Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Geschrokken Abramovich maakt geld vrij voor nog drie aankopen'

Laatste update:

Chelsea hoopt dit seizoen zijn landstitel te kunnen prolongeren, maar de start van het nieuwe voetbaljaar is allesbehalve veelbelovend. The Blues maakten in de voorbereiding al niet veel indruk, verloren de strijd om de Community Shield van Arsenal en hebben nu uit de eerste twee speelronden slechts een punt gehaald. Roman Abramovich maakt zich zorgen.

/

De Daily Mirror heeft begrepen dat José Mourinho van de steenrijke eigenaar van Chelsea nog drie aankopen mag doen om zijn selectie te versterken. Mourinho zou nog een verdediger, een middenvelder en een aanvaller willen halen. Het is in ieder geval wel duidelijk wie de achterhoede moet komen versterken: Chelsea meldde zich al twee keer bij Everton met een bod op John Stones en volgens The Guardian komt het derde bod er al aan. De vraagprijs van Everton ligt op 48 miljoen euro, maar Chelsea zou het nu willen gaan proberen met een bod van ruim 42 miljoen.

Het is niet bekend wie er nog meer in beeld zijn om de selectie van Chelsea te komen versterken, maar Abramovich wil dat er in de laatste twee weken van deze transferperiode dus nog wat gaat gebeuren bij zijn club. De selectie van de landskampioen werd afgelopen weekend nog versterkt met linksback Abdul Baba Rahman en eerder werden Asmir Begovic en Radamel Falcao al vastgelegd.

Chelsea heeft drie nieuwe spelers nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het voetbal is helemaal verpest door deze clubs. Kijk wat voor selectie Chelsea nu al heeft.

18 augustus 2015 om 00:14

Chelsea heeft geen reservebacks (ivm Baba). Bedoeling is dat Stones Terry zal opvolgen, in eerste instantie volgend jaar al weet je nooit of hij heel misschien nu al komt. Dus die eventuele aankopen zullen gaten opvullen, geen andere spelers laten banken.

18 augustus 2015 om 00:20

Het is zo laag om telkens een te laag bod neer te leggen voor Stones terwijl je de vraagprijs kent. Tuurlijk hoef je die niet meteen klakkeloos te betalen maar 3x een te laag bod slaat ook nergens op. Maar ik snap het wel, ze zetten Everton onder druk doordat ze Stones de kop gek maken.

18 augustus 2015 om 03:49

stones is een cv leuk talent maar nog niet het niveau dat hij 48mil waard is en niet met d luiz aankomen want dat is de grap van de eeuw. is hij al niveau hummels nee kan het het worden misschien 15 miljoen is gewoon een redelijk bod nog nu 42 mil bieden is gewoon een extreem goed bod ik zou meteen vragen waar kunnen we tekenen voor 42 kan everton wel wat beters van halen

18 augustus 2015 om 07:19

En als Everton hem niet kwijt wil... ze hoeven niks anders te halen, want zijn tevreden. Hebben gekd zat, dus daarvoor hoeven ze het ook niet te doen. Het wordt een keer tijd dat de kleinere clubs gewoon nee zeggen tegen de grote jongens.

18 augustus 2015 om 08:15

In een normale markt mee eens, tussem 15 en 20. De home grown regel verziekt de engelse spelers. Ze krijgen een belachelijk salaris voorgeschoteld om bij de topclubs te spelen om vervolgens op de bank te zitten. Rodwell, sinclair, delph, sterling in enige vorm, wilson

18 augustus 2015 om 13:22

Appelsapman heeft de komma en de punt nog niet gevonden. Niet te volgen zo'n bericht.

On: paniekaankopen natuurlijk. Puur omdat ze een keer op hun bek gaan.

18 augustus 2015 om 00:22

Das et voetbal van vandaag. Alleen een enkele speler is zijn club trouw als er een grotere club voor hun deur staat.

18 augustus 2015 om 00:25

Zo'n goede selectie hebben zij ook al weer niet. Als je het bijvoorbeeld vergelijkt met Manchester City, dan zijn zij op elke positie beter dan Chelsea op Courtois en Hazard na. Chelsea heeft veel meer aankopen nodig om verder te komen. Alhoewel Mourinho toch altijd de bus parkeert.

18 augustus 2015 om 01:39

Fabregas/matic is toch wel een sterker duo dan yaya/fernandinho

18 augustus 2015 om 08:37

Voorlopig dit seizoen echt niet.

18 augustus 2015 om 10:02

Dit seizoen? Twee wedstrijden kan je geen seizoen noemen. Laten we kijken na 10 wedstrijden. Ik vind Chelsea een sterker geheel hebben. Individueel is Kompany bijvoorbeeld (in vorm) beter als Terry of Cahill. Alleen had Kompany niemand langs hem, waardoor hij telkens die zwakkere speler zijn fouten moet corrigeren. Waar Terry en Cahill perfect samen speelde.

Toch ook een voorstander van transferperiodes die gesloten moeten worden voor de competitie. Nu kan Chelsea bij wijze van spreke nog dingen verbeteren omdat ze merken dat het spel op niks trekt. Dat huiswerk moest in juli gemaakt zijn. Gewoon juni en juli transferperiode. In de voorbereiding moet je nog wel spelers kunnen kopen en verkopen en met twee maanden heb je tijd genoeg. Qua vakantie na het seizoen: het zijn vooral bestuursleden en scouts en dergelijke die zich hier mee moeten bezig houden. Zij kunnen door het jaar ook makkelijk wat vakantie nemen.

18 augustus 2015 om 10:49

Ik vind Silva op dit moment anders stukken beter dan Hazard

18 augustus 2015 om 13:01

Fabregas is beter dan Fernandinho Matig is minder dan Yaya vind ik

18 augustus 2015 om 16:54

zoals van gaal met oranje en een onverhoopt resultaat haalde op het wk met zijn 5 verdedigers achteraan op lijn ( dat doet mourinho zelfs niet ) ..... toen hoorden we je niet want je stond op de banken te dansen van geluk met die 3e plaats....

ook niet toen simeoni kampioen speelde met atletico en de CL finale haalde met het systeem van de snelle omschakeling , nethetzelfde als mourinho en gezien hoe juventus speelde op monaco .....neen waarschijnlijk niet hé , het ging enkel om wat mourinho bashing ...

there will be always haters .... join the club !

18 augustus 2015 om 00:33

Vind juist dat Chelsea, zeker voor de Mourinho-normen, juist een hele kleine selectie heeft. Weinig goed bankzitters die een meerwaarde kunnen geven aan het team. Vanaf ze een zware blessure hebben komen ze in de problemen. Ik begrijp voorbeeld al niet waarom ze Mohamed Salah uitlenen. Hij zou uitstekend passen bij de kern van Chelsea.

Maar dit was te verwachten. De wissel van Terry was volgens vele kenners om een statement te maken richting het bestuur/abramovich. Is zo te zien gelukt.

Nja denk dat dit onzin is maar Chelsea zal nog wel een aankoop doen. Ze hebben een goeie selectie, alles is aardig bezet

18 augustus 2015 om 00:27

Seizoen begint, 3 wedstrijden geen overwinning en de portemonnee wordt alweer getrokken. Wat een beleid!

Transfermarkt open tot 1 augustus zou al hele vooruitgang zijn.

18 augustus 2015 om 07:57

Mee eens. Transfermarkt moet voor de start van het seizoen dicht.

Schokkend? Kan je beter een nieuwe fysio halen

18 augustus 2015 om 00:15

Wat zonder abramovicc💰💰💰

18 augustus 2015 om 08:21

Dan hebben ze alsnog een hele hoge begroting. Alleen Was Roman in de beginjaren van cruciaal belang, nu in mindere mate. Chels is een winst makende voetbalclub.

18 augustus 2015 om 12:23

Chelsea heeft sinds die rus in totaal 2 seizoenen winst gemaakt van in totaal £20 miljoen, daarvoor £630 miljoen verlies. Dus om nou te zeggen dat hij alleen in de beginjaren cruciaal was lijkt me wat overdreven.

18 augustus 2015 om 16:55

tja nagenoeg elke PL club is in handen van een steenrijke eigenaar ...so what ? wat is daar mis mee?

Incidentenpolitiek noemen we dit in goed Nederlands

18 augustus 2015 om 00:27

Nou Terry zal toch echt vervangen moeten worden... Zit echt wel lange-termijn visie aanvast

cuadrado heeft vgm nog geen hele match gespeeld..

Stones, Tino Costa en Candreva aangezien Terry vervangen moet worden, Matic en Fabregas concurrentie nodig hebben, en Cuadrado niet voldoet.

En natuurlijk moet er een nieuwe (vrouwelijke) fysio komen

18 augustus 2015 om 00:29

Haha Candreva gaat nooit naar Chelsea om op de bank te zitten en kan Champions League in met Lazio, die kan je al doorstrepen. Tino Costa is niet goed genoeg ook niet voor de bank vind Mikel en Ramires beter. Stones zou wel een hele goede aankoop zijn, daarnaast zou ik Barkley ook halen die kan mooi Oscar vervangen.

18 augustus 2015 om 01:12

@S-070

Candreva zou echt niet op de bank belanden, die zou direct basis staan i.p.v Willian die dan op CAM komt te staan.

18 augustus 2015 om 01:45

Axel Witsel in plaats van Tino Costa en je hebt hetzelfde lijstje als mij.

18 augustus 2015 om 01:55

ja want candreva gaat wel slagen? op basis van wat is die beter dan cuadrado.

18 augustus 2015 om 03:15

Niets is zeker maar Candreva lijkt mij een sterke, technische speler met winnaarsmentaliteit terwijl Cuadrado op mij overkomt als een slapjanus die af en toe iets leuks probeert.

Wat dacht Chelsea toen ze Cuadrado kochten? Want ik heb hem nauwelijks gezien bij Fiorentina. Is het zijn traptechniek? Is het omdat hij de hele rechtsvleugel zou kunnen bestrijken? (ik zie hem best veel naar binnen komen eigenlijk)

18 augustus 2015 om 07:26

Wel erg heh, zou de derde RM worden binnen een jaar volgens mij...

Mou kon Costa halen maar hij wou niet..terwijl de concurrentie zich wel keurig heeft versterkt. Behalve Stones en Baba weet ik niet wie er allemaal moeten komen.. Maar men moet ook geen paniek aankopen gaan doen.
Cfc knokt zich wel terug in de strijd.

18 augustus 2015 om 00:31

Waarschijnlijk Isco of Griezzman en een centrale middenvelder samen met Stones zijn dat drie aankopen. Willian zijn rendement is laag en Terry begint te traag te worden. Misschien ook Van der Wiel

18 augustus 2015 om 00:40

Griezmann is geen optie meer Atletico heeft net zijn transferclausule verhoogd dat laat wel zien dat zowel Atletico Als griezmann zelf samen verder willen. Isco zou ik wel heel graag aangetrokken zien worden en is misschien ook nog wel haalbaar vanwege de aankoop van Kovacic.

Helaas is dit wat de realiteit is tegenwoordig. Alles lijkt met geld te koop. Kwaliteit, titels etc. Men krijgt niet eens meer de kans om aan elkaar te wennen. Zodra er een kink in de kabel lijkt te zitten gooien we er gewoon nog 50 miljoen tegen aan en dan lost het zichzelf wel op. Treurige boel eigenlijk en zonde van de sport.

18 augustus 2015 om 09:19

Is niet alles te koop met geld dan?

18 augustus 2015 om 09:32

Onsterfelijk niet

18 augustus 2015 om 09:44

Don't be too sure about that. Ze zijn bezig met het maken van organen met nano technologie. Hierdoor zou je in principe orgaan falen kunnen tegen gaan, de nr1 doodsoorzaak. Maar dat zou wel pas over tientallen jaren beschikbaar kunnen zijn.

OT: Chelsea heeft en geweldige basis elf. Paniek aankopen zullen het elftal niet verder brengen.

18 augustus 2015 om 13:31

@weetjeniet

Als jij denkt dat alles met geld te koop is dan kom je ooit nog wel van de koude kermis thuis.
Maar als we ons op het voetbal richten is er inderdaad veel mogelijk met geld. Of dit altijd even eerlijk is en misschien corrupt is een tweede. Zoals al gemeld is wordt Chelsea van 2 of 3 paniekaankopen niet direct veel sterker. De basis staat er en hebben ook voldoende kwaliteit op de bank naar mijn mening.

19 augustus 2015 om 08:56

Jongens jongen, al die non-voetbal-gerelateerde opvattingen kunnen jullie voor je houden hoor.

Succes is met geld te koop in de voetballerij.

Een ieder die dat in twijfel trekt gelooft in een sprookje.

18 augustus 2015 om 16:58

al meer dan 50 jaar kopen de topclubs de betere spelers ..... niets mis mee !

Abramovich mag bij 'goeie' vrienden in Donetsk Tasion binnenhalen , geloof me zo'n speler heb Chelsea nodig! Verdediger mag er zeker bij, niet teveel geld uitgeven aan Stones zoveel is die echt niet waard.

Cavani barkley en Stones en dat is genoeg

18 augustus 2015 om 07:28

Dat wordt nog even rap 140 miljoen uitgeven voor Abra dan..

18 augustus 2015 om 08:41

Everton zal en Stones en Barkley ook echt nog even laten gaan..

Ik zou me ook zorgen maken als ik Roman was. De club moet voorkomen dat ze uit de top vier vallen. Dat is een doemscenario.

Iets met paniekvoetbal : twee wedstrijden niet winnen en dus moet er per direct enkele 100den miljoenen tegenaan gegooid worden.

Misschien kan Chelsea Kevin Debruyne weghalen bij Wolfsburg ? Die schijnt het daar goed te doen.

18 augustus 2015 om 01:19

Voor Chelsea was het sinds het einde van vorig seizoen noodzaak om de selectie in de breedte te versterken, de eerste twee wedstrijden in de PL tot nu toe onderstrepen dat alleen maar. Niks te maken met paniekvoetbal als je ook maar enigszins de ontwikkelingen omtrent de transferactiviteiten van Chelsea hebt gevolgd.

En wie zegt dat er met 100den miljoenen zal worden gesmeten? Het is een kwestie van alleen de bank wat versterken en van vers bloed te voorzien die met de huidige basiself kunnen concurreren waarvan een paar spelers toch echt gepusht moeten worden.

18 augustus 2015 om 01:35

Het grappige alleen is dat jullie o zo geliefde Mourinho al de hele transfer periode aan het roepen is dat Chelsea nagenoeg compleet was en dat het belachelijk was dat andere clubs zoveel geld uit gaven. En je gaat me niet wijs maken dat Mourinho drie middelmatige spelers gaat halen. Heel leuk en aardig maar Stoned alleen al zijn ze vijftig mil aan kwijt, nog een middenvelder en aanvaller van goede kwaliteit en je gaat zeker wel over de honderd miljoen heen, vooral omdat het einde van de transferperiode er aan zit te komen.

18 augustus 2015 om 02:37

@karelpsv

Stones komt niet meer want de PL is al onderweg en met de aankoop van Baba zal Azpi vaker op RB fungeren wat zal leiden tot het gebruik van Ivanovic als 4de optie voor op de CB naast z'n gebruikelijke rol op RB. Al haal je nog twee andere spelers (en nee, niet van het kaliber Griezmann/pogba/isco etc.) die met het niveau mee kunnen an vanaf de bank een impact kunnen maken zoals een Pedro, Moutinho/witsel, etc. (om maar wat te noemen) kom je dus echt never nooit aan de honderd miljoen zoals je hier uitkraamt.

Geliefde Mourinho? Hahah rot toch een eind op man, ik kan gerust toegeven wanneer Mourinho er naast zit en in dit geval had hij het ook gewoon mis door de PL dit seizoen te onderschatten want met die selectie in z'n geheel haal je maximaal top 2-3 als je ziet hoe een City zich heeft versterkt met Sterling, Delph en binnenkort Otamendi en/of Kdb. Dat hij die uitspraken maakte was sowiezo niet handig want rond de tijd dat hij dat riep zaten we amper op de helft van deze window en kon er (nu nog steeds ook) van alles gebeuren.

18 augustus 2015 om 09:40

@karelpsv @cfcwarrior96

Mourinho is de meest succesvolle trainer die Chelsea ooit heeft gehad en Chelsea supporters houden van hem maar als je een beetje op de hoogte bent dan weet je ook dat heel veel Chelsea fans teleurgesteld zijn dat Mourinho zegt dat de selectie sterk genoeg is.

Wij hebben vorig jaar een matige tweede seizoenshelft gezien met een basiself die niet fit meer oogde omdat ze bijna elke wedstrijd hadden gespeeld. Dit omdat onze bank gewoon niet sterk genoeg was.

Dit jaar hebben onze concurrenten zich flink versterkt terwijl wij dat niet hebben gedaan. Daar komt bij dat Fabregas en Costa al lange tijd niet meer zo goed presteren als in de eerste seizoenshelft (terwijl zij het verschil maakte in de eerste seizoenshelft).

Daar komt bij dat bepaalde spelers ook niet scherp meer ogen doordat er simpelweg geen concurrentie is binnen de selectie. Een topclub als Chelsea hoort gewoon een bank te hebben met spelers die kunnen concurreren met de eerste elf en momenteel zijn alleen Zouma en Begovic echt goede backups. Remy doet het leuk als invaller maar als basisspeler bakt hij er zelden wat van.

18 augustus 2015 om 11:20

Ik zie Stones nog wel naar Chelsea vertrekken hoor, verwacht dat Everton Evans en/of van Dijk als vervanging haalt. Iedereen hier zegt dat Chelsea een matige bank heeft, Oscar is in mijn opinie niet waardeloos. Je zegt hier geen Isco maar Moutinho/Witsel allebei geen goedkope krachten om te halen. Cuadrado heeft inderdaad nog niets laten zien maar heeft hij überhaupt wel een eerlijke kans gekregen? Die man werd ook voor veel geld binnengehaald en vanaf het moment dat hij bij Chelsea zit kan hij er in één keer niks meer van? Speelde de pannen van het dak bij Fiorentina. Ik denk echt niet dat het spelersmateriaal de boosdoener is maar meer de spelopvatting van Mourinho. Die man wil voetballen vanuit een sterke verdediging (lees countervoetbal) maar op het moment dat er dan spelers gaan verzaken (niet in vorm) werkt dat gewoon niet. Ivanovic en Terry lijken ineens twaalf jaar zo oud als Fabregas, Costa en Hazard niet draaien, de druk op de verdediging wordt immers immens. Precies hetzelfde wat gebeurde bij Deal, niet voor niets dat in die tijd Ramos en Pepe het zoveel moeilijker kregen waardoor ze onderhand iedere wedstrijd geel/rood pakte. Met het materiaal wat Chelsea heeft moet je gewoon een voetballende ploeg neerzetten.

18 augustus 2015 om 12:36

@karelpsv

Oscar is dan ook geen bankspeler slimmerik. Daarnaast is Moutinho voor nabij de 10-12 miljoen euro op te halen bij Monaco omdat hun van de grootverdieners af willen in de selectie en wordt er voor Witsel rond de 22-25 miljoen pond (30-35 miljoen euro) gevraagd als hij aangeeft weg te willen. Tel beide potentïele bedragen bij elkaar op en je passeer niet eens de 50 miljoen euro, dus zulke dure krachten zouden zij in ieder geval niet zijn voor een club als Chelsea.

Ik hoop dat dit waar is Chelsea heeft zeker wel wat versterking nodig. Helaas vertrouw ik eigenlijk niks wat met Daily te maken heeft.

Wat maakt iedereen er weer een probleem van. Chelsea heeft bijna nog niks uitgegeven deze zomer terwijl city en utd met miljoenen bleven smijten. Wat is nou het probleem beetje bang voor weer wat extra concurrentie?

18 augustus 2015 om 09:22

Vzérs en Nederlandse voetbalfans geloven nog in een sprookje en geven met alle liefde Chelsea de schuld van de koopwoede van de clubs van tegenwoordig terwijl zelfs een Arsenal, United en Barcelona met belachelijk veel geld smijten. Sommige transferperiodes zelfs meer dan Chelsea.

Komt denk ik doordat mensen meemaakten dat Chelsea door een externe partij meer geld hadden te besteden wat overigens elke andere topclub ook ooit heeft meegemaakt alleen toen waren wij wss niet geboren dus is de afgunst er niet bij de hedendaagse 'voetballiefhebber'.

18 augustus 2015 om 12:50

@weetjeniet

Jij snapt hem, het zijn nou eenmaal ook van die zogenaamde liefhebbers die dingen lopen roepen zonder enige weet van wat er echt is gebeurd recentelijk in de financiële gebieden.

Stones zou wel een aanwinst zijn! Denk dat falcao zijn oude niveau niet meer gaat halen, dus misschien nog een spits als concurrentie voor Costa?

18 augustus 2015 om 09:29

Ze hebben drie spitsen in de selectie, daar liggen de problemen niet.

Volgens mij heeft Chelsea als enige 10 in de selectie Oscar op dit moment. Misschien dat Sneijder een optie is gezien zijn relatie met Mourinho? Maar eigenlijk denk ik dat Chelsea beter nog de selectie kleiner kan maken omdat ze al veel te veel goeie spelers hebben.

Zo doet men dat bij Chelsea. De coach geeft aan dat er nog 36 duels te gaan zijn maar ondertussen is er paniek en liggen de miljoenen van de rijke oom weer klaar. Mourinho gaf toch aan dat zijn selectie al klaar was, wat willen ze nog halen? Dit is echt typisch van een koopclub. Als het niet lukt koop je nieuwe spelers. Je past de tactiek niet aan.

18 augustus 2015 om 13:17

Zo heeft men de laatste jaren meer succes van Arsenal bij Chelsea

18 augustus 2015 om 15:08

Daarom zijn er gloryhunters en oprechte supporters . Je kiest niet altijd voor het team dat de prijzen wint.

Gewoon gek doen en ramos halen die zijn contract verlengd heeft...

Pff wat een geld. Ja deze man heeft er genoeg van en dus moet er wat gedaan worden want Manchester was op alle fronten beter. Even lekker dromen en de manager van Chelsea uithangen:

Eruit:
Diego Costa: irritante dweil op het veld. Sterke spits, maar als je af en toe Balotelli gedrag gaat vertonen moet een keer de maat vol zijn.

Erin:
Pastore: Een fan-ta-st-ische speler die bij elke club een asset zal zijn.
Kane: speelt in dezelfde stad dus een overstap gaat waarschijnlijk niet gebeuren maar ach, dromen toch? Is Engels, heeft een uitstraling van een publieksfavoriet en werkt hard voor het team zonder die achterlijke, arrogante trekjes.

En dan een cv. Is die Jones echt zó goed?

De selectie van Chelsea kan toch wel een versterking gebruiken, toch als er geen jeugdspelers in de ploeg komen. Als je even kijkt naar de bank tegen Man City: Zouma, Loftus-Creek en Blackman. Alledrie talenten met minder dan 20 wedstrijden gespeeld in de Premier League. Obi Mikel: hele nuttige speler maar geen Ballon d'or winnaar. Cuadrado en Falcao hebben het tot nu toe nog niet laten zien in Engeland en dan is er Rémy die een goede speler is, maar een slechter doelgemiddelde heeft dan pakweg Benteke.
Mourinho gebruikte vorig seizoen het minste spelers van allemaal, dus dat er nog een versterking komt, vind ik niet zo raar. Alleen is het nog maar de vraag of die natuurlijk überhaupt speeltijd krijgt.

Stones, Reus, Koke en Lacazette halen. = 150 miljoen

Verkopen: Oscar, Mikel, Remy: 75 miljoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren