Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Had iemand twee jaar geleden maar naar mijn tip over Dybala geluisterd’

Laatste update:

Paulo Dybala stapte ruim twee jaar geleden voor zo’n 32 miljoen euro over van Palermo naar Juventus. De Italiaanse recordkampioen wilde ver gaan om het aanvalstalent binnen te halen en had ook meer financiële slagkracht dan andere clubs. Arrigo Sacchi zegt dat AC Milan ook interesse had moeten tonen, maar de club volgde zijn advies niet op.

/

De voormalig directeur van i Rossoneri drukte de club op het hart zich te mengen in de strijd om Dybala en hem weg te halen van Sicilië. “Ik ben een bewonderaar van hem, ik ben er zeker van dat hij uitgroeit tot een grote spits”, zegt Sacchi complimenteus in gesprek met La Stampa. “Als iemand bij Milan twee jaar geleden nou naar mijn tip over Dybala had geluisterd... dan had hij nu niet voor Juventus gespeeld.”

Sacchi vindt dat Dybala een goed koppel vormt met Gonzalo Higuaín, die afgelopen zomer voor 91 miljoen euro overstapte van Napoli naar Juventus. “Ze hadden de kans hem aan te trekken en dat deden ze goed. We hebben het hier over een winnaarsmentaliteit en dat doet er echt toe”, vindt Sacchi. Napoli verving Higuaín goed met Arek Milik, die nu echter maanden aan de kant staat na een operatie. “Of daardoor de titelrace nu voorbij is? Nee hoor. Het team is belangrijker dan het individu”, doceert Sacchi.

Denk je dat Paulo Dybala ook goed bij AC Milan had gepast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan had hij nu ook gewoon bij Juventus gespeeld, in Italië was Juve altijd al Dybala zijn favoriete club, dat gaf hij al aan toen hij nog bij Palermo speelde. Bovendien kon en kan Juve veel meer bieden dan Milan, zowel sportief als financieel.

12 oktober 2016 om 18:11

Had inderdaad geen verschil, en als hij bij milan zat had juve hem daar gewoon opgehaald. Dybala zou nooit juve weigeren om titelkansen, geld etc. Ook kan milan het geld niet weigeren

12 oktober 2016 om 19:12

Enof ac milan juve had kunnen weigeren nu deze tijd die chinesen nemen de boel over met veel meer poen dan dat juve heeft

Achteraf natuurlijk makkelijk scoren.. Waarschijnlijk heeft hij meer spelers genoemd bij Milan, maar die zijn tegenwoordig minder succesvol. Daar zullen we hem dan ook niet zelf over horen, maar Dybala.. Ja, dat moet iedereen natuurlijk weten

Waarschijnlijk als Dybala had gegaan dat had AC Milan hem wel verkwanseld. Matige teamspelers, domme en wispelturige bestuurders en de vele wisselingen op de trainersbank zouden zijn ontwikkeling geen goed hebben gedaan. Nee, Dybala heeft echt de best mogelijke stap in zijn carriere gezet en past perfect bij Juventus.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren