Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws voor Cocu: ‘Ik moet niet piepen, gewoon door de pijn heen’

Laatste update:

Het lijkt zo goed als zeker dat PSV-trainer Phillip Cocu zaterdag gewoon een beroep kan doen op Jetro Willems, als de koploper van de Eredivisie de uitwedstrijd bij FC Groningen speelt. De linksback heeft donderdag voluit kunnen trainen en laat weten dat hij fit genoeg is om te voetballen.

/

Aan het begin van deze week was daar nog onduidelijkheid over; Willems werd afgelopen zaterdag tijdens het thuisduel met ADO Den Haag hard op zijn enkel geraakt door tegenstander Dion Malone en bleek uiteindelijk niet in staat om de wedstrijd uit te spelen. Een MRI-scan wees echter uit dat de schade aan het gewricht niet heel ernstig was.

Dat wil overigens niet zeggen dat de vleugelverdediger nergens last meer van heeft. “Het gaat aardig, het gaat goed. Ik moet niet liegen dat ik geen pijn heb”, maakt Willems duidelijk in gesprek met Omroep Brabant, “maar ik moet ook niet piepen. Gewoon even door de pijn heen. Ik heb een goede week achter de rug en heb goed kunnen trainen, dus het gaat goed.”

Maakt het voor PSV veel verschil of Jetro Willems mee kan doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik verwacht dat PSV zaterdag alweer een voorsprong van 4 punten zal hebben op Ajax. Zeker wanneer Willems er weer bij is.

Het kampioenschap zal al bijna binnen zijn

3 maart 2016 om 15:26

Zelfs al wint PSV komende zaterdag, dan is het natuurlijk onzin om te stellen dat het kampioenschap al bijna binnen is. Met nog steeds maar 1 verliespunt voorsprong op Ajax en wetende dat ze nog tegenelkaar moeten.

3 maart 2016 om 15:48

Hoe kun je nu zeggen dat het kampioenschap al bijna binnen is? We hebben nog genoeg lastige wedstrijden voor ons liggen.

3 maart 2016 om 16:02

Thuis tegen Ajax winnen ze zeker. PSV is thuis onverslaanbaar en zeker in de toppers erg sterk.

Dan staan ze al 4 punten los. Als ze zaterdag kunnen winnen hebben ze alleen AZ uit nog als moeilijke wedstrijd. De rest van de wedstrijd zie ik ze geen punten meer verspelen.

Conclusie:
PSV 1

3 maart 2016 om 16:10

AZ Roda en ook nog PEC op de laatste speeldag, het is te hopen dat we op de laatste speeldag al 4p voorstaan ja, want PEC-uit is altijd lastig. Maar ik maak me vooral zorgen over Roda-uit, AZ geeft tenminste nog een beetje ruimte weg, alhoewel ze voetballend gewoon ook goed zijn.

Kortom geen peil op te trekken.

3 maart 2016 om 16:22

Haha inderdaad niks over te zeggen. Zowel over Ajax als PSV. Het kan nog alle kanten op en het is juist mooi om het per speelronde "maar af te wachten wat er gebeurd".

3 maart 2016 om 17:54

Dus thuis tegen vitesse gaat nog even een makkie worden zeg je?? Hmm zou mij benieuwen. Gun psv van harte kampioen te worden. Alleen jammer dat je de resterende tegenstanders zo onderschat.

3 maart 2016 om 18:23

Psv primeur doe eens een toontje lager zingen aub! Er wordt hier regelmatig over de arogantie van Ajax geschreven, maar jij kan er ook wel wat van. Zullen wij anders gewoon nuchter onze club toejuichen en hopen dat wij de titel kunnen prolongeren?

4 maart 2016 om 15:40

Thuis zijn ze niet onverslaanbaar. Ajax wint vaker van psv in eindhoven dan in amsterdam

Ik zou als hij pijn heeft hem niet gebruiken dit weekend. Straks wordt het alleen maar erger. Ook hebben ze gewoon een brede selectie waarmee ze zijn afwezigheid kunnen opvangen, dus waarom dan een risico nemen?

3 maart 2016 om 16:20

Ligt er puur aan hoe erg de pijn nog is, hoe groot het risico op forceren is, hoe lang hij bij forceren eventueel afwezig is, hoe goed Cocu Groningen inschat en hoe groot Cocu de achteruitgang van Willems naar Brenet of Moreno op links vindt. Kortom, veel zaken zijn van invloed. Met de info uit bovenstaand artikel, kunnen wij geen adviezen geven.

3 maart 2016 om 16:44

Van mij mag hij wegblijven! #forzagrunn

Wat is missen? Vond Brenet of Moreno ook prima spelen op links.

3 maart 2016 om 16:53

Om kansen te creëren is het met Willems erbij een stuk beter dan met Brenet of Moreno op links.

Spuit erin een gaan. Daarna een weekje rustig trainen.

3 maart 2016 om 16:20

Moet PSV niet tegen Atletico Madrid? Of is dat volgende week?

3 maart 2016 om 16:24

Dat is de week daarop, PSV speelt eerst tegen Groningen uit, dan Heerenveen thuis, dan op 15-03 tegen Atletico uit, 20e is tegen Ajax.

Met pijn nooit laten voetballen lijkt me, is net terug van een blessure, nog een blessure gun je niemand. Zou overigens voor zijn ontwikkeling ook niet goed zijn. Geweldige speler trouwens, gaat een mooie toekomst tegemoet, mits hij niet geteisterd word door blessures. Over de wedstrijd zelf; ik denk dat PSV genoeg kwaliteiten heeft om hem op te vangen mocht hij nog last hebben, ze beschikken gewoon over een enorm sterke selectie, wat ik helaas moet toegeven als ajacied. Het belooft een spannende ontknoping te worden, moge de beste kampioen worden

Is het niet verstandiger om hem wat langer rust te geven, zodat hij er tegen Atletico en Ajax sowieso staat?
Met Brenet heeft PSV een vervanger die tegen Groningen waardig zijn plaats kan innemen. Het lijkt nu ineens alsof Cocu totaal geen vertrouwen meer heeft in Brenet.

Waarom speelt PSV zo vaak een avond wedstrijd? En Ajax niet???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren