Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Het spijt me voor Ronaldo, ik weet dat hij het anders wilde’

Laatste update:

Bayern München plaatste zich woensdagavond voor de vijfde keer op een rij voor de halve finales van de Champions League. De Duitse grootmacht speelde buitenshuis gelijk tegen Benfica (2-2) na de 1-0 zege van vorige week in de Allianz Arena.

/

Een dag eerder plaatste Cristiano Ronaldo zich met Real Madrid ook voor de laatste vier en na afloop zei hij dat hij het wel leuk zou vinden om Benfica te treffen in de halve eindstrijd. Guardiola kwam daar op terug nadat hij zich met Bayern kwalificeerde. “Het spijt me voor Ronaldo dat we door zijn, ik weet dat hij het anders wilde”, sprak de trainer glimlachend voor de camera van Sky.

Hij wilde niet ingaan op de loting van vrijdag en wilde evenmin vooruitlopen op een finale in San Siro. “Ik heb in Duitsland gelezen dat mijn tijd bij Bayern geen succes mag worden genoemd door de fans als we de Champions League niet winnen. Maar wij trainers worden aangesteld om prijzen te winnen en zoveel mogelijk wedstrijden. Ik geloof dat ik nog nergens zoveel wedstrijden heb gewonnen als hier. Ik vraag me af of ik dat ergens kan herhalen.”

In zijn eerste seizoen versperde Real Madrid hem de weg naar de finale en het jaar daarna was Barcelona te sterk. Maar Josep Guardiola gaat het gewoon een derde keer proberen met Bayern München! #drieopeenrij #succes #pep #bayern #championsleague

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Winnen Josep Guardiola en Bayern de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

La undecima komt eraan! Daar ga jij geen stokje voor steken Guardiola! Bayern - Real Madrid zou imo wel de mooiste finale zijn

14 april 2016 om 08:15

Met pijn en moeite langs wolfsburg en 3e in de competitie, als jullie bayern treffen is het klaar, of er moet kwa vorm drastisch iets veranderen

14 april 2016 om 08:32

Ik geloof niet dat Bayern momenteel de pannen van het dak speelt. De enige die indruk maakt momenteel is Atletico wat mij betreft.

14 april 2016 om 08:33

Ja want Bayern verkeert in goede vorm wil je zeggen? Ik hoop op Bayern - Atletico, is kijken wat Pep bedenkt tegen het voetbal van Atleti.

14 april 2016 om 08:37

Bayern had het anders ook vrij lastig met Benfica. Is ook niet alles nu hoor. En in een finale komen toch altijd andere krachten vrij. Dat gaat niet om vorm.

14 april 2016 om 08:58

@FeyUnited: Op het juiste moment pieken is misschien njg belangrijker Ze kunnen (moeten) denk ik nog wel een hoger niveau halen!

14 april 2016 om 11:45

Bayern had het lastig met Benfica, Real met Wolfsburg, Atletico met PSV en City staat gammel 4e in de PL. Ik denk dat dit toch wel een van de zwakkere viertal teams (niet clubs) in de halve finale zijn sinds een redelijk poosje. Alle vier niet echt in topdoen, Atletico en City wel de knapste prestaties neergezet in de kwartfinale maaf ik ben benieuwd.

14 april 2016 om 12:53

Alsof Bayern het niet moeilijk heeft gehad tegen mijn club Benfica. Als Benfica de strafschop in Munchen had gekregen, dan was het misschien zelfs anders afgelopen. En dat terwijl Benfica de 4 belangrijkste spelers miste. Gaitan-Luisao-Jonas en Mitroglu.
Bayern is eigenlijk hopeloos uit vorm.

14 april 2016 om 08:41

@insane

mocht het atlete in de finale worden, dan wordt het een loodzware opdracht voor real.
als je kijkt naar de laatste ontmoeting tussen die 2.

14 april 2016 om 08:45

Ik hoop echter zelf dat Atletico dit jaar hem gaat winnen. Zou het Simeone en zijn team zo erg gunnen.
Elk jaar een topspeler verkopen en toch top blijven. Griezmann is weer een geweldige aankoop gebleken.

14 april 2016 om 08:54

@isco24
ja ik zelf hoop ook op atleti, echt geweldig knap wat simeone daar neer zet

Je weet wat ze zeggen he 3 keer is scheepsrecht Hopelijk wordt de CL gewonnen

14 april 2016 om 09:46

Bayern heeft een grote kans, er komen ook nog wat spelers terug van Blessures.

Wat een trainer die Guardiola. In mijn ogen de beste trainer van de wereld. Ik ben ontzettend benieuwd wat hij met City gaat doen. En ik hoop op een Halve Finale tegen Atletico dat zou echt een fantastische wedstrijd worden.

14 april 2016 om 08:36

Hoezo beste trainer ter wereld? Omdat hij ploegen die bestaan uit wereldtoppers leuk laat spelen met 70% balbezit? Ik ben benieuwd wat hij met City kan presteren in een competitie waar wel concurrentie is. Als hij daar net zo dominant spel kan spelen, ben ik het met je eens dat hij een van de beste managers is.

Hoop op Atleti in de finale, die gun ik het echt. Madrileense finale zou ik persoonlijk heerlijk vinden. City gaat het echt niet redden. Die horen niet eens in de halve finale thuis vind ik. In Parijs hadden ze met 6-2 moeten verliezen en ik vind ze verdedigend echt niet sterk, vooral niet op de vleugels.

Guardiola staat in de finale tegenover City, wint van ze en speelt het seizoen daarop in de Europa League omdat City ondertussen de 4e plek in de Premier League is kwijtgeraakt en ook door toedoen van Guardiola de Champions League niet heeft gewonnen. Iemand?

14 april 2016 om 08:38

Haha. Ik zie City allleen nooit de finale bereiken. Zullen over 2 wedstrijden hard door Real en Bayern aangepakt worden. Achterin is het een gatenkaas bij City. Tegen Atl hebben ze wel een kansje.

14 april 2016 om 08:44

@bahaboy

haha zou een leuk scenario zijn inderdaad, al denk ik dat city niet meer verder zal komen nu.
het zal sowieso al hilarisch zijn als city zich niet plaatst voor de cl, kijken hoe het bestuur zich dan voelt hahaha

En niemand die Atletico vernoemt ? Precies zoals Smeone het wil hebben...

Let maar op voor die zogenaamd tweede ploeg uit de Spaanse hoofdstad.

Dat geldt voor zowel Bayern als Real.

14 april 2016 om 15:08

Atlético is al een tijdje het sterkste team in Madrid.
Op basis van historie en media aandacht is Real Madrid groter, maar de laatste jaren doet Atlético het beter dan Real Madrid.

wat hoop ik dat bayern of real loten tegen atletico. het maakte me gisteren niet uit wie er zou gaan winnen tussen barcelona en atletico. maar het gedrag o.a van de ballenjongens (ongeveer 15x 2 ballen in het veld gooien) het anti voetbal met 11 man in de eigen 16. snap niet behalve de inzet die je ziet wat men daar mooi aan vind?

Bayern met of zonder centrale verdedigers is n groot verschil.
Boa, Holger geblesseerd. Martinez geen wedstrihdritme.

14 april 2016 om 12:06

Gelukkig is iedereen op tijd fit voor de halve finale. Boa zullen we hard nodig hebben.

Manchester city gaat de champions league pakken. bayern munchen en real zijn overschat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren