Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Volendam-goalie moet weer banken: Inter haalt opvolger Onana

Laatste update:

Yann Sommer gaat André Onana opvolgen bij Internazionale. Dat meldt Fabrizio Romano middels zijn karakteristieke 'here we go' op Twitter. De 34-jarige doelman komt over van Bayern München en kost i Nerazzurri in totaal zes miljoen euro. Sommer stond amper een halfjaar onder contract bij Bayern.

De transfer van Sommer hangt al een tijdje in de lucht. Al toen Inter onderhandelde over het vertrek van Onana was de Zwitser in beeld. Sommer wordt maandag medisch gekeurd en lijkt een meerjarig contract te gaan ondertekenen. Hij gaat de concurrentiestrijd aan met Filip Stankovic, die vorig seizoen nog het doel van FC Volendam verdedigde.

Als het aan Inter ligt, komt er echter nog een keeper bij. Naast Onana vertrok namelijk ook Samir Handanovic bij de club. Anatoliy Trubin (Shakhtar Donetsk) is de gedroomde opvolger. Zijn club liet hem woensdag al buiten de selectie, wat vermoedens over een transfer versterkte. Vermoedelijk wordt hij en niet Sommer eerste keus bij Inter: De 22-jarige Trubin geldt als groot talent en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een transferwaarde van 22 miljoen euro.

Summer kwam afgelopen winter pas naar Bayern als noodoplossing voor de geblesseerde Manuel Neuer. Nu laatstgenoemde weer fit is, is Sommers rol echter uitgespeeld. De 83-voudig Zwitsers international speelde in totaal 25 wedstrijden voor Bayern. Daarin hield hij in totaal 8 keer de nul en liet hij 31 treffers door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig slimme deal van Bayern voor Sommer. Na Neuer misschien wel de beste Bundesliga keeper. En nu is ie helemaal weg van de concurrenten

Inter had toch veel beter een Livakovic of Bounou moeten halen. Dit is geen keeper voor een lange termijn en daarnaast vind ik hem soms echt zwak keepen..

4 augustus 2023 om 22:57

Ze hadden/hebben ook interesse in Trubin (21) las laatst dat Benfica daar ook mee bezig is. Of het is alweer bekoeld, of ze moeten haast gaan maken

5 augustus 2023 om 10:39

Inter wilt Trubin graag hebben maar Shakthar vraagt 35 miljoen voor een 1 jarig contract en dat vind Inter teveel. Schijnt dat Inter al monding akkoord is met Trubin om hem volgend seizoen transfervrij binnen te halen maar nu dreigt Shakthar om hem een jaar op de bank te zetten.

5 augustus 2023 om 12:34

Bounou is 32 jaar oud dus ook niet echt een keeper voor de lange termijn.

Een doelman met ervaring kan de defensieve stabiliteit vergroten en fungeren als een onmisbare steunpilaar voor de verdediging.

Hopelijk betekent dit dat Bayern de keeper van Juventus koopt. Om als tweede keeper te fungeren. Zodat de betere keeper. Perin op doel komt te staan. Nog een jaar met de wisselvallige pool wordt klote.

Goeie doelman voor inter. Op het moment niet in staat om voor elke positie een speler te kopen van 30 miljoen dus dan maar zo een goedkope optie en het geld van Onana investeren in Samardzic van Udinese (zo goed als rond) en een nieuwe spits. Scamacca lijkt naar Atalanta te gaan dus dan maar Balogun.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren