Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern München start gesprekken met zaakwaarnemers Gerónimo Rulli’

Laatste update:

Bayern München is de gesprekken gestart met de entourage van Gerónimo Rulli, zo bevestigt Florian Plettenberg namens Sky Sport. De doelman van Ajax wordt gezien als opvolger van de naar Internazionale vertrokken Yann Sommer. Iemand anders die hoog op het wensenlijstje staat van der Rekordmeister is Kepa Arrizabalaga. Ook met de zaakwaarnemers van de Spanjaard wordt gesproken.

Hoewel Ajax reeds op de hoogte is van de belangstelling van Bayern, is er van een akkoord tussen betrokken partijen nog lang geen sprake. Bayern heeft zelf namelijk nog geen definitief besluit genomen over de opvolger van Sommer. Wel heeft de Duitse recordkampioen Rulli en Kepa als belangrijkste targets bestempeld. "Intern staat Rulli er heel goed op bij Bayern, vooral door zijn prestaties bij Villarreal", weet Plettenberg.

Verwacht wordt dat Bayern deze week gaat aandringen op een nieuwe doelman. Manuel Neuer lag vorig seizoen lange tijd in de lappenmand door een ongeluk tijdens het skiën en zag Sommer zijn plek onder de lat tijdelijk innemen. Laatstgenoemde heeft met Internazionale echter een nieuwe club gevonden, waardoor Bayern op zoek moet naar een nieuwe reservedoelman. Intern lijkt men nog niet helemaal op één lijn te liggen bij Bayern.

Duidelijk is wel dat door de naam van Bono een streep kan. De goalie van Sevilla en de Marokkaanse ploeg werd gezien als versterking, maar op zijn komst wordt niet meer gerekend. Rulli werd eerder deze zomer nog in verband gebracht met een terugkeer bij Villarreal, daar hij het niet naar zijn zin zou hebben bij Ajax. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat erkende dat de Spaanse club zich heeft gemeld, maar dat er van een transfer totaal geen sprake is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heeft Bayern met Ajax? Altijd interesse in spelers die geen meerwaarde zijn.
Ga dan voor die Kroatische keeper (ben ff zn naam kwijt), die is 2 klasses beter en goedkoper.

9 augustus 2023 om 14:58

Ach Bayern heeft ongetwijfeld altijd lijstjes waar meerdere spelers op staan. Hier wordt veel op gereageerd dus dan is het ook zogenaamd interessante info. Er wordt wat geïnformeerd. Ik zie het niet zo snel tot een transfer komen.En die Kroatische keeper ken je zo goed dat je zijn naam niet weet ? Opmerkelijk.

9 augustus 2023 om 15:11

Zou best kunnen inderdaad, maar Bayern lijkt altijd vrij concrete interesse te hebben in Ajax spelers, en dat baart me altijd een beetje zorgen.
Ik heb geen enkele Ajax speler waar Bayern interesse in toonde, een meerwaarde gevonden.

Ahja klopt idd, ik mag geen namen vergeten, foei!

9 augustus 2023 om 15:19

Als je weet dat hij zeker 2 klasse beter is, dan kom je nogal dom over als je zijn naam niet weet.

9 augustus 2023 om 15:38

Mag geen namen meer vergeten, duidelijk een doodzonde op vz ... de volgende keer 10 punten aftrek.

9 augustus 2023 om 15:44

Ach ik vergeet op sommige ogenblikken zelfs namen van collega's nog wel eens, maar weet tegelijkertijd de kwaliteiten van precies diezelfde collegas prima te benoemen.

9 augustus 2023 om 15:47

Ipv dat mensen lopen bashen zou je ook gewoon de naam kunnen geven.

@Vegotisan je bedoelt denk ik Livakovic.

9 augustus 2023 om 15:59

Die naam zou ik ook niet onthouden, laat staan durven spellen.

9 augustus 2023 om 15:59

Je kunt Livakovic prima beter vinden dan Rulli, zonder dat je zijn naam op ieder moment van de dag kunt opdreunen.

Twee klassen beter is overigens overdreven. Had een ijzersterk WK, maar het is niet alsof hij week in, week uit zo staat te keepen denk ik. Lijkt me dat hij dan al eerder opgepikt zou zijn door een (sub)topclub.

9 augustus 2023 om 16:20

Wil Bayern per se een wisselvallige keeper om het voor de rest spannender te maken? Kepa en Rulli vind ik beiden toch vooral keepers die het net niet zijn voor de top. Prima voor het niveau eronder daar niet van. Ook als 2e keus vind ik ze beiden niet geschikt. Daarvoor zou ik altijd kiezen voor een stabiele ouwe rot die er gewoon degelijk staat wanneer het moet. Rulli en Kepa vind ik toch vooral keepers die zo nu en dan een slippertje maken.

9 augustus 2023 om 15:00

Livakovic bedoel je? Ik hoorde weken geleden al van enkele Turkse volgers dat die sowieso bij Fenerbahce zou gaan tekenen maar vooralsnog zit ie nog altijd bij Dinamo Zagreb gewoon volgens mij ja. Of die heel veel goedkoper is dan Rulli weet ik niet overigens, al heeft ie wel nog maar een 1-jarig contract.

9 augustus 2023 om 15:04

Zou anders misschien wel wat voor ons zijn als Rulli vertrekt. Of zouden we De Gea niet beter kunnen nemen? 😜

9 augustus 2023 om 15:05

Dat zou fijn zijn, dus gewoon even package deal doen. Sutalo + Livakovic voor 30 miljoen.

Rulli wegdoen voor 15 miljoen.

9 augustus 2023 om 15:06

Livakovic idd.
Als Bayern aanklopt dan is de keus voor hem vrij snel gemaakt denk ik zo.
Hij mag best iets duurder zijn want hij is ook een stuk beter en jonger dan Rulli.

9 augustus 2023 om 15:07

Over De Gea gesproken, er zijn bijzonder weinig geruchten rondom zijn persoon of ligt dat aan mij? Natuurlijk is hij iets minder dan in zijn absolute hoogtijdagen maar nog altijd een zeer goede doelman en bovendien transfervrij. Je zou toch zeggen dat er tig clubs interesse in hem hebben.

9 augustus 2023 om 15:13

De Gea is een prima optie en een uitstekende back up voor Neuer (als die weer fit is).
Maar ik ben bang dat zijn salaris veel te hoog zal zijn.
Bovendien ook nog maar de vraag of hij uberhaupt als backup zou willen fungeren.

9 augustus 2023 om 15:15

@Sander - Vind ik ook vrij bizar. Imo gewoon nog een top 20 keeper, die transfervrij is. Of zou die misschien gaan stoppen? Net als Hazard heb ik dat ook een keer zien langskomen dacht ik..

9 augustus 2023 om 15:34



Messibazoer, Gorter is nog niet weg. Waarom zou je die de kans niet geven? Indien daar een goede achterhoede voor staat, dan komt Gorter ook beter tot zijn recht denk ik. Daarnaast is Diant Ramaj al aangetrokken. Mogelijk kan Mislintat in de verkoop afspreken dat Mazzraoui de omgekeerde weg bewandelt. Hebben wij in ieder geval een goede rechtsback en Nous wil misschien wel terug.

9 augustus 2023 om 17:01

Zit volgens mij allang in SA. Was in het begin van de transferperiode al berichtgeving over. Vandaar dat Bayern verder keek.

9 augustus 2023 om 17:50

Was het niet zo dat Livakovic pas na de voorrondes van de CL bij Fenerbahce zou aansluiten?

9 augustus 2023 om 15:10

Bayern is het Ajax van Duitsland.

9 augustus 2023 om 15:15

Bayern is de Feyenoord van Duitsland

9 augustus 2023 om 15:19

Ik denk dat Dortmund het Feyenoord van Duitsland is En daar is ook niets mis mee haha.

9 augustus 2023 om 15:32

Livakovic inderdaad. Die zou al hebben getekend heb ik ook meerdere keren gehoord.
Dit zou een top keeper zijn voor Ajax als opvolger van Rulli, zijn contract duurt nog tot 2024, dus die zal de wereld niet kosten.

Anders misschien eens polsen bij Alban Lafont, zijn contract loopt na dit seizoen af.

9 augustus 2023 om 15:47

Als je Livakovic bedoelt, die is al ruim een maand rond met Fenerbahce. Hij zit echter in dezelfde situatie als Sutalo en Ivanusec, waar de club hun verblijf aan het uitmelken is.

Overigens Google je de naam binnen enkele seconden als je deze niet weet, maar dan riskeer je de eerste post mis te lopen

9 augustus 2023 om 15:56

Livakovic idd zoals hierboven door meerder is vermeld, thanks.

Klopt ik wilde heel graag als eerste zijn, kan anders niet slapen.

9 augustus 2023 om 15:59

Bayern acteert natuurlijk wel op een hoger niveau, maar de voetbalfilosofie van de club (dus niet per sé de trainer) komt aardig overeen met die van Ajax. Ik snap het daarom heel goed dat je uitkomt spelers van Ajax als je zoekt naar talentvolle spelers waarvan je denkt dat ze nog een stap kunnen maken, of spelers waarvan je denkt dat ze voor de breedte goed zijn.

9 augustus 2023 om 16:09

Het kan verkeren ja. Als je 25 jaar geleden had gezegd dat Ajax en Bayern zelfde filosofie hadden, dan was je opgepakt voor opruiing 😁

9 augustus 2023 om 16:26

Nja, in de basis hebben ze beide de filosofie dat er graag attractief voetbal gespeeld wordt waarbij je van achteren opbouwt en de keeper in het spel betreft. Qua profiel (dus niet per sé qua talent) zou een speler van Ajax daarom altijd bij Bayern München moeten passen.

9 augustus 2023 om 16:25

Volgens mij is Mazraoui gewoon een meerwaarde hoor.

9 augustus 2023 om 16:47

Livakovic heeft een goed WK gespeeld maar zo bijzonder is die ook niet. Niet voor niets dat hij op zijn 28ste nog in kroatie loopt. Rulli is ook geen top maar heeft het in de middenmoot van la Liga ook niet onaardig gedaan, dan kan ik me best voorstellen dat je voor een 2e of 3e keeper eerder voor die ervaring kiest.

9 augustus 2023 om 19:56

Als Ajax dan doorschakelt naar Livakovic(die bedoelde je gok ik) is t win win...

9 augustus 2023 om 21:06

een tweede bod van 16 miljoen euro op bounou door bayern munchen is ook afgewezen door sevilla want ze willen 20 miljoen euro vandaar dat ze waarschijnlijk bij ajax hebben geinformeerd naar rulli

9 augustus 2023 om 21:08

er word ook gezegd dat het lang duurt voor neuer terugkomt of dat hij het niveau wel gaat halen wat hij voorheen had

10 augustus 2023 om 16:25

Is voor 2de keeper hé. Dat willen de echte toppers niet

Zou toch wel erg verassend zijn wanneer rulli naar Bayern gaat. Bij Ajax oogt hij al regelmatig onzeker. Lijkt dan tweede viool te moeten gaan spelen daar.

9 augustus 2023 om 15:38

Tja lijkt mij ook bizar als Bayern echt Rulli op zal halen. Maar je weet het niet. Mochten alle geruchten waar zijn mbt vertrek Rulli, Alvarez, Berghuis en Kudus dan houden we niks meer over joh, en dan kijken terug op de laatste 4 á 5 jaar wat er is weggegaan. Nou dan trekt Ajax geen jasje uit maar staan we poedelnaakt in de straat!

Je had een wereld elftal kunnen maken met alle vertrokken spelers (niet realistisch maar toch o zo jammer)

Onana

Tagliafico (Blind)
Martinez
De Ligt (Timber)
Mazraoui

De Jong (Alvarez)
Gravenberch
Ziyech (Kudus)

Tadic (Lang)
Haller (Dolberg)
Antony (Neres)

Om je vingers bij af te likken!

9 augustus 2023 om 16:25

Daar win je de CL mee.

Minimaal 25 miljoen voor Bayern zou ik zeggen. Zo kort voor de competitie begint ga je niet je eerste doelman verkopen. Dat zullen ze daar ook wel begrijpen neem ik aan

9 augustus 2023 om 15:01

Minimaal indd. We mogen gerust hoog in de boom zitten. Eerste keeper en laat in de transfer window. Als ze 100m voor Kane willen neerleggen met 1jr contract dan moet Rulli gewoon 30m opleveren.

9 augustus 2023 om 15:09

Wat heeft Kane hiermee te maken? Rulli is hooguit 10 miljoen waard, maar ik snap het als Ajax hem niet meer laat gaan, zo vlak voor het begin van het seizoen.

9 augustus 2023 om 15:13

Ten eerste heeft Kane hier niets mee te maken. Ten tweede is de vergelijking volledig scheef. Je vergelijkt 1 van de betere spitsen ter wereld met een niet meer dan redelijke doelman voor Europese begrippen.

9 augustus 2023 om 15:14

" Rulli is hooguit 10 miljoen waard" - op basis van wat? Jouw dikke duim? Op basis van eerste keeper zijn bij Ajax, nog 3 jaar vastliggen, international van Argentinie (jaja, reservekeeper) en vooral de naderende competitiestart wordt er straks natuurlijk het veelvoudige van die 10 miljoen gevraagd voor Rulli en denk ik inderdaad dat helemaal Bayern gewoon rond de 30 miljoen moet gaan dokken als ze hem zo graag willen.

@sirius: Kane heeft er wel wat mee te maken, want met Kane wil Corajax aangeven dat Bayern wel vaker veel te veel betaalt. Inzake Kane betaalt Bayern een eenjarig contract af van een 30 jarige speler waar dus niet zoveel restwaarde meer op zit. Maar Bayern is dus een eindstation heb ik begrepen.

9 augustus 2023 om 15:15

Het is gewoon marktwerking niet meer of minder. Rulli is eerste keeper, nog contract voor 3 jaar en het is laat in de transfer window. Dan ga je hem niet voor een schamele 10m van de hand doen en ook niet voor 20 of 25. Als bayern voor Kane 100 wil neerleggen voor 1jr contract en ze willen Rulli zo graag dan ga je gewoon volle mep betalen lijkt mij niet meer dan logisch.

9 augustus 2023 om 16:28

Je bedoelt net zo als Ajax begrip heeft dat Zagreb Sutulu niet wil laten gaan, terwijl ze nog in de race zijn voor Champions League voetbal? En zoveel begrip dat ze maar een ultimatum stellen. Of werkt het maar 1 kant op?

9 augustus 2023 om 17:00

25miljoen obv waarvan?
En lees hieronder myvision ook al met 30 miljoen😂 en zelf voor sutalo niet het maximale willen betalen. Ongelooflijk!

9 augustus 2023 om 17:00

Transfer window is nog 3 weken. Rulli is een aardige keeper maar ook niet onvervangbaar. een op een en voetballend (buiten de wedstrijd tegen twente) is hij prima, maar bij hoge ballen gaat hij ook regelmatig in de fout en daarnaast maakt hij sowieso de nodige foutjes Die eerste 3 wedstrijden moet je ook met Gorter of Ramaj kunnen winnen. Ik zou elk bod van iets boven zijn aankoop bedrag zo accepteren denk ik.

Het moet toch een kwaliteit zijn van Ajax om matige spelers te verpatsen aan goede clubs. Bassey, Rulli, Daramy, Antony.

Allemaal spelers die nou niet echt onwaarschijnlijk goed zijn, maar wel voor mooie bedragen worden verkocht. Qua selectie is het nu even behelpen, maar het handelshuis Ajax is een ijzersterk merk.

9 augustus 2023 om 15:01

Zeker en vaak doen ze het dan ook nog goed. Denk dan aan Schuurs, Veltman, Wöber, Kristensen, Neres etc. Etc. Dat maakt dan ook dat ook de jongens die bij ons niet (altijd constant) kunnen overtuigen toch wat waard zijn in het buitenland.

9 augustus 2023 om 15:13

Senesi, Malacia, Sinisterra, ook allen matige spelertjes maar inderdaad leveren flink minder op dan de Ajax flops. Die status heeft Feyenoord nog lang niet, dus dat zit er voorlopig nog niet in. Moet je het eerst eens goed gaan doen in de CL. En Anthony doet het volgens mij prima hoor, ze zijn erg blij met hem in Manchester!

9 augustus 2023 om 15:45

Senesi en Sinisterra zijn uitstekende spelers voor het niveau van de clubs waar ze gehaald zijn. Senesi is een gewaardeerde kracht bij Bournemouth en Sinisterra deed het prima, maar raakte geblesseerd.

Malacia was voor die prijsklasse een buitenkansje en een speler met toekomst. Ik weet ook niet waarom je er Feyenoordspelers bij moet halen. Dit topic gaat over Ajax.

9 augustus 2023 om 15:52

Het is maar wat je prima noemt, zelfs voor de helft van dat geld had hij het niet eens prima gedaan. 95 Miljoen betalen en dan sta je aan het einde van het seizoen met een buitenspeler die dezelfde cijfers weet neer te leggen als de vleugelspelers van een gedegradeerd Leeds. Vrij beschamend imo.

Zou het kunnen dat scouts zich blind staren op bepaalde statistieken en dat daardoor wij soms niet snappen waarom dit soort interesses er zijn? Daarnaast is het ook wel zo dat hij nog te kort bij Ajax speelt om een uitgebreid beeld van hem te krijgen. Misschien is hij wel beter dan dat de meeste denken..

Bayern weet niet meer wat ze moeten doen. Krijgen overal een nee te horen. Komen al 3 jaar niet verder in de CL waaronder een tweeluik die ze hadden verloren tegen Villarreal een jaar terug. Ze staan niet meer bovenaan de voedselketen,

9 augustus 2023 om 15:04

Wat een onzin. Bayern staat in het clubcoefficienten gewoon 2e onder city. Hebben een wat mindere periode misschien maar de club staat nog altijd in de bovenste regionen.

9 augustus 2023 om 15:44

Ik vind van niet. Ze moeten nog een hoop doen om sterker te zijn dan City en Real.

9 augustus 2023 om 16:19

Wat je vindt mag je houden. Dat ze 2e staan onder Man City op de coëfficiëntenlijst is daarentegen een feit.

9 augustus 2023 om 16:30

Alsof dat een objectieve weerspiegeling is van de huidige selectie. Sevilla staat boven Barca. Wil jij zeggen dat Sevilla beter is op dit moment?

9 augustus 2023 om 15:07

Hebben vorig jaar nog gewoon sterkhouders van Liverpool en Juventus en een gewaardeerde speler (weliswaar op de bank destijds) van City gehaald, dus ik begrijp je ietwat provocerende betoog niet helemaal? Zitten die CL duels met Bayern nog zo diep?

9 augustus 2023 om 15:40

Bayern bood Mane een contract aan dat voor Liverpool te veel was voor zijn huidige kwaliteiten. Liverpool heeft er goed aan gedaan om hem voor veel geld te verkopen.
Het zit nog heel diep wat zeven jaar geleden gebeurde, kan nog steeds niet slapen en wordt vaak wakker van een kale knikker die linksbenig is,

9 augustus 2023 om 15:11

Vertel mij dan maar eens wie er nog boven Bayern Munchen in de voedselketen staan dan? Bayern is nog altijd gewoon absolute Europese top, getuige ook de UEFA ranking en de spelers die zij rond hebben lopen. Bovendien, als je keepers van het kaliber Rulli, Kepa, Sommer of Bono als optie ziet als reservedoelman toont dat juist aan dat je een hele grote club bent, toch?

9 augustus 2023 om 15:43

Real en City zijn een stuk beter en ik denk dat Bayern dat gat niet gaat dichten. De technische beleid bij Bayern is de laatste jaren niet goed. Middenveld is niet sterk, ze spelen met een c klasse spits. Nog een jaar Choupo-Moting als spits is eigenlijk best schandalig van hun kant.

9 augustus 2023 om 15:47

Maar worden zij wel aangetrokken als reservekeeper? De berichten uit Duitsland zijn dat Neuer heel slecht herstelt en dat hij moeite heeft met zelfs maar de basis van het keepen.. Ik denk dat we Neuer niet meer teruggaan zien in het doel van Bayern, of dat zijn terugkeer snel afgelopen zal zijn als deze berichten kloppen!

Lekker verkopen voor 15 miljoen en die direct overmaken naar Zagreb voor livakovic

Ik vindt Rulli, in tegenstelling tot veel Ajacieden, wel een uitstekende doelman. Ik was gisteren bij de Open Dag daar keepte hij ook prima op de training. Heeft ervaring, een EL en WK gewonnen is niet zo duur

9 augustus 2023 om 15:07

Hij keepte goed op de Open Dag?

OT: Ik vind Rulli ook een uitstekende doelman, maar die krijgt mede door het belabberde veldspel meer ballen op zich af dan de gemiddelde advocaat op de Zuidas. Het loopt nog niet lekker achterin, want niemand neemt vooralsnog de leiding, hoopte dat Rulli dat zou gaan doen.

9 augustus 2023 om 15:26

Ja dat WK was die wel foutloos...

9 augustus 2023 om 16:11

Bundy_sr, tot veel ajacieden ja. De rest van Nederland zien Rulli graag op doel staan bij Ajax.

Ik begrijp de negatieve tedens rond Rulli, vind het een prima keeper, maar hij maakt inderdaad hier en daar wel rare missers. Toch ook genoeg punten gepakt vorig seizoen. Bayern zal het tweeluik van 2 jaar geleden niet zijn vergeten, Rulli was toen werkelijk geweldig tegen Bayern.

Waarom haalt Ajax die Andries Noppert niet op! Kom op man, Nederlandse doelman, goede leeftijd en er staat echt iemand. Waarom liggen clubs te slapen!

9 augustus 2023 om 15:59

Noppert was even leuk en een hype maar is echt niet van het niveau wat Ajax zoekt.

9 augustus 2023 om 16:13

Omdat Noppert een middelmatig keepertje is. Iedereen noemt zijn nuchterheid en onbevangenheid zijn pluspunten omdat er op keepersvlak geen pluspunten te verzinnen zijn.

Mag toch hopen dat het hier om een tweede keeper gaat... vraag me af waarom ze hem zouden halen met Nübel die verhuurd wordt aan Stuttgart en vorig jaar nog bij Monaco keepte op huurbasis; Ulreich die de voorbereiding gewoon goed stond te keepen, ik acht die niet slechter als Rulli eerlijk gezegd. zie zer liever iets harder werken aan een goede spits als er blijkbaar toch geen akkoord gaat komen betreffemnde Kane.

9 augustus 2023 om 15:53

Is gewoon een oplossing tot Neuer terug is. Het bestuur van Bayern wil geen concurrent halen voor hem omdat ze nog geloven in hem. Vandaar dat er opties zoals Kepa en nu Rulli worden genoemd.

9 augustus 2023 om 16:29

dat snap ik inderdaad wel. echter denk ik dan, dat ze beter Ulreich de kans zouden moeten geven of Nübel niet hadden moet verhuren aan een concurent in de Bundesliga. lijkt me gewoon een te dure oplossing voor een keeper die niet echt in het spel van bayern gaat passen. net als Sommer. die is goed op de lijn, maar kan moeilijk meespelen (wat Neuer heel goed kan) en Rulli zie ik daarnaast nog is duidelijk slechter als Sommer op de lijn qua reflexen. zou dan als Bayern zijnde eerder kijken naar de toekomst na Neuer, niet een dure korte termijn oplossing.

9 augustus 2023 om 16:31

Het is eigenlijk langzaam tijd dat Bayern gaat kijken naar een permanente opvolger voor Neuer. Je weet nooit hoe hij terug gaat komen na een gebroken been op zijn leeftijd. Je kan niet eeuwig rondom Neuer blijven.

9 augustus 2023 om 17:11

Natuurlijk gaat het om een 2e of 3e keeper. Neuer is volgens mij weer aan het trainen en mikte op de eerste wedstrijd van het seizoen. Ze hebben afgelopen weekend nog een paar metalen pinnen uit zijn been gehaald dus of hij dat gaat halen weet ik niet, maar hij is natuurlijk gewoon de eerste keus. En op het moment dat ze op zoek gaan naar een permanente opvolger denk ik dat ze best een fors bedrag uit willen geven.
Het contact van Neuer loopt komende zomer af, tegen die tijd is hij 38 aardige kans dat hij dan na het komende EK in eigen land stopt. Het contract van Ter Stegen loopt tot 2025, het zou mij niets verbazen wanneer Bayern komende zomer, wanneer Ter Stegen dus nog maar een contract van een jaar heeft, bij Barca aan gaat kloppen. Sowieso denk ik dat je wel een aardige naam mag verwachten.

10 augustus 2023 om 09:17

ik betwijfel dat hij de seizoensstart gaat halen, de revalidatie gaat nog wel even duren tot hij op volle oorlogssterkte is. en wat Modricmagic zegt; afwachten hoe hij terugkomt. ik boijf van mening dat het redelijke geldverspilling is om nu dan een 2de/3de keus als Rulli te halen. dan zoals gezegd liever Ulreich een eerlijke kans bieden en misschien een jeugdproduct als 3de meenemen. had dan misschien als Bayern zijnde ook niet meteen Nübel lweer uitgeleend...

ik vermoed inderdaad ook wel dat ze een flinke naam voor in het doel willen halen, en daar ook best wel wat voor willen betalen. Ter Stegen ligt voor de hand (want duits) maar ik zie ze denk ik eerder voor Donnaruma proberen te gaan. we shall see.

10 augustus 2023 om 13:28

Inderdaad vooral aan Ter Stegen gedacht omdat hij Duits is. Donnaruma is nog steeds maar 24, mochten ze die kunnen halen dan zitten ze voor de komende 10 jaar goed.
Rulli zal ook niet de hoofdprijs kosten, ik geloof niet zo in de bedragen van 20+ miljoen die ik hier voorbij zie komen, eerder 10, misshien iets, maar zeker niet veel meer. Als je je daarmee als Bayern in kan dekken tot Neuer weer fit is, is het ook geen heel raar bedrag toch?

Ik weet niet precies wat de status is van de overgang van Livakovic naar Fenerbahce, maar ik zou nu direct contact met ze opnemen en checken voor hoeveel Bayindir te halen is. Wellicht dat Fener ook op Zagreb moet wachten voor Livakovic, maar dan alvast maar een principe akkoord dat Bayindir wordt gehaald zodra Fener Livakovic binnen heeft en uiteraard Rulli pas naar Bayern zodra Bayindir binnen is.
Denk dat als je dat goed uitonderhandeld je er nog op vooruit kunt gaan ook.

Snap er niks meer van er blijft niets meer over als alle nieuwe aankopen aan elkaar gewend zijn zijn we 2jaar verder ik wens Steijn heel veel sterkte je word er niet vrolijk van

9 augustus 2023 om 16:30

Er is natuurlijk wel al een keeper gehaald en die kan niet veel slechter dan Rulli zijn, want Rulli was gewoon middelmaat. Maar helemaal eens dat Steijn met een uitgekleed (figuurlijk) team zit. Het was vorig jaar al niet best en nu zijn Timber Bassey Tadic Alvarez en misschien nog Kudus ook weg gegaan. Van de Boomen en Borges lijken goede aanwinsten, maar zeker verdedigend en in de breedte heeft Steijn weinig opties zeg.

Als Dynamo gestraft wordt met een schorsing kunnen al die lopende en waarschijnlijke transfers gauw klaar zijn

Zou lekker 30+ vragen, puur omdat de competitie bijna begint.

Bij een goed bod van Bayern laat je deze jongen gewoon gaan. Het is ook maar een middelmatige keeper.

Goede keeper, maar ook niet meer dan dat. Heeft regelmatig een slippertje.
Voor een mooi bedrag gewoon verkopen, er zijn echt wel betere keepers te vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren