Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guidetti blikt terug: ‘Het is gewoon de beste beslissing geweest’

Laatste update:

John Guidetti heeft nog geen moment spijt gehad van zijn beslissing om aan de slag te gaan bij Celta de Vigo. De 24-jarige Zweed kwam in zijn debuutseizoen in Spanje veel aan bod, al moest hij geregeld genoegen nemen met een rol als invaller. De zeven goals die hij wist te maken bij Celta ziet hij als een opmaat naar meer in het nieuwe seizoen.

/

Na jaren onder contract te hebben gestaan bij Manchester City, en verhuurd te zijn geweest aan verschillende clubs, tekende Guidetti vorig jaar zomer voor vijf seizoenen in Vigo. “Ik moet zeggen dat het een fantastisch jaar is geweest”, aldus de spits. “Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt en ik heb ook volop kunnen scoren voor de club, waaronder een paar tegen de grote titelkandidaten.”

“Bovendien vind ik het leven leuk bij Celta. Het is een prachtclub om voor te spelen”, verzekert de Zweeds international. “We hebben Barcelona verslagen, Villarreal en Sevilla... en Atlético Madrid in de Copa del Rey. Het was voor mij een geweldig jaar. Ik speel in de beste competitie op aarde en het is mooi om jezelf te testen tegen grote voetballers.”

Denk je dat John Guidetti volgend seizoen vijftien keer zal scoren in Spanje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde dat deze jongen niet terug naar Feyenoord is gekomen. Dat was toen zoveel beter geweest voor zijn ontwikkeling! Na Feyenoord heeft hij bij Stoke City en Everton echt stil gestaan in zijn ontwikkeling vind ik. Had die toen 1 á 2 jaar bij Feyenoord gespeeld was die verder geweest dan dat die nu is denk ik. Jammer dat hij voor het geld koos.... (tenminste dat was toen de reden volgens mij dat die niet terug naar Feyenoord wilde)

21 juni 2016 om 11:52

Dat zeg ik niet, maar hij was op die leeftijd niet goed genoeg voor een Stoke City, dan kun je toch beter basisspeler zijn in de Eredivisie bij een publiek waar je al geliefd bent? Dan bij Stoke City een paar invalbeurtjes. Weet dan zeker dat het eerste beter is voor je ontwikkeling!

21 juni 2016 om 22:01

Stoke City en Everton?

Alweer 24 jaar.... niet dat het oud is, maar werd als een groot talent gezien. Helemaal na zijn geweldig seizoen bij Feyenoord. 4 jaar later en het is nog niet helemaal uitgekomen bij hem. Misschien komt het ook een beetje door de blessures die hij had. Voor de rest vind ik hem het goed doen bij Celta. Prachtige club, spelen goed voetbal en begint ook meer een subtopper te worden.

21 juni 2016 om 12:03

Ik denk dat het geheel door zijn ziekte/blessure te maken heeft. Hij heeft hierdoor 1,5 jaar gemist. Het terug komen op niveau vergt ook weer tijd en energie.

@Pieterpost Daarom noemt hij het ook een fantastisch seizoen, gezien waar hij vandaan komt. Als hij de lijn doorzet kan hij stappen zetten in de Spaanse (sub)top!

Zit daar prima, niet te hoog niveau want een topper zal het nooit worden.

Nou nou een fantastisch jaar je kunt ook overdrijven met 7 doelpunten. Als je er 20 hebt gemaakt kun je spreken van een fantastisch jaar. Succes volgend seizoen!

21 juni 2016 om 12:08

Ja ik vond volop scoren ook een beetje overdreven

21 juni 2016 om 14:59

Voor Celta was het een fantastisch jaar. Misschien dat hij daar op doelt in die eerste opmerking.

Wordt langzamerhand toch een soort van voetbalnomade, speelt nergens heel lang.

Goed geld lekker weer uitstekend leefklimaat en heerlijk eten en dat alles in een prima competitie. Kortom een mooi leven.

Krijg je weer die Feyenoord supporters met hun oude koeien uit de sloot verhaal over dat Guidetti beter bij Feyenoord kon blijven...zet eens een nieuwe plaat op, dit horen wij al 3+ jaar...

Is een goede spelers om erbij te hebben hij kan er elk moment een maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren