Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola gaat voor Mbappé: ‘Real heeft niet meer dan Man City heeft’

Laatste update:

Manchester City hoopt Real Madrid af te troeven in de strijd om Kylian Mbappé. Volgens diverse Engelse en Franse media zijn the Citizens achter de schermen bezig met de komst van de aanvaller: algemeen directeur Ferran Soriano zou in gesprek zijn met vicevoorzitter Vadim Vasilyev van Monaco. "Real Madrid heeft niet meer dan Manchester City heeft", zegt trainer Josep Guardiola woensdag in de Engelse pers.

Volgens L'Équipe heeft Manchester City een bod van 180 miljoen uitgebracht. Hetzelfde geldt voor Real Madrid, maar via bonussen kan de deal met de Spanjaarden oplopen tot 200 miljoen euro. "Wij proberen altijd de beste spelers binnen te halen. Deze club behoort tot de top drie of top vier van Engeland en om het niveau van Real Madrid of Barcelona te bereiken, hebben we tijd nodig", geeft Guardiola aan. "Op dit moment speelt Mbappé nog altijd voor Monaco."

De oefenmeester benadrukt dat 'alles kan gebeuren' op de transfermarkt. "We houden veel spelers in de gaten. De Premier League is een aantrekkelijke competitie en de voorwaarden zijn goed", vervolgt Guardiola, die ook interesse heeft in Alexis Sánchez van Arsenal. Toch is een nieuwe aanvaller in zijn ogen geen must. "We hebben met Gabriel Jesus en Sergio Agüero twee fantastische aanvallers. We zullen zien wat er gebeurt, de markt sluit op 31 augustus. Misschien gaan we nog iets doen, misschien niet."

Door de mogelijke transfers van Mbappé en Neymar stijgen de transfersommen naar ongekende hoogten. Guardiola ziet het liever anders. "Het zijn grote sommen geld. Tien jaar geleden betaalde Real Madrid 30 miljoen euro voor Pepe en Barcelona 36 miljoen euro voor Dani Alves. In de laatste paar jaar zijn de prijzen omhooggeschoten. Ik zie het liefst dat alle clubs minder betalen, maar dit is nu eenmaal de markt", stelt de Spanjaard.

"Twee of drie jaar geleden kon ik me niet voorstellen dat een speler 100 of 120 miljoen pond zou kosten, maar het is al gebeurd en het gaat nog vaker gebeuren", verwacht de trainer, die zelf deze zomer de portemonnee trok voor onder meer drie backs: Benjamin Mendy, Kyle Walker en Danilo. "Manchester City had al zeven jaar niet meer geïnvesteerd in een back. We hadden er vier, maar zij waren 31 of 32 jaar. We besloten daarom dat de selectie jonger moest worden. Alle clubs besteden veel geld, niet alleen wij."

Bij welke club past Kylian Mbappé beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koop nog een aanvaller erbij voor 200 mil joh gek

26 juli 2017 om 11:08

Weet iemand voor hoeveel Monaco tot nu toe heeft verkocht, exclusief de naderende transfer van Mbappe?

26 juli 2017 om 11:15

Bernardo Silva voor om en de nabij 65 miljoen, Mendy voor 57 miljoen en Bakayoko voor 45 miljoen. Prijzen kunnen iets afwijken wellicht maar ze hebben dus voor ongeveer 170 miljoen euro spelers verkocht. Daarbij komt nog dat naast Mbappe ook nog Lemar en Fabinho in de belangstelling staan van diverse topclubs.

26 juli 2017 om 13:51

dankjewel les Gones!

26 juli 2017 om 13:58

En hebben ze daarvoor in de plaats iets gekocht?
Toch zonde... Goede CL campagne, en dan nu weer opnieuw beginnen.

26 juli 2017 om 15:27

Ze hebben al enkele spelers gekocht ja. De bekendste voor ons Nederlanders zal wel Tielemans zijn.

Strijd om het grooste talent op aarde is hevig aan het gaan 😂

26 juli 2017 om 10:43

Grootste talent dat iedereen pas een jaartje kent.. :-). Wie weet is het een eendagsvlieg en rest van zijn carriere niks meer

26 juli 2017 om 10:46

Maak daar maar een half jaar van. De beste jongen is pas in februari echt doorgebroken bij Monaco.

26 juli 2017 om 10:53

Inderdaad! Hij zal heel getalenteerd zijn hoor, maar omdat hij drie keer in het FIFA Ultimate Team of the week gezeten heeft hoeft de gehele Europese top er toch niet meteen achteraan te gaan?!

26 juli 2017 om 11:20

Hahah waarom zijn jullie zo hard op je tenen getrapt ? Hij is duidelijk op dit moment het grootste talent op aarde de beste jongen is nog MAAR 18 jaar 🙄👀

26 juli 2017 om 11:27

Omdat je 180 miljoen betaald

26 juli 2017 om 11:31

En wat doet jou het dat ze 180 miljoen betalen, alsof jij er een nadeel ondervindt Lol ?

26 juli 2017 om 11:50

Ik vind Dele Alli een groter talent. Dembele ook. En die hebben het beiden langer laten zien dan Mbappe hier. "duidelijk" is dus gewoon subjectief.

Daarnaast leent Madrid praktisch de hele som geld, dus de Spaanse burger schiet de transfer indirect voor.

Vind jij het dan niet een heel klein beetje gek dat er voor een 18-jarig gastje die één goed half jaar had gelijk 180 miljoen betaald wordt?

Daarnaast ondervind ik er wel degelijk nadeel van. Deze inflatie is eens te meer negatief voor de Nederlandse competitie, want nu zullen de prijzen nog verder omhoog gaan en zal mijn club nog minder kans maken om ooit nog aan te haken. Dus ja, ook ik ondervind er indirect nadeel aan.

26 juli 2017 om 11:59

Wenger kijkt jou vragend aan en zegt ; 'en ik dan?' Vervolgens gaat hij verder met het onhandig dichtritsen van zijn winterjas. Dat allemaal midden in de zomer.

Zonder flauwekul: Mbappe staat al jaren te boek als super talent. Dit jaar heeft hij alleen de mediahype mee.

26 juli 2017 om 12:14

Vind ik eigenlijk niet zo subjectief, ik denk dat veel mensen zoals
jou vergeten dat hij nog maar 18 jaar is en Ousmane Dembele en Dele Ali zijn beide ouder als Mbape. En ja het klopt die zitten ook langer in de prof wereld wat natuurlijk logisch is omdat ze ook ouder zijn desondanks zijn ze beide ook gewoon nog heel jong hoor.

Maar ze hebben het beide zeker en vast niet laten zien op een hogere niveau dan Mbape, die heeft het ook al was het volgens diegene hier boven mij maar een half jaar, heeft hij het toch uitstekend gedaan op misschien wel het hoogste niveau in de voetbal wereld namelijk de Champions League dus de argument dat hij het alleen maar in de Lihue 1 heeft laten zijn kan snel de vuilbak in gaan.

En ik heb nergens gezegd dat ik het bedrag niet gek vind voor iemand van 18 jaar.

En je doet alsof dat het net iets nieuw is dat Nederlandse clubs de grootste talenten niet meer binnen krijgt dit is al meer als 10 jaren zo aan de gang dus dit gaat niet zoveel veranderen over het feit of jullie de volgende Ronaldo, Messi niet in huis zullen krijgen...

26 juli 2017 om 12:23

En ook nog is het is niet alsof Mbape net als super talent wordt gezien hoor real zat net zoals bij Neymar het geval was al achter hem toen hij rond de 13 was. Dat jullie zulke talenten pas ontdekken als ze in de champions league spelen is niet mijn probleem..

26 juli 2017 om 12:29

Ja ik als ajacied ondervindt er zeker een nadeel aan met jullie die alles zomaar neer leggen.

26 juli 2017 om 15:17

Gast. Het is gewoon subjectief. Natuurlijk is het subjectief. Als iemand een andere speler beter vindt dan Mbappe is zijn mening anders. Dus het is subjectief. Het feit dat jij denkt dat jouw mening de enige juiste is zegt genoeg.

Het spijt me dat jij zo'n kenner bent die zulke talenten al vanaf hun twaalfde volgt trouwens, almachtige Amarrio7. Maar nog maakt dat jouw mening niet tot een feit. En leeftijd doet niets af aan status van "talent". Dembele is 20. Dele Alli 21, gewoon hartstikke jonge spelers.

Daarnaast hebben ze het gewoon langer laten zien. Iemand die een half jaar op het hoogste niveau meedraait weiger ik het grootste talent van de wereld te noemen. Maar goed, dat is jouw mening niet dus ik heb het verkeerd.

Ik zag hem trouwens niet tegen Juve, behalve dat intikkertje. Jij?

26 juli 2017 om 15:46

Ik weet niet wat jij hebt ingeslikt maar wat ben jij een heethoofd seg man, ga is in je zetel liggen met een goed pintje bier in je hand en relax een beetje man man man...

En Ooh omdat je een speler niet ziet tijdens 1 match is hij opeens minder en moet je hem gelijk afschrijven dus Messi hoort ook niet bij de beste spelers ooit omdat hij niet te zien was tegen Juventus? Doe iets met je argumenten aub. En daarbij als je goed leest wat ik zeg kan je aflezen dat ik zelf vermeld dat dembele en Ali zelf ook nog zeer jong zijn dus ik weet niet waar jij mee zit, misschien heb je wat problemen met de madam thuis maar doe is een beetje rustig Lol 😂

26 juli 2017 om 16:04

En ik had het trouwens over teams als real die zulke talenten al van hun 12-13 jaar opvolgen. Heb nergens gezegd dat ik dat doe.. Blijkbaar is begrijpend lezen niet 1 van je sterkste punten.. ðÿ¤”

26 juli 2017 om 16:31

Lieve schat, dat iemand het niet met je eens is betekent niet dat diegene een heethoofd is hè. Snap dat het lastig te accepteren is dat niet iedereen het met je eens is, maar niet gelijk zo in de verdediging schieten. Nergens voor nodig. Ik wil enkel een discussie op gang brengen, iets wat voor jou niet tot de mogelijkheden behoort aangezien je jouw mening als feit beschouwt (je denkt dat het niet subjectief kan zijn wie het grootste talent van de wereld is).

Daarnaast, je impliceert met je laatste zin in je comment dat jij het doet, aangezien jij wel zo'n oordeel kan vellen. Madrid en Bayern volgen wel meer talenten. Betekent het dat iedereen het grootste talent ter wereld is? Over iets aan je argumenten moeten doen gesproken...

26 juli 2017 om 18:08

Ik schiet helemaal niet in de verdediging hoor. Zoals je kan zien lach ik er gewoon mee en vind ik het gewoon grappig hoe iemand zich hier zoveel zorgen over kan maken.. interpretatie is ook iets waaraan jij beter aan zou kunnen werken. Voor de rest nog een fijne avond vriend 😛

Real is een veel grotere club dan City + hebben ongeveer aan 100+- miljoen verkocht. Die kunnen bieden wat ze willen zonder problemen met Ffp. City heeft al 200+ miljoen uitgegeven.

26 juli 2017 om 10:51

Real ook al 100m uitgegeven. Maar met je eens dat Real makkelijker binnen de ffp kan opereren. De vraag is of city zich iets aantrekt van ffp. Vrij makkelijk te omzeilen.

26 juli 2017 om 11:08

Aan wie dan? Real heeft Hernandez en Ceballos gehaald, voor respectievelijk 30 en 15 miljoen. Waar is de andere 55 miljoen?

26 juli 2017 om 11:11

Dat 16 jarige talent van 45m. Vergeet z'n naam steeds. En ik dacht dat die ceballos wat meer had gekost, maar 90m dan.

26 juli 2017 om 11:16

Mensen willen die relatief onbekende Braziliaan nog wel eens vergeten. Die 45 miljoen is natuurlijk net zo gek.

26 juli 2017 om 11:19

Vinicius Junior ja, die komt over 2 jaar volgens mij echt naar Real maar weet niet of hij verhuurd is of dat de clubs een afspraak hebben gemaakt dat hij over 2 jaar komt op z'n 18e.

26 juli 2017 om 11:19

Die transfer van Vinicius gebeurt pas in 2018, volgens Real Madrid hun statement.

26 juli 2017 om 11:34

Vicinius komt pas volgend jaar, en staat dus ook pas volgend jaar in de boeken.

26 juli 2017 om 11:40

Ok duidelijk dat had ik niet meegekregen! Al kan het natuurlijk zomaar zo zijn dat dat ook geldt voor een gedeelte van die inkomsten. Het is niet ongebruikelijk dat die ook worden uitgespreid.

26 juli 2017 om 11:45

Real al 100 mil uitgegeven? Zou wel eens willen weten waaraan, tot nu toe Dani en Theo gekocht en die 2 zijn geen 100 mil samen.

26 juli 2017 om 11:52

Je zou maar twee comments verder moeten lezen om je antwoord te vinden... @toelie11

haha! Real niet meer dan City? Real is in alles veel en veel groter. Het is best schandelijk om Real te vergelijken met City. De geschiedenis van deze clubs is niet te vergelijken. Een reden om voor City te kiezen kan enkel geld zijn. Ik zou me echt niet anders willen voorstellen. Welke speler droomt er nu van om voor City te spelen?

26 juli 2017 om 10:43

Heeft hij niet over poen

26 juli 2017 om 10:49

Maar Real heeft Zidane.. :D

En als hij het niet over poen heeft dan slaat hij de plank natuurlijk al helemaal mis.
City is nog niks vergeleken met Real Madrid...

26 juli 2017 om 11:22

Het is maar hoe je de geschiedenis bekijkt: Manchester City bestaat sinds 1880. Real Madrid werd pas 25 jaar later opgericht.

Persoonlijk kan ik het wel waarderen als een club niet alleen hoogtepunten meemaakt, maar ook dieptepunten.
City speelde degradeerde in 1996 uit de Premier League en daarna nog een keer, zodat ze in 1998 op het derde niveau in Engeland uitkwamen, met nog steeds volle tribunes. En voor het extra zout in de wond, pakte de grote rivaal United toen de ene prijs na de andere prijs.

Tijdens een sportieve crisis veel supporters blijven trekken en daarna uit dat diepe dal opklimmen spreekt bij mij meer tot de verbeelding en draagt bij mij meer bij aan een gevoel van een 'grote historie' en de 'grootsheid van een club' dan alleen een grote prijzenkast. Smaken verschillen.

De opmerking van Pep gaat niet om de prijzenkast, maar om de sportieve uitdaging, het niveau van de medespelers en de faciliteiten. En daarin doet City inderdaad niet onder voor Real.
Sterker nog, goed presteren in de Premier League én Champions League is een grotere, sportieve uitdaging dan presteren in La Liga én de Champions League.

26 juli 2017 om 11:41

Dat het opklimmen leuk is enzo geef ik helemaal toe.. maar alsnog is Man C bij lange na niet wat Real Madrid al jaren zoniet decades wel is..
Verder.. zeg je faciliteiten?
Maar dat is evengoed poen.
Niveau van medespelers?
Ook wat dat betreft is Real sterker , niet voor niets schrijven ze historie door 2x cl te winnen achter elkaar.. en ik persoonlijk vind zelf deze selectie van Real de allersterkste ooit die ik heb meegemaakt, als Real en City nu tien x tegen elkaar zouden spelen de komende weken zou ik wel willen zien hoevaak Man C van ze wint. maar oke dat is natuurlijk speculeren maar ik vind de niveaus helemaal niet zo gelijkwaardig.
Tot slot klimmen ze ook wel op met behulp van rijke arabieren.
Dat City nog een aardige weg te gaan heeft is verder geen schande ofzo.
De aantrekkingskracht van Real lijkt me ook gewoon groter, als een speler de keus zou moeten maken tussen Real en Man C zie ik het niet zo snel gebeuren dat de meeste Man C zullen kiezen?

26 juli 2017 om 12:09

De aantrekkingskracht van Real zal voor veel spelers in eerste instantie best nog wat groter zijn dan de aantrekkingskracht van City. Vanwege het weer ga ik zelf ook liever naar Spanje dan naar Engeland. ;-)

Maar het verschil tussen City en Real is ook weer niet zo groot zoals sommigen hier dat voorspiegelen. Als een speler slim is, kijk je ook of je een klik hebt met de trainer, de speelwijze van de club, je medespelers, het profiel/uitstraling van de competitie en het belangrijkste: of je denkt veel speelminuten te kunnen maken. En in die afweging kunnen spelers best eerder voor City (of Chelsea e.d.) kiezen dan voor Real.

De terugkeer van City naar de Premier League is trouwens bereikt zonder buitenlands geld. Alleen de sprong naar de Europese top wordt -helaas- met Arabisch geld bekostigd.

26 juli 2017 om 12:22

@Duke222
Als je puur kijkt naar wat beter is voor de toekomst van een talent. Guardiola heeft een enorme aantrekkingskracht op grote talenten zoals Gabriel zjesus en Sane. Als je dan een speler bent die speelt op een positie, waarbij de bezetting bij City slecht is. Dan is de stap naar City, als groot talent zijnde niet verkeerd. In dat geval spepen Aguero en Jesus op zijn positie. Bij Real alleen Benzema, die langzaam minder zal worden + Zidane als Franstalige coach. En natuurlijk een uiterst competatieve competitie om in te groeien.

Mbappe heeft mooie opties, maar een langer verblijf bij Monaco lijkt een betere optie voor nu.

26 juli 2017 om 12:20

Joe hart bijv. Jongen uit de regio en jongen van de club. Daarom is het ook zo pijnlijk dat pep hem zo genadeloos aan de kant schuift.

Zou onnodig zijn met twee goede spitsen waavan een ook aan het begin staat. Maar in Engeland verbaasd niets mij meer.

26 juli 2017 om 11:19

Mbappe kan ook prima op links spelen al speelt hij liever als spits. Zou toch wat zijn mocht het echt zo zijn als ie naar City vertrekt. Dan heb je wat bij betreft wellicht de meest getalenteerde voorhoede ter wereld met Sane, Gabriel Jesus en Mbappe.

Pfff wat hoop ik dat hij naar City gaat,
En dat terwijl ik vanaf mijn jeugd al madridista ben...
Veelte veel geld voor deze speler en denk dat de ploeg die hem voor dat bedrag koopt een gigantische fout maakt.

Maar denk ook dat Guardiola zijn Barca verleden of noem het jaloezie mee speelt, misschien probeert hij alsnog de prijs nog een beetje op te drijven

26 juli 2017 om 10:57

Als dit de nieuwe messi of ronaldo wordt is het niet teveel geld. Maar ik begrijp dat jij denkt dat hij dit bij lange na niet gaat bereiken.

26 juli 2017 om 11:30

Met die 180 miljoen die nu genoemd wordt, denk ik dat het opdrijven van de prijs niet meer nodig is.

Zo onverantwoord om zo'n bedrag te willen betalen voor een speler die pas 1 seizoen heeft gepresteerd, hoewel op zeer indrukwekkende wijze.

Als Real en City tegen elkaar zullen gaan opbieden, dan wordt het zelfs meer dan de 220 mio die Neymar moet gaan kosten.

Enerzijds waanzin anderzijds gewoon het gevolg van de vrije marktwerking. Iets met vraag en aanbod.

Wat moet City met Mbappé? niet genoeg aan Jesus en Aguero? Als Mbappé daadwerkelijk een transfer gaat maken hoop ik dat hij naar Real gaat met Zidane en Ronaldo als meesters.

26 juli 2017 om 10:55

Mbappe is idd overbodig, tenzij Aguero wordt verkocht. Dan lijkt Mbappe een goede vervanger.

Guardiola geeft aan dat een spits niet noodzakelijk is, maar ach ja 1 van 180 miljoen er bij zou leuk zijn....

Hij is er niet eens nodig, en ben Jesus hebben ze al een geweldig talent in huis! Waarom dan deze jongen toch nog willen halen. Puur om hem in huis te hebben en te laten zien hoe "groot" je bent.

City maakt zich deze transfer periode totaal belachelijk!

26 juli 2017 om 10:52

Valt reuze mee hoe erg ze zich belachelijk maken. Ze kopen wat ze nodig hebben. Ze maken ze pas belachelijk ze Mbappe daadwerkelijk kopen, tenzij Aguero wordt verkocht. Zo niet, dan zal Mbappe belachelijk aankoop zijn.

26 juli 2017 om 11:22

Ze maken zich wel belachelijk hoor vind ik, eerst al je backs verkopen en dan 3 kopen, natuurlijk gaan die clubs heel veel vragen, je moet wel, je hebt geen backs meer. Daar maken ze zich belachelijk, die Bernardo Silva en zo vind ik wel goed en Ederson. Voor de rest slecht beleid

26 juli 2017 om 11:31

Ze konden natuurlijk ook niet verder met Zabaleta, Clichy en zeker Kolarov. Eerste 2 waren al serieus op leeftijd en Kolarov is gewoon een mop op hoog niveau. Iedereen wist dat ze backs gingen kopen.

26 juli 2017 om 11:01

Mbappe naar City en Aguero naar Real?

26 juli 2017 om 11:02

Puur om te laten zien hoe groot ze zijn is precies de reden dat die Arabieren in het voetbal zijn gestapt...

Mbappe is totaal overbodig. Ze hebben al zoveel verhoede spelers en met Jesus erbij heb je al een talent van niveau Mbappe. Alleen als Aguero wordt verkocht, kun je Mbappe halen als vervanger. Anders niet. Man City heeft voornamelijk een CV en een CVM nodig. Geen Mbappe of Sanchez.

26 juli 2017 om 11:01

Aguero is niet goed genoeg voor het niveau Barca, Real, Bayern dat City nastreeft.

26 juli 2017 om 11:03

Dit meen je toch niet he?

26 juli 2017 om 11:23

Haha neem aan dat je uitspraak een grap is want anders maak je jezelf wel echt belachelijk naar mijn mening. City heeft gewoon een absoluut luxeprobleem met Aguero en Gabriel Jesus, de een is de toekomst en de ander bewijst zich al jaren. Maar Aguero zou bij elke topclub waar ook ter wereld gemakkelijk mee kunnen. Het is gewoon dat de ploegen die je opnoemt allemaal al beschikken over een topspits.

26 juli 2017 om 11:24

Niet goed genoeg? Aguero is al jaren, mits fit, de beste spits van de PL. Schiet ze er elk jaar achter elkaar in, en die moet dan plaats maken voor een talent die het pas een half jaar laat zien in een B-competitie?

26 juli 2017 om 11:37

Ik vind de Ligue 1 alles behalve een B-competitie. Hoort gewoon in de top 5 qua competities ter wereld. Je mag zelf de volgorde maken. Mensen onderschatten de Ligue 1 nog wel eens. Veel clubs zijn zich aan het ontwikkelen, het talent krijgt een kans en stroomt ook daadwerkelijk door en enkele clubs hebben net een (nieuwe) steenrijke eigenaar.

28 juli 2017 om 00:26

Ja dat meen ik. Als het erop aankomt heeft hij vaak bij Argentinië niet eens een basisplaats. Goals maken in de PL wil niet zeggen dat hij dit in de hete fase CL of bij de Europese topdrie Real, Barca en Bayern ook kan.

Ik kan me voorstellen dat iedereen vanaf nu een schijthekel heeft aan man city... kopen kopen kopen

26 juli 2017 om 10:59

Ja als dit door zou gaan zullen ze echt hun imago van opleidingsclub verspelen!

26 juli 2017 om 11:14

Lol opleidingsclub? Dat is al een tijdje geleden hoor. Heeft er afgelopen seizoen überhaupt iemand uit de jeugd op het veld gestaan?

26 juli 2017 om 11:23

Iheanacho, Alex Garcia, Maffao en Patrick Roberts zijn allemaal jeugdspelers die bij Man City speelminuten hebben gekregen afgelopen seizoen.

26 juli 2017 om 11:00

Dan heeft iedereen zeker ook een hekel aan real Madrid, man United, Bayern, Barcelona, juventus noem maar op.

Ik ben voornamelijk benieuwd waar Man City hem in hemelsnaam wil gaan uitspelen met Aguero en Gabriel Jesus ook al in het team. Dan zwijg ik nog maar even over al die andere aanvallers. Real Madrid lijkt me een logischere bestemming na de verkoop van Morata en Benzema die dit jaar 30 wordt.

26 juli 2017 om 12:45

Ook wel jammer dat ze 3 backs hebben gekocht voor ruim 100 miljoen en die vervolgens in zo'n opstelling op de bank komen te zitten.
Een iets andere vorm van 'je geld op de bank zetten'.

En dat voor een gast die net 1 seizoen aardig gespeeld heeft.
Waar gaat het heen, bizar dat het oude transferrecord meteen wordt verdubbeld.

Sorry maar wie is man city? Man City is niet eens een subtopper haha.

Ik zou een miljard betalen als ik City was. En PSG ook voor Neymar. Totaal de weg kwijt.

Waarom zou City zich belachelijk maken? Aguëro kun je niet op rekenen, is 60% van het seizoen geblesseerd.. na het vertrek van Navas is Sterling en en mindere mate Jesus(meer SP) de enige echte flankspeler die in de top mee kan. Silva hoort gewoon op 10. Mbappé zou een geweldige aankoop zijn. Sterling, Jesus, Mbappé zou een droomvoorhoede zijn.

26 juli 2017 om 11:04

En ik vergeet even Sané, maar die is nog veel te wisselvallig.

26 juli 2017 om 11:17

Ik vind sterling wisselvalliger dan sane. En dat Silva (en ook kdb) op 10 horen wil niet zeggen dat ze niet op de vleugels gebruikt worden ..

26 juli 2017 om 11:18

Zonder aguerro is City niet veel...
En jij denkt dat een mbappe, sterling, jesus niet wisselvallig gaan zijn?

26 juli 2017 om 11:25

Je vergeet tevens hun nieuwe aankoop Bernardo Silva die ook op de flank kan spelen.

26 juli 2017 om 11:29

Bernardo gaat wss naast de Bruyne spelen, en Silva ervoor vermoed ik. De Bruyne was afgelopen seizoen (gelukkig) ook geen flankspeler meer. En over wisselvalligheid: uiteraard presteert niemand week in week uit 100%, maar Sané liet het te vaak afweten.

Had gardiola niet beter trainer van Monaco kennen worden aankomend seizoen haha ff zonder dollen, ik begin pep wel steeds meer in twijfel te trekken over zijn barca tijd ik denk dat zijn beste trainers kwaliteit Messi was.


On: ik hoop bijna dat die flopt als die gaat begrijp me niet verkeerd ik hoop het niet voor mpappe maar voor de club die dat geld gaat uitgeven zodat ze volgende keer denken voor ze het uitgeven.
Allleen had leicester het al bewezen dat het anders kon

"real Madrid heeft niet meer dan Manchester City heeft" en vervolgens "wij proberen altijd de beste spelers binnen te halen. Deze club behoort tot de top drie of top vier van Engeland en om het niveau van Real Madrid of Barcelona te bereiken, hebben we tijd nodig". Kortom Real heeft wel meer.. Natuurlijk heeft de grootste club ter wereld meer dan Man City dat nog steeds bezig is met haar opmars. Om Real te evenaren zullen ze nog flink aan de bak moeten.

26 juli 2017 om 12:13

Die opmars zal geen enkele van ons meemaken want die zal er nooit komen !
Hier en daar een stuiptrekking maar daar zal het bij blijven !
Meer dan 1 miljard pond uitgegeven sinds 2008 en dit heb je gewonnen ??

2 titels , 1 FA Cup , 2 League Cups en 1 C Shield

Chelsea doet alvast beter sinds de overname in 2003
5 titels , 4 FA Cups , 3 League Cups , 2 C Shields
1 CL en 1 EL

26 juli 2017 om 12:45

Die prijzen die je noemt zijn toch het bewijs van hun opmars. Lijkt me vanzelfsprekend dat het een stuk makkelijker is om aan de top te komen dan om er te blijven, City is toch goed bezig om daar te blijven.

26 juli 2017 om 16:02

Als je meer dan een miljard pond uitgeeft en dit is je prijzenkast dan kan je toch onmogelijk spreken van een succes of opmars ?
En nu verklaart pep dat het nog tig jaren en tig geld zal kosten om het gat te dichten terwijl die andere clubs ook niet stilzitten hé ?
Sorry maar city mag nog zoveel geld uitgeven ze zullen nooit hun voet naast de groten kunnen zetten !
Er zit daar geen strategie achter ook al bouwen ze een hypermodern complex en halen ze ouders over door met geld te smijten om hun kinderen al op jonge leeftijd binnen te halen , ze geven ze toch nooit de kans !
Hoeveel eigen jeugd heeft city lopen ? Hoeveel zijn er sinds de overname doorgebroken en spelen er nog ?

Volgens mij heeft Real 11 keer de CL/Europa Cup 1 gewonnen en City geen een! Toch wel een klein verschilletje lijkt mij. City stelt niks voor, Real is absolute wereldtop. Denk dat Josep teveel in de pub zit.

26 juli 2017 om 11:16

12 keer

City heeft al 240 miljoen uitgegeven, hoe kunnen ze dan ooit nog 200 miljoen uitgeven zonder ffp regels te breken?

26 juli 2017 om 11:20

Of de boete betalen, of een bevriend bedrijf de club wat dikker laten sponsoren. Easy!

26 juli 2017 om 11:26

De ffp is dus niks waard? Waarom worden clubs niet eens echt bestraft... een tijd terug kregen, dacht ik, city en psg een boete(die ze gedeeltelijk terugkregen) en een speler minder in de CL toen ze het overschreden. Echt waardeloos.

26 juli 2017 om 12:00

Dat denk ik idd Lacazette. Of niet veel waard iig. Toen ze net overgenomen waren en nog niks voorstelden sloten ze bijv al een hoger contract qua shirtsponsor dan Manchester United geloof ik. Ffp stelt dat deze bedragen wel reeel moeten zijn. Na onderzoek vond uefa dat dit het geval was xD

26 juli 2017 om 12:02

Hangover ik denk dat City dan simpelweg de inkomsten (kunstmatig) verhoogt. Ik geloof trouwens niet dat wij gaan meemaken dat clubs met deze status uitgesloten zullen worden. Dat gebeurt alleen met kleine clubjes

26 juli 2017 om 11:58

Ooit gehoord van achterpoortjes ?
Interpertatie ?
Awel zolang je deze beide kan gebruiken dan kan een advokaat alles omzeilen

Deze jongen gaat zo gigantisch tegenvallen. Of het nou Real Madrid of Manchester City wordt. Hij heeft niet eens een volledig seizoen gepresteerd en we moeten ook niet vergeten dat het in de Franse competitie was. Ik zeg absoluut niet dat Mbappe niets voorsteld maar gewoon simpel bekeken kan deze jongen door zijn gigantische prijskaartje alleen maar tegenvallen.

Natuurlijk zijn de bedragen niet te vergelijken maar kijk naar Neres. De wedstrijden die hij heeft gespeeld heeft hij het gewoon prima gedaan. Toch vinden mensen nu al dat hij tegenvalt. Waarom? Prijskaartje.

Kijk naar Sulejmani.
Kijk naar Pereiro.

Wat denk je dat er gaat gebeuren met Mbappe als hij voor 180-200 miljoen wordt gekocht en 4 wedstrijden niet scoort. Of als hij er aan het einde van het seizoen maar 10-15 in heeft liggen? Mensen verwachten gewoon dat deze jongen er 30-40 gaat maken met zo'n prijskaartje en ik zie dat echt niet gebeuren.

180-200 miljoen voor Mbappe of 220 miljoen voor Neymar, dan zou ik het wel weten. Neymar heeft inmiddels al wat seizoenen bewezen gewoon onwijs goed te zijn in een zwaardere competitie dan de Franse. Ik zou Neymar dan als spits nog meer prefereren dan een 18 jarig "broekie" die eigenlijk nog niks heeft bewezen.

26 juli 2017 om 12:25

Mee eens je kunt alleen maar tegenvallen. Tenzij je Ronaldo heet. Doet Bale het zo slecht? Nee, maar niet 100 miljoen goed.

26 juli 2017 om 19:23

Mbappe was in de CL (hoogste niveau dat je kan behalen op clubniveau) ook belachelijk goed. Had Dortmund en City effe gedomineerd en dat als 18 jarige. Daarnaast heeft hij in de Ligue 1 onwijs goed gepresteerd en vervolgens deze lijn doorgetrokken in de internationale matches. Hij speelde de Engelse verdediging ook even kapot. Je kan echt aan alles zien dat deze jongen belachelijk goed gaat worden en als hij zo door blijft gaan dan gaat hij zeker een paar ballon d'or's winnen.

"...en om het niveau van Real Madrid of Barcelona te bereiken, hebben we tijd nodig".

Pep. Tijd gaat je niet helpen. Geld wel. Veel geld. Smijt er mee, want doe je t niet dan red je t niet. Want een fatsoenlijk team samenstellen van spelers onder de 100 miljoen, dat is scheer onmogelijk joh.

*sarcasme af

Al deze geweldige trainers doen ook net of ze het volgende tactische wonder zijn. Maar waar het uiteindelijk op neer komt is gewoon de beste spelers Kopen. Het succes dat ze er evt mee halen is gewoon het gevolg van een berg geld die is uitgegeven. De helden onder de trainers, dat zijn degene die de relatieve hand op de knip hebben gehouden en bv kampioen van Engeland werden. Of die zomaar in de final van een EL stonden tegen Man United....

Wanneer gaan ze clubs eens een salary cap opleggen zoals dit allang bestaat bij diverse Amerikaanse sporten. Hierdoor voorkom je achterlijk hoge salarissen en transfer bedragen.

26 juli 2017 om 11:56

Ik ben daar al jaren voorstander van maar dit gaat niet gebeuren zolang er mensen aan de macht blijven die er zelf teveel aan verdienen !
Zodra er iemand de macht en de steun krijgt van werkelijk iedereen behalve die paar rijke clubs dan pas kan je iets veranderen !

26 juli 2017 om 12:23

Ben er niet voor. Overheidsingrijpen zijn er alleen nodig om de consument te beschermen. Er zijn veel economische theorien, zoals de Wealth of Nations die zeggen dat overheidsingrijpen op langertermijn slecht zijn voor de welvaart.

26 juli 2017 om 13:06

https://en.wikipedia.org/wiki/salary_cap

Dit heeft niks met overheidsingrijpen te maken, dit lijkt meer op financial fair-play.

Veel clubs spenderen veel geld niet Alle clubs dat zou correcter zijn !
Maar er zijn er een paar die er enorm bovenuit steken en daar hoort city zeker bij en dit al sinds de komst van diene arabier !

Naast het feit dat we veel meer omzet maken, niet afhankelijk zijn van een oliemagnaat, een goed langertermijnbeleid hebben en een gevulde prijzenkast hebben. Hebben we ook al voor 150 miljoen verkocht en voor maar 50 miljoen ingekocht. Daar waar city alleen al voor de verdediging 170 miljoen heeft besteed. Dit lijkt me een beetje een gefrustreerde uitspraak om dat Man city een beetje het lachertje aan het worden is op de transfermarkt. Na het debacel van Robinho, Bravo, Nolito, Stones, lacht heel Engeland zich krom om de aankoop van de backs. City moet zeker nog stappen maken om zover te komen. Stappen in het bestuurcen beleid.

200 mil aan een speler besteden, waarvan je zegt dat je hem niet echt nodig heb. Oh pep, had gewoon je mond gehouden.

Real heeft zeker wel meer dan City, namelijk geschiedenis en status. Volgens mij wil Mbappé ook niks anders dan voor Real spelen. Dus zodra zij interesse tonen is City kansloos.

Knettergek als hij voor City kiest. Bij Real zou hij gek genoeg meer speeltijd krijgen. Morata weg en Benzema beste tijd ook wel gehad.
Pas echt knettergek zijn natuurlijk de clubs die bereid zijn zoveel geld te betalen voor een speler die weliswaar veel talent heeft, maar feitelijk gezien natuurlijk nog niets heeft laten zien. Natuurlijk was het verbluffend wat hij deze CL editie deed, maar in de competitie heeft hij er geen 30 ingelegd ofzo. Het is een enorme gok. Zulke bedragen zou je idd wel verwachten bij een speler als Neymar, die ook nog steeds jong is maar al wel veel ervaring en al jaren constant presteert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren