Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gianluca Di Marzio onthult mogelijke bestemming Van Hooijdonk

Laatste update:

Sydney van Hooijdonk is op de radar verschenen van Udinese, zo weet de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio te onthullen. De aanvaller gaf onlangs al te kennen dat hij NAC Breda wil verlaten en de Serie A-club kan hem transfervrij overnemen, daar zijn contract bij de Parel van het Zuiden binnenkort afloopt. De geruchten over een avontuur bij Udinese, dat afgelopen seizoen als veertiende eindigde, doen al een poosje de ronde.

Naar verluidt staat Van Hooijdonk ook op het lijstje van Bologna, terwijl er in Nederland belangstelling is van Go Ahead Eagles en FC Emmen. Het is nog niet duidelijk of de NAC-spits al in contact is geweest met de technische leiding van Udinese. Bij de middenmoter uit de Serie A spelen momenteel landgenoten Bram Nuytinck, Marvin Zeegelaar, Thomas Ouwejan en Jayden Braaf, alhoewel laatstgenoemde na een verhuurperiode waarschijnlijk terugkeert bij Manchester City.

Johan Derksen meldt buitenlandse transfer voor Sydney van Hooijdonk

De analist weet in welke competitie de NAC-spits volgend seizoen speelt.Lees artikel

Van Hooijdonk wil vanwege een verstoorde werkrelatie met trainer Maurice Steijn NAC verlaten, zo kwam onlangs naar voren in een interview met BN DeStem. "Vanaf de eerste dag van het seizoen heb ik geen enkel vertrouwen gevoeld van de mensen die het bepalen bij NAC. In een persoonlijk gesprek zei de trainer: ‘Ik zoek voor promotie een spits van 25 goals. Misschien kan jij dat. Zeker weten doe ik het niet.’ En dan haalt hij Mario Bilate. Een goeie spits, een goeie jongen ook, maar hij heeft nog nooit zoveel goals gemaakt", aldus de vertrekkende spits.

Johan Derksen nam vrijdag in De Oranjezomer al een voorschot op een vertrek van Van Hooijdonk richting het Italiaanse voetbal. "Ik weet alleen niet welke club, maar het is wel een club uit de Serie A. Hij kan blijkbaar niet zo goed met die trainer opschieten", aldus de analist. "Ik vind het wel een talentvolle jongen, maar hij staat er lang niet altijd in bij NAC. Hij is transfervrij en heeft zeker een goede zaakwaarnemer, want uit doorgaans betrouwbare bron kan ik melden dat hij naar een club uit de Serie A gaat." De aanvaller kroonde zich afgelopen seizoen tot clubtopscorer van NAC met 15 doelpunten in 27 wedstrijden, waarvan 11 als invaller

Vind jij Sydney van Hooijdonk goed genoeg voor de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik persoonlijk zou het echt enorm jammer vinden als hij vertrekt naar de Italiaanse competitie, ik denk dat je hem dan ook niet meer gaat zien. Totaal nog niet beslissend geweest bij NAC in de Kkd, dan zou die het vervolgens wel in de serie A moeten gaan doen.... Word hetzelfde verhaal als Lammers dan.

14 juni 2021 om 08:53

Gelukkig maar wat heeft deze jongen het hoog in ze bol. Hij komt tekort voor de kkd dan helemaal voor de Serie A

14 juni 2021 om 09:57

Vraag me af waarom hij niet beslissend is geweest . Is voor Nac een meer dan prima spits, alleen Steijn zag het niet in hem zitten. Maar als je zijn stats ziet en dat hij 15 doelpunten maakt in 28 wedstrijden, waarvan het merendeel als invaller. Kan ik concluderen dat deze jongen zeker wel wat kan. En misschien in de serie A met een trainer die vertrouwen in hem heeft kan het zeker wat worden. Vergeet niet dat hij nog steeds maar 21 jaar is.

Ik vind het een leuke gozer en ook een prima voetballer. Ben heel erg benieuwd of hij de stap naar de Serie A aan zou kunnen. Bij zijn vader had ik ook vaak vraagtekens maar die wist toch bij iedere club wel zijn doelpunten te maken.

Bij NAC mogen ze zich wel even achter de oren krabben want ik zie Bilate niet zo snel een transfer maken naar een topcompetitie.

Gae, Emmen en Udinese... Dat lijkt een makkelijke keuze, maar je moet je wel afvragen hoe veel speeltijd je gaat krijgen in de Serie A als dat je mogelijkheden zijn.

Maar goed, als zijn vader maar lekker mee gaat naar Italië, vind ik het best .

Zie hem graag naar ons komen, maar als je moet kiezen tussen GAE of Udinese dan lijkt me de keuze helaas snel gemaakt, ook op financieel gebied.

Volgens mij is ouwejan al vertrokken naar Schalke trouwens.

14 juni 2021 om 11:18

Klopt die is al weg daar.

Hoe vaak heb ik dat al niet gehoord van spelers die naar Serie A vertrekken, wat ze daar te zoeken hebben en dat ze zo te kort komen (Gosens, de Roon, Amrabat, Dijks, Schouten, Hateboer etc....).Voorlopig slagen ze 1 voor 1 en die Italianen zien het vaak beter dan scouts in eredivisie. Halen zo'n jongen voor een habbekrats en bloeit ineens op tot een geweldige speler en is dan ook geen toeval dat meerdere clubs interesse tonen. In Nederland moet je altijd kunnen meevoetballen en dat kan hij idd niet zo goed. In Italië worden echter andere dingen van je verwacht en een spits moet spits zijn en goals maken. Zijn positionering en doelgerichtheid zijn goed, dus als Sydney daar gewoon door gaat met scoren en waarom niet, want je hebt betere spelers om je heen, dan kan dit best een succes worden. Anderen knappen dan wel het vuile werk op.

14 juni 2021 om 12:19

Heeft wel tijd gekost. Hateboer is niet gelijk basisspeler geworden, en Dijks schommelt ook tussen bank en basis, Lammers speelt niet, Ouwejan is teruggekeerd naar Nederland om vervolgens naar Schalke te gaan, Karsdorp heeft tijd nodig gehad, Amrabat speelt ook niet heel denderend met Fiorentina (zelfs lager geeindigd dan Hellas waar die vandaan kwam), etc. Lang niet iedereen is een succes daar.

Van Hooijdonk kan daar wel rekenen op speeltijd, want concurrentie is er nu amper. Llorente begint oud te worden, en Okaka heeft teveel kansen nodig. Voordeel is, is wanneer hij het goed doet, dan kan hij de Premier League en Laliga ook nog meenemen, want Watford en Granada zijn/waren van dezelfde eigenaar (granada is overgenomen door een Chinese eigenaar), en onderhandelen zoveel spelers met elkaar.

Interesse vanuit ons????
Ja vorig seizoen toen we nog eredivisie speelde en hij geen kans kreeg.
Waarom zou hij nu naar ons gaan?

Ik las juist Udinese en Fenerbace die interesse hadden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren