Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geïrriteerde Ronaldo duwt staflid van tegenstander die vraagt om een selfie weg

Laatste update:

Cristiano Ronaldo zit momenteel niet lekker in zijn vel. Met Al-Nassr bleef hij woensdagavond steken op een teleurstellend gelijkspel tegen Al-Khaleej. De Portugese sterspeler wist het net opnieuw niet te vinden en raakte zichtbaar geïrriteerd toen een staflid van de tegenstander na het laatste fluitsignaal een selfie met hem probeerde te maken.

Het was een frustrerende avond voor Ronaldo. De 38-jarige aanvaller zag tijdens het duel een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Hij raakte na afloop geïrriteerd op het moment dat een staflid van de tegenstander om een selfie vroeg. Ronaldo duwde de man vervolgens van zich af.

Het is de derde wedstrijd op rij waarin Ronaldo zijn frustraties toont. De Portugese international werd eind vorige maand woest nadat hem tegen Al-Raed (4-0 winst) een penalty was onthouden. Tijdens de bekeruitschakeling van zijn ploeg door Al-Wehda (0-1), botste de Portugees met reservespelers van zijn eigen selectie. Na afloop kon hij het vervolgens niet opbrengen om de matchwinner in de ogen te kijken en te feliciteren.

In de laatste vier officiële duels was Ronaldo slechts één keer trefzeker. Al-Nassr is al uit alle drie de bekertoernooien uitgeschakeld. Door de remise van maandagavond tegen Al-Khaleej loopt Al-Nassr bovendien grote averij op in de Saudische titelstrijd. Het gat met koploper Al-Ittihad bedraagt momenteel vijf punten met nog vier competitieduels op het programma.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een nieuwe dag, en weer een nieuw negatief artikel over ronaldo. VZ moet hem wel hebben

9 mei 2023 om 07:53

Doet hij toch echt zelf.

9 mei 2023 om 08:04

VZ ? Lees overal zulke dingen, Spaanse media is ook niet veel anders. Vind de keuze van Ronaldo ook niet echt handig, blijkbaar schuilt er nog zoveel winnaarsmentaliteit in hem. Kies dan voor Sporting ofzo.. als he gaat voor het cashen horen randzaken als een foto er soms ook gewoon bij.

9 mei 2023 om 10:01

Messi loopt ook te cashen, gedurende z’n hele carrière draaide het enkel om geld. “Meer geld of ik vertrek bij Barcelona.” Weet niet meer wie het zei maar het klopt; bij Messi bestaat het beeld van die langharige, verlegen, ideale schoonzoon. En dat is hij niet. Messi is net zo’n geldwolf als CR. Alleen werkt CR er voor en toont hij inzet.

9 mei 2023 om 11:31

Het feit dat jij vindt dat Messi ook een lul is, maakt Ronaldo geen minder grote lul van een vent.

9 mei 2023 om 08:10

Dit doet hij toch zelf?

9 mei 2023 om 08:37

Hij geeft ze ook wel de kans. Iets positiefs is niet over hem te schrijven.

9 mei 2023 om 08:52

Een nieuwe dag, weer een fan boy die hem moet verdedigen

9 mei 2023 om 09:40

Leuk geprobeert, maar ben zelf een messi fan🙃

9 mei 2023 om 08:54

Volgens mij heb ik na lange tijd weer bericht gezien over Ronaldo.

Ik vraag me af wat Piers Morgan hiervan vindt

9 mei 2023 om 09:44

Ik vraag mij af hoe lang hij daar blijft. Volgens mij gaan hij en zijn vrouw nog vele wetten overtreden. En daar kan die regering wel ok mee zijn, maar de salafisten aldaar zijn wat minder vergevend.

9 mei 2023 om 10:58

Als hij die competitie nou eens compleet uit elkaar speelde, want die kwaliteiten heeft hij, en niet zo vaak z'n frustraties onhandig uit ziet de wereld er heel anders uit voor hem en ons.

Sympathiek is het niet, maar begrijpelijk wel na wederom punten te verliezen. Hier zit niemand op te wachten, zeker CR7 niet die leeft om te scoren en prijzen te winnen.

9 mei 2023 om 08:42

Jammer dat ze de GOAT inderdaad zo neer moeten zetten. Iedere keer als supporters, tegenstanders, ploeggenoten of wie dan ook aan zijn broeksriem moeten hangen om hem maar even aan te raken, dan snap ik best dat hij daar knettergek van wordt. Het valt ook niet mee om zo'n grootheid in hun midden te hebben, dus je kunt het ze het nauwelijks kwalijk nemen.

9 mei 2023 om 08:58

Heel reden waarom hij door groot minderheid en door bepaalde groep tot GOAT wordt gebombardeerd is omdat juist zijn fanboys graag aan mannen willen hangen, aanraken en hem goat vinden voor allerlei randzaken en niet omdat verstand hebben van voetbal.

9 mei 2023 om 09:11

Toevallig dat dit van jouw toetsenbord komt! Jij noemt CR7 altijd 'ballenafwachter' en volgens jou heeft hij heel zijn leven niets anders gedaan dan balletjes intikken. Het lijkt mij zeer sterk dat ze Ronaldo alleen maar om 'randzaken' zo interessant vinden in plaats van wat hij op de velden heeft laten zien. In jouw wereld is en zal Messi altijd de ideale schoonzoon zijn en Ronaldo alles verkeerd doen, terwijl onze Argentijnse vriend meer wordt gehaat door zijn eigen fans dan onze Portugese ster!

9 mei 2023 om 09:42

Gehaat wordt door zijn eigen fans...😂 Dat Messi door vele als beter wordt gezien heeft niks te maken met het ideale schoonzoonverhaal. Meer om wat hij heeft laten zien dr afgelopen 18 jaar. Om Ronaldo dan een balafwachter is het andere uiterste, Ronaldo is misschien de beste afmaker aller tijden maar persoonlijk komt hij niet in mijn rijtje beste voetballer aller tijden❤

9 mei 2023 om 09:54

Sommigen op dit forum koppelen gedrag aan voetbalkwaliteiten, bijvoorbeeld op de persoon op wie ik reageer. Als we die maatstaf dan nemen, mogen we concluderen dat hij verre van onbesproken gedrag is. Dat iemand dan Ronaldo aanvalt op zijn gedrag en vaak alles goed praat wat zijn eigen idool doet, heeft wel degelijk te maken met elkaar!

9 mei 2023 om 09:16

Zelfs als hij had gewonnen en gescoord had ik het wel begrijpelijk gevonden. Hij kan niet eens rustig van het veld af lopen zonder dat mensen zichzelf tegen hem aandrukken voor een selfie. Het zijn ook allemaal mannen op leeftijd, die zich gedragen als tiener meisjes. Heb een beetje zelfrespect.

9 mei 2023 om 09:32

Allemachtig. Die gast voetbalt daar voor zijn centen. Moet ie lekker zelf weten maar hij begrijpt toch wel dat dat geld ergens voor betaald wordt? Niet allen voor op het veld maar ook voor het imago vh voetbal daar. Dan kun je je niet als een verongelijkte hork gedragen. Goat is ie sowieso niet trouwens en als hij gefrustreerd is over het spel van zijn ploeg… had ie daar niet moeten gaan voetballen.

9 mei 2023 om 11:03

Ja hij voetbalt daar ergens voor. Het geld en er zullen vast wel clausules in zijn contract staan waarin staat dat hij naast het veld nog wat dingen moet doen. Betekent niet dat hij met elke stap die hij zet verplicht op de foto moet met iedereen.

9 mei 2023 om 11:27

Hoeft niet maar zou hem wel sieren. Alleen is ie op zijn pikkie getrapt want wint niet en scoort niet. Meneer raakt in de vergetelheid en dat is natuurlijk vervelend. Maar goed voor 200 miljoen x jaar mag iedereen mij ook vergeten hoor! En maak ik selfies met iedereen die dat wil.

9 mei 2023 om 13:53

Jagc, met de mentaliteit die jij hebt, zou CR7 nooit de geweldige momenten hebben beleefd die hij heeft gecreeerd. Winnaar pur sang. Hij voetbalt nog steeds om te winnen en te scoren. Niet om selfies te maken en leuk te doen voor de camera.

Ai ai niet het beste gedrag. Hij is een voorbeeld voor velen

9 mei 2023 om 07:56

Zeg dat, ik zou je kinderen maar even niet naar de Saoedische competitie laten kijken in de vormende jaren Prem!

9 mei 2023 om 08:20

Vreselijk gedrag en wat een agressie.
Er liep er ook nog een in het zwart met een bruine kat agressief te doen. Die riep ook steeds Ik haat smurfen!

Man man, what a world!

9 mei 2023 om 11:00

Waarom dat dan Baardgrasmus? Wij kijken nooit naar die competitie.

9 mei 2023 om 08:16

Ik vind dat hij niks geks doet hoor. Hij geeft al eerder aan dat hij het niet wil en toch pakt die man 'm vast om een selfie te maken. Blijf gewoon van iemand af als hij/zij dat aangeeft, je kunt ook prima een selfie maken zonder aanraken en wat meer afstand te houden.

9 mei 2023 om 08:32

Ronaldo is gewoon een slechte verliezer, verder niks mis mee dat heeft hem juist ook zo ver gebracht. Wanneer Ronaldo gisteren een hattrick had gescoord en ze 3-2 wonnen mocht zelfs de schoonmoeder van deze man bij Ronaldo op schoot zitten voor een selfie.

9 mei 2023 om 08:57

Sven, ben het helemaal met je eens. Hij maat contact met een paar van die gasten van hun team, geeft een shirt weg. En dan komt er iemand die zonder vragen je beetpakt en een selfie wil afdwingen. Die "duw" is ook echt helemaal niks. Hij wil gewoon niet en dat is zijn goed recht.

9 mei 2023 om 09:36

Meen je dat? Voorbeeld waarvoor? Hoe je haar zit? Hoeveel geld je moet verdienen? Niet juichen als een teamgenoot scoort. Voor inzet en trainingsdiscipline ok. De rest: brrrrr. Zanetti Maldini dat soort spelers waren en zijn voorbeelden en die trainden ook keihard

Al-Khaleej uit altijd lastig

Beste Ronaldo zet er een punt achter. Je zet jezelf voor schut en niemand op een behoorlijk niveau wil je nog hebben. Je hebt een fantastische carrière gehad laat deze laatste periode niet blijven hangen bij de mensen. Ik hoop dat Messi dit ook inziet en zijn carrière op een goede manier en tijdig afsluit.

9 mei 2023 om 08:35

Zou iemand op deze wereld nee zeggen tegen 400mio (!!!!)?

9 mei 2023 om 09:09

Ik niet maar volgens mij heb ik ook minder op de bank staan dan deze 2 heren. Maar je moet ook nog wel even iets anders in ogenschouw nemen. Beide heren kunnen nog jaren commercieel heel interessant zijn voor sponsoren, maar door hun reputatie te grabbel te gooien gaat hun commerciële waarde fors naar beneden in de toekomst. Overigens moet Ronaldo wel tot zijn 90e blijven spelen in SA met zo'n vrouw.

9 mei 2023 om 12:36

Als je al heel erg rijk bent, heb je dan echt zin in al dit gedoe? Nu weer controverse met zijn vriendin die was selfies gepost had op Instagram. Ronaldo zelf onder vuur omdat hij naar zijn kruis greep een tijdje terug.

En dan ballen in een competitie waarvan het niveau bedroevend laag is. Alleen maar voor de extra centjes voordat je met pensioen kan. Denk dat ie achteraf toch liever naar de VS gegaan was.

Vermakelijk, deze aftakeling van een man die zichzelf als een soort halfgod ziet. Heerlijk.

9 mei 2023 om 09:05

Je comment is zo mogelijk nog triester dan het einde van ronaldo zijn carrière. Dat is echt knap!

9 mei 2023 om 09:18

Ik ben het wel eens met hem. Heeft die man het toch ook gewoon zelf naar gemaakt?

9 mei 2023 om 09:45

Ik ben het ook eens dat hij flink aan het aftakelen is en zich niet zo fijn gedraagt. Al leek hier niet veel aan de hand. Maar vind het genieten van de ellende van anderen evengoed heel triest.

9 mei 2023 om 13:01

Zo zeg, wat een uitstekende reactie. Dat komt bij me binnen, hoor!
Ronaldo maakt zichzelf al een hele tijd onmogelijk met zijn zielige, verongelijkte, huilerige en totaal misplaatste arrogantie. Dat hij dan uiteindelijk zelfs in SA van zijn voetstuk valt, doet mij dan goed. Boontje komt om zijn loontje, zullen we maar zeggen.

9 mei 2023 om 09:29

Ik kan hier ook wel om lachen. Dit is volledig zijn eigen schuld, al moet ik erbij zeggen dat er dit keer niet gek veel aan de hand is.

Sorry hoor, maar wat doet Ronaldo fout hier? Hij geeft duidelijk aan dat die het niet wilt en alsnog vind die staflid zich egoïstisch genoeg om een foto te maken.

9 mei 2023 om 08:57

Helemaal niks. Dit is gewoon zoeken. Hij doet genoeg dingen fout, maar dit is echt helemaal niks.

Mensen reageer niet zo zielig op Ronaldo zijn gedrag, er is niets verkeerd! Je verliest net een punten en je geeft zelfs alsnog je t-shirt weg en schud een paar handen! Dan komt er iemand met een vraag ; en je geeft daar antwoord op en diegene doet het alsnog ! Dit is zeer vervelend ! En ik vind dat hij nog heel netjes reageert ! Hij is een op en top sportman! En wilt altijd winnen! En dat mensen dan schrijven dat ie
Moet stoppen met voetbal begrijp ik al helemaal niet! Dan heb je er weinig kijk op!

9 mei 2023 om 10:47

Dit heb je nodig als je zo bekend bent. Op alles ja en amen zeggen gaat je op een gegeven moment opbreken.

Zo zie je maar dat geld niet gelukkig maakt maar wel makkelijker. Had gewoon lekker bij Sporting ofzo moeten gaan spelen.

Blijft een narcistisch klein kind. Maar goed... volwassen mannen die zich opdringen voor selfies is op zich ook wel best triest

Ja dit vinden wij natuurlijk allemaal weer gek. Hij heeft net puntverlies geleden met zijn team in strijd om de titel en dan komt er zo’n hansworst van de tegenstander die een foto van je wil maken waar je uiteraard met een chagrijnige kop op staat. Van mij had hij nog een pomper op z’n neus erbij gekregen ook. Het is geen toeristische attractie. Geef die vent gewoon wat ruimte na een wedstrijd om te balen, daaromheen maakt hij altijd tijd voor z’n fans.

Hier word weer veel meer van gemaakt dan nodig is.
Hij heeft net belangrijke punten verloren in de titelstrijd. Natuurlijk heeft die geen zin om met een staflid van de tegenstander op de foto te gaan. Hij geeft zijn tegenstander netjes de hand en geeft zelfs zijn shirtje weg.Dan hoef je niet daarna lastig gevallen te worden voor een foto.

Ach joh, weer een negatief artikel. Wat doet hij hier verkeerd?

Wat een vernedering is dit aan het worden daar in Saudi Arabia

Hier doet Ronaldo toch niks verkeerd. Hij heeft niet punten verloren met zijn team en is daar niet blij mee. Dan moet je ook geen selfie lopen maken. Dus snap Ronaldo hier wel. Helaas is het wel pijnlijk hoe zijn niveau zo is gekelderd zeg. Maar ja dat kan je verwachten op 38-jarige leeftijd. Heeft er goed aan gedaan om dan zoveel geld binnen te harken.

Hij doet hier niet veel verkeerd maar hij zit weer bij een club die niks meer wint zodra hij er is. Dit is toch wel pijnlijk aan het worden.

Zoveel gebeurd er nu ook weer niet, maar alles wat Ronaldo doet is nieuws tegenwoordig, vind het vooral belangrijk dat hij weer niet heeft kunnen scoren, zoveel kansen nodig om een goal te maken en het lukt maar niet dat is de enige aftakeling die ik zie bij hem, al dat gedoe na de wedstrijd zal me eigenlijk vrij weinig interesseren en zeker als het ook nog eens niks voorstelt.

Het is natuurlijk niet heel netjes van Ronaldo, maar je maakt jezelf ook wel ontzettend klein om als staflid van de tegenstander om een selfie te vragen met Ronaldo. Dat doen kleine kinderen die hem als held zien, niet volwassen mensen (mijn mening)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren