Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goal Gakpo, assist Gravenberch en nóg twee prachtige treffers bij Liverpool

Laatste update:

Liverpool heeft zich woensdagavond geplaatst voor de achtste finale van de EFL Cup. De ploeg van manager Jürgen Klopp was in eigen huis met 3-1 te sterk voor Leicester City. Kasey McAteer opende de score nog namens de bezoekers, waarna Cody Gakpo, Dominik Szoboszlai en Diogo Jota de wedstrijd omkeerden. Ryan Gravenberch tekende bij de goal van Gakpo voor de assist. Later op woensdagavond wordt bekend wie the Reds treffer in de volgende ronde.

Liverpool trad in een totaal andere basiself aan dan afgelopen zondag, toen er met 3-1 werd gewonnen van West Ham United. Belangrijke spelers als Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister en Darwin Núñez begonnen op de bank, waardoor onder meer Gravenberch, Gakpo en voormalig Willem II’er Konstantinos Tsimikas aan de wedstrijd mochten beginnen.

Leicester kende een droomstart op Anfield. Uit een counter kwam het na ruim twee minuten al op 0-1, nadat Yunus Akgün zijn ploeggenoot Kasey McAteer oog in oog met doelman Caoimhín Kelleher zette en de aanvaller kalm bleef. In de fase daarna was het een klein wonder dat Liverpool niet op gelijke hoogte kwam. Zo wist Jota de bal in kansrijke positie niet in het net te krijgen, raakte Ben Doak de lat en werd een kopbal van Gakpo knap onschadelijk gemaakt door verdediger Conor Coady.

Vlak na rust was het wél raak voor Liverpool. Gravenberch vond Gakpo, die vanaf een meter of twaalf uit de draai voor de 1-1 zorgde. Voor Gravenberch de tweede assist van dit seizoen, voor Gakpo de tweede goal. Tien minuten later was laatstgenoemde dicht bij de 2-1, toen hij met een kopbal de onderkant van de lat raakte. In de zeventigste minuut kwam Liverpool alsnog op voorsprong: Szoboszlai knalde de bal van een meter of twintig schitterend en keihard in de kruising. Even later was de Hongaar dicht bij zijn tweede, toen zijn volgende afstandsschot net over ging. Vlak voor tijd werd het via Jota op prachtige wijze alsnog 3-1: hij tikte een lage voorzet van Jarell Amorin Quansah achter het standbeen binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gravenberch speelde echt een prima wedstrijd. Liet echt veel van zijn klasse zien. Belooft nog wat! Gakpo ook aanwezig, met iets meer geluk had die een hattrick gemaakt. Verder een prima Liverpool met fenomenale goals van Szoboszlai en Jota!

Kwartje is hopelijk gevallen bij Gravenberch, stopt ontzettend veel energie in de wedstrijd en maakt verdedigend meer meters dan ik hem ooit heb zien doen. Denk dat Klopp erg veel voor Gravenberch kan gaan betekenen, hij lijkt me een erg gevoelige jongen waarin omgeving en gevoel een erg grote rol spelen in zijn presteren.

27 september 2023 om 22:51

Hij wordt nu echt toegevoegde waarde voor jong oranje. Als ie niet afzegt.

27 september 2023 om 22:53

Hoop dat t nog even gaat duren voor ie wordt opgeroepen voor Oranje/Jong Oranje, mist nog gigantisch veel wedstrijdfitheid door z'n gebruik aan wedstrijden de afgelopen twee jaar.

27 september 2023 om 23:02

Ah…was ook maar een dolletje. Van mij mag ie bij Liverpool fit worden en bij het grote oranje aanhaken. We kunnen wel wat vaardige mannen gebruiken daar.

28 september 2023 om 01:57

Zou vreemd zijn als een speler die in de basis heeft gestaan van een wedstrijd op Ek2023 in 2023 nog steeds niet geschikt is voor jong oranje

29 september 2023 om 15:11

Hij is wel geschikt maar komt niet opdagen

27 september 2023 om 23:39

Ik denk oprecht dat de mentaliteit bij Bayern Munchen ook echt wel invloed heeft gehad op hem. Hij kon het alleen niet uitten doordat die zo weinig speelde. Hopelijk zet hij deze lijn door. Voor Oranje zou het geweldig zijn als Gravenberch zijn potentie kan waarmaken. Want voetballen kan die echt heel goed

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar volgens mij is Szoboszlai wel echt geweldig begonnen. Ook iedere keer als ik ze zie spelen, geniet ik erg van zijn spel.

Die poeier van Szobo was echt een beauty. Opvallend dat zo'n bal er dan wel in vliegt, terwijl de makkelijkste 'sitters' allemaal werden gemist. Hadden wel 6 goals bij gekund.

Ondanks de vroege achterstand eigenlijk geen moment het gevoel gehad dat Liverpool eruit zou vliegen. Geduldig, maar met overtuiging de stand omgebogen. De gelijkmaker werd mooi opgezet door Gravenberch en dito afgerond door Gakpo. De goal van Szobo was natuurlijk weergaloos en de heerlijke 3-1 van Jota de kers op de taart. Ook mooi om te zien het aantal talenten dat minuten maakt bij Liverpool. Nu op naar de kraker tegen Spurs.

Bij Liverpool zullen ze wel blij zijn dat ze die Hongaar hebben gehaald en niet Mount 😂

27 september 2023 om 23:01

Of Havertz haha

27 september 2023 om 23:27

Die Havertz is toch een hype van jewelste geweest. Lijkt een gevalletje Draxler te gaan worden imo. Benieuwd hoe die Wirtz het er vanaf gaat brengen in de toekomst. Musiala schat ik toch het hoogst in van de Duitse talenten.

27 september 2023 om 23:35

Ik persoonlijk Wirtz. Hij en Musiala vind ik wel echt buitencategorie. Bij Gotze had ik dat gevoel ook, bij een Draxler, Haverz of Werner heb ik dat gevoel nooit gehad.

Klopp gaat Gravenberch naar een hoger niveau brengen. Die speelt straks in een zelfde rol als Wijnaldum in zijn top periode bij Liverpool. Maar dan een nog completere middenvelder 🤩

Wat is dat toch met Liverpool? Vroeg achter komen tegen een mindere tegenstander en dan met 3-1 winnen.. is nou al de zóveelste keer dit seizoen!!!

Gakpo is wel wereldklasse, als je deze doelpunt weer ziet.
Er zijn weinig voetballers die zo uit de draai kunnen scoren.
Gakpo moet absoluut op 9 staan in Oranje met Lang en Malen op de flanken en Xavi op 10.
Depay, v Dijk allemaal out. Tijd voor de nieuwe generatie.

Zeker met het oog op het wegvallen van Frenkie moet Ryan gewoon worden opgeroepen. Kwaliteit voor speeltijd. Anders kunnen we ook de middenvelder van Fortuna wel oproepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren