Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München schrijft historie met binnenhalen vervanger Sommer

Laatste update:

Bayern München heeft de zo gewenste versterking voor het keepersgilde eindelijk binnen. Daniel Peretz tekende vrijdag namelijk een vijfjarig contract bij der Rekordmeister. De van Maccabi Tel Aviv afkomstige doelman (23) is de allereerste Israelische speler uit de clubgeschiedenis die voor Bayern gaat uitkomen. Naar verluidt legt Bayern vijf miljoen euro neer voor de beoogde opvolger van de naar Internazionale vertrokken Yann Sommer.

Het is de bedoeling dat Peretz de concurrentiestrijd aangaat met Sven Ulreich, die vanwege de blessure van Manuel Neuer voorlopig eerste doelman is in München. Trainer Thomas Tuchel hoopt dat Neuer, die sinds december vorig jaar niet meer in actie kwam na een ski-ongeluk, nog dit kalenderjaar zijn rentree kan maken. Een exacte datum is echter nog niet vastgesteld door de technische staf van Bayern. De grootmacht werd recentelijk ook in verband gebracht met Kepa Arrizabalaga en Yassine Bounou, maar het is dus Peretz die daadwerkelijk die zich mag gaan bewijzen in de Allianz Arena.

Bayern-voorzitter Jan-Christian Dreesen is zeer gelukkig met de komst van Peretz naar zijn club. "Het is een doelman met heel veel potentie die in zijn jonge jaren op nationaal en internationaal niveau al liet zien over veel kwaliteiten te beschikken." Peretz deelt het optimisme van Dreesen. "Als kind droom je ervan om voor een club als Bayern uit te mogen komen. Toen ik hoorde van de interesse had ik geen twijfels meer. Ik kijk heel erg uit naar deze uitdaging", aldus de kersverse aanwinst.

Peretz, die bij Bayern het shirt met rugnummer 18 gaat dragen, heeft een Duits-Joodse achtergrond. Hij beschikt hierdoor over een Duits paspoort, waardoor het voor hem makkelijker is om in Europa uit te komen. De enkelvoudig international van Israël. In het seizoen 2021/22 werd Peretz met Maccabi Tel Aviv door PSV uitgeschakeld in de achtste finale van de Conference League, na een 1-1 gelijkspel thuis en een 1-0 nederlaag in Eindhoven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topkeeper in wording als je het mij vraagt.
Heeft Bayern goed aan gedaan met oog op de toekomst en iemand die er meteen kan staan.

25 augustus 2023 om 21:53

Ik heb het al zwaar genoeg om de Eredivisie, Premier League en de Bundesliga te volgen. Hoe krijg jij het voor mekaar om de Israëlische competitie te volgen word dit überhaupt ergens uitgezonden?

25 augustus 2023 om 22:20

Omdat ik half Israëlisch ben en van kinds af aan supporter ben van Maccabi Tel Aviv.

25 augustus 2023 om 22:43

Afgelopen februari naar Maccabi Tel Aviv geweest. Leuk om een keer mee te maken.

26 augustus 2023 om 10:05

Eens. Echt een beest van een keeper. Zit een goede kop op!

Zal wel niet zijn gehaald als eerste doelman, Ulreich doet weinig fout als die keept. Die zal ongetwijfeld dit seizoen als eerste keeper spelen.


Hopelijk Komt Neuer na zijn blessure gewoon terug op zijn oude niveau, dan kan die zeker nog 2-3 seizoenen mee, en heb je met Ulreich een perfecte 2e keeper.

26 augustus 2023 om 00:19

Ullreich heeft eigenhandig de halve finale (?) tegen Real verpest.
Echt geen waardige vervanger voor Neuer hoor.
Misschien even bij Kahn polsen of hij een rentree wilt maken.. is ie in ieder geval weer in dienst bij Bayern.

Jammer dat zulke tradities per se moeten worden verbroken.
Als het om goodwill kweken gaat is het toch al te laat.
Bayern moet niet van haar identiteit afstappen, aankopen van de laatste tijd vind ik stuk voor stuk niet echt denderend.
Met uitzondering van Kane.

26 augustus 2023 om 10:06

Welke tradities?

Prima dat je Russische spelers boycot om duidelijke redenen, trek die lijn dan voort en contracteer ook geen Israëlische (en andere landen) spelers, want dit is gewoon super hypocriet.

26 augustus 2023 om 16:46

Dat zal nooit gaan gebeuren ook al heb je helemaal gelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren