Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj: ‘Ik moet zeggen dat ik nu gewoon goed in mijn vel zit’

Laatste update:
/

Nemanja Gudelj moest na zijn transfer van AZ naar Ajax een aantal keer plaatsnemen op de bank, gedurende de voorbereiding. Het verleidde journalist Frits Barend ertoe aan te geven dat de beleidsbepalers bij Ajax zichzelf te kijk zetten, maar in de eerste wedstrijd die ertoe deed stond Gudelj toch in de basis. Met Ajax speelde hij woensdagavond gelijk bij Rapid Wien (2-2).

De Servische middenvelder, die deze zomer een vijfjarig contract tekende bij Ajax, maakte zijn debuut in Oostenrijk. Het eindresultaat stemde hem niet echt tevreden, zo laat hij weten aan FOX Sports. “Het is zuur, want je komt op een 2-0 voorsprong en geeft het toch weg. Vooraf is 2-2 een goed resultaat, maar als je dan met 2-0 hebt voorgestaan is het altijd zuur: tegen wie het dan ook is en in wat voor situatie dan ook.”

Gudelj zegt zich goed te voelen bij Ajax: het gaat in zijn optiek elke week beter en beter. “Je raakt ingespeeld op de spelers om je heen en de tactiek. Ik moet zeggen dat ik nu gewoon goed in mijn vel zit en dat we op elkaar ingespeeld zijn. Ik denk dat je dat ook wel bij vlagen kon zien”, blikt hij terug op het duel in Wenen. Gudelj maakte daarin de negentig minuten vol en hoopt dat ook te doen in de return: die staat gepland voor volgende week dinsdag.

Vond jij Nemanja Gudelj sterk spelen tegen Rapid Wien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nemanja komt er wel. Ben ik van overtuigd.

31 juli 2015 om 20:16

Mogen we gerust vertrouwen in hebben.'
Kan het niveau gemakkelijk aan en werkt als een paar.
Fijne speler voor een trainer.

1 augustus 2015 om 02:10

Gudelj is een stuk beter dan serrero dus het lijkt me een goede aankoop.

de mensen die op ja klikken hebben de wedstrijd niet gezien?
gudelj had eigenlijk geen goede momenten in aanvallend opzicht.
werd veel van de bal gelopen omdat hij kort gedekt werd.
maar je ziet wel op het moment dat hij dieper staat en in de bal komt dat hij echt wel goed overzicht heeft, en hij verlicht veel loopwerk. dat komt wel goed met Gudelj

31 juli 2015 om 19:52

Ik heb de pot gezien en op ja gedrukt. Ik vond het een verademing tov Serero. Loopt met een air en rust over het veld, en had vooral voor rust elke tweede bal. Dat hij aanvallend niet vaak in stelling kwam, was meer omdat Bazoer die rol vervulde. Tweede helft na de rode kaart was het niet best meer, maar wie wel ?

31 juli 2015 om 20:22

Heb de wedstrijd gezien en vond met name het fysiek van Gudelj mooi om te zien. Geen angst voor de bal, strijden voor elke bal. Ik vind dat het Ajax de afgelopen jaren ontbrak aan dit soort spelers. Klaassen een echte all rounder, kan bijna alles. Terechte aanvoerder en een speler om trots op te zijn. Sinkgraven komt in zijn ritme en laat zien over een zeer goede portie techniek en inzicht te beschikken. Gudelj als echte aanjager, no fear zoals hij speelt. Tja, Bazoer. Wat een talent zeg. Die gaat naar mijn mening de absolute top halen. Rust, inzicht, techniek, deze jongen beschikt over echt alles...

31 juli 2015 om 21:21

Verademing tov Serero?? Serero is technisch met de bal de beste van ajax man.. Ga toch weg.. Dat neemt niet weg dat Gudelj power in het ajax spel geeft maar je doet Serero hier zeker tekort.

31 juli 2015 om 22:03

Technisch zeker, maar voegt weinig toe aan het spel. Risicoloze ballen breed, geen drang naar voren, beroerd schot en fysiek zwak. Altijd voorop in de strijd, maar Serero zal nooit onvervangbaar worden.

31 juli 2015 om 22:09

Als jij tevreden bent met Serero, dan heb je ook geen recht om van Ajax te verwachten dat ze beter gaan spelen dan vorig seizoen. Serero was een leuk ennertje, maar had een dramatische voortzetting. Super slechte inspeelpass en geen inzicht in aanvallend opzicht.
Gudelj is fysiek een verademing. Vooral de eerste helft sterk en slim. Die speelt Sinkgraven in NO time uit de basis....

31 juli 2015 om 23:38

Hahahahaha je bedoeld denk ik "in nooit time'. Sinkgraven is samen met Klaasen de beste speler van Ajax grapjurk. Let dinsdag maar op waar alle dreiging vandaan komt, je hebt geen idee hoe goed Sinkgraven is.

1 augustus 2015 om 00:17

Serero is geweldig vooral zijn kop

1 augustus 2015 om 01:23

Hahaha technisch een van de beste met de bal, gast serero kan goed een bal afpakken en een tikkie breed geven, maar hij heeft geen schot en zeker geen specialisme als het gaat om techniek.

1 augustus 2015 om 02:25

In de kleine ruimte is serero sowieso de beste speler bij ajax

1 augustus 2015 om 13:02

Pantelic, het gun factor zit jou blijkbaar ook in de weg. Serero komt vreselijk tekort, en voegt niks toe.

31 juli 2015 om 20:17

Ik vond het een van de beter Ajaxieden.
Dan die Veltman...dramatisch.

2 augustus 2015 om 12:01

Veltman was inderdaad een groot drama.
Zet die jongen maar eens lekker op de bank, en laat heitinga en riedewald het centrum vormen

31 juli 2015 om 20:30

Ik vond Gudelj ook goed. Niet opvallend, maar dit eigenlijk niks verkeerd. Soms zijn de onopvallende middenvelders de beste spelers van de wedstrijd. Hij had ook niet de taak om beslissend te zijn, maar om Rapid onder druk te zetten.
Het was een verademing om eens 3 middenvelders op het veld te zien die tot het gaatje willen gaan, 90 minuten lang bikkelen en niet schromen om een keer een tik uit te delen.

31 juli 2015 om 20:35

Hij komt alsnog technisch te kort op de momenten dat hij dieper gaat staan. Gelukkig loopt die veel idd, anders wat het helemaal niks waard. Mooie 12e man als de buit binnen is en alle talenten al zijn ingevallen en goed voor op de trainingen.

Waarom speet Ajax niet 41212? Of mag dat niet van Cruijffie.
Cillessen (K)
Tete (ra)-heitinga (rcv)- riedewald (lcv)- Dijks (la)- bazoer (cvm)- gudelj (rcm)- Singraven (lcm) Klaassen (cam) el ghazi (rs) millik (ls).
Dan kunnen alle middenvelders spelen en denk dat ze zo allemaal wel tot hun recht komen. Echt goede buitenspelers heeft Ajax toch niet.

31 juli 2015 om 19:51

Dit zou idd het beste bij de spelers passen, jammer dat t idd niet zal gebeuren.

31 juli 2015 om 19:56

Zou geen gek idee zijn om het op een andere manier te proberen, 4-4-2 (of variaties daarop) zou misschien wel veel beter bij dit elftal passen. Maar 4-3-3 is des Ajax, dat De Boer met een nummer 10 speelt is bijna al revolutionair. Afstappen van 4-3-3 is voor Ajax net zoiets als afstappen van de clubkleuren, dat zal niet gebeuren.

31 juli 2015 om 20:26

Jol deed het en bracht veel doelpunten daarmee, alleen geen titel.

31 juli 2015 om 20:33

Probleem is dat je nu geen fatsoenlijke back up heb om te wisselen ivm blessures of schorsingen. Ik vind het wel een keer prettig om een speler op de bank te hebben die het niveau niet omlaag haalt. Bovendien vergeet je Fischer.

31 juli 2015 om 20:35

Frank luistert niet naar Cruijff. Anders hadden we wel aanvallender voetbal gezien.

31 juli 2015 om 21:44

Waarom moeten al die middenvelders toch spelen? Ben blij dat we in ieder geval een redelijk goede bank voor het middenveld hebben nu. Dat Gudelj tijdens de voorbereiding geen basis stond, leverde commentaar op van dhr. Barend omdat Ajax zich dan belachelijk zou maken. Wat is er nou slecht aan een goede bank? Volgens dhr. Barend moet het vanaf zo'n 5 miljoen transferbedrag absoluut in de basis staan. Dan maar ten koste van Klaassen of Bazoer. Die hebben immers minder gekost. Een redelijk dure bank is wat mij betreft geen enkel probleem.

31 juli 2015 om 22:19

Grapje zeker. Want Ajax speelde tegen Rapid regelmatig zo. Alleen Bazoer op rechts en gudelj in het midden. Sinkgraven liet zich uitzakken en speelde soms naast gudelj... Om op het juiste moment diepte te kiezen

Nemanja elke club vraagt aan passing van A-Z naar Ajax is ook een over gang.
qua niveau al een stap hoger , en bij Ajax zitten ze ook met veel middenvelders.
@1.dedoelman Dan kunnen alle middenvelders spelen zeg jij.
Ik denk dat trainer de Boer ook zomaar geen oplossing heb. [ mijn mening ]

31 juli 2015 om 20:06

Hoe bedoel je je laatste zin?

31 juli 2015 om 20:29

Echt goede buitenspelers heeft Ajax toch niet.
Dan kunnen alle middenvelders spelen.
1.dedoelman dit zeg je zelf ook niks mis mee toch,
het is ook maar een een reactie.
Maar in mijn ogen kan dat ook niet / in een aantal reacties ,
word dat ook weer gegeven.

Weer een prima verkoop van AZ. Overgewaardeerde speler. Sterk en goed schot, maar heeft nauwelijks diepgang in zijn spel. Was bij AZ al heel opvallend. Constant tikkie breed of terug. Maar misschien past dat wel beter bij Ajax.

Gudelj is een goede speler/van meerwaarde oor Ajax.
Hij kan met de besten mee technisch en tactisch.
Tegen Rapid Wien was hij degelijk.

Waarom is iedereen zo blij met Gudelj? Ik hoor alleen maar 'hij heeft Body'als argument. Het is voetballend gewoon niet veel. Zelfde als bij Dijks. Als je naar de statistieken kijkt is Boilesen gewoon beter, maar daar komen we dit seizoen nog wel achter. Je wilt voetballen en juist de duels ontlopen. Heeft iemand ooit Xavi en Iniesta duels zien winnen met 'body'?

Anyway, als iedereen fit is kun je met Bazoer-Klaassen-Sinkgraven op het middenveld spelen en kan Gudelj op de bank. Lekkere aankoop weer.

31 juli 2015 om 21:48

Tja, maar dan noem je ook wel een paar spelers op die het op pure techniek wel kunnen redden. Zie dit soort spelers niet echt in de ED rondlopen helaas. Dus dan heb je naar mijn idee wel wat power nodig. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dat alleen genoeg is. Anders zouden we bijvoorbeeld een Peter Aerts daar ook neer kunnen zetten. Maar als nietige ED kunnen we binnen bepaalde geledingen wel wat power gebruiken.

Ik denk dat veel mensen onderwaarderen hoeveel werk Gudelj verzet voor de jongens als Klaassen en Sinkgraven. Tevens heeft hij een goede eindpass / scorend vermorgen / body . Goede aanvulling voor het middenveld van Ajax want in somminge wedstrijden zullen ze een speler als Gudelj heel goed kunnen gebruiken.

Ik vond het wel een verrassende opstelling van De Boer tegen Rapid. Ik denk dat deze opstelling best kans van slagen heeft als ze op elkaar ingespeeld raken. Alleen de verdediging is nog te jong en voor de aanval wordt Fischer dan het slachtoffer. Dat zijn dan wel weer de nadelen.

Ik denk dat gudelj minder vrijheid krijgt dan dat hij bij AZ had, daar even aan moet wennen en daarom wat voorzichtig deed en onzeker over kwam. Wat ik tegen Wien zag, was nog niets vergeleken met hoe beslissend hij bij AZ kon zijn, maar dat is ook een kwestie van tijd.

Heerlijk hoe het soms kan gaan met de Nederlanders. Gudelj belandt op de bank, gelijk wordt hij afgezeken en neer gezet als een miskoop en een nietsnut. Paar weken later staat hij in de basis tegen Rapid, speelt een degelijke wedstrijd, en iedereen loopt de praten dat meneer er wel komt en dat die kwaliteiten heeft die het team sterker maakt. Blijf het altijd maar apart vinden

Nou Gudelj dan had je die goal tegen Rapid Wien wel mogen maken want dat is een open kans. Kun je je nog wel een superheld vinden die goed in zijn vel zit het is de bedoeling dat er ook wordt gescoord en tegendoelpunten worden voorkomen. Ik twijfel nog steeds of Gudelj wel een goede aankoop is. Ten opzichte van de rest van de middenvelders is Gudelj niet beter. Waarom zou je een speler als Gudelj moeten hebben als Ajax zelf al goede spelers in huis heeft? Sommige spelers zijn nu al beter dan een Gudelj waarom zou je die kerel dan nog opstellen? Dan had je een speler binnen moeten halen die toch wat extra's brengt en dat heb ik bij Gudelj niet gezien.

1 augustus 2015 om 01:22

Ik denk juist dat Gudelj de kwaliteiten heeft die het middenveld van Ajax miste. Hij heeft een beetje pech dat Sinkgraven het nu zo goed doet, maar in bepaalde wedstrijden kan je zijn kwaliteiten goed gebruiken. Hij heeft de kracht en de vechtlust, maar niet de additude dat hij de bepalende speler wilt zijn in het team. Als je een middenveld heb met Klaasen, Bazoer en Gudelj, heb je heel veel kracht en loopvermogen maar mis je creativiteit. Daarom ben ik van mening dat Sinkgraven met spelen, maar als je een lastigere tegenstander heb, kan je spelen zoals tegen Rapid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren