Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann in zak en as: 'Twee finales verliezen, dat is verschrikkelijk'

Laatste update:

Antoine Griezmann moet opnieuw een harde klap zien te verwerken. De aanvaller verloor eind mei met Atlético Madrid de Champions League-finale en zondagavond ging hij met zijn land Frankrijk ook in de EK-finale onderuit. “Twee finales verliezen, dat is verschrikkelijk”, stamelde de topscorer van het EK na afloop. “Maar dit kan me alleen maar helpen om sterker te worden.”

/

Volgens Griezmann verdiende Frankrijk het niet om te verliezen: “We hebben een paar kansen gehad, maar Rui Patricio verrichte enkele geweldige reddingen”, analyseerde de aanvaller. “Portugal heeft nauwelijks kansen gehad, maar ze zijn geduldig gebleven en sloegen uiteindelijk toe. Dit doet ontzettend veel pijn, maar we moeten hier sterker uit zien te komen: hoe moeilijk dat nu ook lijkt.”

Didier Deschamps werd in 2000 Europees kampioen als aanvoerder van Frankrijk, maar slaagde er dus niet in om dit kunstje te herhalen als bondscoach. “We hebben een grote kans laten liggen om de titel te pakken", zei Deschamps. "Ik heb geen woorden om dat gevoel te omschrijven. De teleurstelling is enorm. Het zal veel tijd vergen om dit te verwerken."

Antoine Griezmann was voor mij de beste speler van dit EK

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja.. hadden ze toch benz mee moeten nemen. portugese keeper was heel goed.

11 juli 2016 om 08:49

Hoezo zonder Benzema halen ze toch de finale? Griezmann had in beide finales de kans. CL een penalty en gister een kopbal die er in mag.
Ik gun het Portugal wel. Als een team gespeeld. Niet aanvallend maar dat zijn we ook niet gewend van ze. Toen Eder er in kwam hadden ze voorin wat meer balvastigheid. Prima wissel.

11 juli 2016 om 09:02

eder was echt een verademing, balvast en slim. coman bij frankrijk viel ook op als wissel, nani had ook mooie acties.

Ik vond dat de arrogante houding van de Franse voetbalploeg gewoon is afgestraft.. Ze speelden redelijk hautain en helemaal toen Ronaldo uitviel leek het er op dat teveel spelers dachten dat ze wel even zouden winnen..

Ik begon ook tijdens de wedstrijd steeds meer voor Portugal te zijn omdat ze daar simpelweg ook meer als een echt team speelden en echt voor elkaar streden zoals bijv. eerder in dit toernooi Wales ook deed tegen de Belgen..

11 juli 2016 om 11:29

Opmerkelijke analyse, ik zag gewoon gespannen, gestresseerde Fransen, geen arrogante.

Ze hadden moeite met de favorietenrol, al helemaal na het uitvallen van Ronaldo, dan moesten ze écht het initiatief nemen terwijl spelen vanuit de reactie -zoals tegen Duitsland- hen beter lijkt te liggen.

11 juli 2016 om 12:39

Ik snap dit helemaal niet, waar aan zag je dat de Fransen arrogant waren heb dat namelijk totaal niet opgemerkt. Ik denk dat je iets zag wat er niet was, zoals Bon Jovi al zei waren de Fransen gewoon gespannen en konden ze niet Portugal kapot spelen. Dat Portugal als een team opereerde was duidelijk, maar dat deed Frankrijk toch ook gewoon?

11 juli 2016 om 13:16

Ik vond dat ik de irritatie bij biijv Poga tegen een Matuidi of Sissoko er vanaf zag druipen hoe langer de wedstrijd duurde. Zag ze ook meer mopperen onderling.

Daarnaast vond ik de houding van de Franse supporters (consequent uitfluiten van de Portugezen, ook tijdens het volkslied niet echt sportief)

11 juli 2016 om 14:02

Irritatie komt gewoon omdat het niet liep bij de Fransen, heeft niet zo zeer met arrogantie te maken. Het Franse publiek is altijd enorm chauvinistisch, maar ik vond het Franse elftal opzich, niet per se arrogant over komen.

11 juli 2016 om 16:29

Pogba mag niet klagen, want hij heeft zelf de verwachtingen niet waargemaakt. Het is gewoon een gehypede speler, Kante zou het veel beter doen.

Ben er blij mee dat de Franssen het niet zijn geworden, ik vind het belachelijk dat dat land zoveel toernooien mag organiseren vergeleken met andere landen. In die thuis wedstrijden doen ze het altijd goed, pak het WK 98, toen zaten zij aan de makkelijke zijde van het schema en moesten ze tegen een uitgeblust Brazilië in de finale. Ik vond het toen al onterecht, nu had ik het weer gevonden. De Franssen hebben geen moment indruk op me gemaakt, tegen de Duitsers was het met hangen en wurgen. Daarbij ik kan begrijpen dat het je thuis publiek en stadion is maar als je bij elke wedstrijd nog niet eens 10% van de kaarten voor de tegenstander beschikbaar kunt stellen ben je wel erg zielig. Het was hopen voor andere landen om niet tegen Frankrijk te moeten, zo konden tenminste hun fans mee het stadion in.

11 juli 2016 om 09:06

daarbij heeft de scheids ze ook wel meegezeten bij de fransen, in de poule ging het ook steeds in de laatste seconden en sws dat het een makkelijke poule was. dit keer zaten ze natuurlijk wel aan de lastige kant van het schema, al hadden ze het met ierland en ijsland wel makkelijk en had duitsland in die wedstrijden spanje en italie.

11 juli 2016 om 16:31

Ze hebben het EK als het ware "gestolen" van Turkije. Platini was destijds voorzitter van de UEFA en toevallig kreeg Frankrijk 1 stem meer dan Turkije. Die gast is later verbannen door, jawel, corruptie. Zou zeer goed zijn als er een onafhankelijke organisatie onderzoek doet naar deze toewijzing van het kampioenschap.

Jammer voor Griezman maar Portugal had echt wel heel wet kansen bij elkaar gezameld. Snap dus niet waarom hij zegt dat ze nauwelijks kansen hadden... Portugal heeft als team gewonnen en tegen de verwachting gewonnen.

Vind het helemaal niet erg voor Frankrijk dat ze hebben verloren, hier en daar een handje geholpen gekregen zodat ze wel in de finale zouden moeten staan. En Portugal helemaal onderschat te hebben na dat CR7 eruit viel heeft hen de das om de nek gedraaid.

Hoe hij ze doelpunten vierde .. Dan verdien je de prijs ook niet

11 juli 2016 om 09:54

Haha echt he? Ik dacht dat ik de enige was die dat maar niets vond.
Ik krijg/kreeg er gewoon rillingen van zo slecht dat dansje. Spelers van tegenwoordig willen allemaal onderscheidend zijn van de rest en allemaal een eigen trademark worden met dat gejuich. Heel treurig en kneuzig. Ik vind hem ook net iets teveel vrouwelijke trekjes hebben. Hoe die alleen al loopt vind ik eng, hij huppelt / dartelt echt. Verder goede speler natuurlijk, laat dat duidelijk zijn.

11 juli 2016 om 12:42

Zucht.., man wat maakt het uit hoe iemand zijn doelpunten viert?
Vind Ronaldo zijn viering ook niet altijd even leuk, maarja wat maakt het uit als hij dat wilt doen dan mag dat.

Als halve Portugees (Portugese moeder) had hij ook voor de Portugese selectie kunnen kiezen. Was hem dit bespaard gebleven ;-).

Scheids van gister hoef ik nooit meer te zien eerst cl finale belachelijk slecht gescheids en nu dit Bah Bah

Ik had meer emoties verwacht na het laatste fluitsignaal. Die Fransen liepen er best ongeinteresseerd bij, alsof het ze niet zoveel kon schelen...

Messi 2.0 in finales verliezen.
Maar ook in speelstijl/techniek

Want Benzema had het verschil gemaakt? Griezmann kon excelleren door dr afwezigheid van Benzema, is topscorer geworden en zelfs Giroud heeft toch 3 goals gemaakt. Benzema vind ik meestal erg tegenvallen bij Frankrijk. Nee, die hebben ze echt niet gemist.

Hij mag trots zijn op zichzelf. Een van de spaarzame hoogtepuntjes van dit EK was hij. Sympathieke gozer, geen gezeik of sterallures. Ooit komt die hoofdprijs wel voor hem denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren