Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote teleurstelling bij Ronald Koeman: ‘Het is altijd hetzelfde probleem’

Laatste update:

Ronald Koeman maakte zondagmiddag na de misstap van Barcelona tegen Cádiz (1-1) een terneergeslagen indruk. De achtste competitiezege op rij leek zondagmiddag op komst, maar een rake strafschop van de bezoekers na een onhandige overtreding van Clément Lenglet vlak voor tijd liet het duel toch nog onbeslist eindigen. De achterstand op koploper Atlético Madrid bedraagt zodoende niet zes maar acht punten. Een nieuwe domper voor de Catalanen, die afgelopen week in de Champions League een pak slaag van Paris Saint-Germain (1-4) kregen.

Koeman kreeg de vraag of hij voor een dergelijk scenario in de slotfase had gevreesd, vooral omdat Barcelona het duel maar niet in het slot kon gooien. “Ik was niet nerveus, maar je weet dat in een wedstrijd als deze, wanneer je een minimale voorsprong hebt, altijd dingen kunnen gebeuren”, vertelde de Nederlander in gesprek met Spaanse media. “We hebben niet een tweede keer kunnen scoren om voor meer rust te kunnen zorgen. Daar zijn we teleurgesteld over. We hebben punten laten liggen die we niet mochten verspelen. Of ik teleurgesteld ben? Natuurlijk ben ik héél, héél teleurgesteld. Mogelijk zelfs nog meer dan afgelopen dinsdag”, verwees hij naar de nederlaag in de Champions League.

“We hadden een zeer goede route in LaLiga afgelegd. En we waren vandaag niet op zeer grote problemen gestuit. Dit elftal moet deze wedstrijd op basis van kwaliteit winnen en dat hebben we niet gedaan.” Barcelona, dat zeven competitieduels op rij had gewonnen, loopt zodoende maar één punt in op Atlético. “Het is niet moeilijker geworden dan het al was. De ruime achterstand was er al. Het is duidelijk dat geen enkel team onverslaanbaar is of dat er een team is dat alles gaat winnen. We hebben nog steeds opties, maar weer hebben we belangrijke punten laten liggen die iets extra’s voor ons hadden kunnen betekenen.”

Koeman kreeg vragen over het moment waarop Lenglet een strafschop veroorzaakte. Bijvoorbeeld of de trainer van Barcelona meer teleurgesteld was over het uitblijven van een tweede doelpunt of over de veroorzaakte strafschop. “Ik houd er niet van om de spelers de schuld te geven. Het gaat om het team. We hebben de wedstrijd gedomineerd en Cádiz speelde met veel spelers achter de bal. In aanvallend opzicht hebben we ons niveau niet gehaald. Er zijn fases in een wedstrijd waarin je het verschil moet maken. Door bijvoorbeeld anders te spelen. Een tegenstander kan altijd in de laatste minuten scoren.”

Koeman had het bewuste moment naar eigen zeggen nog niet goed bekeken. “Ik heb de beelden snel gezien en ik denk dat het twijfelachtig was. Maar je kan ervoor fluiten”, stelde de Nederlander. "Voor een verdediger is het belangrijk dat je weet waar je staat, waar een situatie zich afspeelt. Ik weet niet of Clément daar dat risico had moeten nemen en voor de bal had moeten gaan. Wellicht niet, maar ik moet het moment nog analyseren.” Voor Koeman is de misstap in LaLiga niet onvergeeflijk, ook niet na het debacle tegen PSG. “Ik denk niet dat het onvergeeflijk is. Het was weliswaar een uitgelezen kans om de achterstand te verkleinen, maar tegelijkertijd is vandaag bewezen dat je hard moet werken en ook goed moet spelen om wedstrijden te winnen”, benadrukte de voormalig bondscoach.

“We hebben punten verspeeld in een wedstrijd die we controleerden.” Het was bovendien niet de eerste misstap dit seizoen tegen Cádiz. Iets meer dan twee maanden geleden, op 5 december vorig jaar, was de Zuid-Spaanse club zelfs met 2-1 te sterk voor de Catalanen. “We hebben vijf punten laten liggen tegen Cádiz. Dat kan gewoon niet. Het is altijd hetzelfde probleem. We klaren de klus niet voor het einde. We hadden twee of drie mogelijkheden om het af te maken, maar dat deden we niet”, besloot de Nederlander. Barcelona speelt woensdagavond opnieuw in LaLiga en wederom in eigen huis als Elche op bezoek komt. Komende zaterdag wacht de altijd lastige uitwedstrijd tegen Sevilla, dat op 3 maart in het kader van de Copa del Rey op bezoek komt in het Camp Nou.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanneer koopt Barcelona nou gewoon een wereldklasse centrale verdediger...met Piquet en Lenglet ga je het echt niet winnen.

21 februari 2021 om 17:50

Met 2 stuivers en een pakje kauwgom? Of vragen we messi deze wereldverdediger ff aan te schaffen? Hij heeft immers geld zat.

21 februari 2021 om 17:51

Haha, er is geen geld...Dus voorlopig komt die verdediger er waarschijnlijk niet. Hoogstens misschien dat die Erick Garcia haalbaar is en een grote versterking blijkt..

21 februari 2021 om 18:06

Barcelona heeft in de laatste vijf jaar er net een miljard tegenaan geknald, het geld is op daar. Behoorlijk lachwekkend inderdaad dat ze dan zo'n extreem slechte verdediging hebben. Eigenlijk een gewoon een matig elftal zonder talent, kwaliteit, power, creativiteit en absolute topspelers.

21 februari 2021 om 18:55

De aanval is ook niet best anders. Dembele griezman en coutinho hebben meer dan 350miljoen gekost en ze hebben gezamenlijk maar 64 doelpunten gemaakt sinds hun komst. Dus het geld is letterlijk nergens nuttig geweest.

Dit soort foutjes zijn inherent aan een ploeg in opbouw.Volgend seizoen zal Barca hopelijk weer een stap verder zijn,en echt kunnen strijden om die titel. Hoop dat Koeman en zijn staf de tijd krijgen.

18 kansen en 1 doelpunt. Genoeg gespendeerd aan aanvallers. Dembele, coutinho griezman. Meer dan 350 miljoen aan 3 spelers. Spendeer eens hetzelfde aan verdedigers. Lenglet moet je voorlopig niet meer opstellen. Hij heeft sowiezo
10 punten gekost.

Het is wel aan te rekenen. Die buschauffeur van een Lenglet gaat er weer als een gek in en wordt weer te kakken gezet. Weer puntverlies. Natuurlijk maak je het in aanvallend opzicht niet af en lukt het niet, maar zorg dan op zijn minst dat het achterin potdicht zit, zucht.

21 februari 2021 om 18:12

Hij maakt bizar veel fouten dit jaar.

22 februari 2021 om 07:29

Denk dat het door de druk komt want het is wel opvallend veel dit seizoen.

Tsja, de 2-0 of 3-0 had er allang in gemoeten. Cadiz geloofde zelf niet eens meer in een gelijkspel, niet over de middellijn geweest in de tweede helft. Maar als je Lenglet achterin heb staan is alles mogelijk. Die man heeft dit jaar een miljoenenschade aangericht, werkelijk ongelofelijk. Zet dan maar een jeugdspeler naast Pique, dan heb je nog het gevoel iets op te bouwen, met Lenglet heb je het tegen RKC nog lastig.

Is er niet een jeugdspeler die ze kunnen opstellen i.p.v. deze kampioen in het falen? Met Lenglet lijkt Barcelona veelal met 10 tegen 12 te spelen. Een jonkie kán het gewoon niet beroerder doen volgens mij. Ik ben blij met het puntenverlies van onze rivaal, laten we wel wezen, maar het is toch helemaal niet nodig voor zo'n grote club om zo kwistig om te springen met de resultaten denk ik dan

Koeman hort meer tijd te krijgen Alleen hij moet ophouden bepaalde spelers iedere keer het vertrouwen te geven.

Ideale opstelling voor Woensdag

Ter Stegen
Mingueza
Pique
Aurajo
Firpo
De Jong
Pedri
Puig
Trincao
Messi
Griezmann

Een wonder dat Koeman dit keer de scheidsrechters gespaard heeft en niet naar Madrid heeft gewezen!

21 februari 2021 om 19:57

Geduld, hij heeft nog een hele week perspraatjes waarin hij los kan gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren