Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Götze baalt bij Bayern: 'Natuurlijk ben ik hier niet gelukkig mee'

Laatste update:

Mario Götze maakte afgelopen zomer voor 37 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Bayern München en werd daarmee de duurste Duitse voetballer aller tijden. Götze deed tot dusver in 26 competitiewedstrijden van der Rekordmeister mee en had met acht doelpunten een behoorlijk aandeel in het kampioenschap, maar toch hadden velen meer van hem verwacht.

De 21-jarige Götze heeft zijn draai bij Bayern nog niet gevonden en vindt zelf ook dat het beter moet. Hij is zijn basisplaats kwijtgeraakt en moest het in de duels met Real Madrid doen met twee invalbeurten. "Natuurlijk ben ik hier niet gelukkig mee", zegt de aanvaller in gesprek met BILD. "Maar ik blijf hard werken en hoop dat de coach mij snel weer laat beginnen."

In Engeland zijn de woorden van Götze direct aanleiding om te speculeren over een transfer: vorig jaar was Arsenal nog erg geïnteresseerd en nu wordt er gesproken over belangstelling van Manchester United. Josep Guardiola is van plan om in de zomer te gaan doorselecteren bij Bayern, maar het is niet bekend wat zijn plannen met Götze zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker voor je. Je wist dat er 10 middenvelders rondliepen...

2 mei 2014 om 09:56

Indd, ik zou vertrekken naar United ofzo.

2 mei 2014 om 10:34

Gewoon lekker terugkeren naar Dortmund voor een bedrag rond de 20 miljoen.

2 mei 2014 om 11:14

droom lekker verder, met 26 wedstrijden in de benen en 8 doelpunten zal hij niet worden verkocht voor minder dan wat Bayern heeft betaald. daarbij zullen die hem al helemaal niet verkopen aan Dortmund.

dat is ook de positie die Bayern heeft, overige clubs en spelers kunnen moeilijk nee zeggen tegen Bayern, ze hebben er het geld niet voor. maar Bayern kan makkelijk nee zeggen tegen de overige clubs. daar heeft het de status en geld voor.

overigens betwijfel ik het of Götze welkom is in Dortmund..

Als Dortmund fan hoop ik dat hij nog lang op die bank mag plaatsnemen, maar denk dat hij binnenkort wel zijn plaats zal krijgen aan de linkerkant ipv Ribery.

2 mei 2014 om 10:07

lekker beperkt. Waarom mag die jongen zn droom niet volgen en naar bayern gaan.

Hij heeft een paar jaar fantastisch gepresteerd bij dortmund. Mede dankzij hem zijn er geweldige succes behaald. Vervolgens vang je nog een enorme zak met geld voor hem.

prima toch

2 mei 2014 om 10:13

Inderdaad, Heeft al een prijs gehaald met Bayern en zijn tijd komt nog wel.
Götze speelde zeker niet slecht dit jaar en heeft ook een belangrijk aandeel gehad.
Hij is ook nog maar 21, dus kan zeker nog groeien.
Een goudhaantje heeft bayern met hem in de handen.

2 mei 2014 om 10:19

Hij mag doen wat hij wilt maar dan mag ik er toch van genieten als hij op de bank wordt gezet?

Dortmund is de club die hem groot heeft gemaakt en Jurgen Klopp heeft hem het vertrouwen gegeven. De manier waarop hij weg is gegaan vind ik gewoon niet kunnen en de timing was ook veelzeggend zo net voor de CL finale.

2 mei 2014 om 10:50

Ja en Götze heeft Dortmund ook mee groot helpen maken. Een coach is maar zo goed als zijn materiaal.

Mocht hij een slechte speler zijn dan zou er geen enkele Dortmundsupporter om malen dat hij zou vertrekken.

2 mei 2014 om 11:20

Ik snap het leedvermaak wel. Je gaat naar een club waar al 6 spelers zijn voor de posities waarvoor je in aanmerking komt. Als je dan je club in de steek laat voor een gelijkwaardig (op dat moment) elftal dan is het leuk om te zien dat iemand faalt

Blijft toch jammer dat Götze naar Bayern is gegaan. Wel leuk dat hij beide duimpjes omhoog heeft op de foto.

Hij is niet erg slim geweest als die nou naar het buitenland was gegaan dan zeg ik ja. Hij had beter bij dortmund kunnen blijven en daarna naar het buitenland!

Zie hem graag komen bij Man Utd

Lekker voor hem! Hij had bij BVB moeten blijven.

Toch zonde. Voor mijn gevoel kan Dortmunt mits ze Gotze en Lewandovski hadden behouden elk seizoen meedoen om de halve finale van CL. Je zag tegen Real hoe sterk ze evengoed nog kunnen zijn en dat was één wedstrijd zonder Lewandovski en zonder Gotze. Nu zit Gotze een beetje op de bank bij Bayern, die met al die namen ook sneuvelen in de halve finale van de CL. Jammer dat Dortmunt niet kon doorgroeien.

Dit heet nu Karma. En ga niet zeggen dat deze jongen zijn droom volgt. Want hij heeft eerder aangegeven dat Dortmund zijn club was. Daarnaast wist hij hoeveel concurrentie die zou krijgen bij Bayern. Dus niet gaan piepen nu. Voor zijn ontwikkeling was het beter geweest als die nog 2 /3 seizoenen bij Dormund was gebleven, maar ja, niet gedaan!

Kom maar naar Utd! We kunnen iemand met jouw kwaliteiten wel gebruiken hoewel we al enkele spelers voor je positie hebben, maar Kagawa komt niet echt uit de verf

Heerlijk dat hij nu niet speelt, wat een domme actie om ooit naar die club te gaan. Hoop dat Lewandowski hetzelfde lot wacht. Laat ze maar lekker banken, goh wat Gotze net als Sahin destijds en Kagawa Dortmund missen.

Je mag wel naar Liverpool komen hoor Gotze, doe ik niet moeilijk over.

Schande dat Guardiola deze jongen niet gebruikt.

Ik vind hem nog vrij mild; een beetje vedette zou eisen dat hij in de basis staat en anders de trainer er uit moet.

2 mei 2014 om 11:13

Hij is pas 21 jaar en is naar een van de beste clubs van de wereld gekomen. Daar van verwacht je toch niet van dat hij de trainer weg krijgt...

2 mei 2014 om 14:39

Ja maar je zag zelf ook tegen real madrid dat gotze in beide wedstrijden samen met robben het gevaarlijkst was van iedereen, iemand die een eigen actie durft te maken. Toen gotze erin kwam begon bayern met wat kansen te krijgen. Echt jammer dat guardiola zo vasthoud aan zijn systeem wat voor barcaspelers gemaakt is.

2 mei 2014 om 17:34

Gotze valt dit seizoen gewoon tegen. Heeft genoeg kansen gehad. Speelde een periode aardig maar ook niet meer dan dat.

37 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Bayern München en werd daarmee de duurste Duitse voetballer aller tijden.

Ozil had toch een transfer van 50 miljoen of heb ik het helemaal fout?

2 mei 2014 om 11:19

Gotze was toendertijd de duurste duitse voetballer

2 mei 2014 om 11:24

Mario's tijd komt nog wel . Wordt meestal als valse spits ingezet, maar rendeert op links veel beter. Ondanks dat doet ie gewoon goed als ie speelt

2 mei 2014 om 11:20

Ozil is dan ook een Turk:D

2 mei 2014 om 14:32

Costa je heb wel gelijk özil was de duurste maar ze gaan er van uit wie er in de bundasliga speelt
en tevens hij werd weg gehaald bij real dus voor zover ik het weet. oke fijne dag nog .

Gotze we vinden jouw spel teleurstellend! Je had gwn moten blijven bij Dortmund. Lekker voor je. Spelen is veel belangrijker dan prijzen winnen en dan 10 wedstrijden spelen
Gotze vind ik niet beter dan kroos of muller. Hij zou dan op de plek van ribery moeten spelen. Ribery die wel minder wordt en voorspelbaarder is in zijn spel.

Hij had gewoon in eerste instantie nieteens daarheen moeten gaan.
Beter was hij gebleven bij Dortmund of koos hij een club buiten Duitsland.
Maar alsnog kan het niet anders dat hij gewoon zal slagen daar ben ik van overtuigd, zeer goede speler!
Verder wel absurd dat Pep deze jongen niet in de basis stelde in het duel tegen madrid, hij had veel meer kunnen forceren.

Götze is een erg goede speler hoor, snap niet waarom hij tegen real niet in de basis stond, beide wedstrijden ging enkel fatsoenlijk schot op goal gezien tot dat hij erin kwam, tuurlijk makkelijk gezegd na maar 2 wedstrijden...

maar hij verdient weer meer speeltijd.

Kom maar op de bank zitten bij City Gotze. We hebben nog iemand nodig voor als Silva of Nasri geblesseerd is. Meneer gaat naar Bayern en verwacht meteen wekelijks te starten in de basis. Dat gaat hem niet worden bij een team met de selectie van Bayern.

Het is wel jammer voor hem dat hij steeds op de bank moet zitten ik vind het maar raar dat pep kroos of muller op 10 zet ik vind gotze dan 1000x beter. Ik denk als hij de volgende seizoen ook bijna heel de tijd op de bank moet zitten dat hij dan wel weg gaat. Naar een buitenlandse club ik denk dat hij het heel goed zou doen bij real madrid.

2 mei 2014 om 17:36

Wat heeft Gotze te zoeken in Madrid? Die hebben Isco al op de bank niet minstens zo goed is. Hij zal volgend seizoen heus wel meer speelminuten krijgen. Daar ben ik van overtuigd.

Die komt er wel.

Lekker voor hem vieze verrader had ie maar niet naar münchen moeten gaan hoop dat hetzelfde met lewa gebeurt. Misschien dat menig speler zich dan bedenkt om de overstap naar münchen te maken

Zijn verdiende loon. Bij Borussia Dortmund was hij een held, een echte liefhebber van de supporters. En bij Bayern houdt hij de bank warm. Zijn verdiende loon.

Hij d8 bayern wint altijd mama mia is geen feest man beter ga je terug naar dortmund zo niet ga je dan beste naar arsenal of barca

Oohjaa en waar ja thiago alcantara ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren