Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grootste verrassing van het seizoen verlengt tot 2018 in Milaan

Laatste update:

Stephan El Shaarawy en AC Milan hebben hun succesvolle samenwerking opgerekt tot medio 2018. De twintig jaar oude spits is dit seizoen de grote verrassing voor i Rossoneri: hij maakte al zestien goals en is daarmee de meest productieve speler van Milan. Alleen Edinson Cavani maakte in de Italiaanse competitie meer goals dan de jonge aanvaller met Egyptische roots.

/

El Shaarawy werd vorig seizoen langzaam gebracht door trainer Massimiliano Allegri. Afgelopen zomer vertrok Zlatan Ibrahimovic echter en deed Allegri noodgedwongen een beroep op El Shaarawy in de basiself. De eerste drie duels bleef hij zonder doelpunten, maar daarna maakte hij er vier in drie wedstrijden en het scoren bleef doorgaan. Inmiddels is il Faraone niet meer weg te denken uit het team.

Het contract van de spits liep aanvankelijk tot medio 2017, maar daar is nu alvast een seizoen aan vastgeplakt. De details van de nieuwe deal zijn niet bekendgemaakt, maar de Italiaanse media weten dat het jaarsalaris van El Shaarawy flink verhoogd is: hij begon dit seizoen met een loon van 800.000 euro per jaar.

Stephan El Shaarawy zal ooit tot de wereldtop behoren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede zet van Ac Milan is erg belangrijk voor hen team goede aanvaller.

28 februari 2013 om 17:26

@ Losblancos_10,

Dit is een hele goede zet van AC Milan. Hij is op dit moment een van de beste spelers van AC Milan en de perfecte opvolger van Zlatan Ibrahimovic.

Heel goed van AC Milan dat ze hem rustig hebben gebracht, daar zie je dit seizoen het resultaat van bij Stephan El Shaawary.

AC Milan heeft wel een heerlijke aanval voor de toekomst met Stephan El Shaawary, Mario Balotelli en M'baye Niang.

El Shaarawy, wat een held, hij scoort de ene mooie goal na de andere. Mooi dat hij lang aan Milan is verbonden.

Yess ! Een van de grootste talenten van de wereld, heerlijk nieuws om te horen

28 februari 2013 om 17:10

Zeker, de italiaanse competitie vind ik altijd nog vele male hoger aangeschreven dan de Braziliaanse. De kans dat Neymar hier succesvol wordt is naar mijn mening toch gewoon 50/50.

28 februari 2013 om 18:58

Kun je nog niets overzeggen. Weet wel dat Neymar een stukken sneller is dan El Shaaraway maar verder is het afwachten wat de toekomst brengt.

28 februari 2013 om 19:38

Qua talen is Neymar zeker wel beter dan ES, maar talent is niet alles, en Neymar is momenteel niet echt meer bezig met voetballen.

Geweldige speler. Explosieve aanval en hij scoorde ook mooi tegen barca.

28 februari 2013 om 17:12

welke wedstrijd heb jij gekeken? de goals kwamen van muntari en boateng...

28 februari 2013 om 17:24

Misschien Ac Milan F1 - Fc Barcalona F1 8 jaar geleden ofzo?

28 februari 2013 om 17:27

Lijkt me sterk dat hij op zijn dertiende bij de F'jes speelde

28 februari 2013 om 17:30

Ja dan snap ik dat hij als destijds 12 jarige kan scoren tussen 7 jarige ventjes xd

28 februari 2013 om 17:32

hahaha ook goed 12 jaar geleden

28 februari 2013 om 17:33

Correctie het was de derby tegen inter (1-1)

28 februari 2013 om 19:20

Toen speelde hij nog niet voor Milan

1 maart 2013 om 00:43

Tegen Inter scoorde hij een mooie buitenkantje. Tegen Barça gaf hij een mooie assist.

Goed gedaan door Milan! kunnen wij in Nederland nog veel van leren door een speler lang contract aan te bieden

28 februari 2013 om 17:13

Dat is appels met peren vergelijken. Hij is 20 jaar en begon dit seizoen met een salaris van 800.000, wat nu waarschijnlijk nog hoger ligt.

Welke club in Nederland kan dat nou betalen en nog steeds verantwoord bezig zijn?!

28 februari 2013 om 17:20

PSV geeft Engelaar 1.8 miljoen.

28 februari 2013 om 17:38

Met de nadruk op geeft..

28 februari 2013 om 23:39

Het woord Verantwoord staat er volgens mij toch best duidelijk?

goed nieuws voor milan. een van de meest talentvolle spitsen ter wereld.

28 februari 2013 om 21:32

Geweldige speler en mooi dat hij verlengd. Het is vroeg om te zeggen maar dit lijkt een jongen met de juiste instelling en mentaliteit. Hij blijft hard werken en blijft zich zover ik kan zien normaal gedragen. Daarbij barst hij van het talent , scoort hij makkelijk en lijkt hij moeiteloos met het niveau mee te kunnen. Dit seizoen de belangrijkste speler van Milan. Ik geniet van hem en hoop dat hij deze lijn kan doortrekken

Mooi voor Milan.

Trouwens, hij begint zijn carrière met een loon van 800.000 op het punt dat hij nog niets gepresteerd heeft?

28 februari 2013 om 17:14

Als je er zeker van bent dat het een topper gaat worden, is het verstandig dat je zeker weet dat hij wilt blijven

28 februari 2013 om 17:14

Nouja, hij had in de serie B al bewezen een groot talent te zijn, al is me even ontschoten bij welke club, en alle italiaanse top- en subtopclubs zaten achter hem aan dus dan is het vrij reeël denk ik.

28 februari 2013 om 17:15

Zo gek vind ik het niet. Veel potentie verdient hoog salaris.

Je kan het ook anders zien:
Hij heeft veel gegeven aan AC Milan voor slechts 800.000 per jaar, waar teamgenoten als Robinho veel meer verdienen maar minder doelpunten maken.

28 februari 2013 om 17:41

Dat kan 2 kanten uitpakken, of je hebt 1 seizoen voor relatief weinig salaris een uitzonderlijk talent die ook nog veel scoort, of hij maakt het niet waar en dan is 8 ton veel geld, maar ook nog te overzien..

28 februari 2013 om 17:53

@vedetterut

Twee jaar terug als enorm veelbelovend talent overgekocht van Genoa, dan heb je natuurlijk een sterke onderhandelingspositie, zeker omdat Milan wel móest verjongen op dat moment

28 februari 2013 om 18:50

Hij kwam binnen als een zeer groot talent. Misschien dat ze daarom al best veel voor hem over hadden.

On: Fantastisch nieuws! Hij is zo belangrijk voor ons. Echt een fenomenale speler! Hopelijk blijft hij nog jaren bij Milan spelen.

Met de juiste begleiding kan hij de wereldtop bereiken, zeker weten!!!!!!!!!!

1 maart 2013 om 01:38

Als hij onder Wenger speelt kan hij zeker de beste spits worden na Benzema.

On: Goed gedaan door Milan hopen dat ze dit blijven doorzetten en allen nog goede verdedigers haalt dan spelen ze weer mee voor alle prijzen.

niet onder de indruk van deze man staat er alleen in bij gebrek aan beter .... en dan die kapsels en die maniertjes bah , in engeland zou deze man het niet langer dan 5 wedstrijden uithouden geloof me.......en mensen die zeggen dat milan goed is omdat ze barca hebben verslagen begrijpen niet veel van voetbal...het was namelijk gewoon de bus parkeren simpel as that

28 februari 2013 om 17:15

Als je SES nog nooit heb zien spelen en dus zijn geweldige talent nog niet gezien hebt, post dan liever geen bericht. Geweldig talent dat op deze leeftijd al grote delen van het seizoen de kar trekt bij milan wordt een hele grote speler.

28 februari 2013 om 17:16

Kapsel oke, dat kan ik snappen. Maar hij heeft helemaal geen maniertjes. Het is gewoon een jonge speler die vrij onbevangen speelt maar echt een goede prof is. Hij maakt geen schwalbes en hij hangt niet de vedette uit terwijl hij tot de komst van Balotelli toch echt de belangrijkste speler binnen de selectie werd.

28 februari 2013 om 17:41

@spursarry praat geen nonsens man : P verbitterd....

28 februari 2013 om 18:39

Jong wat boeit de PL nu? Hij heeft een lelijk kapsel oké maar zelf ik als Inter fan vind deze man een fantastische voetballer. Hij is gewoon goed ook al speelt hij bij aartsrivaal AC Milan.

28 februari 2013 om 19:43

Miss omdat je hem nooit hebt zien spelen. Hij is niet alleen belangrijk in de aanval maar ook in de verdediging onze buiten spelers(ses en niang) lopen elk wedstrijd hun flank op en neer. En wrm denk je dat hij het in engeland niet langer dan 5 wedstrijden zou kunnen uithouden??

Volgens mij ben jij het dat niks over voetbal begrijpt, chelsea parkeerde vorig jaar de bus en had veel geluk maar wij speelden zeer georganiseerd en waren tactisch slimmer dan barca, wij speelden goed mee al was barca natuurlijk niet op zen best dankzij de methode van allegri

28 februari 2013 om 22:31

hahaha grapjas, wat doe jij hier op vz, ga maar korfbal kijken ofzo, el shaarawy staat er alleen in bij gebrek aan beter haha, wtf je hebt er echt 0,0 verstand van, als je hem nog nooit hebt zien voetballen zeg dan gewoon niks, nu zet je jezelf alleen maar voor schut

Goed van Milaan dat ze de contract verlengen , mocht er interesse zijn kan je meteen veel geld vragen. En dit zal natuurlijk ook goed werken op zijn moreel waardoor hij nog beter kan presteren.

28 februari 2013 om 17:18

Aan de andere kant kan het natuurlijk ook net werken als het blijkbaar bij Ebicilio gedaan heeft dat hij denkt dat ie er nu is en lekker achterover gaat leunen, maar laten we hopen dat hij deze uitstekende lijn doorzet en uit zal groeien tot een van de groten der aarde.

Goed gedaan door AC Milan, el Shaarawy is nu al heel goed, echt een toptalent, hopen dat hij deze lijn doortrekt.

Zijn waarde werd geschat op 30 Miljoen, nou als je Neymar voor rond de 60 miljoen kan ophalen ( ga ik van uit ), dan is El Shaarawy nog wel meer waard dan Neymar, die doet het leuk tegen simpele verdedigingen van Braziliaanse teams en El Shaarawy laat het zien tegen teams met de beste verdedigingen ter wereld.

Prima Pharaoh!

28 februari 2013 om 22:29

30 miljoen zou ik lachwekkend vinden als iemand dat voor hem biedt, hij is 20 en heeft een contract voor 5,5 jaar, als je dat wilt afkopen ben je veel meer kwijt denk ik

Waarom zeiken mensen over ze kapsel? Als je er aan stoort kijk dan niet, en als hij het mooi vind is het goed. Bij voetbal gaat het of je goed bent of niet, niet of je lelijk bent of 'rare' kapsels heb.

Wat ik zo leuk vind is dat hij niet wilde bijtekenen tot 2017, maar perse tot 2018.

Althans milan wilde zijn contract opwaarderen en de duur zo laten.

Goede zet van AC Milan! El Shaarawy is veruit de beste speler bij Milan, vind hem beter dan Balotelli en ik ben blij dat hij in de serie A blijft.

Was te verwachten , zie hem nog heel lang bij Milan blijven , een van de pijlers van het nieuwe jonge Milan en gaat hij zich in het rijtje Maldini , Costacurta scharen en zijn gehele carriere bij Milan blijven want de intenties zijn er.

We weten allemaal dat El Sharaawy een topper in wording is. Die jongen heeft flair, techniek, inzicht en ook nog eens een neusje voor de goal. Als AC Milan geluk heeft, kunnen ze nog lang van hem genieten.

Was te verwachten maar alsnog een super goede zet!

El Shaarawy & Balotelli, beide enorm jong, potentieel en nu al enorm belangrijk en goed voor AC Milan!! Hoop dat zij nog jaren met elkaar de aanval vormen, samen met Niang ook nog en dan Pazzini als supersub! Heerlijk, ook nog Robinho en Bojan, waarvan ik Bojan niet zie blijven en Robinho misschien ook wel niet, indien die echt terug wil naar Brazilië.

Montolivo er ook nog achter... Heel goed voor het Italiaanse elftal ook! Nocerino, Montolivo, El Shaarawy, Balotelli en Abate zijn sowieso bij het Italiaans elftal, en daar is grotendeel ook nog eens basisspeler (nocerino en Abate nog niet altijd geloof ik!)

Echt een geweldige speler. Hij is nog erg jong en hij wordt als maar beter. Over een jaar of 5-6 zie ik hem uitgroeien tot de beste voetballer van de wereld. Echt een topper.

Slim gehandeld van Milan, met El Shaarawy en Balotelli hebben ze een spitsenduo waarvan ze jarenlang kunnen genieten. Vorig jaar zag het er nog slecht uit met Zlatan die altijd de voorkeur genoot boven hem maar dit seizoen werd hij zonder pardon voor de leeuwen gegooid en zich direct bewees.

geweldige spits, wat mij betreft blijft hij zn hele carriere bij milan voetballen. Hij is pas net 20 en alle grote clubs ter wereld zitten al achter hem aan, maar hij blijft lekker bij milan en verlengt zelfs tot 2018 toch mooi om te zien

Geweldig voor milaan, denk als hy zo door gaat dat een club als real barca of utd hem wel wilt ophalen, als milan dan 40 50 miljoen beurt mogen ze niet klagen denk ik

Hij wordt later sowieso een van de beste spelers van de wereld. Zo jonge speler met ontzettend veel talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren