Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gladon schrijft geschiedenis in Nederland: ‘Ik heb er geen woorden voor’

Laatste update:

Heracles Almelo won zondag met 3-1 van Willem II en Paul Gladon was in alle opzichten de man van de wedstrijd. De aanvaller maakte twee doelpunten, maar miste ook twee strafschoppen binnen een minuut. Een unicum in de Nederlandse voetbalgeschiedenis. De aanvaller stond na zijn krankzinnige optreden met zijn mond vol tanden.

/

“Ik weet het niet, ze moeten er gewoon in. Ik heb er geen woorden voor”, stamelde Gladon na afloop in gesprek met FOX Sports. Na zijn eerste misser van elf meter maakte vooral Brahim Darri aanstalten om de tweede strafschop te nemen, maar Gladon wilde zijn fout repareren.

“Ik wilde hem gewoon nemen en de jongens zeiden ook dat ik het moest doen”, aldus Gladon, die nog niet weet of hij nog altijd op één staat op de lijst van trainer John Stegeman. “Ik wil ze blijven nemen, maar ik ben benieuwd wat ze gaan zeggen.”

BIZAR! Twee strafschoppen in een minuut... Paul Gladon mist ze allebei!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 14 augustus 2016

Paul Gladon moet de strafschoppen blijven nemen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me persoonlijk altijd moeilijker om een tweede strafschop te nemen dan een eerste, desalniettemin was de eerste erg nonchalant ingeschoten en de tweede veel te wild.

Leek me niet verkeerd dat iemand anders de tweede had genomen, maar goed de 3 punten waren op dat moment al binnen dus wordt er waarschijnlijk niet al te zwaar aan getild.

1+1=2 lijkt me Stegeman moet nu een andere "specialist" uitkiezen want 2 penalty's missen in zo'n tijdsbestek mag je op z'n zachts gezegd matig noemen.

14 augustus 2016 om 17:43

Hahaha, hij wil ze blijven nemen zegt ie. Dacht het dus mooi even niet hé. Groningen heeft vorig jaar in het hele seizoen maar één strafschop gekregen als ik me niet vergis (gemist door Rusnak). Als je er dan 2 mist in één minuut dan lijk je me niet geschikt.

Die tweede was prima ingeschoten. Onderkant lat er weer uit, kan gebeuren. Die eerste was slecht.

14 augustus 2016 om 22:54

Een prima ingeschoten penalty zit natuurlijk gewoon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren