Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola blij na riante zege: ‘We beginnen aan elkaar te wennen’

Laatste update:

Twee gespeeld, twee gewonnen: de start van Josep Guardiola bij Manchester City is vooralsnog positief. Na de 2-1 overwinning op Sunderland in de competitie begon het avontuur van the Citizens in Europa dinsdagavond ook goed. Op bezoek bij Steaua Boekarest boekten de Engelsen een riante 0-5 overwinning.

/

Sergio Agüero scoorde driemaal en David Silva en Nolito namen ieder één treffer voor hun rekening. “We zijn hier heel blij mee, want we zijn erin geslaagd om in korte tijd een karaktervolle prestatie voor te bereiden”, sprak Pep na afloop. “We zijn blij met dit resultaat en de manier waarop het gegaan is. Het is jammer dat die penalty’s er niet in gingen, maar Agüero liet het hoofd geen moment hangen.”

“Hij bleef heel geconcentreerd voetballen en dat is het belangrijkste”, oordeelt de trainer. “We beginnen aan elkaar te wennen bij Manchester City.” De return in het Etihad Stadium is acht dagen van nu, maar gezien de immense voorsprong mag City zich vrijwel zeker tot deelnemer aan de groepsfase rekenen.

Denk je dat Manchester City dit seizoen lang om de prijzen zal strijden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pep gaat zijn filosofie succesvol overbrengen op de selectie van City. Ik vond het voetbal onder Pellegrini een slap aftreksel van wat de ploegen onder Pep spelen. Balbezit voetbal maar dan zonder dynamiek. Pellegrini hoopte teveel op een geniaal moment van Silva of Aguero. Zo win je natuurlijk niet op constante basis je wedstrijden. Kan niet wachten op Pep vs Mou!

16 augustus 2016 om 23:39

Het is veel te vroeg om conclussies te trekken. Ze spelen net pas twee wedstrijden. Om een filosofie over te brengen heb je tijd nodig. Heel veel tijd.

16 augustus 2016 om 23:50

Helemaal met je eens. Ik zeg ook dat hij dat gaat doen, niet dat het al gedaan is. Maar met Pep is het slechts een kwestie van tijd, daar ben ik van overtuigd.

16 augustus 2016 om 23:59

@periculum
Ik heb de jongens van City nog nooit met zoveel concentratie en discpline zien spelen als nu onder Pep. Pellegrini had niet die uitstraling op de groep en Mancini had sowieso geen plan.

Ik merk dat de jongens achter het project staan en gretig meedoen om het een succes te laten worden.

17 augustus 2016 om 00:01

@chi7
Pellegrini begon erg goed in zijn eerste jaar. Maar na het kampioenschap was het team nooit meer echt gedrild genoeg om te blijven vechten/. Toure en Silva verdedigden niet meer mee, Nasri en Aguero al helemaal niet meer. Fernandinho en Zaba probeerden druk te zetten, maar dat mislukte omdat niemand meedeed. Dat soort dingen kunnen gewoon niet. Hij was de controle kwijt. En nu zie je met een man als Pep, dat ze allemaal weer aan het rennen zijn. Die man heeft veel meer visie en uitstraling.

17 augustus 2016 om 13:03

Chi7

Die wedstrijden tussen Mou en Pep zijn nu wel anders dan toen ze in Spanje actief waren he
De druk was destijds enorm. Barcelona speelde het beste voetbal ooit en Real had al heel lang de CL niet meer gewonnen en moest Barcelona afstoppen. Real had een geweldige selectie maar Barcelona was als team nog wat beter. Mourinho werd toen gezien als beste trainer, nadat hij met Inter de CL won, was het zijn taak om Real weer op de kaart te zetten en Barcelona af te stoppen.

Mourinho deed er alles aan. Ik denk dat het nu veel minder spannend en spectaculair is. Het niveau was gewoon veel hoger en in die Clasico zat er alles aan. Schwalbes, hard spel, hoog tempo, sfeer. Heel de wereld keek er na.

Pep zal aanvallen en Mou verdedigen. Ik verwacht niet echt spectaculair.

17 augustus 2016 om 13:15

Het zal misschien niet ZO spectaculair worden inderdaad. Maar ook hier moet Mou de 'gevallen topclub' United weer groots maken, met spectaculaire aankopen en prijzen. Pep moet zich "bewijzen" in de PL, ditmaal zonder een superelftal te hebben geërfd.

Ik heb wel hype voor deze ontmoetingen hoor! En niet alleen deze, maar ook de geweldige Conte en Klopp zullen voor spanning zorgen aan de kant. In het veld is het nog afwachten geblazen wat het wordt, maar vooral de mentale strijd langs de lijn wordt episch!

Hij kan met deze selectie een leuk team opbouwen en denk dat hem ook lukt. Hoop dat hij genoeg tijd krijgt bij deze club die de laatste jaren in de lift is en rijk geworden is. Pep is ook iemand die veel ervaring heeft en kan dat zeker goed overbrengen, ook met verliezen af en toe.

Ik ben enorm benieuwd naar Guardiola dit seizoen. Stiekem had ik gehoopt dat hij naar Chelsea zou komen, alhoewel ik het idee heb dat het bestuur dat niet kon maken naar Mourinho toe (als hij al interesse gehad had).. Dit is toch even een brok betere coach dan die Pellegrini, die het op zich wel aardig deed maar ook nooit echt potten heeft kunnen breken.

0-5 tegen staeu zegt mij helemaal niks.

die gelukkige 2-1 tegen sunderland dat was pas slecht voetbal zeg pff.

dan vond ik zelfs man utd van mourinho en liverpool van klopp beter.

zelfs de chelsea van conte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren