Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Go Ahead Eagles polst oude bekende met verleden in Oranje'

Laatste update:

Als Demy de Zeeuw een terugkeer in de Eredivisie ambieert, kan hij het doen bij de club waar het voor hem allemaal begon. Go Ahead Eagles heeft de 31-jarige middenvelder namelijk gepolst voor een terugkeer in De Adelaarshorst, zo meldt Voetbal International. De Zeeuw, 27-voudig international van het Nederlands elftal, begon zijn profloopbaan in 2001 in Deventer.

/

Na vier seizoenen bij Go Ahead Eagles stapte De Zeeuw over naar AZ. Daarna kwam hij uit voor Ajax en na twee jaar in Amsterdam verhuisde hij naar Spartak Moskou. Het voorbije anderhalf jaar speelde hij op huurbasis bij Anderlecht, maar die club biedt de geboren Apeldoorner geen vast contract aan. Omdat zijn verbintenis met Spartak Moskou bijna is afgelopen, kan De Zeeuw transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

De Zeeuw moet in Deventer een van de spelers zijn die het vertrek van een flink aantal basiskrachten opvangt. Erik Falkenburg, Doke Schmidt, Ridgeciano Haps en Stephan Andersen vertrekken, terwijl ook Jarchinio Antonia de club lijkt te gaan verlaten.

Denk je dat Demy de Zeeuw een terugkeer naar Deventer ziet zitten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is hij niet te goed voor, met alle respect, Go Ahead Eagles? Lijkt me ook wel wat voor AZ, of mijn club, sc Heerenveen!

28 mei 2014 om 13:46

Wij worden beter dan Heerenveen...

28 mei 2014 om 13:52

Inderdaad, maar hoewel ik Heerenveen een mooie club vind hoop ik voor hem dat hij toch nog op een iets hoger niveau mag acteren. Was in 2010 voor die doodschop toch een voetballer van niveau

28 mei 2014 om 13:54

Voor die doodschop wel, maar daarna dus niet meer....

28 mei 2014 om 13:55

Wanneer hij bij Anderlecht geen contract meer krijg aangeboden, is de subtop in Nederland het hoogst haalbare voor hem. Vitesse, AZ, Groningen, Heerenveen.

28 mei 2014 om 14:00

Dat hij bij Ajax weer aan het einde van het seizoen mocht meevoetballen leek het er weer op, daarna heeft hij gewoon de verkeerde club gekozen. Maar ook een iets mindere de Zeeuw lijkt me toch op ze minst te groot voor Go Ahead.

Misschien moet hij het inderdaad maar proberen bij een AZ of Heerenveen. Bij Ajax, Twente of PSV zal hij misschien in het begin net uit de basis vallen. Ken eerlijk gezegd zijn fysieke status en vorm nu niet.

28 mei 2014 om 14:54

@j.staatsen: daarna ook nog. Van die schop tegen zijn hoofd is hij allang hersteld. Hij heeft alleen de verkeerde club gekozen. Naar Rusland ga je om geld te halen en verder moet je maar afwachten. Ik denk ook dat hij veel te goed is voor Go Ahead. Van mij mag hij zo weer terugkomen naar Alkmaar.

28 mei 2014 om 14:00

Volgens mij heeft 'ie zelf al aangegeven dat een terugkeer naar Deventer wel een interessante optie voor hem is. En geef nou toe, wie wil er nou niet in De Adelaarshorst spelen? Haha.

28 mei 2014 om 14:09

Hoop dat hij naar Feyenoord gaat, wat een prutser vind ik dit zeg.

Zal wel weer allemaal reacties krijgen maar deze man heeft na zijn transfer van AZ niks meer klaargespeeld

28 mei 2014 om 14:33

Niet de vervanger voor Clasie bij Feyenoord??

28 mei 2014 om 14:49

GAE is precies zijn niveau. Wat een matige speler. Bij Ajax heb ik me in zijn laatste 1.5 seizoen dood lopen ergeren aan hem en daarna heeft ie alleen maar bewezen het niveau niet aan te kunnen.

Prima speler voor gea. Word direct een basisspeler, met toch wel wat ervaring. In de cl en op het wk.

Als hij bereid is om genoegen te nemen met een bescheiden salaris dan denk ik: waarom niet. Zou voor GAE absoluut een meerwaarde zijn. Misschien kunnen ze bij Ajax nog een poging ondernemen om De Sa voor een seizoen te huren, om zodoende het vertrek van Antonia op te vangen.

Ik verwacht toch dat Demy de Zeeuw nog wel bij een betere club aan de slag kan. Go Ahead Eagles is wel een mooie club, maar financieel en sportief speelt hij denk ik liever nog even voor Vitesse, AZ etc.

28 mei 2014 om 13:47

Hij zal best nog bij een wat betere club aan de slag kunnen, maar ik vraag me af of hij bijvoorbeeld bij een Vitesse of Az basisklant zal zijn. Hij is de afgelopen jaren al hoofdzakelijk bankzitter geweest, dus misschien dat hij nu weer kiest om te voetballen. Dan zou GAE toch een uitstekende keus zijn?

Voor het geld hoeft hij het denk ik in de herfst van zijn carrière niet meer te doen. Bij Ajax verdiende hij al een vorstelijk bedrag van €1.100.000 per jaar en bij Spartak streek hij €1.800.000 per jaar op en daar zullen ongetwijfeld nog wel bonussen bijgekomen zijn.

28 mei 2014 om 14:15

Denk dat hij bij een Az, Heerenveen, Groningen ook nog wel basis zal staan en dat is toch nog een iets hoger niveau. Als je zaakwaarnemer je eerst bij Psv aanbiedt, dan denk ik dat de Zeeuw niet een veel lager niveau dan dat in zijn hoofd heeft zitten. Heel misschien als er niks komt, want het blijft natuurlijk wel zijn oude vertrouwde club.

De Zeeuw kan met al zijn ervaring een hele belangrijke kracht worden bij de Eagles. Ik hoop dat hij daar terugkeert en de fans van de Eagles wilt laten zien hoe goed hij is.

Mits de Zeeuw topfit is kan hij zeker van een grote waarde zijn voor Go Ahead Eagels. Hij zal wel genoegen moeten nemen met een forse salaris verlaging lijkt me, maar daar heeft GAE het voordeel dat hij een geschiedenis heeft bij de club en misschien dus eerder toe zal geven. Jammer overigens dat Falkenburg vertrekt, ik vond dat toch een van de smaakmakers afgelopen seizoen. Zeker als je ziet dat hij dan bij NAC tekent terwijl hij toch aan had gegeven dat hij het naar zijn zin had bij de Eagles. Weet iemand waar dit mee te maken had? kon GAE het salaris niet ophoesten of kwam NAC met een aanbod waar hij geen nee tegen kon zeggen?

28 mei 2014 om 13:50

Als ik de financiële situatie van NAC zo kan inschatten (naar aanleiding van de berichten het afgelopen jaar), dan denk ik niet dat NAC op het moment in een positie is om hem een salaris aan te bieden wat hoger ligt dan bij Gae.

28 mei 2014 om 14:03

Het salaris was niet eens zo'n heel groot verschil. Echter heeft Go Ahead Eagles een bijzonder klein budget, en zag hij (volgens mij) te weinig doorgroeimogelijkheden bij Go Ahead Eagles. Nac is een grotere club die vroeg of laat weer mee kan gaan doen in het linkerrijtje, Go Ahead Eagles niet. Tenminste, ik geloof dat dat zijn beweegredenen waren.

28 mei 2014 om 16:44

Nee hoor. Falkenburg heeft zelf aangegeven dat er voldoende groei mogelijkheden zijn bij de club. Het heeft puur met de centen te maken. Maar goed, ligt al weer achter ons. Kijk liever naar spelers die wel graag voor ons willen voetballen.

28 mei 2014 om 13:51

Was transfervrij en koos dus voor Nac omdat dat de club was dat hem het meeste salaris kon bieden.

Ik verwacht niet dat hij zal gaan, tenzij hij fors minder salaris zal willen gaan verdienen. Lijkt Me dat hij nog best mee kan in sub-top of hoger van eredivisie ?

28 mei 2014 om 14:05

Hoezo fors minder? Hij heeft nu niks

De Zeeuw is de laatste jaren wat ongelukkig maar ik denk dat hij bij een subtop team als AZ, Groningen en Heerenveen ook nog heel veel toevoegt zeker met zijn ervaring.

Als hij inderdaad goed wil inleveren dan zijn die clubs ook opties en in mijn ogen veel betere opties voor de Zeeuw zelf.

Dit soort berichten zie je vaker de revue passeren, als puntje bij paaltje komt zien wij De Zeeuw de anonimiteit in duiken bij Elazigspor o.i.d.

Lijkt mij zeker een goede versterking voor GAE (niet voor Psv). Heeft het een beetje verleerd in Rusland en België, maar niet zodanig dat hij niet van waarde zal zijn voor Gae.

28 mei 2014 om 14:30

Precies, neem aan dat hij nu genoeg centjes op de bank heeft, kan hij gewoon zijn partijtje meeblazen bij zijn oude club.

Lekker mee voetballen en genieten van het aanvallende spel, toch mooi om zo je carrière af te sluiten.

Een zeer misleidende titel.
Ik moest eigenlijk meteen aan Tim de Cler denken

28 mei 2014 om 14:17

Misleidend? Tim de Cler heeft helemaal geen verleden bij de Eagles.

28 mei 2014 om 14:20

Want dat is een oude bekende van Go Ahead Eagles? Meestal vind ik de kopjes op VZ inderdaad wat misleidend, maar deze zeker niet.

Misschien is dit voor de Zeeuw wel de ideale stap om te maken. Terug op het oude nest. Met zijn 31-jaar niet de jongste meer, en niet goed genoeg voor het niveau van de top van Nederland. Bij de Eagles kan hij de absolute sterspeler worden en met zijn ervaring kan hij de jonge jongens genoeg bij leren. Een leiderstype heb ik het nooit gevonden, maar dat hoeft ook niet perse.

Maar aan de andere kant, zal de Zeeuw kennende (op zijn 28ste al voor het geld naar Rusland) wel niet genoegen nemen met het salaris wat de Eagles betalen. We zullen hem wel weer zien opduiken in Qatar of iets in die zandbak daar.

28 mei 2014 om 15:10

Dat hij toen al naar Spartak ging heeft alles te maken gehad met zijn blessure aan zijn kaak. Hij is nooit meer de oude geworden. Misschien heeft hij dit zelf ook door gehad, heeft heel lang met pijn gespeeld.

On: Zou echt een geweldige speler zijn maar ben bang dat hij niet wil komen. Zou een legende kunnen worden als hij nog drie jaar in Deventer speelt.

28 mei 2014 om 15:19

Dat vind ik wel een erg makkelijk excuus. Hij speelde in zijn laatste half jaar bij Ajax al als een krant en dat was voor het WK 2010 geloof ik. Hij heeft een tijd lang boven zijn kunnen gespeeld omdat hij perfect in dat Ajax spelletje paste. Mist gewoon kwaliteit voor de absolute top

Zonde, want ik was in het begin groot fan van hem bij Ajax.

28 mei 2014 om 15:42

Makkelijk excuus, dan weet je echt niet wat hij doorgemaakt heeft en wat blessures aan de kaak met de rest van je lichaam doen. Kijk maar is bijvoorbeeld naar van Persie, die heeft zijn verstandkiezen laten trekken om van zijn rugpijn af te komen. Deze zenuwen lopen door je hele lichaam. De Zeeuw is er vele malen aan geopereerd is zeker een paar jaar hierdoor niet fit geweest.

Clubliefde bestaat wellicht niet meer, maar hij heeft zelf aangegeven ooit terug te willen naar Go Ahead. Gezien zijn leeftijd komt hij echt niet meer bij de subtop aan de slag. Voor het geld hoeft die het niet meer te doen, mocht er zich nog een grotere club melden zal die daar wel heen gaan maar zolang die zich niet melden is GAE een prima club voor hem. Qua stadion, sfeer, publiek en het is voor hem bij GAE begonnen.

28 mei 2014 om 15:26

Nou ik had hem graag bij Groningen gezien in plaats van Kieftenbeld anders hoor

Na zijn Russische avontuur is hij financieel al binnen dus zou mooi zijn als hij zijn oude liefde terug keert.
Go Ahead heeft ontzettend veel kwaliteit ingeleverd dus hij moet Eagles dan dragen willen ze niet in degradatie problemen komen.

28 mei 2014 om 16:49

Het is allemaal nog erg voorbarig. Wij moeten eerst maar is kijken wat voor selectie wij op de been kunnen brengen. Volgens onze voorzitter komen er nog zeker 5 a 6 basispelers bij en maakt hij zich geen zorgen. Eerst allemaal maar is zien natuurlijk. Of De Zeeuw als hij al komt het team moet dragen betwijfel ik. Aangezien je met Turuc, Overgoor en Vriends 3 spelers hebt die het team al dragen. De Zeeuw naar Deventer zou natuurlijk wel een kwaliteitsinjectie betekenen.

28 mei 2014 om 22:24

Ik zie Vriends echt niet als een dragende speler, maakt nog veel fouten in de mandekking en is nog erg wisselvallig. Turuc en Overgoor zullen wel verkocht worden. Ben je hele middenveld en aanval straks kwijt. Wordt wel heel moeilijk. Denk dat de komst van de Zeeuw heel goed zou zijn maar lijkt me onhaalbaar.

28 mei 2014 om 22:34

Vriends is alleen al met zijn met zijn mentaliteit heel belangrijk geweest voor de ploeg. Tuurlijk maakt hij fouten en is hij wisselvallig geweest. Maar een gebrek aan mentaliteit kun je hem niet verwijten.

Of Turuc of Overgoor verkocht gaat worden is nog allemaal afwachten. Zo makkelijk als jij het stelt zal het niet gaan. Ik denk dat de club ook wel weet dat dit jaar een cruciaal jaar wordt, zeker gezien met de verbouwing die voor volgend jaar mei staat gepland. Hanhaven is dus cruciaal. Ik verwacht dus niet dat ze zomaar hun beste spelers de deur uit laten lopen.

Lekker vechten tegen degradatie!..

De Zeeuw kan ook nog wel terecht bij een subtopper in onze mickey mouse competitie denk ik.

28 mei 2014 om 16:50

Hoogmoed komt voor de val.

28 mei 2014 om 17:57

Zwolse hoogmoed! Hoop dat PEC er dit jaar uitvliegt

Demy, gewoon lekker naar Deventer komen en wekelijks spelen voor een fantastisch publiek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren