden mogen van mij gelijk een laatste waarschuwing krijgen na 1 zo'n opmerking, laat staan na meerdere van dat soort idiote provocaties.

29 februari 2024 om 23:12

Het " victordekoning" is een vrij nieuw account en blinkt uit in schofferingen en provocaties. Dat dit account nog niet gebanned is, is mij een raadsel.

Aan de andere kant een nieuw account als " klaasdekoning" is zo weer gemaakt.

1 maart 2024 om 02:21

@Keva007 ..slaat helemaal nergens op jouw reactie..

29 februari 2024 om 22:02

Nee nee nee dat zie je verkeerd, we hebben immers altijd de scheids mee.

29 februari 2024 om 22:55

Goed verhaal lekker kort ook

Uitvallen Stengs grote smet, Makkelie vond ik niveau Ueda vanavond

29 februari 2024 om 22:04

En die commentator is ook altijd niveau Ueda. Hoezo krijgt deze gast opeens alle interessante potjes? Belachelijk saai commentaar.

29 februari 2024 om 23:11

Leo Oldenburger krijgt vaak de potjes die op Espn 1 zijn. Hij is heel huis tuin en keuken commentaar. Lekker laag drmepeloy

29 februari 2024 om 22:13

Twee kanten op overigens.

29 februari 2024 om 22:15

Hij was gewoon heel slecht

Pff moeizaam maar op naar de finale! Hopelijk valt het mee met Stengs

Sterkte aan Stengs, lijkt me dat die kruisbanden niet in orde zijn. Nare overtreding

29 februari 2024 om 22:02

Inderdaad vervelend voor Stengs, maar ik vraag me af of Peersman niet gewoon uitglijd op zijn kont? Anders is zo manier van inkomen toch niet te verklaren?

29 februari 2024 om 22:08

Geen idee. Lijkt me niet dat je zo'n overtreding bewust maakt om iemand de wedstrijd uit te schoppen. Als dat wel zo is is het, wat mij betreft dieprood. En dat zeg ik als Groningen supporter.

29 februari 2024 om 22:12

Uitglijden? Doe mij dat spul wat jij slikt of snuift ook maar. Dit was een bewuste schop en niks anders. Sorry, ben erg gefrustreerd hierover. Niks naar jou toe.

Niet de beste wedstrijd, Feyenoord slordig en soms veel te laconiek. Smerige tackle op het eind, snap niet dat de VAR daar niet naar kijkt.
Geen enkele intentie om de bal te spelen, gewoon een schaar van achteren. Lijkt op een zware blessure, maar hopen dat het meevalt.

Alle zielige figuren en supporters van de andere clubs uit het live topic kunnen lekker gefrustreerd naar bed. Jammer dat het niet Groningen geworden is he?!

29 februari 2024 om 22:02

Geen idee man, alleen ben jij erg gefrustreerd gezien je reactie.

Gefeliciteerd hoor! Zeer matige wedstrijd wel.

29 februari 2024 om 22:03

Achjoh een stuntje van de underdog is altijd leuk toch

29 februari 2024 om 22:31

Bijna altijd 😅

29 februari 2024 om 22:05

Je kan moeilijk zeggen dat Feyenoord de betere was. En sowieso, wanneer je op voorhand al kan stellen dat 'we gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag', dan is het bijzonder dat je géén kampioen wordt, en met dit spel ook geen bekerfinale wint.

1 maart 2024 om 00:48

Het is maar net hoeveel aanstoot je neemt aan een supporterslied dat is bedoeld om de eigen ploeg een hart onder de riem te steken.

29 februari 2024 om 22:06

Niet altijd zo miepen over dat live meepraten. Bij elke wedstrijd heb je trollen, en bij Feyenoord, een grote club, is dat net even wat meer dan gemiddeld. Maar bij ajax heb je er net zoveel bijvoorbeeld.

29 februari 2024 om 22:11

Waarom zo zielig reageren stpn? Groningen boodt gewoon goed weerstand en waren bij vlagen zelfs de betere.

29 februari 2024 om 22:12

Valt best mee hoor, 99 procent van de supporters vind het gewoon verdiend dat jullie met deze lotingen de finale hebben gehaald..

En ja ik hoopte zeker op Groningen, omdat het de underdog was iedereen zo zijn mening toch.

Makkie weer...
Benieuwd of we weer thuis spelen volgende ronde.

Groot compliment aan Groningen. Feyenoord was barslecht in de eerste helft en het juichen van Lingr zei alles! Blessure Stengs wel enorm naar moment.

29 februari 2024 om 22:14

Tweede helft niks te vertellen Groningen , juichen van Lingr zegt alles ? Goh gek hè ? Een invaller die de 2-1 binnen schiet en op dat moment zijn club naar de finale schiet .. of mogen ze dan niet uitbundig juichen ?

29 februari 2024 om 22:54

Shirt uittrekken wanneer je winnende maakt tegen kkd club zijnde is inderdaad wat overdreven als je mij vraagt.Maar mogen van mening verschillen. Het was gewoon slecht en een redelijke 2e helft veranderdt daar weinig aan.

29 februari 2024 om 23:16

Dat shirt uittrekken is toch wel echt het meest domme en nutteloze wat er is. Hij heeft en dat shirt/sportbh aan en is niet extreem gespierd om mee te showen. Kost je een gele kaart en je moet nog 10 minuten oppassen dat je niet perongeluk tegen een 2e aanloopt

Dat die gozer geen rode kaart krijgt op het einde is bizar. Beëindigd bijna iemand z'n carrière met die idiote tackle

29 februari 2024 om 22:05

Maakt gewoon 2 overtredingen, en krijgt überhaupt geen kaart... Maarja de scheidsrechters worden helaas met de jaren minder

29 februari 2024 om 22:09

Peersman heeft geel gekregen.
Rood was inderdaad op zijn plek geweest.

1 maart 2024 om 00:52

Om die fouten in de kuip goed te maken durven ze geen kaart meer te geven denk ik

Minteh is alsof je je FIFA mannetje 99 snelheid en dribbelen geef en derest gewoon niet verbeterd. Get well soon Stengs, wat een smerige overtreding zeg.

29 februari 2024 om 22:06

Laat Minteh maar naar PSV komen. Vind het een bijzonder spelertje die op zijn 19e een soort aanjager is en veel energie brengt in een ploeg Het rendement moet inderdaad beter, maar dat gaat vast omhoog van het weekend was daar al sprake van. Stengs zonde inderdaad, want die speelde weer eens wat beter.

29 februari 2024 om 22:08

Is goed Babadi voor Minteh ik zeg doen 😉

29 februari 2024 om 22:51

Haha dat is om het even 😉

Geweldige wedstrijd, dik verdiend, iedereen een tien! Wil iemand Ueda ruilen voor een patat met?

29 februari 2024 om 22:14

Zo hè dat was echt erg, niet om aan te zien gewoon, je gaat mij niet wijsmaken dat die niet beter kan dan dit? Zet dan Shaqueel er maar gewoon in

29 februari 2024 om 22:23

Mja en die Lingr staat er 30 seconden in, maakt een goal en duikt nog een keer vrij op voor de keeper.

29 februari 2024 om 22:41

Maar is die dan zo goed of heeft Ueda echt 0,0 aanvoer gekregen vandaag? Als je 6 vleugelspelers 10 assist hebben afgegeven dit seizoen, Dan kan je het Gimenez noch Ueda kwalijk nemen dat ze weinig scoren. Des te knapper is het dat Gimenez er 18 in heeft liggen.

1 maart 2024 om 00:32

Naja, Lingr krijgt wel meteen aanvoer. En Ueda kreeg wel twee kansen deze wedstrijd die hij beiden verprutst en alles springt van zijn voeten.

Wat was die blessuretijd nou weer? Er is niet eens gevoetbald...

29 februari 2024 om 22:03

Paar minuten met Groningen die probeerde elke Feyenoorder te blesseren

29 februari 2024 om 22:04

Ja, omdat Groningen uit alle macht Feyenoord geblesseerd probeerde te schoppen. Wat een schande

29 februari 2024 om 22:10

Wat schande dat gejank

29 februari 2024 om 22:16

Stel je niet zo verschrikkelijk aan Aad. Alles behalve een gemene wedstrijd en we zijn ook helemaal geen vieze ploeg, maar een voetballende ploeg met een aantal harde werkers die weleens over de schreef gaan. Maar jouw beeld van Groningen klopt voor geen meter, zwaar overdreven.

29 februari 2024 om 22:16

Niks gejank gewoon waarheid! Schande dat overtreding op Stengs geen rood was … maar ach anti Feyenoord hè ?

29 februari 2024 om 23:20

Dan kan je ook zeggen: wat een schande dat Feyenoord zo weinig gepresteerd heeft deze wedstrijd waarbij ze volgens alle supporters de beker al binnen hebben en er gezegd wordt nou met hoeveel tegen nul zullen we gaan winnen. En dan speelt Groningen voor hun doen zeer sterk en sta je terecht achter.

29 februari 2024 om 22:15

Denk dat Makkelie vroege dienst heeft morgen

Hele goede eerste helft van Groningen echt knap. Feyenoord in een te laag tempo, klote van Stengs en beginnen met Lingr zondag?

Op naar de volgende thuiswedstrijd 😂

29 februari 2024 om 22:03

Haha eigenlijk is het toch te belachelijk voor woorden? Feyenoord heeft toch echt in de finale een voordeel ten opzichte van andere clubs want het is hun eigen stadion

Waarom niet gewoon wanneer Feyenoord in de finale staat, het in de arena houden? En mocht Ajax - Feyenoord finale zijn

Dan in Phillips stadion..

29 februari 2024 om 22:04

Ga jij het regelen? Dijsselbloem ziet ons aankomen voor finale tegen Ajax

29 februari 2024 om 22:06

Ben ik het helemaal mee eens dit gaat echt nergens over elke ronde thuis loten om vervolgens de finale ook weer thuis te spelen (al kunnen ze de uitploeg zijn in eigen stadion). Feyenoord is moeilijk te kloppen in de kuip wat het ook nog eens enorm saai maakt de enige die je kans geef zijn Ajax en Psv de rest is een makkie voor Feyenoord in de finale in de eigen kuip.

29 februari 2024 om 22:08

Het is een mooi stadion. Ik vind het altijd een beetje gezeur eigenlijk. Er wordt ook gewoon geloot welke club thuis speelt in die finale, dus de mooiste kleedkamer is niet per definitie voor Feyenoord, en de kaarten worden eerlijk verdeeld.

29 februari 2024 om 22:10

De finale hoort in een mooi stadion, de mooiste van Nederland. Dus ja in De Kuip zit het prima, niks aan veranderen.

29 februari 2024 om 22:12

Volgens mij heeft Feyenoord altijd de eigen kleedkamer in een evt. bekerfinale in de Kuip. Althans tot een paar jaar terug, weet dat ik dit een keer heb opgezocht in de reglementen vanwege een discussie met een vriend haha

29 februari 2024 om 22:13

Ruiz, volgens mij gaat Feyenoord in de finale altijd in de thuiskleedkamer zitten. Ik dacht dat een commentator dat een keer heeft gezegd bij een finale. Ik kan het ook gruwelijk mis hebben😅

29 februari 2024 om 22:14

Wanneer Twente de finales in eigen stadion zou spelen, kan je moeilijk ontkennen dat Twente daar geen voordeel aan heeft toch?

Feyenoord heeft echt wel voordeel eraan, Door telkens in hun eigen stadion de finale te spelen

29 februari 2024 om 22:21

Pfff dat gejank altijd .. is een traditie dat de finale in de Kuip gespeeld wordt , Feyenoord altijd thuis o ja krijgen we dat weer , net als dat sommige clubs alleen maar Amateur clubs loten.
Dit seizoen pakt Feyenoord , PSV , Az , Utje ,

29 februari 2024 om 22:34

Pff dat gejank komt altijd als Feyenoord de finale haalt, maar alle clubs hebben er vooraf mee ingestemd.

29 februari 2024 om 22:37

@fcu030,
Laatst nog onderzocht en Feyenoord heeft meer uitwedstrijden gehad in de beker dan thuis. Dus kan dat verhaal ook weer de prullenbak in

29 februari 2024 om 23:06

FR010, kijk eens bij de laatste 10 jaar... bizar veel thuis.
Maar goed, dat is gewoon gelukkig loten ik geloof niet in de complotten.

1 maart 2024 om 00:08

Tsja, maar dan hebben ze de eerste jaren dus bizar veel uit gespeeld. En daar hoor je dan niemand over

Terechte overwinning. Wat een raar beleid weer met die extra tijd. Is nog geen 90 seconden gevoetbald. Totaal van 3 minuten is ook opvallend.

Yes! Zeker op basis van 2de helft verdient! Vindt vooral flanken de 2de helft lekker swingen!

Zonde zonde feyenoord eerste helft erg zwak tweede helft scherper en dan zijn ze helaas een maatje te groot voor ons. Focussen op promotie come on fc

29 februari 2024 om 22:02

Jullie verdiende wel een verlenging vind ik.

29 februari 2024 om 22:12

Dat is lief, Migi. Maar ben ik niet met je eens. Wij waren de tweede helft nergens meer, de spitsen waren op en kunnen sowieso niet echt voetballen.

Als je ook ziet wat Feyenoord er nog even in kan gooien; fantastisch!
Feyenoord heeft jarenlang een matige bank gehad, leuk om te zien dat ook daar de kwaliteit omhoog gaat.

Succes in de finale!

29 februari 2024 om 22:14

Op basis van de eerste helft wel maar de tweede helft leek helemaal nergens op en voelde ik het al aankomen en na de 1-2 weet je dat het klaar is

29 februari 2024 om 22:16

Thx, en ja, 2e helft drukken wij door, maar verdiend op basis van presteren naar je kunnen. Ook delen van de 2e helft hielden jullie ons vrij ver van de goal en tot de 1-1 creeerden we weinig. Jullie succes met promoveren.

29 februari 2024 om 22:23

Ongelooflijk mooie reactie , respect !
Hoop dat julie terug keren in de Eredivisie

29 februari 2024 om 22:39

Op basis van wat wij de eerste helft lieten zien verdienden jullie een 0-2 voorsprong. En dus ook verlenging.
Gelukkig kwam die er niet, meer Lukkien had het tactisch prima staan

29 februari 2024 om 22:10

Groningen is met een mooie opmars bezig. Ik weet nog dat jullie na een speelronde of 12 halverwege het rechterrijtje bundelden. Nu kan je evt gewoon nog 2e worden, das een knappe comeback.

29 februari 2024 om 22:13

Ik heb het niet meer helemaal voor de geest, maar begon Twente ook niet kut aan de KKD? Om vervolgens een zegereeks neer te zetten van heb ik jou daar?

29 februari 2024 om 22:23

Twente - Sparta 2-1
Helmond - Twente 2-2
Roda - Twente 1-3
Twente - Top Oss 1-2

Dus ja we begonnen matig.. zal mooi zijn wanneer jullie weer terug komen, vind het een mooie club Groningen (ook al liggen de supporters elkaar niet echt
. Maar dat is iets van jaren geleden)

Succes in de competitie! Is veel belangrijker dan de beker!

29 februari 2024 om 22:13

Zo blijven voetballen en ik hoop van harte dat Groningen terug komt in de eredivisie ipv Rkc of Excelsior. Het stadion en publiek is zeker eredivisie waardig

Gefeliciteerd Feyenoord.. dik verdiend gewonnen vandaag, en ook gewoon terecht in de finale met de moeilijke weg wat jullie hadden!

Groningen helaas, wel alles gegeven maar uiteindelijk kom je toch echt kwaliteit tekort, wat geen schande is.. zal wel weer mooi zijn wanneer jullie weer in de eredivisie komen.

Bijzonder slechte wedstrijd vanuit de kant van Feyenoord. Het gaat al een langere tijd zo ontzettend moeizaam, dus ik was hier al weer bang voor. Wieffer was vandaag weer slordig. Timber had het ook niet vandaag. En Ueda, hebben we zijn aankoopbonnetje nog liggen? Hoe kan je toch keer op keer zo inspiratieloos en vooral onzichtbaar spelen. Wellenreuther had vaker de bal dan Ayase.

Enne.. die overtreding op Stengs. Ik weet het niet waar de VAR was? Donkerrood!!!!!

Was het allemaal niet waard, hele ploeg zit erdoorheen. Rare tactische keuzes ook, Stengs einde seizoen en misschien zelfs einde kalenderjaar als de kruisband is gescheurd.

Krijgt die ene gozer, Victornogwat, die in het live meepraten om blessures voor Feyenoord vroeg omdat Veerman ook eruit ligt toch nog zijn zin. Hoop dat je blij bent ermee droeftoeter.

29 februari 2024 om 22:09

Victordekoning blonk zoals gewoonlijk weer uit in schandalig provocerende opmerking als het over Feyenoord gaat (en ook vaak over Ajax). Bijzondere keuze van de mods om zo iemand gewoon zijn gang te laten gaan hier.

On: moeizame pot, tweede helft zie je wel dat Groningen op is, en heb je eigenlijk nauwelijks meer iets te vrezen. Wel enorme slijtage slag. Je kan zien aan Wieffer dat die er echt helemaal doorheen zit. Die deed zo'n beetje alles fout. Zag het tegen Almere al een beetje maar die had vandaag beter op de bank kunnen zitten als je ziet hoe die rondsloft. Toch goed weer omgedraaid door Feyenoord en wel ontzettend zuur dat uitvallen van Stengs, zag er slecht uit. Als je dan ziet waar Limbombe rood voor kreeg, en dat afzet tegen dit..

29 februari 2024 om 22:14

Eens met je lezing mbt de wedstrijd, vond het ook een hele rare keuze om Zerrouki in te brengen voor Timber en niet voor Wieffer, want die zit gewoon diep in het rood.

Ook Stengs had al lang gewisseld moeten worden, die zat èn niet in de wedstrijd èn er helemaal doorheen halverwege de tweede helft. Al geeft hij natuurlijk nog een geweldige assist, had hij allang gewisseld moeten worden.

Het is misselijkmakend hoe vaak Feyenoord thuis mag spelen. Dat al jarenlang.

Heel oneerlijk

Ik geloof niet meer dat het toeval is

29 februari 2024 om 22:04

Koekoek, complottheorie! Ik zou als ik jou was snel aankaarten bij de Tweede Kamer.

29 februari 2024 om 22:05

Ben je echt zo triestdevries, dat je deze kaart maar blijf trekken. Het is misselijkmakend hoe jij in complotjes geloof. Wappie

29 februari 2024 om 22:06

Daarom staat Feyenoord ook elk jaar in de finale.. Oh wacht. Word is volwassen.

29 februari 2024 om 22:06

Finale wéér thuis he. Doorgestoken kaart.

29 februari 2024 om 22:48

224 wedstrijden in de beker, 13 neutraal, 102 thuis, 109 uit.....
Piep piep en weg is je complottheorie....

Wat een schandalige doodschop van die Peersman. Schopt Stengs weer zwaar geblesseerd. Waar is de VAR in godsnaam?

Gore overtreding op stengs, niet eens een kaart, donker rood man! Bizar

29 februari 2024 om 22:07



Had hij dus beter wel rood kunnen krijgen de eerste helft voor natrappen nadat hij gefrustreerd was. Was hij ook niet geblesseerd geraakt.

29 februari 2024 om 22:15

Peersman heeft toch een gele kaart gekregen?

Gevochten als leeuwen maar kwalitatief gewoon de mindere natuurlijk. Eerste helft erg sterk begonnen, daar lag de kans op een grotere voorsprong. Maar helaas, al met al voelde je na de 1-1 al wel dat de krachten waren weggezakt. Volgend jaar opnieuw proberen! Nu volle focus op promotie.

Ik snap nog steeds niet waarom Ivanusec en vooral Lingr zo weinig speeltijd krijgen.

Ik ga veel over mij heen krijgen.

Maar zijn er ook nog objectieve scheidsrechters in de kuip. Deze blessure tijd was toch een en al schande. Eerst maar 3 min. Gebeurd dat nog in deze tijd??? Dan ligt het stil en speel je nog maar 2.5 min.

Ook wat.kleine overtredingen matig.

29 februari 2024 om 22:06

Als hij niet objectief was...voor welke club was hij dan? Überhaupt niet voor Feyenoord gezien de overduidelijke penalty in de eerste helft die niet gegeven wordt en de donkerpaarse kaart in blessuretijd voor Groningen die óók niet gegeven wordt

29 februari 2024 om 22:09

Ik vind een politie agent uit Rotterdam op deze wedstrijd sws al heel bijzonder. Maar kleine dingen vallen gwn op. Groningen vrije trappen baar achter. Feyenoord naar voren. Maar wat vind jij van de blessure tijd dan

Weekje penalty? Due handsbal. Hou op

29 februari 2024 om 22:09

Overduidelijke penalty. Hahah hou op met me. Jullie zijn gewend dat je hier een penalty voor krijgt, maar dit is toch geen penalty man. Niemand appeleerde. Dat zegt voor mij al voldoende

29 februari 2024 om 22:43

Hoezo is het geen penalty? Hij krijgt die bal toch overduidelijk op zn elleboog? En wat vinden jullie van die overtreding van Peersman dan? Met je gezeik over blessuretijd

1 maart 2024 om 01:46

Ben inderdaad benieuwd wat de redenatie van de VAR was. De bal kwam duidelijk op de elleboog van de verdediger.

29 februari 2024 om 22:09

Eens hoor karimbu. Niet dat Makkelie echt de wedstrijd heeft beinvloedt met slechte beslissingen, maar aan het eind van de 1e helft een duidelijke tackle op Schreuders die imo gwewoon geel is wordt niet gezien. Grens staat er notabene bovenop.

Wieffer die een hoop overtredingen mocht maken ook zonder geel.

Maargoed het zijn kleine dingen, hadden verder niet heel veel invloed op het spel. De blessuretijd slaat inderdaad nergens op.

29 februari 2024 om 22:12

Ueda werd op exact dezelfde wijzen onderuit geveegd en daar liet ie ook doorspelen. En dat die mafkees niet eens geel krijgt voor het beeindigen van het seizoen van Stengs slaat al helemaal nergens op.

29 februari 2024 om 22:20

Kreeg wel geel nog. Verder was scheids twee kanten op slecht.

29 februari 2024 om 23:07

3 minuten was meer dan genoeg. Of moet het tijdrekken van zo'n keeper dan uiteindelijk nog beloond worden ook?

In de finale moeten we duidelijk uit een ander vaatje tappen! Gelukkig brachten de wisselen de nodige energie en voetbal. Ohja, en de VAR was weer even koffie halen? Wat een ontzettend smerige beenklem op Stengs. Als je kaarten kunt seponeren, mag je van mij ook nog achteraf schorsen. Zag er niet best uit.

Niet best, maar gelukkig wel gewonnen. Ueda begin ik toch wel serieus af te schrijven. Daar zit echt smaak nog kraak aan. Minteh ziet er zoals wel vaker leuk uit, maar uiteindelijk doet hij nooit iets nuttigs. Wiefer en Timber hadden het ook niet. Dan wordt het lastig kansen creeeren. Ivansuc is wel een hele fijne voetballer.

Als ze zo tegen PSV spelen, dan heb je een groot probleem. Dan walst PSV er overheen denk ik.

45 minuten prut en 45 minuten beter. Even aanzetten en Groningen stond klem, zo had ik het 90 minuten lang verwacht maar Groningen begon voortvarend. Feyenoord had het er maar moeilijk mee. Gelukje bij de 0-1 maar veel waarschuwingen ervoor dus dan dwing je iets af.

Wat was Ueda slecht zeg… en dat is je duurste aankoop ooit. Tweede helft liep het veel beter. Wieffer helaas veel momenten ondermaats.

Makkelie begrijpt het begrip blessuretijd niet helemaal. 7 minuten erbij en het was ongeveer 7 minuten blessurebehandeling... Slaat nergens op dat hij direct af fluit.

Goed gestreden door Groningen, mist toch zeker voorin net dat beetje individuele kwaliteit. Mocht Groningen promoveren zal er ook zeker voorin wat geïnvesteerd moeten worden. In de tweede helft waren er toch 3-4 momenten met heel veel ruimte maar vervolgens een dramatische pass of een verkeerde keuze. Daar had zeker nog wat meer ingezeten.

Al met al had je hier vooraf niks verwacht natuurlijk, maar ze kunnen met opgeheven hoofd naar huis. Hopelijk kan Groningen promoveren, horen gewoon thuis in de eredivisie.

29 februari 2024 om 22:19

Doen ze blessuretijd niet altijd ‘inkorten’ als het team dat achterstaat behoorlijk heeft lopen tijdrekken?
Jurjus nam wel de tijd natuurlijk.

29 februari 2024 om 22:51

Ik vind dat eigenlijk niet kunnen. Het wordt wel vaker gedaan, maar is eigenlijk raar.
Al ging Groningen wel ineens in de laatste minuten schoppen, dus misschien dat hij daarom af floot

29 februari 2024 om 23:36

Mwoah, het zou toch ook wel gek zijn als de vertragende partij er uiteindelijk voordeel uit haalt?
Ik vind het wel een mooie manier om spelbederf af te straffen, eerlijk gezegd.

Die blessuretijd sloeg nergens op, hij heeft 2 van de 7 minuten laten voetballen, Stengs lag al voor de 90ste minuut op de grond

Door een ontzettend zwakke eerste helft maak je het onnodig moeilijk. Lijkt me duidelijk dat er door geselecteerd moet worden voor spelers die wel met 100% vanaf de aftrap in het veld staan . Uiteindelijk win je wel verdiend door een betere tweede helft.

29 februari 2024 om 22:08

Wie willen dat niet dan?

Hele bijzondere laatste fluitsignaal. Geen moment gevoetbald, maar we fluiten maar gewoon af. Ik heb een goed Groningen gezien, helaas komen we kwaliteit te kort. Laten we hopen dat we 2de worden, playoffs worden lastig om te winnen, met een paar goede clubs en maar één ticket. Op naar de competitie.

Gefeliciteerd Feyenoorders.

29 februari 2024 om 22:26

Groningen kon niet meer voetballen en kwam steeds te laat, met blessures tot gevolg. Logisch dat er dan maar afgefloten wordt voordat er nog meer afgevoerd moeten worden.

Ja hoor, loot Feyenoord in de volgende ronde weer een wedstrijd in De Kuip!

Gewonnen en geen woorden meer over vuil maken.

Hoop dat meevalt met Stengs, zag er echt niet best uit.

Lingr blijft toch bizar, hoeveel kansen die man creëert in de laatste minuten van de wedstrijd.

Speelt grunn altijd zo in de kkd ? Want hoe ze nu speelde doen ze niks onder voor de onderste plekken in de eredivisie. Qua club en achterban gewoon een eredivisie club.

29 februari 2024 om 22:13

Nee lang niet altijd. Qua inzet en beleving is het de laatste weken wel stukken beter, maar voldoende hele matige potjes gespeeld dit seizoen. Niet constant genoeg, past bij een jong elftal uiteraard. Daarnaast missen we een echte killer voorin, harde werkers maar vaak gewoon teveel kansen nodig. Hoe dan ook, wij horen in die Eredivisie dus tot snel.

29 februari 2024 om 22:17

Graag ! Zie liever potjes tegen Groningen, NAC , Willem 2.

Dan Almere , RKC, Vitesse en zelf Excelsior.

29 februari 2024 om 22:32

Almere voetbalt nog wel leuk, maar dat stadion.. minder dan 5000 man 😂

29 februari 2024 om 22:38

Ik ruil Almere, Volendam, Heracles, PEC en RKC graag in voor clubs als Groningen, ADO, NAC, Willem II en Roda.

29 februari 2024 om 22:16

Vond Groningen ook best leuk voetballen. Aan de bal gewoon echt heel goed de eerste helft. Zouden in de huidige Eredivisie denk ik makkelijk in de middenmoot hangen dit jaar maar dat gevoel heb ik ook bij Willem II, Roda en ADO als ik die soms zie spelen. Zeker vergeleken met een Volendam, Vitesse, Heracles, RKC. Het niveau van sommige ED ploegen is echt heel erg laag dit seizoen.

29 februari 2024 om 22:22

Door die belabberde start van het seizoen loopt Groningen helaas wat achter, maar in de afgelopen 18(?) wedstrijden maar 1x verloren in de KKD dus als ze dat blijven voorzetten is promotie zeker nog mogelijk.

Voetballend zag het de eerste helft er zeker bij vlagen prima uit, het middenveld is ook voor eredivisiebegrippen best prima. Voorin staat echter weinig kwaliteit. Daar moet Groningen echt in investeren in de zomer ongeacht of ze promoveren of niet.

29 februari 2024 om 22:25

Het was voorin inderdaad wel erg wild terwijl ze vanuit het middenveld echt prima erdoorheen kwamen het eerste halfuur. Met een scherpere voorhoede had je Feyenoord in de eerste helft echt veel meer pijn kunnen doen.

Lijkt mij mooi als jullie snel weer terugpromoveren. De Eredivisie heeft echt weer behoefte aan ploegen als Groningen, Willem II, NAC, Roda, en ADO als je het mij vraagt. Ook gewoon qua stadions, sfeer, achterban etc.

Gefeliciteerd Feyenoord! Zou fijn zijn voor Ajax (als we uberhaupt de 5de plek vast houden) als jullie winnen, maar toch wel mooi als NEC het dit jaar weet te flikken.

Wat een sfeeracties van beide supportersgroepen. Indrukwekkend!

Feyenoord matig de eerste helft, Groningen fel en daardoor gelukkige kansen. Tweede helft Groningen leeggespeeld en Feyenoord sterker.

Succes in de finale, Feyenoorders.

Als FC Groningen in de winterstop nou een normale spits had gekocht dan hadden we in de rust met 0_2 voor gestaan. Het is echt beschamend voor een club als Groningen om met Postema en van Bergen te spelen. Je kunt ze niet wisselen want we hebben niets anders. Als Lukkien niet promoveert dan is het op zouten

Hopelijk dat NEC de beker pakt. Ik heb wel sympathie voor Feyenoord, maar ik gun het NEC meer.

Feyenoord een fantastische club maar het voetbal wordt elke week slechter. De overwinningen verbloemen veel. Als ze zo tegen PSV spelen staat het bij de rust 6-0

29 februari 2024 om 23:13

Tegen PSV ligt er wel meer ruimte en heb het idee dat we dan juist beter zijn. Verder wel eens dat het voetbal niet om aan te gluren is. Telkens als je denkt dat het dieptepunt is bereikt, volgt een nog slechtere wedstrijd. Blijft wel bijzonder dat we alsnog zoveel wedstrijden winnen. Succes verder dit seizoen, hopelijk promoveren jullie! Groningen hoort in de eredivisie.

Ch die arme Stengs die zelf met een tackle van achter kwam uit frustratie..had niks met een bal te maken en was een pure frustratie op de man. Dan was dat ook rood!

En tijdrekken is irritant maar volgens mij ging Groningen zich niet verstoppen en kwamen ze tot beste kansen de 1ste helft alleen pas de laatste 8 min eerder ze vast gezet en kwamen ze er gewoon niet uit.

Verder snap ik er geen reet van da the Mendez pas een paar minuten voor tijd gaat brengen als het kwaad al geschiet is. Net zoals je weet dat je moet verdedigen en dan die gast weer linksback zet..zo dom als je Blokzijl centraal kan doen en Peersman op de back..

Maar ja was bang voor een oorwassing en Feyenoord heeft gewoon meer kwaliteit! Al zag je dat er vandaag niet echt vanaf..Helaas was het uit.

Verder gun ik ze het beste je hoop ik dat het voor Stengs mee gaat vallen want ik gun geen ander een blessure behalve als je Lurling heet )p.

29 februari 2024 om 23:40

Tuurlijk was die overtreding van Stengs geen rood. Echt in niks te vergelijken met die overtreding van Peersman. De naam Lurling wil ik niet meer horen trouwens....wat een kwal van een vent

Had een stunt wel leuk gevonden, hoop dat Groningen wel promoveert nu. Mis die 2 wedstrijden

1 maart 2024 om 00:26

Groningen promoveert wel! Die zijn goed genoeg!

Jeetje wat was Wieffer slecht zeg.. elke keer te laat, ballen kwamen niet aan, ronduit drama

29 februari 2024 om 23:42

Dat was hij de vorige wedstrijd ook al. Heb het idee dat 2 weken rust hem goed zou doen

Gefeliciteerd Feyenoorders!!

Jammer voor Groningen, maar is geen schande om.in de Kuip van dit Feyenoord te verliezen!

XG van 3 tegen 0.2, maar hij vliegt er weer eens in, en scoren gaat moeizaam.

VZ, ik kan de namen van de selectie van Feyenoord lezen in de tekst, misschien heb ik het verkeerd gelezen, maar met welke spelers speelde FC Groningen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren