Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gladbach geeft Bayern München trap na en zet Oliver Kahn te kakken

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Borussia Mönchengladbach heeft zaterdagmiddag de draak gestoken met Bayern München. De nummer acht van de Bundesliga was, mede door een vroege rode kaart voor Dayot Upamecano, in eigen huis met 3-2 te sterk voor der Rekordmeister. Na afloop richtten die Fohlen zich via Twitter tot Oliver Kahn. Het clubicoon haalde deze winter Yann Sommer van Gladbach, maar zag dus toe hoe zijn aanwinst drie keer moest vissen. "Wanneer je Sommer koopt, maar nog steeds niet kunt winnen van Gladbach", schrijft de club op Twitter bij een foto van een gefrustreerde Kahn.

Gladbach kan met recht een angstgegner worden genoemd voor Bayern. De laatste zes ontmoetingen wist de Duitse recordkampioen niet te winnen. Door het puntenverlies zet Bayern de koppositie in de Bundesliga op het spel. Als Union Berlin zondag wint van Schalke 04, is de ploeg uit de Duitse hoofdstad de nieuwe koploper. Daley Blind en Ryan Gravenberch begonnen voor het eerst in de basis bij Bayern, maar kwamen dus van een koude kermis thuis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, weet nooit of dit nu grappig is of niet. Wat ik me nog herinner is een tweet van PSV na de overstap van Viergever van Ajax naar PSV. PSV slingerde een tweet de wereld in met de tekst 'if you can't beat them, join them.' Dat klinkt natuurlijk leuk, maar denk dat ze achteraf in Amsterdam meer lol hebben gehad, aangezien PSV daarna geen kampioen is geworden en Ajax 3 keer op rij.

19 februari 2023 om 11:40

Toch leuk dat je een artikel over een wedstrijd tussen Gladbach en Bayern gebruikt als een bruggetje om te benoemen dat Ajax die ene keer 3 kampioen op rij werd.

19 februari 2023 om 11:54

Ajax is ook recordkampioen van Nederland, heb ik het toch even kunnen vermelden.

Maar je hebt mijn punt totaal gemist. Ik gebruik dit geval als voorbeeld. Er is een spreekwoord, wie als laatst lacht, lacht het best. Er is nog steeds een kans dat Bayern met Sommer op doel kampioen wordt van Duitsland. Dus zullen ze dan in München heel erg balen dat ze van Mönchengladbach hebben verloren, na een vroege discutabele rode kaart. Dat laatste zou ook al een reden zijn om niet te hoog van de toren te blazen, mocht de rode kaart echt onterecht zijn.

Humor is leuk, maar waarom moet het ten koste gaan van andere? In dit geval een oud-speler die veel voor Mönchengladbach heeft betekend, en een oud-speler die voor Duitsland veel heeft betekend.

19 februari 2023 om 14:29

@paul

Gedurfde uitspraak hoor, om te zeggen dat Bayern nog wel een kans heeft om kampioen te worden.

Gladbach en Bayern zijn trouwens echt totaal geen concurrenten van elkaar, dus het is sowieso een kromme vergelijking. Bij Gladbach moeten ze er gewoon om lachen dat ze een absurd goede reeks tegen Bayern hebben neergezet.

19 februari 2023 om 13:46

Ik kan me daarna een foto herinneren vanuit Ajax met Viergever in zijn PSV tenue en de tekst: “Zij zijn Ajax, zij zijn de beste”. Hilarisch vond ik die!

Rare keuze ook om voor Sommer te gaan. Er zijn toch wel betere doelmannen te vinden?

19 februari 2023 om 11:31

Sommer is gewoon een hele goede keeper?

19 februari 2023 om 11:34

Ook voor die prijs? Gewoon een goede reserve keeper.

19 februari 2023 om 12:42

Gladbach heeft prima zaken gedaan door Sommer nu nog te verkopen. Hij is niet de jongste meer, zijn contract liep af, maar toch is er 8 miljoen betaald.
Na Neuer is Sommer echter wel gewoon de beste die er in Duitsland rondloopt. Voetballend is hij niet de beste, maar op de lijn is Sommer gewoon nog top!

19 februari 2023 om 12:02

Noem ze eens op..?



Vind het altijd een beetje raar dat social mediakanalen van grote clubs zich soms gedragen als een 12-jarige op twitter. De chef social media bij Mã¶nchengladbach zal wel weer enorm trots op al die likes en retweets die zijn tweetje krijgt.

19 februari 2023 om 13:14

Precies dit sniewaar!!

19 februari 2023 om 14:40

@sniewaar, waarom zouden ze dat niet moeten doen, voetbal clubs hebben supporters van alle leeftijden. Is toch grappig dat ze ook op die leeftijden in spelen.

Ja, mooie grap van Gladbach! Dat moet ook kunnen in deze tijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren