Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj stelt doelen: ‘Dat moeten er komend jaar acht tot tien zijn’

Laatste update:

Nemanja Gudelj is blij dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen. De middenvelder van Ajax heeft voldoende tijd gehad om zijn hoofd leeg te maken en de batterij op te laden en hij is blij dat hij weer mag voetballen. Dat gaat gebeuren onder een nieuwe hoofdtrainer: Peter Bosz heeft de taken van Frank de Boer overgenomen.

/

“Hij komt over als een heel aardige, nuchtere man. Er gaat zeker iets veranderen met zijn komst. Ik denk niet dat hij alles extreem op zijn kop gaat zetten, want het blijft Ajax en iedereen weet in grote lijnen wel hoe we spelen, maar hij gaat zeker zijn accenten plaatsen”, aldus Gudelj op de clubwebsite van Ajax.

De middenvelder wil komend seizoen ‘nog sneller in het seizoen een van de dragende spelers zijn’. “Daarnaast hoop ik net als vorig jaar weer alles te spelen. Een ander doel is meer scoren. Het liefst het dubbele van vorig seizoen: toen stond ik op vier, vijf goals, dus dat moeten er komend jaar acht tot tien zijn", aldus Gudelj.

Denk je dat Nemanja Gudelj acht tot tien doelpunten gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij az heeft hij het laten zien , maar bij ajax is het toch meer een dienende speler geworden. En bij az was hij De man op het veld.

27 juni 2016 om 15:07

Ook logisch. Bij Ajax ligt het niveau van medespelers hoger, dus moeten de spelers het meer samen doen, terwijl bij AZ meer op enkele spelers geleund werd. Hij heeft het goed opgepakt. Ik hoop dat hij een stabiele kracht blijft de komende jaren en net zoveel rust brengt als Galasek deed.

27 juni 2016 om 15:11

Wat een onzin net of dat bij Ajax niet zo is. Younes voorbeeld of Milik. Maar alsnog wat denk jij denken ze niet dat ze wat moeten kopen met deze matige selectie. Jammer dat we niet de hele selectie weg kunnen doen.

27 juni 2016 om 15:15

Het niveau van de medespelers ligt hoger, maar de tegenstander is ook (veel) defensiever opgesteld, waardoor het soms lastiger is er door heen te komen.

27 juni 2016 om 15:46

@fr12

Wat een onzin dat laat je zelf over komen. Ajax speelde beton voetbal onder Frank en blij dat hij weg is. Vind je het gek dat we nooit wonnen of iets creerde lekker links en rechts tikken. Blij dat ie man weg is wat een verschrikking.

27 juni 2016 om 16:55

Nee onder de Boer wonnen we nooit inderdaad....

28 juni 2016 om 01:55

FR12JULES heeft gewoon gelijk, ik snap niet waarom je dat afdoet als onzin. Als de tegenstander ziet dat hij minder kwaliteit heeft, zal hij eerder gaan inzakken, hier kun je als goede ploeg weinig aan doen. Het is dan zaak om de tegenstanders verdediging kapot te spelen, wat onder frankie niet vaak lukte, en dat is precies wat fr jules zegt

27 juni 2016 om 17:07

@ Davyklaassen10,

Ik moet zeggen dat ik Nemanja Gudelj tot nu toe een prima aankoop van Ajax vind. In de eerste seizoenshelft vond ik hem niet goed spelen, maar ook niet slecht. Na de winterstop speelde hij, op de wedstrijd tegen Feyenoord na (waar hij de slechtste speler aan de zijde van Ajax was en een penalty de tribune inschoot), prima spelen en dan vooral de laatste maanden van het seizoen maakte hij een hele goede indruk op mij.

Zorgde voor een goede balans op het middenveld, liet goede dingen zien en speelde gewoon prima. Het enigste waar ik me nog aan erger bij Gudelj, is dat ik totaal niet gecharmeerd van zijn vrije trappen en corners. Negen van de tien keer zijn ze allemaal te hoog, te laag, te hard, te zacht, rollen aan de andere kant van het veld weer uit of hij schiet ze zelf over de achterlijn.

Ik denk dat een paar spelers niet goed bij de speelstijl van Bosz zullen passen. Dat zullen Tete, El Ghazi, Schone en Milik (als hij blijft) zijn en het gebrek aan creativiteit en scorend vermogen op het middenveld zal een probleem blijven met de huidige middenvelders. Tete is geen aanvallende rechtsback, El Ghazi komt geen lantaarnpaal voorbij, Schone idem dito en Milik is technisch en meevoetballend veel te beperkt. En ook het middenveld is creatief gezien te beperkt en heeft te weinig scorend vermogen.

27 juni 2016 om 15:09

Tete is Ajax zijn beste verdediger, Bosz zet hem echt niet op de bank

27 juni 2016 om 15:15

Verdedigen kan hij inderdaad wel maar aanvallend is hij te beperkt.

27 juni 2016 om 15:17

Dat aanvallen kan altijd nog komen. Ik zie Tete echt als ideale verdediger in een 3-4-3. Als hij 1 op 1 staat 1 van de beste in de eredivisie

27 juni 2016 om 17:13

@ Forzahalanda,

Als ik eerlijk ben, dan heb ik liever een verdediger die goed kan verdedigen, dan een verdediger die goed is in aanvallen, maar slecht in verdedigen. En voor de rest ga ik er wel vanuit dat Tete, el Ghazi en Milik zich goed zullen ontwikkelen onder Bosz, want dat is juist omdat ik denk dat vooral iemand als el Ghazi meer ruimte en vrijheid in z'n eigen spel zal krijgen van Bosz en dat is iets wat hij bij de Boer niet had, want daar mocht je 9 van de 10x geen eigen actie maken en moest je de bal netjes breed of terug tikken naar een medespeler en dat ging in mijn ogen ten koste van de kwaliteiten van el Ghazi.

Verder denk ik dat Bosz wel vertrouwen heeft in Milik, in tegenstelling tot de Boer. Als Milik het vertrouwen krijgt, dan betaald hij dat terug met veel goals.

Over Schöne twijfel ik wel. In zijn eerste twee seizoenen was hij nog van grote waarde, zowel als middenvelder als buitenspeler, maar nu vind ik Schöne wat minder. Als buitenspeler mist hij gewoon de snelheid en de passeer acties en op het middenveld lopen er met spelers als Gudelj, Bazoer en Klaassen (in potentie) betere spelers rond.

27 juni 2016 om 15:09

Ik verwacht ook een grotere rol voor spelers als Sinkgraven en Nouri op het middenveld. Op de flanken verwacht ik ook nog een directe aanwinst. Younes past perfect bij de speelstijl van Bosz, maar Schone en El Ghazi minder tot niet. Cerny en Muric zijn nog jong.

27 juni 2016 om 15:13

Sinkgraven en Nouri op het middenveld zetten zal in veel wedstrijden tot zelfmoord leiden. Die jochies zullen constant fysiek worden afgetroefd en balverlies op het middenveld wordt te vaak afgestraft tegen Ajax.

28 juni 2016 om 08:57

Dan compenseren bazoer, gudelj en klaassen dat maar. nouri zal zich net als vdv, sneijder en eriksen bewijzen en het spel maken

27 juni 2016 om 15:10

Ik denk dat het met Tete heel erg meevalt, mensen doen alsof hij nooit opkomt of het simpelweg niet zou kunnen. Hij heeft het afgelopen seizoen minder laten zien omdat het met El Ghazi op de flank gewoon minder nodig is. Tete is aanvallend geen van der Wiel oid maar kan zeker een dyanamische back worden die aanvallend zijn steentje bij zal dragen. Toch hoop ik dat ze Tete gewoon laten doen wat hij goed kan en dat is elke linksbuiten uit de wedstrijd spelen. Ik denk juist dat Gudelj meer aan Bosz zal hebben als aan De Boer. Als Bazoer zijn verdedigende taken niet zou verwaarlozen zal het er bij Gudelj ook meer uit gaan komen. Ben juist bang dat Klaassen geen voetballer is voor Bosz, ben heel erg benieuwd in wat voor rol Klaassen zal gaan spelen want een 10 als afgelopen jaar durf ik te betwijfelen, toch maar weer naar 8?

27 juni 2016 om 15:17

Nou vorig jaar liet Tete wel zien dat hij er aanvallend niet zo veel van kan. Ajax heeft met Bosz eigenlijk een andere rechtsback nodig a la Van der Wiel.

27 juni 2016 om 16:47

Ik heb hem anders ook de achterlijn zien halen, zeker als je er een speler voor zet die niet zelf al aan de zijlijn geplakt blijft. Eerste wedstrijd die dan in me opkomt is Ajax - HSV in de winterstop, 3-1. Fischer stond rechtsbuiten en na een uurtje oid kwam Cerny daar te staan. Allebei trokken ze veel naar binnen om ruimte te maken voor Tete die daar gewoon een aantal keer de achterlijn haalt en ook voorzetten gaf. Als we dan kijken naar de Tete in de JL, stond veel als rcv maar als hij als rechtsback stond was hij er niet vies van om aan te vallen wat hij in de jeugd ook aan zich had. Zolang El Ghazi op rechtsbuiten staat die tot 15 m van de achterlijn altijd aan de zijlijn blijft zal er geen enkele back overheen kunnen, geen enkele. Dijks heeft het geluk dat Younes en Fischer allebei naar binnen trekken wat weer ruimte voor Dijks maakt. Ik wil hier niet mee zeggen dat Tete aanvallend zo goed is want dat is hij -nog- niet maar hij is wel het type back dat de achterlijk kan halen als hij dat als instructie krijgt.

27 juni 2016 om 17:49

Nou, ik denk toch echt dat Tete een van de eerste is die Bosz in de basis zet. Zeker in de vorm die hij voor maar ook na zijn blessure heeft laten zien.

27 juni 2016 om 15:40

Het is opvallend dat Tete aanvallend meer bracht dan Veltman op de rechtsback positie, ook bij het Nederlands elftal. Hij wordt geleidelijkaan aanvallend ook sterker.

Eerlijk gezegd had ik ook wel verwacht dat hij meer zou scoren, toch een van de beste afstandsschutters in de Eredivisie. Als Bosz het spelletje van Ajax wat omlegt naar creatiever aanvalsspel, zal Gudelj zeker meer tot zijn recht gaan komen. Hij leest het spelletje goed, en zal zich in een vrijere rol dan onder De Boer zeker vaker in scoringspositie bevinden.

27 juni 2016 om 15:05

Op het moment dat Bazoer echt op 6 gaat spelen en Gudelj iets meer vooruit gaat spelen komt dat vanzelf gok ik

27 juni 2016 om 15:10

Wat mij betreft gaat Gudelj gewoon weer op de bank en wordt Ziyech gehaald. Gudelj is niet onmisbaar ofzo.

27 juni 2016 om 15:13

Gudelj is heel belangrijk juist. Zonder hem op het middenveld wordt Ajax totaal overlopen.

27 juni 2016 om 15:14

Klaassen zou ook in een iets verdedigende rol kunnen spelen samen met Bazoer.

27 juni 2016 om 18:29

Als je Jlaassen verdedigender zet, dan haal je hem uit zijn kracht. Klaassen heeft niet de lepe steekballetjes, dus spelmaker vanaf het centrale middenveld bijvoorbeeld, is niet zijn sterkste kant. Wat Klaassen vooral heeft is scorend en storend vermogen. Zker als je een spelletje speelt waarbij je vroeg stoort, is Klaassen voor op het middenveld het beste af.

Hopelijk zet Bosz Bazoer wat meer controlerend en Gudelj wat meer naar voren, dan kan Gudelj's schotkracht beter benut worden. Hij heeft vind ik namelijk een betere trap dan Bazoer (dat afstandsschot tegen Feyenoord was toch een beetje een zondagsschot).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren