Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hamstringblessure betekent mogelijke tegenvaller voor Koeman en Oranje

Laatste update:

Ronald Koeman kan eind maart tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Gibraltar en Frankrijk mogelijk geen beroep doen op Teun Koopmeiners. De 25-jarige middenvelder viel zaterdagavond met een hamstringblessure uit tijdens het Serie A-duel van Atalanta met Udinese (0-0). Door de naam van Andries Noppert lijkt in ieder geval al wel een streep te kunnen. Volgens sc Heerenveen-trainer Kees van Wonderen is de kans niet groot dat de geblesseerde doelman de definitieve selectie haalt.

Koopmeiners moest zich tegen Udinese vijf minuten voor rust laten vervangen door de Braziliaan Éderson wegens een hamstringblessure. De middenvelder heeft nog zo’n drie weken om te herstellen voor de EK-kwalificatieduels met Frankrijk (24 maart) en Gibraltar (27 maart). Bondscoach Koeman maakte vrijdag zijn 37-koppige voorselectie bekend. Frenkie de Jong lijkt zeker van een plek als controleur, terwijl ook de middenvelders Georginio Wijnaldum, Mats Wieffer, Davy Klaassen, Marten de Roon, Jordy Clasie, Joey Veerman, Kenneth Taylor, Steven Berghuis en Ryan Gravenberch werden opgenomen.

Noppert
Noppert behoorde ondanks een blessure eveneens tot de voorselectie van Koeman. Naast de 28-jarige sluitpost selecteerde de bondscoach van Oranje nog vier doelmannen: Jasper Cillessen, Mark Flekken, Kjell Scherpen en Bart Verbruggen. “Verbaasd was ik niet, maar heel reëel is de kans niet groot dat hij de interlandperiode met Oranje haalt”, liet trainer Van Wonderen optekenen door Omrop Fryslân.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Koopmeiners een aardige speler maar geen topper. Dit is toch geen tegenvaller? Behalve voor hem zelf dan.

4 maart 2023 om 21:41

Eigenlijk kan je dit over het gros van het Nederlands elftal zeggen. Momenteel zijn er weinig tegenvallers als er een speler wegvalt, maar dat is niet bepaald een probleem vanuit luxe. Echt een hele matige selectie, maar dit is al sinds 2016 zo, dus begint wel te wennen.

5 maart 2023 om 00:55

Valt toch best mee? Van Dijk, Ake, De Ligt, De Vrij, Frenkie, Dumfries zijn gewoon spelers die zich in de top bewezen hebben. Nederland heeft dan nog een enorme hoeveelheid geschikte verdedigers en wat jong talent zoals Simons, Brobbey en Timber die bij elk ander land ook wel in beeld zijn.

Duitsland, Spanje en Italieë hebben op dit moment ook geen echte topspelers lijkt het, maar dat is de flow. In 2010, 2014 en 2022 waren we ook pessimistisch en hebben we het toch best aardig gedaan.

5 maart 2023 om 02:33

We zijn het gewend om altijd maar onze eigen landgenoten af te kraken. Om te kotsen

5 maart 2023 om 07:39

@Rowano: Dat inderdaad. Gisteren in eerste instantie besloten hier niet eens te gaan lezen. Je weet dat toch er enkele jochies zijn die alleen maar Nederland/Koopmeiners afkraken. Daar is iedereen goed in. Een negatief geluid laten horen. Afkraken is populair online. En zeker sneren uitdelen naar andere clubs dan jouw eigen. Deze site bestaat grotendeels helaas uit pessimisten en trolls. Anderen afzeiken zal wel lekker voelen voor ze. Zoals je terecht zegt: Echt om te kotsen

5 maart 2023 om 09:02

Mangalitsa. Jij vindt dit Nederlands elftal overlopen van kwaliteit? Ik vind het allemaal niet zo bijzonder eerlijk gezegd. Geen enkele speler op dit moment is echt wereldtop vind ik. Zijn allemaal meevoetballers in de top op dit moment. Of zie jij wel wereldtoppers in deze selectie rondlopen? Overigens mag je toch gewoon je mening geven zonder direct als 'jochie' te worden weggezet? Ik vind het dan weer heel populair om denigrerend te doen tegen iemand met een afwijkende mening. Zoals jijzelf zegt 'echt om te kotsen'

5 maart 2023 om 09:04

MeneertjeJ. In 2022 aardig gedaan? Slecht voetbal, weggespeeld worden door Equador en tegen de eerste de beste serieuze tegenstander vlieg je eruit. 2022 is echt niet zo heel bijzonder naar mijn mening. Eerder gewoon een verlengde van 2021

5 maart 2023 om 09:09

Je kan het ook omdraaien; geen wedstrijd verloren en gelijkgespeeld tegen de wereldkampioen…

5 maart 2023 om 09:46

Giovinazzi. Tja. 5 wedstrijden en 1 fatsoenlijke aanval tegen allemaal B of C-landen. Dat zegt wel genoeg...

5 maart 2023 om 11:06

Nederland is zelf toch ook een B of C land volgens jou? Overigens zijn ze zo’n 20 wedstrijden ongeslagen. Waarschijnlijk ook allemaal tegen B of C landen.

5 maart 2023 om 11:31



Vind je dat echt? Aanvallend is het geen absolute wereldtop, en niet te vergelijken met wat we vroeger hadden. Maar ik zie het juist andersom, en dat we een goede kans maken op Ek2024. Met Van Dijk hebben we éã©n van de beste Cv's van de wereld (door spelers en trainers recentelijk als beste bestempeld), met Frenkie éã©n van de beste middenvelders van de wereld en dan hebben we nog andere toppers als Dumfries (inter), De Vrij (inter), De Ligt (bayern), Aké (city) en Depay (atletico). Daarnaast jongere/andere gasten als Frimpong (leverkusen), Timber (ajax), Geertruida (feyenoord), Malacia (united), Simons (psv), Gakpo (liverpool) en Weghorst (united). We hebben toch in tijden niet zo'n sterke groep gehad?

Ik zou zeggen schouten oproepen

4 maart 2023 om 23:41

Dan vd Boomen

Schouten of Veerman dan maar. Wijnaldum mag de waterflesjes vullen net zolang tot hij bij Roma weer goed in vorm geraakt.

4 maart 2023 om 23:20

Wijnaldum snap ik sowieso niet en Veerman is zwaar overschat. Wieffer is ook een hype maar wel de moeite waard om naast Frenkie de zetten. Wat Koeman mist is een type Nigel de Jong.

5 maart 2023 om 16:45

Klopt maar zo'n soort speler hebben we helaas niet. Tegen de meeste teams zou het wel moeten kunnen lukken met wat we normaal gesproken al hebben.

Haal je Schouten erbij toch? Koopmeiners geen beslissende speler bij NL, dus zo'n tegenvaller is het niet.
Speelt bij Atalanta prima, maar bij NL altijd drama.

Ik vind de oproep voor Wieffer te vroeg, echter zou ik hem toch wel graag op het niveau van NL elftal aan het werk zien zeg.

Als die iets meer gif in zich zou krijgen, zou je weer een soort type van Bommel hebben op het middenveld.

Het Nederlands elftal kan uitstekend zonder Koopmeiners. Vind Schouten tot nu toe sowieso een betere optie dan Koopmeiners.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren