Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giroud leidt met prachtige treffer eerste seizoenszege Arsenal in

Laatste update:

De supporters van Arsenal schreeuwen om de komst van een nieuwe doelpuntenmachine en dromen van de komst van Karim Benzema, maar Olivier Giroud is niet van plan om zomaar plaats te maken. De veelvuldig bekritiseerde Fransman maakte zondagmiddag op fraaie wijze de openingstreffer in het uitduel bij Crystal Palace en legde daarmee de basis voor de 1-2 overwinning van Arsenal op Selhurst Park. Na de nederlaag op eigen veld tegen West Ham United betekende dit de eerste driepunter van de ploeg van Arsène Wenger in dit nieuwe seizoen.

/

De zege betekende dus een welkome opsteker voor Arsenal, dat nog wel beter moet gaan voetballen als het echt serieus wil meedoen om het kampioenschap. The Gunners en Crystal Palace begonnen zondag in een hoog tempo en kregen al wat mogelijkheden, voordat Arsenal na een kwartier spelen op voorsprong kwam. De voorzet van Mesut Özil kwam iets achter Giroud terecht, maar met een acrobatische halve omhaal wist de spits toch nog te scoren. Gesteund door de voorsprong werd Arsenal vervolgens de bovenliggende partij en vooral Alexis Sánchez was erg actief. De Chileen kwam ook dicht bij een treffer, maar zijn schot werd geblokt.

Het wachten was op de 0-2, maar geheel tegen de verhoudingen in kwam Crystal Palace na een klein halfuur spelen op gelijke hoogte. James McArthur legde de bal klaar voor Joel Ward, die met een heerlijke knal voor de 1-1 zorgde. Arsenal had vervolgens geluk dat Wilfried Zaha geen penalty kreeg na een botsing met Nacho Monreal en dat Francis Coquelin kort voor rust op het veld mocht blijven staan. De middenvelder maakte met geel op zak een overtreding op Zaha en had zijn tweede gele kaart moeten krijgen, maar Lee Mason spaarde Coquelin.

Arsenal mocht dus niet mopperen en kwam kort na de thee bijna op achterstand, toen debutant Connor Wickham goed voor zijn man kwam en de paal raakte. Arsenal had het dus even moeilijk, maar overleefde en herstelde zijn voorsprong. Alexis Sánchez kopte de bal na een mooie aanval op doel en Damien Delaney probeerde nog weg te werken, maar maakte een eigen goal. Crystal Palace moest dus opnieuw beginnen en Jason Puncheon kreeg nog wel een aardige mogelijkheid, maar Petr Cech kon nu redden. Ook een slotoffensief leverde niets op voor de thuisploeg en dus boekte Arsenal zijn eerste overwinning van dit seizoen. Volgende week wacht de topper tegen Liverpool (thuis).

Arsenal heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 augustus 2015 om 16:25

Jah ik begrijp het ook niet, zodra Arsenal voor staat zie je het elftal helemaal weg zakken, ze lopen er dan soms bij als of ze het niets intreseert, blij met de 3 punten maar de mentaliteit is wel zorgwekkend!

16 augustus 2015 om 16:36

Omdat ze vroeger wel bleven aanvallen en hun spel bleven spelen, wat vervolgens resulteerde in gevaarlijke counters van de tegenstander waar Arsenal hier en daar nog wel eens punten door liet liggen... Ze spelen het nu gewoon wat slimmer uit en nemen geen onnodige risico's... 3 punten is 3 punten of dat nou 1 - 2 is of 1 - 5.

Dus de mentaliteit is prima... liever winnen, dan verliezen of gelijkspelen met mooi aanvallend spel.

16 augustus 2015 om 16:45

Snap je punt en ik vind een verdedigendere mentaliteit in het laatste gedeelte van de wedstrijd prima, maar de instelling waar @gunnerfan het over heeft is wel zorgelijk. Er was geen agressie en pressie zodra ze dichtbij de goal kwamen.

16 augustus 2015 om 18:47

Ze spelen gewoon 70 minuten van de wedstrijd gericht op de aanval en het creëren van mooie kansen

16 augustus 2015 om 16:33

Moeizaam dat zeker, wel belangrijk om nu te winnen en niet zo'n belabberde seizoenstart als vorig jaar te hebben

16 augustus 2015 om 19:22

Wat een mazzel weer... als ze zo door blijven spelen mogen ze blij zijn als ze plek 4 halen... wordt lastig zo

16 augustus 2015 om 22:04

Gewoon dik verdiend. Als er één club niet over geluk mag spreken dan is het Man Utd wel.

16 augustus 2015 om 23:44

United speelt ook moeizaam met 2 minimale overwinningen. Het seizoen is nog lang over 6 wedstrijden zullen we zien hoe het er voor staat

Ozil speelde erg goed vandaag. Cazorla ook. Blij met de drie punten. Arsenal had de wedstrijd al eerder moeten beslissen.

16 augustus 2015 om 16:24

Coq speelde ook wel erg goed vandaag.
Vorige week waren zijn passing dramatisch, maar vandaag waren ze wel on-point.

16 augustus 2015 om 16:27

Cazorla vond ik misschien wel de minste aan de kant van Arsenal, vooral in de 1e helft.

16 augustus 2015 om 16:59

Stond Santi op de vleugels of centraal?

16 augustus 2015 om 17:07

Centraal.

16 augustus 2015 om 16:34

Ozil was heel goed ja. De wissels vond ik echter weer dramatisch.

16 augustus 2015 om 16:57

Vond Arteta anders wel sterk spelen

16 augustus 2015 om 22:23

Arteta was een goede wissel en Coq wisselen was echt wel nodig! Anders mocht Arsenal wedstrijd met 10 man afwerken..

16 augustus 2015 om 16:41

Eerder moeten beslissen? Crystal Palace had genoeg kansen met 2x wickham, Puncheon en de vrije kop kans voor Ward. Daarnaast had Qoquelin rood moeten hebben. Arsenal komt hier echt goed weg hoor.

Eerste overwinning is binnen.

Goed dat Sanchez terug is!
Arsenal kan lekker aanvallen, maar niemand die durft schieten op doel..

Verdediging is iets waar Wenger nog veel werk aan heeft. Per moet rap vervangen worden door een aankoop.. een leider zoals Puyol, Macherano, Terry enz.

16 augustus 2015 om 18:06

Puyol is gestopt. Waarom zou Mascherano weggaan bij Barca als hij daar eerste keus is en Terry zie ik Niet echt Chelsea verlaten voor Arsenal. Terry is best wel oud en ik denk dat die z'n carrieere eindigt in Amerika

16 augustus 2015 om 18:11

'Een leider ALS' Wel goed lezen hé .

16 augustus 2015 om 18:11

'Zoals' My bad 😂

Twintig schoten, zeven op goal en zoveel moeite om te winnen.. Ik heb geen idee hoeveel kansen Ozil wel niet heeft voorbereid, maar ze gaan er maar niet in.

Gelukkig wel de drie punten, dat was het belangrijkste na het debacle van vorige week.

16 augustus 2015 om 16:24

Ozil was in mijn ogen fenomenaal, verdedigde en strooide met assists, niemand die ze kon verzilveren voor behalve Giroud na, de moeilijkste dan nog wel.

16 augustus 2015 om 16:25

Gewoon een typische Giroud goal.. Makkelijke schiet hij niet binnen, maar de moeilijke wel -_-

16 augustus 2015 om 16:26

De eerste goal was wel aan Ozil te wijten, voor de rest speelde hij goed

16 augustus 2015 om 16:28

Dat was 100 procent Koscielny die niet uitstapte.

16 augustus 2015 om 16:29

Giroud scoort nooit simpele doelpunten want hij maakt het meestal zelf moeilijk voor zichzelf.

En neen, niet de fout van Ozil, hij keerde terug en kon onmogelijk nog die bal afblokken. Koscielny daarintegen draaide zich om als een 9jarige i.p.v. de bal af te blokken.

16 augustus 2015 om 16:25

20 schoten maar er waren echt amper uitgespeelde kansen.

16 augustus 2015 om 16:28

Wel voldoende om er drie in te prikken. Als je dan ziet hoe die goal van Palace valt..

16 augustus 2015 om 16:41

Ja, maar Arsenal kennende gaan er maar 2-3 in. Heel frustrerend dat niemand op Alexis en een paar anderen na niet probeert de bal erin te knallen.

16 augustus 2015 om 22:26

Arsenal moet meer van afstand durven schieten zoals die van Palace vandaag.
Alexis, Cazorla, Ramsey enz kunnen dat en hebben zelfs toestemming van Wenger, maar geen 1 die het doet.

Zo wat een geluk dat de Mason slecht was, Coquelin geen rood kreeg en Bolasie al vroeg vervangen werd. Aangename pot gezien, maar toch een zwak Arsenal. Credits aan Crystal, speelde echt goed en is een stugge ploeg voor alle tegenstanders, mooi dat we hier de 3 punten meegraaien.

Cech kon niets doen aan dat goal, voor de rest een zeer sterke Ozil gezien en toch een verrassend goede invalbeurt van Arteta. Toch is er dringend een nieuwe CDM nodig en spits nog steeds, niet omdat Giroud een mooie goal maakt dat hij daarom nog steeds geschikt is, Ozil staat meters buitenspel en toch geeft hij de pass.

Vertrouwen getankt voor de topper tegen Liverpool volgende week!

16 augustus 2015 om 16:26

Coquelin had rood moeten krijgen, maar zo komen tegenstanders bijna elke wedstrijd weg tegen ons. Toch enigszins consequent...

16 augustus 2015 om 16:31

Idd, Arsenal heeft geluk en dat is nodig als je punten wil pakken in moeilijke wedstrijden. Hopelijk leggen we volgende week een goede wedstrijd op de mat.

16 augustus 2015 om 16:51

Het feit dat mensen Cech blamen voor die goal is echt lachwekkend en triest. Was erg netjes ingeschoten door Ward.

16 augustus 2015 om 17:03

Inderdaad, ze doen dat gewoon omdat er eerder werd gezegd dat hij punten zou pakken voor Arsenal en ook gewoon omdat het Cech is, topkeeper. Er staat gewoon veel druk op hem doordat hij de enigste aankoop is en iedereen meteen de schuld naar hem schuift, maar hier verdient Ward gewoon alle credits. Prachtig in de hoek geschoten en geen schijn van kans voor Cech.

16 augustus 2015 om 17:13

Is jouw mening. Ik vond wat van zijn positionering en strekking van zijn lichaam bij de duik. Kijk het maar eens goed na. Kritiek op zijn optreden is wederom zeer gerechtvaardigd

16 augustus 2015 om 16:51

Sluit me hier volledig bij aan!
Vond Palace verrassend goed spelen. Goede combinaties, leuke aanvallen.. En dat met Cabaye als motor. Credits aan Pardew, sinds zijn komst zijn ze echt leuk gaan voetballen.
Ook wat betreft Arteta ben ik het met je eens. Speelde erg sterk doen hij er in kwam.
3 punten zijn binnen, op naar de volgende 3!

16 augustus 2015 om 17:04

Crystal is een te duchten tegenstander. Goed dat we hier de punten pakken, andere topteams moeten hier nog naartoe en zullen het zeker zwaar hebben, Pardew heeft een sterke team gesmeed en kan zeker top 7 halen.

16 augustus 2015 om 17:16

Top 7 is wellicht wat hoog gegrepen, maar zo heel gek is het ook weer niet. Goede coach de Pardew.
Wat ik nog het mooiste vond is dat ze bijna des arsenals verzorgd speelden bij vlagen. En met Wickham in de spits heb je gewoon een beest.

16 augustus 2015 om 17:35

Vond Wickham net één van de zwakste, goed dat Campbell er niet was. Misschien eens een kans geven aan die Bamford van Chelsea

Was toch wel verbaasd vandaag.

Giroud maakt alweer een mooi doelpunt.
Coquelin speelde als een kip zonder kop.
Cech is wel erg onzeker.
Heerste complete paniek bij Arsenal na de 2-1.
Palace speelde sterk en het kamikaze voetbal in de laatste kwartier werkte nog goed ook voor ze.
Edit: Arteta was nog best goed vandaag, toch wel erg vreemd.

Ik weet niet wat er aan de hand is maar er moet echt iets veranderen.

16 augustus 2015 om 16:28

Coq was gewoon goed vandaag..
Enigst waar er paniek heerste was in verdediging. Daar moet wat verandering komen.. Per vervangen door een topper, een leider!

16 augustus 2015 om 16:31

Mwa Coq deed het aardig maar kom op hij was echt aan het vragen om een rode kaart te krijgen.

Nog steeds niet overtuigend, gelukkig wel winst maar Arsenal moet opassen had gewoon 2-0 à 3-0 kunnen staan maar ja typisch Arsenal vechten tot 93e minuut.
Dit team wordt nooit kampioen

Zeer goede wedstrijd gezien van beide kanten en wat een kansen. Arsenal kwam goed weg op het einde

Wat een moeizame overwinning vandaag. We begonnen gretig, met een aantal kansen voor Alexis, waar hij niet scherp genoeg was. Dan maakt Giroud een fantastisch doelpunt, en zie ik de middag rooskleurig tegemoet. De 1-1 was een mooi afstandsschot, die naar mijn mening onhoudbaar was voor Cech. Dan maakt Coquelin een overtreding op het middenveld waarvoor hij terecht geel krijgt. Maar wat hij daarna doet is voor mij onbegrijpelijk. Maakt 2 à 3 overtredingen, die zeker nog een gele kaart waard waren. Die Coquelin is een goede balafpakker, liet hij vandaag ook zien, maar heeft het IQ van een pannenkoek. Gelukkig komen we na de rust, met redelijk wat geluk, op voorsprong. In de slotfase komen we goed weg, met een paar puike kansen voor Palace.

Maar 3 punten zijn 3 punten! Je mag ook weleens lelijk winnen.

Ps: over lelijk gesproken... Ons uitshirt is net zo lelijk als de gouden lokken van Giroud en Özil.

Sjonge jonge jongen, erg blij met de punten maar ELKE aanval was dreigend van Crystal Palace, we kunnen ons zoals gewoonlijk niet onder de druk uit voetballen en moeten wachten op de 93ste minuut tot de 3 punten binnen zijn.

Pluspunten;
3 punten.
Ozil is een dirigent.
Arteta viel goed in

Minpunten;
Verdedigend zo kwetsbaar.
Verder speelde niemand goed.

Kan nog veel meer typen maar laat het hierbij.

Moeizame maar terechte overwinning. We moeten echt klinischer worden. Ozil had zeker 3 assists moeten hebben. Ozil was sowieso fenomenaal en moest alles corrigeren van zijn teamgenoten. Ramsey, Giroud en Sanchez waren echt slecht. Koscielny opnieuw verantwoordelijk voor een tegengoal.

Goede wissels van Wenger, behalve het inbrengen van Gibbs dan.

16 augustus 2015 om 16:29

Serieus Koscielny? Denk niet echt dat hij wat had kunnen doen. Misschien Cech maar het was gewoon goed ingeschoten.

16 augustus 2015 om 16:30

Koscielny moest gewoon uitstappen in plaats van als een mietje half omdraaien.

16 augustus 2015 om 16:32

Inderdaad wat Zizoufan zegt, Koscielny draait zich gewoon om en laat de bal te makkelijk langs zich glippen. Sanchez is niet wedstrijdfit, Giroud is al een tijdje zo en Ramsey, jah.. Ramsey moet er gewoon uit en Ox moet spelen.

16 augustus 2015 om 16:36

Hmm daar heb je wel gelijk mee. Een Terry zou er gewoon met zijn hoofd naartoe springen.

16 augustus 2015 om 16:39

Idd, als Arsenal ooit denkt kampioen te willen worden dan moet je een mentaliteit als Terry hebben, echt alles eraan doen om geen tegengoal te krijgen. Het was ook een minderen wedstrijd van hem, maar maakt niet meer uit de drie punten zijn binnen.

Genoten van deze wedstrijd! Heerlijk publiek bij Palace btw, en prachtige goals van vooral Giroud en ook wel Ward.

16 augustus 2015 om 18:57

kom op joh...die van Ward was echt wel een paar klasses mooier dan die van Giroud !

Je zeht rood maar arsenla had al 2 à 3 moeten staan voor die rode kaart.

Crystal Palace verdiende hier een gelijkspel. Hebben de gehele wedstrijd voor dreiging gezorgd. De verdediging van Arsenal heeft me de hele wedstrijd hartverzakkingen bezorgd. Arteta toch een paar keer belangrijk geweest op het einde en was een goede wissel van Wenger.

Met deze verdediging win je de PL overigens niet. Daarnaast was Crystal Palace geen kleintje. Van de laatste 18 wedstrijden 11 gewonnen. Toch de 3 punten voor Arsenal met het nodige geluk

16 augustus 2015 om 16:28

Alleen City heeft overtuigend gespeeld tot nu toe. Liverpool en Utd verdienden niet eens een punt uit de eerste wedstrijd. Het komt wel goed met ons.

Ik vond het zielig om het team zo te zien. Allemaal te weinig vechtlust op 4 spelers na. Waardeloze opstelling waar we met veel geluk winnen. Dit moet anders en alleen Wenger man dat doen.

Over de gehele wedstrijd vind ik het toch een verdiende uitslag, Santi Cazorla Motm. Hoe de wedstrijd aangepakt werd is een ander verhaal, was niet veel soeps op een paar dingen na. Volgende week tegen LFC kunnen ze het zich niet veroorloven om zo te spelen. Giroud toch weer een lekkere goal!

Een 1-2 uitoverwinning bij Crystal Palace is een prima resultaat. Toch een vervelende tegenstander, want ze hebben een goed team.

Maar goed, Arsenal kon zich niet nog meer puntenverlies permitteren en het zal veel beter moeten.

Eerste helft was aangenaam om te zien en het begin van de tweede helft ook nog.
Nadien was het holder de bolder voetbal en veel balverlies.

Gelukkig dat die kerel van Palace hem erin schiet want anders was het nog wel moeilijk geweest om de 3 punten te pakken.

De tegengoal kon Cech op zich niets aan doen.
Mooi, ver geplaatst en in de hoek.

Ligt het nu aan mij of zijn er nog die vinden dat Coquelin zijn niveau niet haalt?
Hij gaat ook veel te bruusk in. Waardoor dat die jongen vaak geschorst gaat zijn.

Een topspits wordt hier vaak geroepen, maar een top CV en CVM zijn uiterste prioriteit.
Zeker als Coquelin zoveel kaarten vangt en daardoor toppers kan missen. Arteta kan het niet aan op dat niveau. Vandaag heeft hij niet lang gespeeld maar wel een reuze kans van die chinees/koreaan voorkomen.
Vind het allemaal wat onzeker vanaf het moment ze rond hun eigen 16 staan.
Alsook op stilstaande fases.

Een spits mag zeker komen als die effectief van goeie kwaliteit is, maar die andere 2 posities zijn veel belangrijker.

De 3 punten zijn binnen.

16 augustus 2015 om 16:29

Hij heeft totaal geen support. Staat altijd op de juiste plek terwijl er enorm veel ruimte is waar hij telkens in moet duiken.

16 augustus 2015 om 16:35

Ja precies. Het is wel van belang dat hij

16 augustus 2015 om 16:35

Dat hij bezig blijft met verdedigen ipv voetballen. Denk dat Wenger dat wil aangezien hij met 80 creatieve spelers wil winnen.

Die goal betekend niks. Verder heeft hij niks goeds gedaan.

Daarnaast was Wenger weer onbegrijpelijk bezig. Vreselijke opstelling met weer een middenvelder op de flank en Ox op de bank gezet. En dan Walcott er niet in gooien voor de counter.

Start eens een keer met Alexis - Walcott - Ox. Dan regent het kansen met Özil erachter.

Het grote zwakke punt van Arsenal is weer bloot gelegd. 2-1 voor staan, Wenger gaat te defensief wisselen en Arsenal gaat achteruit lopen. Iets wat Arsenal absoluut niet kan.
Blijf gewoon lekker voetballen, alleen iets behoudender. Je hoeft niet 30 meter verder terug te zakken. Enorm frustrerend.

Kijk echt uit naar de nieuwe trainer. Wenger leert nooit, blijft dezelfde fouten maken en ga zo maar door.

16 augustus 2015 om 16:39

De wissels van Wenger zijn altijd een probleem geweest. Vandaar dat we meestal achteruit lopen. Dat zagen we vandaag weer!

16 augustus 2015 om 18:24

Ligt idd voor een groot gedeelte aan de wissels. Maar ook aan Wneger zn tactische kwaliteiten.

16 augustus 2015 om 17:19

Kijk jij maar uit wat je zegt
Met een nieuwe trainer mag je blij zijn een top 7 plek te halen

16 augustus 2015 om 18:24

Haha en waarom dat

16 augustus 2015 om 19:05

Omdat Wenger een erg complete trainer is die het maximale uit een ploeg haalt. Gaat me te ver om alles te onderbouwen maar er is zoveel gebeurd in de afgelopen 10 jaar......
Met Wenger heeft Arsenal het bijzonder goed gedaan.

17 augustus 2015 om 20:41

Hij heeft het ook zeker geweldig gedaan en ik denk dat er weinig zijn die het beter hadden gedaan. Echt fenomenaal wat die man heeft gepresteerd. Nu is er echter een andere benadering nodig. Hij blijft vasthouden aan z'n idealen, terwijl dat gewoon niet meer gaat.

18 augustus 2015 om 01:01

Ik begrijp goed wat je zegt. Ben benieuwd of dat ook met de specifieke kwaliteiten van de huidige spelersgroep kan. Groep is wel redelijk uitgebalanceerd (op de speelwijze van Wenger bedoel ik). Daarop voortbordurend is Wenger ook diegene die de (m.i.) juiste keuzes maakt. Dan is het even doorborduren voordat je een keer de titel pakt. Desalniettemin vind ik dat hij aardig op weg is met 2x een FA beker....
Maar, hij is er nog niet!

Wat een geweldige goal was dat.
De voorzet even wachten op de halve omhaal en boem!!
Dat is genieten giroud maak nog maar wat goal

Giroud scoort weer eens. Zal hij eerste spits blijven bij Arsenal of Wenger bezig met een andere spits?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren