Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit adviseert 'miskoop' Depay: ‘Kom niet op die manier naar de training’

Laatste update:

Ruud Gullit is als voormalig voetballer en manager in de Premier League een kenner van het Engelse voetbal. De oud-international is fan van Memphis Depay en houdt ook vertrouwen in de aanvaller van Manchester United. Depay werd vorige week uitgeroepen tot een van miskopen van het jaar in de Premier League. Gullit komt zaterdag in De Telegraaf met advies.

/

“Hij moet iets doen met zo’n kwalificatie. Presteren. Hij bezit veel kwaliteiten, is nog jong en heeft de tijd om zijn klasse eruit te laten komen in de Premier League”, benadrukt Gullit in het dagblad. Volgens de oud-voetballer doet Depay er goed aan om zich buiten het voetbal low-key te houden.

“Als je niet presteert, moet je niet met een nieuwe Rolls Royce of nieuwe Hummer naar de training komen. Focus je volledig op voetbal en daarbij is voor de begeleiders en nog meer voor zijn zogenaamde vrienden een belangrijke rol weggelegd.” Gullit zou het zonde vinden als een voetballer als Depay vanwege allerlei randverschijnselen verloren gaat. “Er moet weer over de voetballer Memphis gesproken worden en dat moet hijzelf willen laten zien.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gulli overdrijft een beetje. Vertrok ooit zelf bij Oranje in een ouwe fiat panda waarin hij dubbelgevouwen zat. Das het andere uiterste

2 januari 2016 om 07:37

Gullit overdijft helemaal niet. Gullit heeft 100% gelijk. Depay wekt volledig de schijn dat hij niet genoeg met zijn vak bezig is en komt alleen nog maar negatief in het nieuws, vooral door randverschijnselen. Dan is het dus beter om de pers, etc, geen enkele kans te geven om buiten het voetbal irts over hem te schrijven

2 januari 2016 om 07:38

Dat valt te betwisten. Een Rolls Royce rijden de meeste mensen om mee op te scheppen, zo van "kijk mij rijk zijn". Een Fiat Panda zou je ook gewoon kunnen rijden omdat dat je smaak is, maar je doet het in ieder geval niet om mee te pronken. Kritiek op Memphis is dat hij met zijn hoofd in de wolken loopt, niet dat hij een Rolls Royce een mooie auto vindt.

2 januari 2016 om 08:36

Eem rolls is ook smaak 1x in gereden die rijden fijn haha

2 januari 2016 om 09:29

Ik vraag mij nog altijd af op basis van wat word hij geprezen?? Omdat Matt Ryan blunderde op het wk?

Deze jongen steekt zijn middelvinger op naar iedereen met miljoenen op zijn rekening..

Deze jongen gun ik het niet, denkt dat hij CR is, hoe haal je het in je hoofd om op je 16e jaar al vol met tattoos te zitten? Dan ben je ziek!!!

2 januari 2016 om 09:44

Oh echt waar Ronaldo dus als iemand het mooi vind om tattoo te zetten dan ben je ziek. Wat een kansloze reactie zeg beetje jaloers of wat? Wie ben jij om daar over te oordelen?

2 januari 2016 om 10:10

Op je 16e???

2 januari 2016 om 10:12

Je bent ziek omdat je tattoo's hebt? Bespeur ik hier een beetje jaloezie?

2 januari 2016 om 10:14

Typische nederlandse bemoeizucht weer, het een ander niet gunnen en zelf maandag weer om 7:00 uur aan de lopende band staan voor het minimumloon, bah bah

2 januari 2016 om 10:22

Gaat het in het buitenland anders dan? Mag je geen kritiek meer uiten op iemands gedrag wanneer iemand meer verdient dan jij? Als dat in het buitenland zo werkt, ben ik blij dat ik in Nederland woon. Kan je gewoon je mening geven ongeacht je inkomen.
De opmerking "maar hij verdient wel meer dan jij dus houd je mond maar" is zo simpel...

2 januari 2016 om 10:28

Ja idd, je moet weten waar je plaats is!! En waar je vandaan komt.. Voorbeeld profs zoals Robben van Bommel RVN etc etc

2 januari 2016 om 11:03

Klopt idd Ronaldo want Messi heeft ook geen tattoo en Zlatan ook niet inderdaad sorry even vergeten...als hij dat mooi vind laat hem lekker wie bepaald welke leeftijd daar goed voor is? Jij toch zeker niet?

2 januari 2016 om 17:00

Heeft niets met gunnen te maken. Hoge bomen vangen veel wind. Van iemand die veel betaald krijgt mag je meer verwachten. Wanneer iemand dat niet waar maakt is kritiek logisch. Op het werk heb je dan een negatief functioneringsgesprek. Echter omdat zijn salaris voor een groot deel wordt betaald uit geld (indirect) afkomstig uit media exposure is het niet zo gek dat de media erop springt.

3 januari 2016 om 12:59

Simpel? Gewoon over nagedacht. Een reactie van hetzelfde niveau als die waarop hij reageert... een mening hebben is 1 ten tweede weet je van tevoren als je die mening ventileert vanuit vooroordelen en veroordeling dat je de bal teruggekaatst krijgt... iemands persoon oordelen op leeftijd en tattoos is iets voor in huiselijke kring.. dan vraag je aan je vader of moeder: dat is toch zo? Dan leggen die uit hoe de maatschappij werkt met normen en waarden dat iedere persoon andere voorkeuren heeft en andere keuzes maakt en kan maken dan jij... respect etc. Dat als iemand een rolls rijdt hij niet direct daarop afgerekend hoeft te worden. Als je dat goed invoelt bespeur je idd iets als jalozie of slechte conditionering van jongs af aan.. dan is de maatschappij best hard soms als je een minimumloon krijgt.. niets mis mee maar stel dan verhelderingsvragen... geen suggestieve opmerkingen...

2 januari 2016 om 12:05

Ik ben fan van Gullit, maar hier roeptoetert hij wat het gros wilt horen. Wat een onzin allemaal. Wat Memphis Depay met zijn geld wilt doen, dat is helemaal zijn eigen zaak en daarmee staat hij volledig in zijn recht.

En zovelen roepen dat hij niet goed met zijn vak bezig is en opmerkingen maken over zijn inzet, dat vind ik persoonlijk vallen in de categorie : achterlijk. Voetbal gerelateerd twijfelen aan zijn instelling slaat nergens op. Dat het nu niet gaat, heeft daar niks mee te maken. Denkt er nu echt iemand op deze aarde, dat een speler die de kantjes eraf loopt, überhaupt een plek in de selectie van Louis van Gaal zou houden?

Een Rooney presteert slechter en vrijwel de hele selectie presteert ondermaats en toch moeten de Memphis bashen? Dat is kolder.

Memphis Depay heeft gewoon een eigen stijl en hij kleedt zich graag als Pimp Daddy, dat is gewoon zijn ding. Maar als iemand dat uitlegt met het niet goed bezig zijn met zijn vak, dan is dat pure kwats..

2 januari 2016 om 12:35

Wat jij zegt klopt natuurlijk wel. Maar als je slecht presteert zijn dit wel de eerste dingen waar mensen je op afrekenen. Zo zit deze wereld met alle social-media in elkaar.
Daarnaast is hij natuurlijk nog jong en moet hij het zelf weten wat ie met zijn geld doet. Maar je kan ook dingen voor zijn. Kijk wat voor een heisa er is ontstaan. Terwijl hij van te voren ook had kunnen bedenken dat dit zou gebeuren.

2 januari 2016 om 12:47

Hij zegt in weze niets verkeerd. Memphis Depay wekt ook gewoon de schijn dat hij niet 100% bezig is met het voetbal. In de Eredivisie kom je er met zoveel talent wel mee weg, maar in Engeland werkt dat niet. Het tempo ligt hoger, het niveau eveneens en de pers zit er veel strakker op en heeft daar meer invloed.

We vergeten vanwege zijn voetbaltalent wel eens dat hij op een goed jaartje Eredivisie na nog niet echt heeft bewezen een topper te gaan worden. Als je dan deze geruchten opwekt met je gedrag, terwijl je nog niet eens een kwart van je prijskaartje hebt bewezen te zijn, mag daar best wat van gezegd worden naar mijn mening.

Natuurlijk presteert Manchester United uberhaupt slecht. Het probleem is alleen dat de rest zich niet zo extravagant uitdrukt door middel van kleding, auto's e.d. Dan ben je de 'target' van de pers en liggen je voetbalkwaliteiten onder het vergrootglas. Dat hoor je ook te weten als je een transfer maakt naar Engeland.

2 januari 2016 om 13:56

Je hoort bepaalde dingen te weten? Wel dat is makkelijk vanaf de zijlijn.

Of het tactisch slim of stom is, daar moet Memphis Depay zich niet mee bezig houden.

Ja de pers in Engeland is dodelijk, maar dat houdt toch niet in dat jij je daaraan moet aanpassen? Dat is kul. Ja we weten dat de schijnwerpers op hem gericht staan, maar moeten we al die shit goedkeuren?

Ik ben het er niet mee eens in elk geval. Je moet gewoon doen in je prive leven wat jij wilt en wat jij kan. Jammer dan dat er slecht over geschreven wordt en ik weiger ook omdat goed te keuren. Het is gewoon slecht van iedereen die deze zwartmakerij steunt. Of het nu om Memphis gaat of over Messi, het maakt niks uit. Vorm je eigen mening en niet uit de verhalen uit de media, die voor 99 procent bestaan uit verzinsels of gissingen.

2 januari 2016 om 14:19

Memphis moet inderdaad zelf weten wat hij doet met zijn centen. Maar zo krijg roep je een beeldvorming over jezelf heen waar anderen zich mateloos aan kunnen ergeren. Enig zelfreflectie heeft deze knaap niet. Deze jongen moet zorgen dat hij niet de kant van Balotelli opgaat met zijn flamboyante levensstijl en in het voetbal moet je wel presteren.

Dat je Rooney aanhaalt is lachwekkend, Rooney speelt al jaren voor United en heeft veel meer krediet en gepresteerd voor United en Engeland dan onze vriend Memphis.

2 januari 2016 om 14:41

Die beeldvorming ,dat bestaat toch louter uit vooroordelen?
Hoe weet jij dat hij geen zelfrefelctie heeft? Dat is weer zo een typisch voorbeeld. Je weet het niet, maar toch denk jij het te weten...

Rooney speelt als een natte krant, dus is mijn voorbeeld niet lachwekkend. Dat is hoe wij hier met 'onze' sterren omgaan. Rooney raakt al drie seizoenen geen knikker, maar we moeten wel respect hebben vpor hem. Van Persie is na een slecht seizoen de gebeten hond. En nu Memphis, staat aan het begin van zijn carriere en is nu al gelijk met de grond gelijk gemaakt. Terwijl hij ij een team speelt , dat collectief faalt. Maar die verzachtende omstandigheid, geldt dus niet voor Memphis, want hij is natuurlijk schuldig aan de slechte prestaties van United en wie weet ook van Oranje.

2 januari 2016 om 16:25

Rooney heeft in seizoen 2013/2014 19 goals in 40 potten gemaakt en in 2014/2015 14 goals in 37 wedstrijden. Overdreven dus.

Als meneer enig zelfreflectie zou hebben zou hij moeten stoppen met achterlijke interviews geven, met z'n arrogante kop met kleine kinderen op de foto moeten gaan in plaats van voorbij lopen en in het veld moeten presteren. Hij heeft nog geen klote gepresteerd en ja hij is MEDE schuldig aan de ellende bij Oranje en United. Lees het artikel van Pogba maar eens dat is pas een jonge speler met karakter en zelfreflectie.

2 januari 2016 om 20:25

Ik hoef geen ander artikel te lezen om jouw mening te moeten delen. Jij weet helemaal niks van Depay om te kunnen weten of hij zelfreflectie heeft of niet. Jij hebt een mening en dat zal ik niet kunnen veranderen.

Een speler is mede schuldig als hij speelt. Maar dat betekent niet dat je zijn prive zaken erbij moet betrekken. Dus Depay moet maar in een fiat naar de traning komen, want dat wil jij bepalen. Depay moet maar snel naar een mindere club, want dat wil jij. Depay moet maar nederig interviews geven want dat wil jij. Depay mag niet arrogant doen want dat vind jij.

Gelukkig ben jij niet aan de macht.

2 januari 2016 om 23:59

We hoeven het ook totaal niet eens te zijn. Ik vind Memphis een verwende snotaap die nog niets heeft gepresteerd en op deze leeftijd de durf heeft een auto van 6 ton te rijden. Dat jij zo makkelijk denkt over een seizoen goed presteren bij PSV en 2 wedstrijden goed op het WK spelen zegt dat iets over jouw mentaliteit. Dat het naadloos aansluit bij die van onze koninklijke hoogheid Memphis die zichzelf goed genoeg vind om het rugnummer van Best, Ronaldo en Beckham over te nemen. Jouw mentaliteit past precies bij die van de huidige generatie; ze kunnen niets hebben want dan zijn ze op hun pik getrapt. Wat een schande.

3 januari 2016 om 00:16

En daarbij komt nog dat ze een hele dikke bak krijgen van de club waar ze in mogen rijden waar menig personen zoals jij en ik nooit in kunnen rijden in ons leven. Dus zet je Fiat maar weer in de garage!

3 januari 2016 om 17:24

Als ik de mogelijkheden had om in mijn droomauto te rijden, dan zou ik dat doen. Ik zou het schandalig vinden , dat wanneer jij de mogelijkheden hebt , daar geen gebruik van zou maken.

Ook ik zou graag een rugnummer dragen dat ergens voor staat. Als kleine jongen droom je van dat nummer. En als je de kans krijgt om het te dragen, dan doe je dat! Zonder voorbehoud en zonder schroom. In mijn geval zou ik het nummer 10 achter op mijn shirt willen hebben. Op amateur niveau heb ik altijd 10 of 7 mogen dragen.

Mijn mentaliteit. Daar weet jij niks van. En jij weet ook niet van deze generatie of ze snel op hun pikkie getrapt zijn. Jij denkt het te weten, terwijl je niks weet , maar gewoon alles klakkeloos aanneemt.

Jij bepaalt voor jezelf, hoe en wat ik denk? Precies dat is hetgeen waar ik het over heb. Je weet het niet, je denkt het.

Die koninklijke hoogheid Memphis , heeft bereikt wat 99 procent van alle voetballers, ooit op de nederlandse velden zijn begonnen, nooit zullen bereiken. Of dat jou nu wel of niet kan bekoren. Ook al zou hij totaal mislukken bij United, toch heeft hij het wel bereikt. En dat heeft hij op eigen kracht gedaan.

200% gelijk deze keer. Depauperatus barst van het talent maar doet gewoon de verkeerde dingen cq staat met de verkeerde dingen in de belangstelling.

2 januari 2016 om 07:58

Als je zo jong en veel geld krijgt is het logisch dat je zo iets doet.

2 januari 2016 om 08:30

Het is niet geheel logisch, wel verleidelijk. Er zijn ook genoeg voorbeelden van jonge voetballers die dit wel kunnen weerstaan. Daarom is het zo belangrijk om de focus op voetbal en dus je carrière te houden.

Is er dan echt niemand die deze puber een beetje advies kan geven.

2 januari 2016 om 08:12

Er zal heus wel iemand hem advies geven, maar uiteindelijk is het aan hem om er wat mee te doen

Het is zo makkelijk in hokjes te plaatsen he.

Kind van gescheiden ouders.
Opgegroeid in een mindere buurt met nog minder geld.
Opgevoed alleen door zijn moeder.
Vroeger veel op straat gehangen met waarschijnlijk een aantal jongens die een ander pad bewandelen.
Als jonge jongen opeens enorm veel geld, aanzien en bekendheid.
Veel huidige vrienden zitten in het huidige hip hop wereldje, Bollebof bv.
Een wereld waarin vaak veel draait om geld, swag, uiterlijk vertoon en eer.
Weinig nuchtere jongens om hem heen die hem erop wijzen wat wellicht het beste is voor z'n carrière.

Memphis is gewoon een leuk ventje.
Maar wel een die het moeilijk heeft om met de luxe en status om te gaan.
Leeft als een hiphop ster, zonder besef dat zijn zelf aangemeten imago niet past bij zijn prestaties. Maar eej Memphis is jong, maakt foutjes, is overmoedig, maar beschikt zeker over de kwaliteiten om te slagen.

2 januari 2016 om 09:39

Je doet net alsof hij uit de ghetto komt en moest strugglen om te eten. Kom op man we weten allemaal dat het een image is die men zich aan praat. Moeilijke jeugd, omdat papa er niet was. Nou geloof me dan heeft mijn halve straat een moeilijke jeugd.

2 januari 2016 om 10:35

Ik noem het woord ghetto niet.
Evenals strugglen.

Het stoort iedereen daar en hier moeten we er met plaatsvervangende schaamte om lachen. Wat te doen? Weet je wat? We vragen het een bekende oud voetballer. Die roeptoetert vervolgens precies datgene dat iedereen al weet. Nieuwswaarde Nul. Maar laten we het plaatsen joh. Er is nu toch al zo weinig te melden. Bedenkelijk niveau

Eens kijken hoe lang het duurt voor deze verwijderd wordt. Argumentatie. Voegt inhoudelijk niets toe. Hahaha nee jullie voegen iets toe met dit soort flutberichten!

2 januari 2016 om 10:15

En nog een bekend oud voetballer ook die 1. Als trainer/coach overal gefaald heeft 2. Zelf regelmatig onderdeel is van de bladen omdat hij zijn alimentatie aan zijn 4 ex vrouwen met 80.000 kinderen niet betaald 3. Als voetballer ook zich omringde met dure en luxe spullen. Ik zeg niet dat Depay een goed signaal af geeft met zijn houding, gedrag en prestaties. Want hij bakt er weinig van op dit moment. Maar hou op met zeuren over zijn kledingsmaak of de auto waarin hij rijd. Dat zijn randzaken. Het gaat om het voetbal. En Gullit is wel de laatste die zijn mond open moet trekken over iemands levensstijl...

2 januari 2016 om 10:45

Gullit kon er idd ook wat van maar als iemand recht van spreken heeft is hij het wel. Gullit won namelijk alles wat los en vast zat en behield dus ondanks alle randzaken zijn focus op het veld. Gullit werd wereldvoetballer van het jaar en won de EC1, Memphis daarentegen scoort 2 goaltjes in de BPL en loopt erbij alsof hij ASAP Rocky is. Als je dan op de club loopt te patsen in een nieuwe Rolls roep je het over jezelf af. ManU draait slechter dan ooit te voren en ligt onder een vergrootglas maar daar heeft Depay gewoon schijt aan.

laten we geen randzaken de aandacht geven maar naar zijn prestaties op het veld kijken. Hij is op dit moment niet goed genoeg voor United maar dat geld voor heel United je kan deze jongen van 20 niet al verantwoordelijk houden voor het slechte spel. hij werkt hard en komt er wel geef hem de tijd/

2 januari 2016 om 09:06

Die jongen heeft het niet om te slagen bij Man U
Het niveau verschil met de eredivisie is niet te beschrijven. Hij speelde leuk tegen RKC en af en toe Vitesse en Feyenoord

Zwaar overschat

Hij is gewoon niet goed genoeg voor de PL. Zijn povere basistechniek laat hem constant in de steek. Kijk alleen maar naar zijn balverlies per wedstrijd. Schrikbarend hoog. In de ED letten backs amper op en dan kun je dus een paar x per wedstrijd ontsnappen, maar de pl is gewoon andere koek. Weggegooid geld klaar. Terecht 1 vd miskopen vh seizoen. Jammer maar verbaasd ben ik niet.

2 januari 2016 om 11:42

Dat durf je te zeggen over een jongen van 21 die er nu een half jaar zit en vorig jaar nog gezien werd als 1 vd grootste talenten ter wereld?

2 januari 2016 om 12:44

Mensen blijven maar gelijk alles van Memphis verwachten en willen... maar die kerel zit er pas een seizoenshelft... gun hem tijd om te wennen en nog belangrijker hou je oordeel voor je... Mensen hadden in september al hun mening paraat... Volgend jaar scoort hij er misschien wel op los en dan hoor je waarschijnlijk niemand... Niemand (vrijwel niemand, paar uitzonderingen) die em krediet geeft omdat hij ze heeft laten inzien dat ze het fout hadden.. Memphis, snel gezien als de "nieuwe" CR7.. Laatst genoemde presteerde wel bij United op zijn 21ste.. dus even oud als Memphis nu... Verschillen: 2 dingen, 1 het team wat er stond was veel beter in het CR7 tijdperk. 2 CR7 zat toen al 3 jaar bij United.. Afwachten dus.. Heel United draait niet... gek heh dat Memphis dan ook niet in vorm is en nogmaals hij is er net.. 21 jaar
... Je kan niet verwachten dat hij even United op sleeptouw neemt... dat deed Ronaldo ook niet op zijn leeftijd...

2 januari 2016 om 13:42

1. Depay gaat er nooit en nooit op los scoren ind de BPL dat is alleen voor bepaalde category spelers weggelegd. Bovendien is hij geen spits maar een buitenspeler.

2.vergelijk hem nooit en nooit met CR7 dat is zo'n domme actie, CR7 is CR7 en dat is dat.
Een hard shot hebben wil niet zeggen dat je iets heb van Cr7.

3.hij heeft een te grote stap gemaakt qua niveau en mist handelingssnelheid en dat is niet aan te leren, want dan zou iedereen dat kunnen verbeteren.

4.in het begin had ik al gezegd, dat het niks zou worden met Depay bij Manu, iig niet de eerste 2 a 3 seizoenen.

Ben blij dat hij bij ons weg is. Lekker 35 miljoen gecasht. Deze jongen ontspoort helemaal . Hij had in die Rolls wel fc een hoed op kunnen zetten ipv een petje. Als van Gaal vandaag ontslagen wordt dan komt er een andere trainer en dan kan het weleens snel gebeurd zijn met Memphis.

Geloof niet dat ze bij Manchester verbaasd kijken bij het zien van welke auto dan ook...

Ik merk dat er veel ophef is onstaan over de handelingen van Depay qua geld uitgeven. Kijk het is zijn geld dus het is zijn recht. Voor mij mag hij hele dure dingen halen. Kijk Depay houd ervan om zulke te doen dat heeft hij zelf gezegd. Maar daarnaast is zijn voetbal tot nu weinig van te zien en moet daar zijn volledige focus zijn. Ik begrijp mensen hun kritiek over Depay zijn handelingen over het uitgeven van zijn geld en niet presteren op dit moment. Maar beste mensen wij hebben allemaal verschillende persoonlijkheden daar kan jij en ik niks aan veranderen behalve jezelf. Als Depay presteert dan is iedereen het weer vergeten wat deze man bezit. Alhoe wel dat Depay nu wel echt stappen moet nemen qua prestatie.

2 januari 2016 om 11:14

Het is inderdaad zijn recht maar je ziet toch al welke richting die jongen aan het uitgaan is? Richting Royston Drenthe als hij niet oppast. En dan zit hij als hij veertig is ergens in een sociaal appartementje omdat hij compleet blut is.

Memphis moet eens wakker geschud worden. Dat hij een voorbeeld neemt aan een Lukaku. Die kocht zich pas een grotere auto nadat hij met WBA een superseizoen draaide.

Memphis moet normaal doen, aldus Ruud Gullit, die wegens losbandig gedrag nu zelf failliet is aan de alimentatie.

Wat ik nog het meest jammer vind is dat Louis van Gaal hem niet aan de praat kan krijgen. Mij leek dat van tevoren de ideale trainer om hem de weg te wijzen. Maar dat is tot nu toe niet echt gelukt. En ik blijf er wel bij dat hij op de training moet komen zoals hij zelf wilt. Hij kan moeilijk op de fiets erheen gaan.

Als je niet presteert mag je niet met een nieuwe wagen afkomen? Hij doet daar niks verkeerd mee. Hilarisch dat de media zo een spel maken van zijn hoed en zijn wagens, laat die jongen toch eens doen, het is niet dat hij iemand aanvalt.

Dat hij op het veld niet goed presteert de laatste maanden is wel een feit en daar moet hij iets aandoen, maar laten we van zijn privé leven nu ook geen heksenjacht maken.

Ben het met hem eens. Ookal zou het anderen niks moeten interesseren wat Memphis buiten het voetbal om doet, je weet dat de media er toch wel aandacht aan besteedt. Daar moet je rekening mee houden want anders gaan ze over je praten. Ookal denkt Memphis misschien wat interesseert mij die media nou, zo krijg je toch een slechte naam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren