Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead neemt het op voor steward: ‘Hij heeft nooit pijn gevoeld’

Laatste update:

Tijdens de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam werd het veld in de slotfase van het duel betreden door twee ‘supporters’. De jongste van de twee zocht al gauw de catacomben op, maar de tweede bleef langer rondrennen en werd uiteindelijk afgestopt door een steward. Die actie leverde de ordehandhaver veel kritiek op daar hij de jongen in kwestie veel te hard zou hebben aangepakt.

Onzin, zo reageert voorzitter Edwin Lugt via de officiële kanalen van de hekkensluiter van de Eredivisie. Hij omschrijft de ingreep van de steward als ‘kordaat handelen’: “Waarbij de jongen weliswaar ferm ten val werd gebracht maar waarvan hij, zoals hij later ook aangaf, geen enkele pijn voelde. Niet tijdens het moment en niet naderhand. Sterker, de steward bood hem even later in de catacomben een glaasje water aan om van alle consternatie te bekomen. Hierna volgde een handdruk en een afscheid.”

WTF! Dit zag je vanmiddag nog niet... en let vooral ook even op de reactie van Alex Pastoor.

Geplaatst door voetbalzone op zondag 14 mei 2017

Go Ahead herkent zich niet in de kritiek die de steward via met name de sociale media, en ook tijdens het programma Voetbal Inside, heeft gekregen. “Als club betreuren we ontzettend dat de steward zeer negatieve en zelfs agressieve reacties heeft ontvangen. Als club staan wij volledig achter hem en achter zijn kortdate handelen op het moment zelf. Waarbij niemand, ik herhaal ‘niemand’, ook maar enigszins pijn of moeilijkheden heeft ondervonden.”

“Hopelijk hoeven we niemand eraan te herinneren dat we nog een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder publiek open hebben staan voor veldbetreding. Het moge helder zijn dat de gevolgen van een dergelijke straf in ieder opzicht zeer schadelijk zouden zijn (…) Het veld is het domein van de spelers, die volledig gefocust moeten kunnen zijn op de wedstrijd. Als we daarbij zeggen dat twee jongens op het veld schattig en leuk is, waar trekken we dan de grens? Moet het tot vijftien jaar wel toegestaan zijn? Onzin natuurlijk”, besluit Lugt.

Ben jij het met Edwin Lugt eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het wel goed is voor die clown. Op deze manier snapt hij dat je gewoon van dat veld af moet blijven, ik hoop dat hij goed is geschrokken. Natuurlijk vervelend dat die jonge Gast die handel volgens protocol nu iedereen over zich heen krijgt. Hij had minder hard op kunnen treden, maar dit viel ook gewoon mee.

16 mei 2017 om 19:31

Helemaal met je eens.
Het viel reuze mee hoe hard dat jochie werd aangepakt. En het moet wel gebeuren natuurlijk.

16 mei 2017 om 20:14

We hebben het hier over een kind. Die hier op een hele andere wijze over nadenkt dan een volwassene. Als dit mijn zoon was kon die knakker na de wedstrijd ook zo'n trap verwachten, ongeacht of hetgeen mijn zoon deed goed of fout is. Je blijft met je poten van een kind af.

16 mei 2017 om 20:23

Het heeft denk ik geen zin om hierover een discussie aan te knopen. Wij hebben duidelijk een andere denkwijze en dat is prima.

16 mei 2017 om 20:27

Als dat jochie stoer genoeg is om het veld op te rennen is hij ook stoer genoeg om de gevolgen hiervan te ondergaan. Verwachtte hij dat er lief gevraagd werd om alstublieft het veld te verlaten? Kind zijn is geen vrijbrief om alles te kunnen doen.

16 mei 2017 om 20:29

Als go ahead dit goedkeurt staat er volgende wedstrijd een hele school kinderen op het veld het kan en het mag gewoon niet! Dat weet iedereen en kom op hey zo hard was het allemaal niet het word zoals gewoonlijk weer opgeblazen het is simpelweg nooit goed hoe er gehandeld word helaas

16 mei 2017 om 20:39

Ow ow wat stoer nolimit. Als je al voor zulke kleine dingen anderen mensen gaat slaan omdat ze zelf iets asociaals doen ben je zelf niet helemaal normaal opgevoed. Hij geeft hem helemaal geen schop of klap maar pakt hem stevig beet meer niet. Door zulke ouders krijg je verwende nesten.

16 mei 2017 om 20:42

@nolimit sorry hoor maar dan ben jij mijn inziens (nog) niet geschikt om een kind fatsoenlijk op te voeden. Een kind, zeker van deze leeftijd, weten echt wel dat het fout is wat ze doen. We hebben het hier niet over een baby of zo.. Kom op zeg. Zij wisten heus wel wat er zou gebeuren en zo erg was het ook niet. Hij haalt 'm neer. Net zoals op het voetbalveld tegenstanders dat waarschijnlijk ook wel eens doen. Zou je dan ook het veld oplopen als stoere ouder en dan dat andere kind een trap verkopen? Een kind hoeft echt niet zo gepamperd te worden hoor, krijgt ie later alleen maar last mee als hij dan om moet gaan met hardere leeftijdsgenoten. Zeker in de pubertijd. Gewoon kordaat gehandeld door de Stewart. Een beetje hard? Ja. Maar dan is het ook meteen duidelijk voor die kinders. En het kind was niet gewond of zo, kom op zeg. Het was geen doodschop..

16 mei 2017 om 20:46

@nolimit Benieuwd hoe jij ook reageert als dit kind een trap uitdeelt zoals die kneus bij Esteban destijds. Echt, zeer benieuwd.

16 mei 2017 om 20:47

Wat een onzin, dus als je zoon een winkel overvalt en hij wordt door de politie naar de grond gewerkt, moet de politie dan ook maar klappen van je verwachten? Deze jongen wordt naar mijn mening helemaal niet hardhandig aangepakt, het is geen bodyslam ofzo, hij wordt neergehaald en staat meteen weer op. Daarnaast, die jongen is denk ik tenminste 12, dan weet je echt wel dat dit niet mag en wat de gevolgen kunnen zijn. Een flinke storm in een glas water wat mij betreft.

16 mei 2017 om 21:30

@nolimit

Hij wordt niet geschopt, hij krijgt een soort van voetveeg. Daarbij gehoorzaamt deze jongen niet en probeert hij de steward te ontwijken. Als een ouder hier met geweld op moet reageren dan zit er wel een steekje bij je los.

16 mei 2017 om 22:02

Nolimit
Als dit jou zoon zou zijn, zou ik toch hopen dat je hem goed genoeg opgevoed zou hebben. Zodat hij niet het veld oprent als een imbeciel..

16 mei 2017 om 22:28

@nolimit:

Dus je voed je kind niet op, en vervolgens ga jij mensen mishandelen die moeten optreden dankzij het niet opvoeden door jou van je eigen kind. Lekker tokkie gedrag man.

Ja en de volgende rent er weer iemand op het veld en schopt een speler dan vraagt iedereen zich af waarom zo iemand niet aangepakt word.

16 mei 2017 om 20:44

Precies dit dus. In Nederland hebben we altijd wat te drammen.

Het was gewoon een snotjoch dat blijkbaar wat opvoeding heeft gemist. Had veel erger verwacht voordat ik het filmpje zag. Ook een beetje rare actie van Pastoor.

In dat geval, Edwin Lugt, ben ik blij voor jou dat jullie gedegradeerd zijn. Een kind trappen slaat nergens op. Maar deze voorzitter is blijkbaar van het gevolg en niet van de oorzaak. Zolang er geen letsel aan overgehouden wordt is het prima.

16 mei 2017 om 19:25

Je hebt trappen en trappen hij gaf hem een tikje om hem uit z'n evenwicht te brengen, jij doet net alsof hij esnaider nadeed tegen Witschge, die jongen moest z'n les leren en heeft die geleerd als het goed is, goed gehandeld van de steward doei

16 mei 2017 om 19:33

Wat een onzin. Ten eerste viel het reuze mee, wat er gebeurde. Dat joch moest toch van het veld gehaald worden, je kan dit moeilijk toestaan natuurlijk.
Ten tweede moet je je afvragen waar de opvoeding van dat joch is gebleven..

17 mei 2017 om 08:27

@magicmike

Op dit nu aan de opvoeding van die jongen te verwijten is misschien iets te voorbarig.

Die jongen is op een leeftijd waarin hij waarschijnlijk niet meer alles doet wat zijn ouders hem zeggen, en dus misschien wel goed opgevoed is maar in een moment van zelf-overschatting deze "stoere" actie met zijn vriend heeft uitgehaald.

16 mei 2017 om 19:42

Dat jochie moet gewoon blijven zitten, dan is er niks aan de hand. Nu wil hij de clown uithangen door die steward voor gek te zetten. Ja dan kun je een tikkie verwachten.

16 mei 2017 om 19:50

Dat "kind" is anders wel "stoer/wijs" genoeg om een shirt met fuck olle aan te trekken en het veld op te rennen.

16 mei 2017 om 21:37

@juicher

Het is meer een soort van voetveeg of een pootje haak achtige actie dan een trap. Overdrijven is ook een vak blijkbaar.

Jongetje had daarbij gewoon naar de steward moeten luisteren toen hij hem sommeerde om mee te komen (zijn vriendje heeft blijkbaar wel enige opvoeding gehad). Vervolgens zet hij het op het lopen en probeert te situatie zolang mogelijk uit te baten.

Hoe had jij het beter gedaan?

16 mei 2017 om 22:14

Ik krijg van enkelen de indruk dat de steward een uur had moeten wachten tot de jongen uit eigen beweging vertrok. Vervolgens een aai over de bol, sticker, bekertje ranja en stuk Peijnenburg voor mee naar huis geven. Is hij een paar jaar ouder, dan vind de grote meerderheid echter dat hij gerust door de steward hardhandig (dan wel, want dit was nagenoeg niks) aangepakt mag worden. Want dan is het weer een schande dat iemand zo lang over het veld kan rennen zonder dat iemand wat doet.

Tja snap die ophef niet zo. Ja die jongen overtreed de regels en wordt gewoon gepakt daarvoor. Waarom krijgt die steward dan allemaal gezeik over zich heen? Hij had van mij nog twee corrigerende tikken extra mogen krijgen toen hij het veld betrad, wie weet leert hij er dan wel van. Krijgt hij eigenlijk nog een stadionverbod of wordt hij op basis van zijn jonge leeftijd gematst met alleen een waarschuwing?

16 mei 2017 om 20:18

Voor het betreden van het beld staat een fikse straf plus een stadionverbod op. Misschien dat ze het bij deze knul door de vingers zien vanwege zijn leeftijd. Moet zeggen dat dit soort taferelen wel vaker voorkomen bij Go Ahead. Ze kunnen beter grachten maken ipv zo dicht op het veld te staan.

Pijn is geen graadmeter. Dat jochie loopt 10 km per uur. Kan je ook normaal aanpakken. Ik vind de kritiek op die steward meer dan terecht en dit vind ik echt een heel zwakke reactie vanuit Gae. Mooi dat ze weg zijn uit de Eredivisie, amateurs.

Overigens heeft zo'n steward geluk dat we in het vrij nuchtere Nederland leven want in de VS had hij dan wel de club een proces aan zijn broek hangen in verband met kindermishandeling.

16 mei 2017 om 19:34

Hallo even wakker worden...deze jongen overtreed de regels...Waar iemand van 18+ een stadion verbod zou krijgen komt hij er mee weg...wat verwacht JIJ Myvision...Dat hij knuffels en gebak krijgt als hij het veld op rent? Dit is iets wat je kan verwachten als je de regels overtreed.

16 mei 2017 om 19:35

Amateurs? Wat een gelul man. Juist gehandeld en hoop dat zijn ouders hem ook nog even hebben toegesproken.

16 mei 2017 om 19:46

Dat jochie had dan zijn veldbetreding voor een jury moeten uitleggen. Waarom ga je het veld op, waarom blijf je door rennen terwijl je vriendje al naar binnen is. In de VS zijn ze voor de jeugd ook niet zo mild. Dus het gappie mag ook niet klagen denk ik zo.

16 mei 2017 om 21:44

@myvision

Je weet dat je het veld niet mag betreden, vervolgens doe je het toch wel. Je weet dat je naar de stewards/beveiliging moet luisteren, vervolgens doe je dat toch niet terwijl zijn vriendje dat wel gewoon normaal doet.

Kortom hij gaat twee keer dik in de fout, vervolgens laat iemand hem soort van pootje struikelen om de situatie zo snel mogelijk te ontmantelen. Jouw oplossing, een volwassen man van pakweg 80 kilo al rennend bovenop een jongen van pakweg 35 a 40 kg te laten springen, nee dat is lekker (veilig).

De keuzes die de jongen maakt verplicht de steward in dit geval om deze keuze te maken. Ik vind het schrikbarend dat de jongen hier nu plotseling in een slachtoffer rol wordt gedrukt.

17 mei 2017 om 07:49

Vaak ben ik het wel eens met wat je zegt, maar dat gaat over voetbal. In dit geval, nee. De steward had hem nog wel harder aan mogen pakken. Regels overtreden zitten (vaak) gevolgen aan, ook bij kinderen.

Ja joh, dus als je wedstrijd moedwillig wil verstoren zonder zware gevolgen. Stuur je kind het veld op. Misschien ook even instructies geven een karate trap te geven aan een van de spelers. Want ja per slot van rekening, het is toch maar nog een kind. Zien we wel door de vingers. Gewoon kattenkwaad....

Maar als je 18+ bent is de freepass voorbij. Dan kan je niet hard genoeg aangepakt worden, en heb je gelijk boete en een stadionverbod aan je broek hangen.

Zou er nog is bij moeten komen. Die jongen was ook gewoon mee terug gelopen. Erg overdreven om het zo aan te pakken.

16 mei 2017 om 21:49

Ja gewoon blijven zitten en wachten tot hij klaar is met z'n rondje. Dan heb je een week later 10 kinderen die het veld op rennen.

16 mei 2017 om 22:29

Zag het zondag in de Kuip ook al. Allemaal kinderen op het veld na de wedstrijd, enkelen zelfs met flessen in de hand. Gelukkig werden deze relschoppers uiteindelijk door de spelers meegenomen de catacomben in.

Nee zonder gekheid, zo heel veel is er niet aan de hand. Pootje wordt gehaakt, wel ietwat stevig meegenomen maar het was natuurlijk geen nekklem of iets dergelijks. Ventje mag blij zijn dat hij geen dikke boete en stadionverbod tot z'n 18e krijgt.

Ik vind de kritiek op de steward echt onbegrijpelijk. Als de stewards te laat zijn zoals bij Ajax - AZ een paar jaar geleden is de wereld te klein. Het was overigens even pootje haken wat niet erg was. Ik snap ook niet wat er leuk aan is om kinderen op het veld te zien rennen, ik vind het net zo waardeloos als dat het volwassen mannen zijn.

16 mei 2017 om 21:27

Alleen voor schaarsgeklede mooie vrouwen maak ik een uitzondering. Die mogen best eens wat vaker over dat veld rennen gedurende een saaie wedstrijd.

17 mei 2017 om 07:51

Eens! Wel tijdens een saaie wedstrijd, inderdaad. Anders: opbokken

Ik heb op plaatsen gewerkt waar ik geregeld puber schorrie morrie ter verantwoording moest roepen, maar het is nooit in mij opgekomen om zo iemand te tackelen of een trap te verkopen. Vrij bizar gedrag dit.

16 mei 2017 om 22:36

Hoe had jij het opgelost als zo'n tokkie joch het veld op zou rennen en niet zou luisteren naar de opdracht op het veld te verlaten, en in plaats van zijn vriendje die wel luisterd, rondjes te gaan rennen en probeert een steward voor lul te zetten.

Ben serieus benieuwd. Nu is het zonder zware maatregelen opgelost.
Wat dan? Hem laten rennen? Wachten of hij een speler aanvalt? Wedstrijd staken? Hem van de zijkant met een kop cola en een groot bord patat proberen te overtuigen om alsjeblieft zich aan de regels te houden?

Dit is een groot gebrek aan opvoeding. De ouders zullen zich kapot schamen.

Dus: hoe los jij dit dan op?

17 mei 2017 om 12:01

Filmpje niet gezien, of wel?
Hij stopt als die steward bijna bij hem is en steekt zijn handen omhoog. Dan kun je hem rustig bij zijn arm pakken en naar de uitgang begeleiden, hoor.

Maar wat zij de gevolgen voor GAE? Die hebben nog een voorwaardelijke straf staan vanwege ongeregeldheden.

Stoer mannetje hoor, een shirt met daarop zelf geschreven: F*ck Olle
Overigens bedoelen ze daar Zwole mee, voor de mensen die dat nog niet begrepen.

Ik vraag me af waar het is misgegaan in de opvoeding als je zoiets flikt, terecht dat hij onderuit getikt wordt door die stewart, ik vind het persoonlijk nog te mild.

En voor de mensen die denken dat dat jochie hiervan geleerd heeft, vergeet het maar.

17 mei 2017 om 06:35

Ik ben blij dat je het even verduidelijkt, met je Zwole..

Haha waar gaat dit om zeg. Moet die beveiliger hem een half uur achterna lopen XD. En nog klagen sommigen op de beveiliger dat die te hardhandig is.... dan heb je echt niks mee gemaakt in je leven als je dit al niet meer normaal vindt.

16 mei 2017 om 21:48

De mensen die kritiek hebben op de steward, hadden waarschijnlijk liever gezien dat ze hem met een zak snoep van het veld gelokt hadden.

Als het mijn zoon was geweest had die van mij nog een schop na gehad. Schorriemorrie, aanpakken dit soort knulletjes.

3 jaar op rij lopen er al mensen op het veld vd Adelaarshorst. Binnenkort dan maar een wedstrijdje zonder publiek. Stewart heeft correct gehandeld wie z'n billen brand moet op de blaren zitten.

Die voorzitter van Go Ahead begrijpt er geen kloten van. Het gaat om een ventje van 12 of 13 jaar, pak hem gewoon bij zijn nekvel en loop met hem van het veld. Dat had gewoon wat beschafd gekund. Ik weet wel zeker dat hij niet zo had opgetreden als het een volwassen vent van 1,90 m geweest was. Wat een 'held' tegen een broekie Bah en dan wordt hij ook nog beschermd door die onnozele voorzitter.

16 mei 2017 om 21:43

Als de beste knul op voetbal zit zal hij wel vaker (en veel harder) aangepakt worden. Hij betreedt een verboden terrein met z'n makker en rent weg voor de autoriteit (steward in deze). Ook nadat z'n vriend het veld heeft verlaten (wat toch ook vlekkeloos verliep) gaat hij door. Dat je dan wordt gehaakt is vervelend, maar als hij zelf al aangeeft geen pijn te hebben, de steward hem geruststelt en de club hem geen fikse boete oplegt vind ik het best allemaal meevallen. Het jong was natuurlijk geen roadrunner, dus iets anders had de steward het aan kunnen, tja.. Het is zijn taak om overtreders zsm van het veld te verwijderen zodat er minimale oponthoud is. Die taak voerde hij uit, dus de club verdedigt/beschermt hem terecht in mijn ogen.

16 mei 2017 om 21:52

@humberto1

De jongen betrad het veld wat niet mag, puur om zijn shirt met Fuck Olle (zwolle) te laten zien. Vervolgens sommeert de steward hem om van het veld af te gaan, zijn vriendje gaat mee. Hij daarin tegen zet het hem nog een keer op het lopen en ontwijkt de steward. Hoe hij nu gestopt is, simpele voetveeg/pootje haak was de meest simpele en effectieve manier. Een volwassen man (80kg) bovenop een kind (35kg) laten springen lijkt me ook niet ideaal.

Maar goed laten we vooral met ons allen een jongen die bewust verschillende regels overtreedt met ook nog eens een shirt met daarop Fuck Zwolle als slachtoffer positioneren. Vervolgens wel weer allemaal klagen wanneer de volgende keer er iets serieus aan de hand is, maar een steward niet adequaat durft te handelen vanwege de publieke opinie.

16 mei 2017 om 22:39

Dus je wilt dat de steward aan de rand van het veld gaat wachten met een zak snoepjes tot dat onopgevoed joch zich zelf komt melden om 'in zijn nekvel gepakt te worden'?

De steward heeft dit perfect gedaan met zo min mogelijk 'geweld'

Hoe had jij dat snotjoch dan 'in zijn nekvel' gepakt??

Lachwekkend dat mensen die steward die gewoon zijn werk doet bekritiseren. Die snotaap moet gewoon dat veld niet oplopen. De zogenaamde zieligheidsfactor omdat hij 12 of 13 zou zijn. De steward heeft geen excessief geweld gebruikt, maar gewoon een simpele tackle ingezet om hem te vloeren. Verwacht men nu echt van de steward dat hij iemand die het veld betreed en de wedstrijd doelbewust verstoord met fluwelen handschoenen aanpakt?

16 mei 2017 om 22:01

Vind je niet dat een steward zijn poten thuis moet houden als er geen bedreigende situatie is? Schop jij soms ook mensen onderuit die door je tuin heen lopen?

16 mei 2017 om 22:41

Hoe had de steward dat snotjoch dan moeten aanpakken? En wat is de grens? 14? 15? 16?
Als iemand van 16 een speler aanvalt dan moeten we maar niets doen, want het is zielig, want nog niet volwassen? Hoop toch dat jij later je kinderen beter opvoed dan je hier laat blijken

16 mei 2017 om 23:12

Je begrijpt me verkeerd, elke situatie is anders en in deze was geweld overbodig . Zelf zou ik een sniper met rubberen kogels op het stadion plaatsen maar dat mag niet

17 mei 2017 om 00:57

Ben je nou echt pootje haken aan het vergelijken met fysiek geweld? Het is nota bene een grasveld, niks ergs als je even op je bek gaat. En op je antwoord: als ik duizenden euro's aan winst zou riskeren vanwege een idioot die per se over mijn tuintje moet lopen: hell yes! Ik zou hem niet alleen haken, maar over de knie leggen, billenkoek geven totdat zijn billen licht geven, op zijn hoofd een drol draaien en weer terug op straat sturen als een warning naar anderen.

Ik vind dit ook niet de juiste oplossing. Naast dat kind dat op gepaste wijze tegengehouden wordt (zoveel was er nou ook weer niet aan de hand, het is niet dat hij in elkaar geschopt wordt ofzo) moet ook de ouder/oppas die deze kinderen het veld op liet gaan een schop krijgen. Want die 2 kinderen verzinnen dit echt niet zelf.

16 mei 2017 om 22:44

Met je eens, er was niet veel aan de hand en het zou inderdaad niet gek zijn om naar de thuissituatie te kijken. Ouders zijn tenslotte verantwoordelijk en zeker als het om nog jonge kinderen gaat.

Als ik onbevoegd een terrein betreed dan geeft dat de eigenaar niet het recht om mij te schoppen. Was in dit geval ook helemaal niet nodig. En als dan achteraf blijkt dat er niks gebroken is dan is het allemaal prima, zo lust ik er nog wel een paar. In extremis kunnen beide partijen elkaar aanklagen.

16 mei 2017 om 22:08

Foi zeg. Als je in dit tempo doorgaat van een mug een olifant te maken blijven er geen muggen meer over. Bekijk de handeling eerst opnieuw. Verwijder even je vooroordeel over dat een zuchtje wind al zware mishandeling is. En spreek daarna maar weer, zonder botbreuken en rechtszaken te gaan koppelen aan het onderwerp. Dat je het handelen niet correct vind kan ik begrijpen, maar je verwoording totaal niet.

16 mei 2017 om 22:44

Wat had de steward moeten doen dan?
Wedstrijd staken omdat meneer snotjoch het veld niet af wil, en van meneer Juan iemand die het veld oprent niet mag worden verwijderd?

En dat iets oudere snotjoch dat de keeper van az indertijd aanviel? Ook gewoon lekker zijn gang laten gaan? Stel je voor dat die aanvaller van esteban niets had gebroken. Had az en ajax flinken aanklachten kunnen verwachten van die arme veldbetreder

16 mei 2017 om 23:06

Die van Esteban had Asperger en dat is toch ietsje anders dan nu. Ze hadden hem toch gewoon bij zijn arm kunnen grijpen? Een beveiliger mag in dit soort gevallen geen geweld gebruiken omdat het simpelweg niet nodig was. Iedereen die dat niet snapt moet geen steward of beveiliger worden. Wat als die jongen zijn nek breekt bij de val ? Eigen schuld..... nee hoor. Ongepast geweld en hij mag de bak in.

16 mei 2017 om 23:47

@Juan,

De bak in? Serieus? Jou kan ik dus totaal niet serieus nemen. De steward gaf hem een tikje tegen zijn voet zodat hij zijn evenwicht zou verliezen. Ik heb zo'n tien jaar op voetbal gezeten en ik heb genoeg van dit soort tikjes op vol snelheid gehad en nog nooit heb ik iets gebroken, gekneusd etc. Hooguit een schaafwondje, maar je nek breken? Dan moet je wel erg raar vallen...

De steward deed gewoon zijn werk, ik denk zelfs dat hij rekening heeft gehouden met dat jochie. Hij kon hem wel harder onderuit trappen of kon gewoon met zijn volledig gewicht op dat jochie springen. Er zijn echt wel velere extreme manieren om dat joch tegen te houden. Dus dat 'pootje haken' vind ik de juiste optie die de steward heeft gekozen.

Het valt allemaal wel mee, wat die steward doet.
De jongen is zelf fout om door over het veld te rennen, wordt dan op een goede manier aangepakt, als het mijn kind was mochten ze hem veel harder aanpakken.

Viel toch reuze mee? Hij schoffelt hem en het jochie valt. Als ie hem aan zn kleren naar beneden trekt valt ie ook. Als ie te weinig doet en het duurt allemaal telang is het ook niet goed. Overdreven gedoe vooral van meester Derksen bij Inside.

het zegt al genoeg hoe de supporters zijn van Gae,het zijn allemaal van die gasten waarvan het verstand ver te zoeken is,die jochies zullen wel opgejut zijn door die ouderen,als je dit shirt aan doet dan krijg je 10 euro of zoiets,en die steward staat in zijn recht,ik liet me ook niet piepelen door die kleine snotaap,neermaaien die handel en een paar uur in de hoek zetten.

Weet je op zie kritiek moeten hebben, de ouders van die snotapen! Die steward heeft zijn werk keurig gedaan, niet eens echt hard ingrijpen. Geen geweld, niks, gewoon kordaat gehandeld. Dit is juist wat je mag verwachten, snel en efficient, met zo min mogelijk problemen en gevaar voor beide. We zijn niet in Amerika waar er gewoon direct geschoten zou zijn, en nog leven we in een land waarbij alles maar moet kunnen. Volgend jaar een lintje voor die steward!

Toen ik de beelden zag (lachte ik me eerst een scheur in me broek) was ik vooral heel benieuwd hoe het in de catacomben zou gaan. Als ik dat zo hoor is dat top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren