Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: 'Hij is intelligent en wordt iedere dag beter'

Laatste update:

Josep Guardiola heeft er weer een belangrijke optie bij voor zijn middenveld. Mario Götze was lange tijd niet beschikbaar wegens blessureleed, maar is inmiddels weer fit. Afgelopen weekend was hij nog bij drie van de vier treffers tegen FSV Mainz 05 betrokken en Guardiola is blij dat hij over Götze, die in de zomer voor veel geld overkwam van Borussia Dortmund, kan beschikken.

/

Volgens Guardiola gaat Bayern veel plezier bleven aan Götze: "Hij is erg goed in de kleine ruimtes en heeft weinig tijd nodig om beslissingen te nemen", zei de coach tegen BILD. "Hij is een erg intelligente speler, die iedere dag beter wordt. Of Götze woensdag zal gaan spelen tegen Viktoria Plzen is echter nog niet duidelijk.

Ook aanvoerder Philipp Lahm sprak mooie worden over Götze: "Hij is een enorm talent, dat weet iedereen. Mario kan in zijn eentje wedstrijden beslissen", zei de captain, die in de afgelopen weken op het middenveld van Bayern speelde. Hij zal echter snel weer terugkeren op de rechtsbackpositie en dat zal dan ten koste van Rafinha gaan.

Mario Götze hoort in de basis bij Bayern

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dat was vroeger geen groeten maar elkaar over de bol aaien domme foto

22 oktober 2013 om 18:18

Guardiola is een enge freak.. met zijn vingertje wijzen naar Arjen Robben. Ook met zijn handgebaren waar niemand van snapt en dan maar gillen wat niemand kan horen vanwege de 80.000 supporters in het stadion.

22 oktober 2013 om 18:40

Robben hoort zich gewoon aan de afspraken te houden..

22 oktober 2013 om 19:13

Jonge jonge zeg. Gaan we nou echt alles van VI napraten.

22 oktober 2013 om 19:31

@ kroef

Ik begin met mateloos te irriteren aan VI maar in deze geef ik ze eindelijk eens gelijk. Als je een van je sterspelers zo te kakken zet dan ben je wat mij betreft geen knip voor de neus waard.

22 oktober 2013 om 19:36

VI zelf vind ik nog niet zo heel erg. Het is natuurlijk geen nette actie van Guardiola en ik geef ze hier ook gelijk in. Maar ik vind het irritant als er iets gezegd wordt bij VI gelijk de helft van de mensen het hier weer gaan herhalen.

22 oktober 2013 om 19:49

dat vind ik niet hij is een goede taner en in voor een graje

22 oktober 2013 om 19:51

Wat zeggen ze nou verkeerd, als er geen afspraken zijn gemaakt doe je dat niet bij een speler die je kampioen en de CL heeft gebracht. Of hij wil van hem af en Mario daar neerzetten. Verjongen maar dat doe je niet op deze manier. Ik had hhem de middelvinger gegeven het veld afgelopen en lekker naar Engeland teruggegaan. Maar ja ik een gekke trotse Hagenees. Nu begrijp ik ook dat Ibra mislukte bij Barca, die is ook te trots om als sukkel te worden behandeld.

hoezo lahm naar rechtsback terug? ik vind dat hij het fantastisch doet en guardiola wilt iemand met veel intelligentie op de CVM plek hebben

22 oktober 2013 om 17:42

moet ie stephen hawking halen...

On: Gotze goede speler, maar hij heeft zijn sympathiekaart toch een beetje verspeeld bij mij sinds zijn overstap van Dortmund naar Munchen. Kan hij nog zo leuk met Pep op de foto staan.

22 oktober 2013 om 18:09

Dat is gewoon erg oneerlijk tegenover Gotze. Het was zijn droom vanaf kleins af aan om voor Bayern uit te komen en had gewoon de pech dat zijn ouders naar Dortmund verhuisde en daar dus terecht kwam. Waren zijn ouders in Beieren blijven wonen was hij waarschijnlijk gewoon via de jeugdopleiding van Bayern in het eerste gekomen.

22 oktober 2013 om 20:06

Of via Nürnberg naar bayern

22 oktober 2013 om 21:34

Dikke zever wat jij allemaal verteld! Hij noemde zich constant "ein Dortmunder jung". Hij beloode de BVB supporters eeuwig trouw te blijven, tot hij bij die bauern meer kon verdienen. Toen verbaasde hij heel Duitsland en omstreken. Nooit eerder zo een laffe mens gezien!

22 oktober 2013 om 19:08

Omdat Lahm het niet heel geweldig doet en omdat de rechtsback positie nu gewoon zwak is. Als Lahm daar speelt heb je de beste ter wereld. Alleen kan Gotze moeilijk op de plek van Lahm gaan spelen..

22 oktober 2013 om 20:01

Inderdaad, wat is nou beter? Spelen met Lahm en Rafinha of spelen met Lahm en Götze?

De beste spelmaker van de Duitse competitie . Echt een genot om naar te kijken. Reus en muller ook maar deze jongen nu in het bijzonder

22 oktober 2013 om 17:42

Ik vind Reus tog beter hoor. Is sneller en heeft meer scorende vermogen.

22 oktober 2013 om 17:57

Reus is geen spelmaker.

22 oktober 2013 om 17:58

Is natuurlijk niet te vergelijken, Reus is meer een buitenspeler en Gotze meer een aanvallende middenvelder. Gotze is meer de verdeler en Reus meer de afmaker. Dat Reus meer scorend vermogen heeft is daarom ook makkelijker uit te leggen, aangezien Reus vanuit de buitenkant vaak naar binnenstormt om uit te halen. En zo heel vaak scoort. Terwijl Gotze vaker de combinatie maakt aan de rand van de 16. Dat zag je heel goed afgelopen zaterdag tegen Mainz.

22 oktober 2013 om 18:09

Je hebt gelijk beide heren zijn topspelers.

22 oktober 2013 om 18:21

Müller is mijn favoriet bij Bayern.

Müller is misschien niet de beste of opvallendste speler, maar Müller is echt zó Duits.
Niet in 1 aspect excelleren, maar alles perfect kunnen doen...alsof die regelrecht uit een Duitse autofabriek komt gelopen.

Mannetje voorbij? Geen schaar, maar ik ga je wel voorbij.
Scoren? Geen krul of streep in de kruising, maar ik maak m wel.

Aannames zijn perfect, overzicht, loopvermogen...hij doet me echt denken aan die andere typisch Duitse spelers als Matthaus, effenberg, sammer.

Alleskunners, winnaars, geen foute beslissingen maken en verschrikkelijk om tegen te spelen

22 oktober 2013 om 18:34

Klasse verwoord. In mijn ogen is Müller misschien wel de meest onderschatte voetballer ter wereld. Hij heeft ongelofelijk statistieken(serieus kijk er een keer naar!) en hield Robben vorig seizoen grotendeels op de bank. Nooit geblesseerd en altijd maar gaan.

Technisch is het geen Ronaldinho, maar wel heel goed. Een mooi feitje is ook dat hij binnen twee jaar van het amateur team van Bayern ( Bayern II) tot topscoorder en grootste talent van het Wk(2010) heeft geschopt, bizar eigenlijk! van amateur tot WK topscoorder en beste jeugdspeler van het WK. En dat in nog geen 2 jaar!. Zegt genoeg over de kwaliteiten van Müller

22 oktober 2013 om 18:48

Qua instelling kunnen heeeel veel voetballers nog veel van hem leren! Absoluut één van mijn favorieten.

22 oktober 2013 om 19:11

Muller in de spits tegen Man C. Geweldig om te zien. Hij sleurde van links naar recht. De verdediging had er de handen vol aan. Ik heb Kompany dit seizoen nog niet zien zwemmen als in die wedstrijd.

23 oktober 2013 om 00:45

Die jongen is pas compleet. Completer dan onze onderbroeken fabrikant uit Madrid. (niet provocerend hoor, hij heeft echt een onderbroeken lijn.)

23 oktober 2013 om 00:54

@gnst

Je hebt het ook nog eens goed verwoord!

Müller toont aan een geweldig mens te zijn voor zijn fans en ik ga ervan uit dat hij zijn actieve loopbaan bij Bayern gaat beëindigen....

Jammer dat deze man niet voor Barcelona speelt. Barca moest er alles aan doen om hem te halen. Geweldige speler en nog heel jong.

22 oktober 2013 om 17:46

Barcelona is ook afgezakt en is allang geen topper meer in Europa. Zo'n speler zou nooit naar Barcelona gaan als die naar veel sterkere clubs als Bayern kan.

22 oktober 2013 om 17:48

Wat is Real Madrid dan wel niet, pure middelmaat?

22 oktober 2013 om 17:50

Whahfaha allang geen topper meer? Volgens schweinsteiger en vele anderen is barca nog steeds de beste team van de wereld.

22 oktober 2013 om 17:50

Ik hoop dat je dit niet meent. Barcelona hoort nog altijd bij de beste clubs van de wereld..

22 oktober 2013 om 17:51

Waarom betrekken mensen altijd Real Madrid erbij als men het over Barcelona heeft? Zie ik eruit als een Madrid fan?

22 oktober 2013 om 17:54

Barcelona afgezakt in Europa? Ben je wel lekker? Barca en Real zijn nog steeds de grootste clubs ter wereld. Bayern komt nu wel goed aanzetten, maar voorlopig komen ze nog niet in de buurt. (Even voor de duidelijkheid ik heb het nu niet over de prestaties)

22 oktober 2013 om 17:55

En real wordt er bij betrokken omdat?
Reageer inhoudelijk of persoonlijk op iemand en betrek er niet andere clubs bij

On: ongelofelijk wat een talent, Duitsland heeft trouwens met hem reus en ozil een heerlijke aanval.

22 oktober 2013 om 17:57

Xcess Neymar kon naar madrid, bayern en barca gaan. Maar hij heeft gekozen voor de beste club van de wereld voor hem. En we hebben het over Neymar he, de grootste jongtalent van de wereld.

22 oktober 2013 om 18:01

@camp Nou Magic: Ik heb het ook over de huidige situatie of niet soms? Leuk dat je jaren geleden zo goed was, maar het gaat om de situatie nu. Bayern is veel sterker op het moment dan Barcelona, dus het zou heel dom van hem zijn geweest om daar naar toe te gaan.

@thisist: Laat me niet lachen, Neymar heeft nog niks bewezen. Bij Bayern zou die banken, omdat ze op de vleugels veel betere spelers hebben. Logisch dat hij dan naar Barca gaat, want gezien het niveau daar zal hij WEL in de basis staan.

22 oktober 2013 om 18:01

"zie ik eruit als een Madrid fan?"

euuuhmmm.... ja

Heb het nog even gecheckt maar staat toch echt bij je favo clubs op je profielpagina.

22 oktober 2013 om 18:15

@camp Nou Magic, In welk opzicht is Barca groter dan Bayern?
Juist Barca is het team dat net komt kijken en nu eindelijk voor het eerst een periode van dominantie heeft gehad, waar Real en Bayern er voorheen al meerdere hadden.

22 oktober 2013 om 18:24

We zullen zaterdag zien wie geen topper is vriend. Volgens mij volg jij alleen de Bundesliga.

22 oktober 2013 om 18:28

Xcess k lees hieronder dat je toch wel stiekem van real houdt. Dus nu begrijp ik je haat jegens barca. Alle madrid fans zijn zo gefrustreerd dat barca nu op nummer 1 komt in spanje en niet madrid dus k snap t.

Neymar heeft nog Nix bewezen? Is uitgekozen tot beste speler op de cc. Met de bazen uit spanje en italië als concurrentie. Heeft brazilie winnaar gemaakt. En doet het ongelofelijk goed bij barca. Hoe bedoel je hij heeft Nix waargemaakt. Het is een feit dat elke club hem wou hebben en dat hij overal in de basis kon spelen. Wees niet gefrustreerd jochie omdat barca al jaren de baas is van madrid. Whaahah

22 oktober 2013 om 18:30

Btw xcess ben je zo triest dat je jezelf duimpjes omhoog geeft? Wat een rare madrid supporters zijn er tegenwoordig op vz zeg. Ze zijn net zo schandelijk bezig als hun clubbie.

22 oktober 2013 om 18:33

Je hebt gewoon groot gelijk. De waarheid is voor sommige fanboys te hard, maar het is duidelijk de realiteit. Bayern steekt momenteel met kop en schouders boven de rest uit en speelt Nasr mijn mening (nog) het leukste/beste voetbal wat Barça nooit gespeeld heeft. Ben wel bang dat guardiola er net zo'n circus van maakt als hij bij Barça deed.

22 oktober 2013 om 18:40

@thisisit: Je kan wel praten over Madrid en Barca en wat dan ook, maar je praat er als een vrouw omheen. Nogmaals, Bayern is 2 klasse beter dan Barcelona op het moment, dus het zou dom zijn van Gotze om naar Barcelona te gaan. Wat heeft Madrid hiermee te maken?

En ik geef mezelf duimpjes? Mijn reacties hebben minimaal 2 duimpjes en de overige 3, 4. Als je moeite hebt met tellen, moet je niet met andere in discussie gaan. Kom je nog dommer over dan je al bent.

22 oktober 2013 om 19:04

Wexxel wat bedoel je met een.circus van maken? Bedoel je 14 prijzen winnen in 3 jaar?

22 oktober 2013 om 19:08

Ik zeg dat je jezelf duimpjes omhoog geeft. Wat heeft de hoeveelheid duimpjes ermee te maken slimmerd. Wel opvallend dat alleen jij zoveel duimpjes omhoog krijgt terwijl je reacties Nix anders dan provocerend zijn.

Niemand ontkent dat Bayern vorig jaar sterker Was. Maar niet elke speler wilt per se naar de club die dat jaar de cl heeft gewonnen oen. En uit nieuwsgierigheid, welke club vind je beter. Madrid of barca?

22 oktober 2013 om 19:11

Waarop baseer jij dan dat ik duimpjes aan mezelf geef? Je praat weer eens onzin als gewoonlijk. Als je het kritiek niet kan verduren, moet je stoppen met voetbal kijken en gaan spelen met je poppen.

22 oktober 2013 om 20:00

Xces u mad bro? Ik heb je uitgelegd wrm ik denk dat je jezelf duimpjes omhoog geeft. Als je het niet kan begrijpen dan zou je niet eens moeten reageren op vz autie.

22 oktober 2013 om 20:23

Je legt nergens uit waarom je dat denkt. Dus hou maar gewoon op met onzin praten, want je maakt jezelf alleen maar belachelijk.

22 oktober 2013 om 20:29

Ow Jeetje wat een auti. Ik zeg duidelijk het is opvallend dat jij al die duimpjes omhoog krijgt terwijl al je reacties provocerend zijn. duidelijk dat je jezelf duimpjes omhoog geeft trieste jochie. ik hoop dat jij nog 12 bent want als je ouder bent dan heb je egt een probleem in je leven clown.

22 oktober 2013 om 20:37

Ik heb de beste man een duimpje omhoog gegeven voor het feit dat Real er niet bijgehaald moet worden. Het gaat niet over Real en Barça hoeft niet altijd vergeleken te worden met Real. Ik denk dat wel meer mensen vinden dat Real er niet altijd bijgehaald moet worden als het over Barça gaat en andersom.

22 oktober 2013 om 20:37

Het blijkt maar weer dat je moeite hebt met de Nederlandse taal en je spreekvaardigheid. Ik uit kritiek op Barcelona, en meneer voelt zich gelijk op zijn kleine penis getrapt en moet perse in de verdediging schieten en Real Madrid aanvallen. Wat heeft Real Madrid ermee te maken? Als je niks inhoudelijks hebt te melden, moet je gewoon niet reageren. Als ik meerdere duimpjes ontvang, is het wel duidelijk dat anderen mij duimpjes geven. Dat jij er geen krijgt en daarom moet huilen is jouw probleem.

Ongelooflijk dat ik het 3x moet uitleggen, en dan hebben zulke mensen als jij stemrecht. Je moet beter je best doen op het vmbo kereltje.

22 oktober 2013 om 20:44

Wat een grap ben jij jochie. Wat bedoel je met in de verdediging schieten? Alleen omdat ik zeg dat ik het niet met je eens ben? Waarom is dat zo erg? Ben je een btje gefrusteerd dat barca meer succes behaalt dan madrid waarvan je stiekem fan van bent? Hou op met jezelf duimpjes omhoog geven trieste kindje.

22 oktober 2013 om 20:50

De prijzenkast van Real Madrid is nog altijd meer gevuld dan die van Barcelona, dus waar heb je het over met meer succes behalen? Je bent een typische successupporter die geen flauw benul heeft waarover hij praat.

Je blijft jezelf maar voor lul zetten, lol.

Real madrid heeft de CL 9x gewonnen, Barcelona 4x.
Real madrid is 32x landkampioen geweest, Barcelona 22x.

Ook de prijzenkast van Bayern is meer gevuld dan die van Barcelona, dus kom niet vertellen dat Barcelona de top van Europa is omdat ze een paar jaar een goede selectie hadden.

22 oktober 2013 om 21:41

En Hoelang is madrid geen cl winnaar geworden? Laatste 10 jaar madrid 0 cl barca 3. Laatste 5 madrid 1laliga barca 4. Liever succes in het heden dan in het verleden. Liverpool??

22 oktober 2013 om 21:49

Je kan wel weer over andere dingen gaan praten, maar dat maakt je niet minder dom. Dat je geilt op actuelere feiten geeft al aan dat je een successupporter bent.

22 oktober 2013 om 22:24

Whahaha wie begint er over prijzen clown. Jeetje wat ben jij belachelijk

22 oktober 2013 om 22:30

Jij hebt het over dat barcelona succesvoller is, en ik druk je met je neus op de feiten. Dat jij geen verbanden kan leggen geeft al aan dacht je redelijk achterlijk bent. Mag je van je begeleider zo laat nog internetten?

22 oktober 2013 om 22:43

Ow mijn god Waar heb je het over achterlijke idioot. Jij hebt het over prijzen dan praat ik over prijzen en dan zeg je dat ik over iets anders praat. Wat een auti ben jij man. ik word gwn dommer van praten met jou. wel goed dat je bent opgehouden met jezelf duimpjes omhoog geven. goed dat je naar me luistert clown.

22 oktober 2013 om 23:08

Misschien als je één zin zonder taal- en grammaticale fouten zou schrijven, zou ik je beter begrijpen.

22 oktober 2013 om 23:17

Aaah trieste jochie toch. Als de argumenten ontbreken voor een discussie dan maar praten over taal fouten. Whahah clown

23 oktober 2013 om 08:33

Ik heb arggumenten genoeg. Het zou dom zijn om van Gotze naar Barcelona te gaan, aangezien Barcelona beduidend zwakker is dan Bayern. Maar dit zal je niet snappen, omdat je al moeite hebt met de Nederlandse taal.

En dan Neymar een groot talent noemen lol, een talent in liggen misschien netals de rest van de Barcelona spelers

22 oktober 2013 om 17:49

En zo jammer dat Guardiola niet meer de coach van barca is. Deze man weet hoe hij zn spelers moet motiveren. Hij is de beste coach van de wereld vind ik. We waren de beste team aller tijden. Barca van toen zou Bayern van nu afmaken. Maar goed, ik heb nu ook vertrouwen gekrege in martino. Die man heeft barca sterk verbeterd.

Ik vermoed dat het niet lang meer gaat duren voordat Götze de plek van Müller op het middenveld gaat innemen en Müller door wordt geschoven naar de spits.

Gotze vind ik het grootste talent van nu, 20 of 21 jaar maar is zo goed, snel, behendig, scorend vermogen, kan functioneren als spelmaker. Tactisch geweldig, komend WK is Ozil denk ik nummer 1, maar de toernooien daarna gaan toch wel erg spannend worden. Begrijp niet waarom Gotze weg is gegaan, reus, gotze, kuba en lewa is de beste aanval. Bayern en Dortmund zijn van hetzelfde niveau.

Iedereen stemt nu wel heel hypocriet eens, maar dat zou ook het geval zijn als je op Robben kon stemmen, of op Ribery, of Muller. Dat kan dus niet. Een eens voor Gotze, betekend of robben, of ribery, of muller weg.

Vandaar dat ik heb gekozen voor oneens, Gotze is een uitstekende speler maar niet genoeg voor de beste 11 van Bayern Munchen

22 oktober 2013 om 18:05

Dat heb je altijd, laatst waren er twee artikelen over MU dat ze wel top 4 zouden halen en dat ze niet top 4 zouden halen. Bij de polls zag je precies tegenstellende antwoorden.

22 oktober 2013 om 18:11

Je zou schweinsteiger op lahm zijn plek kunnen zetten die vervolgens naar de rb positie schuift, muller in de spits en dan is er ewn plekje vrij voor gotzo op het middenveld.

22 oktober 2013 om 18:16

Hoeft niet. Muller kan ook in de spits spelen. Je zou zelfs als iedereen fit Thiago op het middenveld kunnen doen en dan Javi Martinez centraal in de verdediging. Dan heb je alle middenvelders opgesteld

Neuer
Lahm
Boateng
Dante
Alaba
Martinez
Schweini
Robben
Gotze
Ribery
Muller
22 oktober 2013 om 18:27

Kroos?

22 oktober 2013 om 18:29

Wat een gruwelijke opstelling zeg jemig.

22 oktober 2013 om 18:41

Oja die hebben ze ook nog

Zo intelligent vind ik Götze anders niet als je elke keer met de verkeerde kleding verschijnt. Tenzij je daarvoor flink extra betaald krijgt door je sponsor maar het komt wel lomp over.

Hopelijk is Guardiola snel opgerot uit het professionele voetbal. Ontzettend vervelende man. Dat heeft overigens niet zo veel te maken met dit topic.

22 oktober 2013 om 18:18

Onderbouw eens waarom.

22 oktober 2013 om 20:14

Ik stoor me gewoon ontzettend aan die man. Behalve dat ik zijn teams ontzettend saai vind spelen omdat het niet leuk is naar mijn mening als er 1 team is met 80% balbezit, stoor ik me ook aan de dingen die ik over hem lees en hoor. Hij is bang om de confrontatie aan te gaan met zijn spelers maar ondertussen moet hij wel altijd zijn macht tonen door bepaalde dingen te doen zoals Müller die penalty laten nemen of spelers op posities te zetten waar ze niet thuis horen.

23 oktober 2013 om 03:35

Gefrustreerd dat robben niet mocht nemen?

22 oktober 2013 om 18:22

Hahaha dat koest er effe uit he

22 oktober 2013 om 20:10

Haha ja klopt.

22 oktober 2013 om 19:22

Ja hoor jij kent die man persoonlijk zeker. Dit is echt de meest domme opmerking by far.

22 oktober 2013 om 20:15

Ja ik zat vanaf de kleuters tot het einde van de middelbare school bij hem in de klas. Vandaar dat ik hem zo goed ken.

.mario Götze gaat vroeg of laat niet meer uit de basis verdwijnen, want het is gewoon het grooste Duitse-talent wat er rond loopt op dit moment. Goed overzicht, hard schot, neusje voor de goal en kan geweldige passes geven 'ala Pirlo'.

22 oktober 2013 om 19:19

Tegen Ajax kon je zien dat niet Gotze maar Reus het grootste talent is. Gotze had geen schijn van lans tegen een Van Rhijn uit vorm.

22 oktober 2013 om 19:23

Reus is 3 jaar ouder dan Gotze, heb je daar al rekening mee gehouden? Reus komt niet eens in de buurt bij het talent van Gtoze.

Trouwens wel knap hoe een centrale aanvallende middenvelder tegen een rechtsback komt te staan.

22 oktober 2013 om 19:49

Jij weet het echt niet beter dan ik. Reus stond op 10 en Gotze op linksbuiten. Een linksbuiten speelt altijd tegen de rechtsachter van de tegenstander slimmerik.

22 oktober 2013 om 20:07

Tjah, dan zit je toch echt fout knul. Gotze op 10, Reus op rechts en Großkreutz op links in de thuiswedstrijd van Bvb,

Gotze op 10, Reus op links en Kuba op rechts in Amsterdam.

22 oktober 2013 om 21:52

Reus was bij BMG de nr 10, en staat ook bij BVB regelmatig op die positie. Hij is net als Marionette een polyvalente speler.

22 oktober 2013 om 23:51

Sommige mensen zijn zo koppig hier. Ik heb het toch zelf gezien in het westfalenstadion? Ik denk dat je minder naar papiertjes moet kijken maar meer naar waar de spelers in de wedstrijd staan. Het viel me op dat Gotze gewoon op links stond in Amsterdam ook al moest hij op tien staan van het formulier.

Dat is het. Götze belangrijk maken. Robben in ze eer krenken en uiteindelijk laten vertrekken.

22 oktober 2013 om 18:55

Robben gaat in de winterstop naar AS Roma.

22 oktober 2013 om 19:08

Wat Johan Derksen al zei: die man is nog enger dan van Gaal. Die man is een complete idioot. Wat een ego, bah! Hij doet alsof het allemaal om hem draait.

22 oktober 2013 om 19:21

Dit is een mengeling Derksen/ van der Gijp. Ik vind dat veel mensen jouw voorbeeld moeten nemen. Als je namelijk te dom bent om een normale onderbouwde mening te vormen moet je gewoon een paar ´specialisten´napraten. Alleen ben jij zelfs te dom om de juiste specialisten te vinden. Iedereen weet toch dat ze alleen aan het provoceren zijn omdat er anders niemand naar dat kut programma zou kijken.

Dit is echt de meest vervelende trainer die ik ooit heb gezien. Hij mag blij zijn dat hij een sterspeler als Messi in zijn team had anders was hij vijand nummer 1 bij Barca. Barca heeft 60 miljoen euro voor Ibrahimovic betaald en deze kwal heeft hem gewoon weggepest. Zelfs vorig jaar had Barca daar nog last van toen ze een echte spits nodig hadden.

Ik zou hem erin zetten i. Plaats van Kroos. Ook een goede voetballer, maar Götze heeft toch iets extras.

Zodra Gotze helemaal fit is is het exit Robben.

Guardiola kennend houd meer van spelertjes als Kroos, Gotze, Ribery, Thiago etc.

Spelertjes die zo min mogelijk voor de eigen actie gaan en de bal eindeloos rondtikken totdat ze bij de achterlijn zijn.

22 oktober 2013 om 21:58

Lijkt me heel sterk dat Guardiola Robben eruit haalt. Robben is prima in staat om mee te gaan in het combinatie-voetbal. Dat kon je bijvoorbeeld afgelopen zaterdag zien. Ik denk eerder dat Müller naar de spits gaat Götze op 10 en Robben en Ribery gewoon op de flank. Slachtoffer is dan Mandzukic.

Mario Gotze is nog niet 100 procent wedstrijd fit na z'n blessure, als hij weer fit is en ben ervan overtuigd dat hij bij Bayern een belangrijke rol gaat spelen.

Zou hem op het middenveld erbij zetten en Muller gewoon in de spits zetten met Ribery en Robben er omheen.

Kan je altijd doorwisselen met Man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren