Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geruchten over Mourinho zorgen voor onrust in selectie van United'

Laatste update:

José Mourinho wordt stevig in verband gebracht met een dienstverband bij Manchester United. Op trainingscomplex Carrington is het daardoor onrustig, zo melden diverse Engelse media. De spelers en de technische staf denken niet dat Mourinho voor een stabiele omgeving kan zorgen.

/

Bij Manchester United wordt Ryan Giggs gezien als de kroonprins om in de toekomst manager te worden, maar als Mourinho komt is de clublegende mogelijk vertrokken. Daarnaast zijn meerdere spelers absoluut niet gelukkig met de komst van de flamboyante Portugees.

Marouane Fellaini weet al dat het voor hem einde verhaal is als Mourinho de opvolger van Louis van Gaal wordt, terwijl Juan Mata ook wel weet hoe laat het is. De middenvelder werd twee keer verkozen tot Speler van het Jaar bij Chelsea, toen Mourinho besloot de Spanjaard te verkopen.

Denk je dat José Mourinho de juiste manager voor Manchester United is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Superslechte keuze van United mocht het zo zijn.

11 februari 2016 om 09:33

Waarom? Alleen omdat jij Mourinho niet mag. Hij is zo beetje de enige die Man Utd kampioen kan maken. En nog een van de beste managers in de wereld

11 februari 2016 om 09:38

Omdat hij ze saai voetbal laat spelen, terwijl de fans juist leuk voetbal willen zien.

11 februari 2016 om 09:39

Ik zie hem United geen kampioen maken, zie het hem eerder slechter als beter doen als v Gaal.

11 februari 2016 om 09:51

Bihbarbarez

Zoals Connoisseur hieronder aangeeft, willen de fans van United mooi voetbal zien. Ze zijn niet zo 'simpel' door te zeggen: "als we maar kampioen worden". Zo werkt het niet bij United.
Mourinho is juist niet de tranier die United weer op de rit kan krijgen, dit komt door zijn afbreuk van het voetballende aspect.. Ook ik denk dat Mourinho het niet beter gaat doen dan Lvg.

11 februari 2016 om 09:53

Hoezo is hij de enige die dat kan realiseren Barbarez? Op basis van zijn geweldige prestaties bij Chelsea? Als je het kan presteren om met een veel betere selectie onder United te staan die een waardeloze selectie heeft, dan ben je in mijn optiek geen goede trainer. Het ging Mourinho altijd voor de wind en als het minder gaat, kan hij ook geen manier vinden om er een draai aan te geven.

Het is saai, niet attractief en de laatste jaren zonder resultaat. Hij heeft alle mogelijke manieren geprobeerd bij R. Madrid om Barcelona uit te schakelen, niet gevonden. Zeker bij Man United, wat simpelweg de laatste twintig jaar ging om clubiconen is Mourinho een lelijk eendje. Als je het over een regime hebt die ze bij Van Gaal niet bevallen, dan lijkt me Mourinho een zeer bijzondere keuze.

11 februari 2016 om 10:44

@dannyalberts

Bihbarbarez noemt het toch ook niet de beste manager ter wereld? Hij schrijft één van de beste managers ter wereld, en tot die groep behoort hij waarschijnlijk nog steeds. Ondanks zijn recente mindere periode bij Chelsea en zijn korte houdbaarheidsdatum, heeft hij als topcoach met duidelijke visie en mooie erelijst achter zijn naam staan.

Dat hij de enige is die Man U kampioen kan maken is natuurlijk overdreven. En ik denk ook dat zij spelopvatting niet gepruimd gaat worden. Maar om hem om zijn gedrag een l*l of freak te noemen gaat wat ver. Alsof er niet meer topcoaches zijn die zichzelf niet onder controle kunnen houden. Kijk alleen al eens naar de rare gedragingen van Pep Guardiola, Jorge Jesus, Unai Emery of Jurgen Klopp langs het veld. Die weten hun spanningen ook vaak niet te beheersen. Al gaat een tik uitdelen wel te ver.

11 februari 2016 om 11:40

Wauw door dat te zeggen ben je best zielig. Man utd had genoeg geld om uit te geven kopen meer als 200 miljoen in en eindigen niet hoger als 4e en dan ook nog te zeggen dat Chelsea hoger moet staan omdat Chelsea een beter selectie heeft vindt ik echt zielig. Mourinho werd in z'n 2e jaar kampioen van Engeland, van Gaal kan dat niet nadoen dat lukt hem gewoon niet.

11 februari 2016 om 11:53

Onder van Gaal is het ook niet om over naar huis te schrijven. Ik zou het eerder typeren als kommer en kwel!!

11 februari 2016 om 12:33

Omdat niemand m mag. Behalve Chelsea fans.

T lijkt me ook echt onwaarschijnlijk dat een club als man utd dit wil.
Maar goed...er gebeuren wel gekkere dingen in t voetbal

Mourinho vind ik niet echt passen bij die club. Ze hadden echt voor Guardiola moeten gaan. Giggs lijkt me nu nog niet geschikt voor de job. Maar ja, wie zou het dan moeten gaan doen? De trainer van Tottenham of zo?

11 februari 2016 om 09:40

Koeman. Of die gozer die nu bij Stoke zit.

De kranten bedenken zelf geruchten en dan is stap 2 kennelijk om te bedenken dat het vanwege die verzonnen geruchten ook onrustig is. Er hoeft niemand te worden gesproken of zo...

11 februari 2016 om 10:32

Waarom ga je er al vanuit dat het verzonnen is, als dit niet waar is gaan de kranten plat op hun bek dus die zullen wel wat meer informatie over heel de zaak hebben als ons.

11 februari 2016 om 10:42

Maar ik zie die informatie niet staan. Ik heb ook nog nooit gehoord van een krant die informatie heeft maar het niet uitbrengt. Wel van kranten die helemaal geen informatie hebben maar toch gewoon een boel verhalen uitbrengen...

11 februari 2016 om 11:28

@ Tubby, die kranten gaan ook regelmatig plat op hun bek. Dat hoort gewoon bij de Engelse tabloids.

Hoevaak heeft v Gaal al zijn laatste wedstrijd voor Manu gespeeld volgens de Engelse kranten? Ik denk al een stuk of 10.

11 februari 2016 om 11:39

Nouja kranten mogen hun bronnen vaak niet vrijgeven. Maargoed als dat echt de cultuur is dan zal dat wel, snap niet dat ze dan nog kunnen bestaan. Wie koopt er nou pagina's vol met natte vinger werk.

11 februari 2016 om 12:18

@ tubby,

de engelse media heeft een slechte relatie met vGaal, ze proberen hem op elke manier onderuit te halen. Bij elke verloren wedstrijd zn zij dr als de kippen bij om hem dat in zn gezicht te wrijven. Louis heeft ook zn fouten gemaakt, daar niet van. Maar als hij is ook maar een mens. De engelse media schoteld ons echt heel veel leugens voor, daar moeten zij echt op de vingers worden getikt. (imo)

11 februari 2016 om 12:36

Nouja als dat zo is heb ik niks gezegd! Het zijn daar dus gewoon veredelde roddelbladen? Heel vreemd dat dat mag inderdaad!

AUB geen Mourinho.. Gewoon Gigs naar voren schuiven. En geef deze legende de tijd.

Bij United wordt er zo gezeurd over het onaantrekkelijke voetbal en dat van Gaal te verdedigend speelt. Dan is het idd een slimme zet om Mourinho aan te stellen die heeft wel ergens een remise bussen over denk ik. Mourinho is een top trainer maar niet 1 die je aantrekt om aantrekkelijk voetbal te spelen.

Alleen tegen de absolute top speelde hij verdedigend.
Zo saai voetbal speelt hij nu ook weer. Niet.

Gigs is net een dooie mus. Die wil je toch niet voor de groep hebben.
Is een topvoetballer geweest ja, maar verder straalt hij totaal niks uit.

RIP United. Als ze die tolk daadwerkelijk aanstellen dan gooien ze hun hele clubcultuur overboord.
Jeugdspelers kunnen het ook wel vergeten want die gaan nooit een kans krijgen. Zonde van zo'n supertalent als Fosu-Mensah. Hij zal ze misschien wel kampioen maken (nadat hij 200 miljoen heeft uitgegeven) maar brengt ook een hoop ellende met zich mee

Mocht Utd Mourinho aanstellen dan is dat zeer spijtig omdat hij voor alles staat waar United tegen is/was & wat de United fans verafschuwen. Zijn temparement , uitbarstingen en vooral speelstijl passen in geen way bij Utd! Alles waar de club zo geliefd mee geworden is en wat zorgvuldig door Sir Busby & Sir Fergie is opgebouwd, pressie voetbal over de flanken en jeugd opleiden & inpassen zodat de “united cultuur” gewaarborgd bleef gaat met Mourinho in 1 klap de deur uit..
Stel Mourinho komt, dan kan Mata dus zijn koffers pakken, een Mata die juist door de fans op handen gedragen wordt en gewoon 1 v.d. betere spelers bij ons is, kom op zeg…

Mocht Woodward & de Glazers in zee gaan met Mourinho, dan zie ik maar 1 reden waarom, bang zijn voor de buren..
Ook zal Mourinho dezen hebben overtuigd dat hij “kan veranderen”, lijkt me dan wel iets om in een eventueel contract op te nemen – clausule van goed gedrag en aanvallend spel!!

Nee, liever een ander oplossing voor de falende LvG en ik blijf erbij dat het Giggs moet worden! Maar omdat hij de echte ervaring nog mist direct Meulensteen & Phelan terug halen asl zijn assistenten, dan Phil Neville, Scholsey toeveogen aan Nicky Butt’s team als jeugdtrainers, zo bewaak je of breng je de Utd cultuur terug..

@martijn, Bij Real Madrid vond ik Mourinho toch aardig tegenvallen.
En wat hij dit seizoen liet zien bij Chelsea is echt wel extreem slecht. Chelsea hoort bij de top 4 met de grootste begroting van Engeland. Als jij dan in de degradatiezone staat met zo'n elftal dan is dat wel een ''unieke'' prestatie.

Overigens vind ik hem voor de rest wel een goede coach, maar het is geen coach waarbij je mooi voetbal te zien krijgt.

11 februari 2016 om 12:21

Onder Mourinho wordt absoluut geen aantrekkelijk voetbal gespeeld.
Enkel resultaat is heilig.
En bij man utd verwacht men aantrekkelijk voetbal (aanvallend)
Niet de juiste man voor man utd.
Laat van gaal verder werken.
Rome is ook niet gebouwd op één dag.

Niemand gaat Manchester UTD meer redden. Als hiemand dat had kunnen doen was Van Gaal het wel geweest. Machester UTD is kapot en zal niet snel meer de 'structurele kampioen' van Engeland worden. Zelfde verhaal als Liverpool, vroeger ook onwijs succesvol, maar stelt nu weinig meer voor in te top van Engeland.

Media zegt; media zegt; media zegt. Ik blijf rustig vanuit een hoekje lachen. We zien aan het einde van het seizoen wel wat er gebeurd. Al die roddels, wat achterlijk.

Onrust bij Blind.. Die voelt de bui wel hangen. Die past natuurlijk niet bij ManU net zoals 8-9 spelers niet passen daar. Maar goed dat er een trainer komt die niet voor vriendjespolitiek staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren