Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Wat moet ik nog over Real Madrid of Chelsea zeggen?’

Laatste update:

Aan de mogelijke tegenstander in de halve finales van de Champions League wilde Arjen Robben woensdagavond nog even niet denken. Bayern München schaarde zich ten koste van Manchester United bij de laatste vier van het Europese miljoenenbal. Na de 1-1 remise in Manchester zegevierde het team van Josep Guardiola met 3-1 over the Mancunians.

/

“We hebben maar één doel. We willen op 24 mei naar de finale in Lissabon”, vertelde Robben, die met een assist en een treffer weer belangrijk was voor Bayern. “Maar het moet beter en kan nog beter.” In de eerste helft haalde Bayern niet zijn gebruikelijke niveau. “Dat zal nodig zijn in de halve finales. Daarom moeten we de komende competitiewedstrijden gaan benutten om in topvorm te komen.”

In de halve finale is Chelsea, Real Madrid of Atlético Madrid de tegenstande. “Wat moet ik nog over Real Madrid en Chelsea zeggen?”, vroeg Guardiola zich openlijk af. “Het zijn twee klassiekers. Verder is Atlético een outsider. Niemand had verwacht dat ze de halve finales zouden halen, maar ze hebben het verdiend en genieten de steun van de voetbalfans. We zitten bij de laatste vier, alle tegenstanders zijn lastig. Ik hoop in ieder geval over bijna iedereen te kunnen beschikken.”

Wint Bayern München de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In de halve finales zijn Martinez en Schweinsteiger er weer bij, alleen Real Madrid kan Bayern hebben denk ik.

10 april 2014 om 00:06

Atleti is echt een handvol voor iedereen. Ze hebben Barca vandaag verslagen en de andere wedstrijden tegen Barca en Real waren ze echt sterk. Ik vind echt dat alle 4 de resterende team de finale kunnen bereiken tegen wie ze dan ook loten.

10 april 2014 om 00:19

Barca kon fysiek totaal niet iets van weerstand bieden aan Atletico, Bayern kan dat wel. Je zag vandaag dat Atletico veel kopduels won van Barcelona maar dat zal veel minder zijn tegen Bayern.

10 april 2014 om 00:25

Chelsea kan het misschien ook wel aan, maar dan moet de bus geparkeerd worden. Persoonlijk vind ik het niet erg, omdat ik groot fan ben van Chelsea, maar ik begrijp voor voetballiefhebbers dat ze dit liever niet willen.

10 april 2014 om 00:04

Is deze afspraak er echt? Mooi lullig voor hem als Chelsea- Atletico de finale zou worden. Al acht ik die kans klein.

10 april 2014 om 00:05

@jobforgrunn
Ja, dat staat vastgelegd in het huurcontract

10 april 2014 om 00:04

dat is dan de eerste keer dat ik blij zal zijn dat de uefa zoiets dergelijks doet!

10 april 2014 om 00:05

Als chelsea dat gaat eisen mogen ze wat mij betreft gelijk verbannen worden uit europa.

10 april 2014 om 00:06

staat simpelweg contractueel vastgelegd.

10 april 2014 om 07:36

Het is contractueel en daar heeft Atletico mee ingestemd. Om ze dan te verbannen slaat nergens op.

10 april 2014 om 11:02

Vind het vrij logisch dat chelsea dit heeft gedaan.. Zonder courtois is atletico gewoon een stuk minder. En wanneer Courtois bijv als uitblinker voorkomt dat Chelsea de Finale haalt / wint word hij minder vriendelijk ontvangen volgend jaar..

Vraagje.. Mag Courtios - als ze Chelsea loten - tegen Chelsea spelen ? Meestal zetten de Engelse clubs een clausule in huurcontracten dat de uitgeleende spelers niet tegen hun club mogen uitkomen..

10 april 2014 om 00:07

Daarvoor had hij toestemming gekregen voor zover ik weet.

10 april 2014 om 00:09

Chelsea weet donders goed dat als ze weigeren de hele wereld ze uitkakt. Maar of ze daar rekening mee houden in de halve finale van de CL is de vraag.

10 april 2014 om 00:06

Nee, die clausule is inderdaad in de huurovereenkomst opgenomen. Tegen een bepaalde betaling zal Courtois mogen keepen, maar geruchten gaan dat dit een waanzinnig bedrag is dit keer. Weet niet of Chelsea zo coulant is om hem toestemming te geven.

10 april 2014 om 01:08

Zulke regels gelden niet in de CL. Zou trouwens ook helemaal nergens op slaan.

10 april 2014 om 05:45

Dus ze zetten een clausule in een contract die niet geldig is? Waar moeten ze elkaar anders tegen komen? In de Primera Division?

10 april 2014 om 00:16

Ik denk dat Bayern wel even Real pakt. Real had het in feite moeilijk tegen Bvb, thuis en uit ( met thuis hadden ze geluk met twee weg geef doelpunten), en thuis domineerde BVB zwaar. Ik zie Real weinig kans hebben tegen dit Bayern. maar hey, de bal blijft rond.

10 april 2014 om 00:21

doe je bril af. Want de 2 goals gister van bvb. Waren oom weggegeven van illira en pepe. Allebei waren het inviduele foute. Maar die goals tellen ook

10 april 2014 om 00:22

Wat dacht je van de goals van Dortmund dan? Waren die geen cadeaus van Real? En zelfs Klopp gaf aan dat Real beter was dan Dortmund thuis. En over domineren gesproken Real en Dortmund hadden beide 10 schoten op goal.

10 april 2014 om 01:05

Ik snap je geddachtegang zeker maar ben het niet helemaal met je eens. Akkoord, Real had wat geluk in de thuiswedstrijd, zowel met de doelpunten als het feit dat Dortmund niet goed afwerkte. Maar aan de andere kant Had Real zelf ook wel meer dan 3 doelpunten moeten maken. En wat dan gedacht van de doelpunten in de uitwedstrijd... dat waren pas cadeautjes. En bovendien was Real het eerst kwartier baas zonder al te veel inspanning, als Di Maria die pingel er dan inschiet is het over en uit.

Hoop op deze loting:
Chelsea-Real
Bayern-A.Madrid

Ik wil Mourinho graag zien spelen tegen Real en ben benieuwd naar wat Atletico kan tegen Bayern.

Van mij mag Atletico de CL winnen, wat een strijders! Simeone heeft er een geweldig collectief van gemaakt. Nu mijn Barca uitgeschakeld, helaas jammer..kan Atletico oprecht feliciteren!

Ik denk dat het Real Madrid - Chelsea en Atletico Madrid - Bayern gaat worden

Finale: Real - Bayern

Winst: Real Madrid

Het wordt honderd procent zeker: Real Madrid - Chelsea en Bayern - Atlético. Ze willen natuurlijk Bayern tegen Real Madrid als finale.

10 april 2014 om 00:42

Ik hoop dat we chelsea loten.....want atletico is niet normaal goed bezig...zoals vandaag..verdedigend zo onwijs goed

10 april 2014 om 00:42

Onzin natuurlijk die complot theorieen. Hoop het natuurlijk wel, zie Atletico als enige in staat om Bayern te kloppen. En in een enkele wedstrijd tegen Atletico heeft Real de beste papieren mocht het Chelsea verslaan.

10 april 2014 om 00:48

Onzin? Dan heb je geen flauw benul van hoe de wereld in elkaar zit.

10 april 2014 om 01:26

Wat hadden ze dan gedaan als Miki gewoon die bal erin had geschoten dan? Of 1 van al die andere kansen had afgemaakt? Hadden ze Real dan nog 3 penalties gegeven om alsnog die finale te krijgen? Of hadden ze ingecalculeerd dat Real met extreem veel mazzel door zou gaan? Lariekoek natuurlijk.

En gast, je maniertjes van "het beter weten dan de rest" werken alleen op debielen.

PS: Als we toch bezig zijn, waarom wel Atletico en niet Barca in de halve finale? Als je toch denkt dat het allemaal een voor opgezet spelletje is kunnen ze beter gebruik maken van de commerciële waarde van Barca ipv Atletico in de halve finale.

Dan rest de vraag eigenlijk nog; waarom kijk je überhaupt dan? Als het toch zogenaamd allemaal vast staat maak je jezelf eigenlijk belachelijk door er nog naar te kijken, maargoed.

10 april 2014 om 17:07

En dan wordt mijn reactie verwijderd. Lachwekkend weer.

Dat wordt smullen geblazen, hoop dat Real aan Bayern wordt gekoppeld in de halve-finale.
Met uiteindelijk een Madrileense finale waar Real aan het laatste eind trekt.

Denk eerlijk gezegd dat Bayern het het moeilijkst zou hebben met Atletico... Ze hebben Barca 2 wedstrijden lang uit hun spel gehouden dus dat moet bij Bayern ook lukken.
Hoewel ik Bayern als topfavoriet zie voor de beker en Atletico als minst grote kanshebber zou ik m'n geld in een onderling duel toch op Atleti zetten.

Is toch wel een topspeler. Heeft bij de 3 van de 4 halve finalisten gespeeld.

On:
Ik hoop op een Madrileense halve finale en een halve finale tussen Pep en Mourinho.

Mooiste finale zou real en atletico zijn en atletico wint hem, zou een unicum zijn, 2 finalisten uit een stad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren