Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann blinkt uit en leidt Frankrijk naar zege op Duitsland

Laatste update:

Frankrijk heeft zijn derde wedstrijd in de groepsfase van de Nations League gewonnen van Duitsland. In Parijs kwam de regerend wereldkampioen al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar na de thee stelden de Fransen orde op zaken. Antoine Griezmann werd met twee doelpunten de grote man aan Franse zijde. Dankzij zijn goals won Frankrijk met 2-1.

Na de 3-0 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen het Nederlands elftal had Duitsland wat goed te maken. Bondscoach Joachim Löw voerde meerdere wijzigingen door ten opzichte van het duel met Oranje. Leroy Sané, in de Johan Cruijff ArenA nog invaller, kreeg een basisplaats en was al vroeg in de wedstrijd belangrijk voor Die Mannschaft. De buitenspeler van Manchester City zocht op de rechterflank de achterlijn op, gaf voor en zag zijn bal op de arm van Presnel Kimpembe komen. Scheidsrechter Milorad Mazic legde de bal op de stip en Toni Kroos schoot de bal vanaf elf meter voorbij doelman Hugo Lloris: 0-1.

Duitsland speelde sterk en was in de eerste 45 minuten de bovenliggende partij. Frankrijk kon aanvallend amper een vuist maken, maar dat was in de tweede helft anders. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps kwam beter uit de kleedkamer en nam het doel van Manuel Neuer meerdere keren onder vuur. De doelman van Bayern München hield Kylian Mbappé van het scoren af, maar had na een uur spelen geen antwoord op een briljante kopbal van Griezmann. De aanvaller van Atlético Madrid kopte een harde voorzet van Lucas Hernández onhoudbaar achter Neuer.

Les Bleus namen geen genoegen met een gelijkspel en bleven de aanval zoeken. Tien minuten voor tijd ging Blaise Matuidi neer in het strafschopgebied door toedoen van Mats Hummels. De Servische scheidsrechter toonde opnieuw geen genade en wees wederom naar de stip. Griezmann stuurde Neuer naar de verkeerde hoek en schoot de bal hard tegen de touwen: 2-1. In de slotfase slaagde Duitsland er niet in om de score te veranderen, waardoor het team van Löw op een punt blijft steken in de Nations League. Frankrijk gaat aan kop met zeven punten uit drie wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begin echt haatgevoelens te krijgen naar dit Frankrijk toe. Keer op keer komen ze steeds weg en hebben ze overdosis geluk nodig om te winnen en op deze gelukkige manier komt Deschamps er constant mee weg door belachelijke keuzes te maken, zoals Pavard op rechtsback, Giroud in spits en Matuidi op linksbuiten, terwijl je met Sidibe, Lacazette, Payet, Lemar, Dembele, Benzema en Ben Yedder veel betere opties hebt. Op het WK ook al zoveel geluk. Frankrijk kan zoveel beter dan ze nu laten zien, maar constant komen ze ermee weg door met slecht voetbal toch te winnen op een gelukkige manier. Op deze manier wordt het wel heel moeilijk voor Lacazette, Lemar, Dembele, Ben Yedder etc om zich er nog in te knokken.

16 oktober 2018 om 22:42

Jaloers? Vive la france! Gewoon orde op zaken gesteld, zoals Voetbalzone al kopt. Eerste helft was niet om aan te gluren van 'de haantjes' maar in tweede helft lieten ze wel degelijk zien waarom ze wereldkampioen zijn.

Mijn mooiste moment van de wedstrijd was die schouderduw van Kante aan Werner. Parfait!

16 oktober 2018 om 22:47

Dat jij vind dat die schouderduw van Kante op Werner het mooiste moment vond, zegt genoeg dat we jouw niet serieus kunnen nemen en een typische Fransman bent dat dus van fysiek houdt. Die kopgoal van Griezmann was veel mooier dan zo'n schouderduw. Als je die schouderduw het mooiste vond, is het niet zo gek als je dan achter Deschamps blijft staan en dit over Frankrijk zegt.

16 oktober 2018 om 22:50

Eigenlijk vond ik die reactie van jou het meest 'smakelijke' moment van de avond. Want dat je de tijd neemt om zon azijnachtig bericht te schrijven over Frankrijk, zegt al genoeg dat wij jou* niet serieus nemen. Hoe kan je nou Frankrijk- Duitsland gaan bekijken boven België-Nederland? Of wacht ben je toevallig Duits?

16 oktober 2018 om 22:59

@Zermat vandaag heb je goed gesproken!

16 oktober 2018 om 23:46

Ik vind het schandalig dat wanneer je uit zo'n kweekvijver je selectie kunt samenstellen, je zo laf durft te spelen. Het is natuurlijk het goed recht van Deschamps en de winnaar heeft altijd gelijk, maar alsnog.

16 oktober 2018 om 22:45

Hou toch op met je geluk. Als het keer op keer op keer gebeurt kan het geen geluk meer maar kwaliteit. Beetje zoals PSV het in Nederland doet.

16 oktober 2018 om 22:58

Winnen met een goedkope penalty is toch wel geluk hoor, grootste kansen verder voor Duitsland.

16 oktober 2018 om 23:01

Beiden strafschoppen waren er geen....

16 oktober 2018 om 22:54

Kroatië had anders in de finale meer schoten, meer balbezit, 2x zoveel passes en 20% meer passnauwkeurigheid...

16 oktober 2018 om 23:05

Kroatië is bestolen in de finale door onze grote vriend Pitana.

16 oktober 2018 om 23:08

Maar wel 2 goals minder na 90 minutes..

16 oktober 2018 om 23:12

Ja het eerste doelpunt was een schwalbe van Griezmann + eigen doelpunt en het tweede doelpunt een onterechte strafschop ja dan moest Kroatië komen en ontstond er counter kansen. Bij 1-1 in de rust had Kroatië het WK gewonnen

16 oktober 2018 om 22:58

Noem je dat niet juist tactiek? Een Pavard op rechtsback en Matuidi op linksbuiten met Giroud in de spits en je gaat aan kop in de groep met een Wereldtitel in je broekzak. Moet Deschamps dan iets veranderen in zijn Wereldkampioenen elftal? Overigens kan je Frankrijk niet mooi vinden voetballen, dat hoeft ook niet. Maar kom op, dit Duitsland speelt zo pover dat gunt niemand toch een overwinning. Een overwinning voor Duitsland zou de crisis gewoon verbloemen.

17 oktober 2018 om 10:18

Helemaal mee eens maar het levert wel resultaat op.
Ik vind het ook triest om te zien dat er met zo'n creatieve selectie anti voetbal wordt gespeeld, eens houdt het geluk er mee op, ook met dit elftal.

Duitsland met meer vertrouwen en efficiëntie zoals die van Engeland dan stond het al 0-3 voor. Helaas zit Duitsland in een hoek waar alle klappen vallen

16 oktober 2018 om 22:47

Geen verkeerd moment voor Nederland dat Duitsland dit overkomt. Hopelijk houdt de vormcrisis nog even aan tot en met november, zodat Nederland nog eens van hen wint.

17 oktober 2018 om 00:23

Had liever een gelijkspel gezien, als we dan thuis hadden gewonnen van Frankrijk waren we zeker van de 1ste plek en dat zou toch wel een zieke stunt zijn, dit Frankrijk doet een voetballiefhebber alleen maar pijn. Zon team en dan zo voetballen tja de winnaar heeft altijd gelijk maar ik begin me toch een beetje te ergeren aan Frankrijk. Vooral al die Franse spelers die dan zeggen dat de ballon dor naar een Fransman moet gaan omdat ze wereldkampioen zijn geworden hahaha. Volgens mij is het nog steeds de prijs voor wie de beste voetballer is en niet wie met geluk, elke keer nipte overwinningen binnenhaalt zonder goed te voetballen. Schande dat Lacazette er niet bij zit want Giroud is maar een matige spits in mijn ogen. Laffe trainer die Deschamps..

17 oktober 2018 om 10:19

Frankrijk is zo goed als zeker 1e in de Poule. Een overwinning van Oranje op Duitsland veranderd daar niet veel meer aan.

Mooi resultaat voor Oranje. Hopelijk zorgt dit resultaat er mede voor dat Nederland niet degradeert uit de Divisie 1.

16 oktober 2018 om 22:51

Gelijk of winnen in de kuip en er is een grote kans

17 oktober 2018 om 00:40

Winnen en het is al 100% dat ze niet degraderen.
Met misschien wel een hele grote kans op winnaar o.O

16 oktober 2018 om 22:58

Hoezo niet degraderen? Nederland kan de groep ook gewoon winnen. Als de Fransen het geluk eens niet aan hun zij de hebben en Oranje weer een goed niveau haalt ben ik er van overtuigd dat je ze thuis in De Kuip kunt pakken. En fit Duitsland kun je Gelsenkirchen ook pakken en dan ben je gewoon 1ste.

17 oktober 2018 om 05:45

Op dit moment moeten wij als Nederland ook gewoon nederig zijn. We zaten in een mindere fase en een stijgende lijn is ingezet, maar Frankrijk en Duitsland hebben nog steeds betere spelers die zomaar een wedstrijd kunnen beslissen. Oftewel, slag om de arm houden en niet degraderen is op dit moment een prima uitgangspunt aangezien het ook direct recht geeft op een plek als poulehoofd voor 2020.

17 oktober 2018 om 10:23

Daar moeten ze zich niet zo bezig mee houden.
In de kwalificatie voor het EK plaatsen de eerste 2 in de groep direct voor het EK en zijn er geen playoff wedstrijden meer.
Bovendien zou het toch veel leuker zijn om een sterk land te loten zoals Duitsland om ze in de kwalificatie wederom te verslaan.
Nederland gaat zich zeker wel plaatsen als een van de eerste twee in de groepsfase van de kwalificatie.

Frankrijk heeft nu uitstekende papieren om ultradefensief te spelen. Aan een punt tegen Nederland hebben ze genoeg. Ik verwacht dus een 6-3-1 opstelling of iets dat er op lijkt.

Vind het wel jammer voor Duitsland, die zijn nu uitgeteld om door te stoten en de enige manier om zich te handhaven is als Oranje verliest tegen Frankrijk en Duitsland. Er komen wedstrijden aan met aardig wat druk op onze spelers.

16 oktober 2018 om 22:43

Alleen maar goed voor de ervaring voor de jongens van Oranje. Ze hebben niets te verliezen.

16 oktober 2018 om 22:45

Idd, op dit moment hebben we een hele jonge selectie met veel potentie maar het huidige niveau is niet bijster hoog maar door dit soort wedstrijden te spelen kunnen ze alleen maar groeien.

16 oktober 2018 om 22:57

Ik vind het nog relatief jonge selectie als ik eerlijk mag zijn.

17 oktober 2018 om 00:57

Er zit gelukkig een harde kern van ervaren, maar nog geen stokoude, spelers in Oranje. Maar er zitten nu ook veel jonge, getalenteerde spelers bij die nog niet zoveel ervaring hebben op dit niveau.

Frankrijk na een onterechte penalty gewonnen. Het zit de Duitsers ook niet mee tegenwoordig. Ik zou bijna medelijden met ze gaan krijgen.

16 oktober 2018 om 23:01

Wat een schandalige schwalbe van Matuidi inderdaad. Overigens vond ik de penalty voor Duitsland ook onterecht, maar dat terzijde.

Enige wat voor Duitsland veranderd is vergeleken met de wedstrijd tegen Nederland is dat het defensief gewoon beter stond, en dat mag ook wel als je met zo'n opstelling speelt. Creëerde minder en gaf minder weg.

Werner was puur shit, beide wedstrijden. Gnabry was onzichtbaar en okay en Sane zijn eind product is werkelijk dramatisch slecht. Backs degelijk, maar met zo'n opstelling is Max op links misschien beter. Kimmich wel geweldig weer.

Sorry hoor heb nu zoveel wedstrijden gezien van Mbappe ...een heel groot talent en is super snel ... maar deze jongen komt nooit in de buurt van Messi en Ronaldo ... die 2 kunnen wedstrijden naar hun hand zetten .. met hele specifieke kwaliteiten ...

Leuk meer goals in een wedstrijd scoren in de ligue 1... maar hij heeft absoluut niet de fluwele balbehandeling zoals messi en ronaldo ...

16 oktober 2018 om 23:34

Zucht mbappe is 19...toen waren Messi en Ronaldo ook niet dragend en laat staan bepalend. Als je veel wedstrijden van bem hebt gezien en niks speciaals in bem ziet, dat mag. Gelukkig zeggen de feiten anders.

Na de verkochte WK finale die Frankrijk moest winnen van de FIFA ( waar Kroatië enorm genaaid is door onze grote vriend Pitana ) winnen ze nu weer door een belachelijke beslissing van de scheidsrechter. Het begint bijna leuk te worden.

Gelijkspelen tegen of Frankrijk of Duitsland en Nederland degradeert zo goed als zeker niet. Dat is een uitermate goed resultaat in deze groep.

Sierd de vos echt irritant om naar te luisteren. Balon Do.r is een france verkiezing let op hij wint de balon do.r. AHHAHAH soms moet ik lachen maar echt irritant.

Jeetje wat een wereldgoal van Griezmann was dat zeg. En Frankrijk komt weer eens goed weg met de winst na een wel heel makkelijk gegeven strafschop. Maar voor ons des te gunstiger . Nu nog met 1-0 winnen thuis van de Haantjes, de Duitsers pakken en op naar de halve finale ( "sarcasme modus uit" )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren