Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geïrriteerde’ Cristiano Ronaldo heeft het moeilijk: ‘We moeten hem helpen’

Laatste update:

Juventus wist Parma zaterdagavond met 1-2 te verslaan, maar na afloop gaat het in Italië vooral over de voorlopige doelpuntendroogte bij Cristiano Ronaldo. De Portugese aanvaller werd deze zomer overgenomen van Real Madrid, maar heeft nog niet weten te scoren voor la Vecchia Signora. Massimiliano Allegri maakt zich echter geen zorgen.

Ronaldo had zaterdag verschillende mogelijkheden om op het scoreformulier te belanden, maar net als in de voorgaande twee competitiewedstrijden kon de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or het net niet vinden. "Er zijn meer problemen waar een spits mee te maken krijgt in de Serie A", wordt Allegri geciteerd door diverse Italiaanse media.

"Maar hij heeft over het algemeen een goede wedstrijd gespeeld. Ik ben blij met zijn bijdrage en de interlandperiode gaat ons helpen om nog scherper te worden. Mario Mandzukic doet het geweldig. Zelfs ik had niet verwacht dat hij in zo'n goede vorm zou steken. En Paulo Dybala vindt zijn vorm langzamerhand ook weer terug", besluit de trainer van Juventus.

Blaise Matuidi, teamgenoot van Ronaldo bij de Italiaanse topclub, heeft net als Allegri alle vertrouwen in de Portugees. "Hij is een geweldige speler en zal uiteindelijk wel scoren. Hij is erg belangrijk voor de ploeg. Hij had pech vanavond, maar we gaan hem helpen. Hij heeft genoeg tijd. Hij is een beetje geïrriteerd, omdat hij niet kon scoren, maar dat komt wel."

Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo met Juventus een keer de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als deze goals weg blijven dan gaan zijn teamgenoten hiervan voelen, beter vliegen die ballen er snel in anders krijgt Turijn de mindere versie van Ronaldo te zien, de Ronaldo die met ‘wegwerpgebaar’ aankomt. Achja, vorig jaar scoorde Ronaldo met Real ook pas aan de lopende band in Januari.

2 september 2018 om 10:07

Wow wat heb jij zin in die ‘mindere versie’ van Ronaldo. Onder elk artikel van Ronaldo of Juve zie ik je waarschuwen voor een geïrriteerde Ronaldo. Laten we gewoon afwachten en zien wat de Ballon D’or winnaar van het afgelopen jaar kan doen in een heel seizoen ipv 3 wedstrijden. Die gast is volgens mij niet eens een maand in Turijn.

2 september 2018 om 10:10

Ik zeg toch ook, zijn ketchup fles zal open gaan hoor. Als hij de volgende wedstrijd een hattrick maak ben ik de eerste die de Juve-fans feliciteer hoor. Hij zal vroeg of laat weer scoren, maak je geen zorgen

2 september 2018 om 10:56

Juventus is geen real Madrid. Bij real Madrid had ronaldo top spelers om zich heen en hij kreeg ballen van modric kroos marcelo carvachal benzema bale .Bij Juventus van wie moet hij een gooie bal krijgen van chilini? Hij gaat zwaar spijt van krijgen dat hij real Madrid heeft verlaten kijk naar gisteren benzema 2 keer gescoord tot nu toe 4 goals in laliga als ronaldo daar was waren de goals gelijk van hem

2 september 2018 om 11:27

Jij zegt dat hier geen top spelerd om hem zijn? Costa dybala en pjanic creëren de beste kansen. Maar er zijn 2 dingen veranderd. 1- hij speelt in de serie a, waar verdedigers zeker1 of 2 klassen beter zijn dan in la liga. 2- juve speelt niet netals real deed. Real speelde een wedstrijd alleen zodat ronaldo er een paar kan maken.nooit durft benzema of iemand anders te doen wat mandzukic gisteren deed.

2 september 2018 om 11:59

Weinig van Juve meegekregen zeker. In Italië scoren is lastig. In Spanje schiet ik ze er ook in als ik bij real in de spits sta. Alleen Atlético en Barça kunnen ballen. De rest is matig. Benzema is een beperkte spits. Bale heeft geen rechterbeen. Je noemt Chiellini. Ramos en verane ooit een goede pass zien geven. Beetje meer respect voor viervoudig wereldkampioen Italië.

2 september 2018 om 12:14

Real is goed bezig. Leganes staat Europees bekend als een lastige tegenstander.

2 september 2018 om 12:22

Onzin ronaldo scoort ook veel bij portugal waar hij echt niet met toppers speelt

2 september 2018 om 12:31

Hoe komen al die serie a supporters toch bij die onzin? Vorig jaar werd er in la liga gemiddeld minder gescoord dan in de serie a (2.95 om 2.94 goals per game), het zal dus wel meevallen met dat fantastische verdedigen. Of gaan we nu zeggen dat ze aanvallend ook 2 klasse beter zijn? Dan wil ik je even wijze op de Europese competities, die al jaren gedomineerd worden door teams als Barça atletico sevilla en real

2 september 2018 om 13:52

Je gegevens kloppen niet helemaal. In de Serie A werd er vorig jaar 1017 keer gescoord en in La Liga 1024 keer. In Spanje werd dus iets meer gescoord, maar dat verschil is zo klein dat het verwaarloosbaar is. Wat het moeilijker maakt voor Ronaldo momenteel is dat er veel minder ruimte is op de laatste 25 meter. Combineer dat met het saaie en trage voetbal van Juve momenteel en je staat telkens gewoon tegen een muur te voetballen waar je weinig ruimte krijgt. Bij Real gaat het aanvallen veel sneller en vallen er zo gaten. In Spanje krijg je sowieso al meer ruimte dan in Italië dus het is echt aanpassen. Als Ronaldo veel gaat scoren moet Juve ook wel het tempo gaan opkrikken want dit gaat vroeg of laat fout.

2 september 2018 om 16:11

Ik zie het ja, ik keek per ongeluk bij het seizoen 2016/2017. Het is dus kwa doelpunten al 2 jaar om het even...Tuurlijk moet hij zich aanpassen, real was compleet op Ronaldo afgestemd en dat was de reden waarom hij zo fenomenaal presteerde. Waar ik mij aan stoor zijn al die mensen die het puur aan de competitie wijden dat Ronaldo niet scoort.

Ook was Ronaldo de afgelopen 2 jaar voor de winterstop waardeloos.

2 september 2018 om 10:07

Ik zou me eerder zorgen maken als een speler niet van zijn (slechte) kant laat zien als t niet loopt, dit betekent alleen dat hij wil presteren. Hoe dan ook

2 september 2018 om 10:12

Uiteraard, maar Ronaldo is een type dat wanneer het niet loopt vaak een ‘slachtoffer’ zoekt. Bij Real was dit vaak Bale of Isco. Op Benzema werd hij niet boos, al bij al. Ik geloof zeker dat hij zal beginnen scoren maar zoals ik al voorspeld had, hij loopt er nu al geirriteerd bij. Niks aan de hand

2 september 2018 om 10:19

Zo te zien heb jij nooit een balletje getrapt, ik ga helemaal uit mijn dak als k de bal paar seconde later krijg dan ik had gewild. Na de wedstrijd is alles weer normaal, ik snap dat dat moeilijk te begrijpen is als je zelf nooit voetbalt

2 september 2018 om 10:26

Ah jochie toch, kreeg je de bal niet? Misschien was je niet zo goed en vertouwen teamgenoten jou geen bal toe.. kan aan jou liggen hoor, beter worden misschien krijg je in de toekomst wel de bal in je voeten.. geweldig dit Sorry maar als je uit je ‘dak’ gaat omdat je de bal niet krijg dan ligt dat aan jezelf, leer je zelf beheersen. Werk er aan dan komt het allemaal goed

2 september 2018 om 10:32

@ Franki wat een kul argument. Ik voetbal week in week uit, en tuurlijk wordt er wel eens iemand boos, maar het gaat om de manier waarop. Helemaal uit je plaat gaan omdat iemand een bal een paar seconde later geeft dan jij had gewild is echt zeer onprofessioneel. Blij dat ik niet met jou voetbal vriend. Alsof die speler daarna beter in de wedstrijd komt door jou gezeik.

2 september 2018 om 10:41

Dat is ook niet mijn punt.
Maar dat het gwn normaal is als iemand begint te zeiken als het niet loopt. Al helemaal als je zoveel druk hebt. Er zijn mensen die dit gedrag van hem accepteren als zijn dagelijkse omgang met teamgenoten🤦‍♂️

2 september 2018 om 11:43

Zou je bij mij moeten doen in een wedstrijd.
Dan krijg je van mij geen enkele bal meer.

3 september 2018 om 01:13

Ronaldo gaat wel scoren hoor, hij moet gewoon geduldig blijven want als je gaat forceren gaat het alleen maar tegen werken.

2 september 2018 om 10:15

Jij bent echt ongelooflijk he hahaha. Je je spreekt je zelf tegen in 1 klein stukje tekst.

2 september 2018 om 10:19

De goals zullen komen, hoelanger dit weg blijft hoe jammer voor de fans en zijn teamgenoten want zij gaan dit aanvoelen. Hij zal scoren hoor maar wanneer dat weet ik niet

2 september 2018 om 10:48

Vorig jaar scoorde ronaldo inderdaad ook pas zijn goals na de jaarwisseling, daarmee heeft hij real madrid wel een titel gekost met zijn vele missers in het begin van het seizoen. Bij real zit je in zo’n goed team dat je uiteindelijk wel gaat scoren.. ronaldo denkt dat reals succes door hem komt maar ramos en modric zijn de afgelopen jaren belangrijker geweest in de cl titels. Nu hij in een beperkt team speelt komen zijn tekortkomingen weer aan het licht, ronaldo is geen spelbepaler en creëert niks zelf dus dit seizoen gaat nog veel verwijten,armgebaardjes en verontwaardige blikken opleveren hahah, gelukkig heeft hij zijn goudenbal 2018 verspeeld. Is overigens ook onterecht als hij hem wint, maar we weten allemaal dat men naar statistieken kijkt en naar de prijzen met je TEAM. Net als in 2017 had hij dus een goede kans om hem weer onterecht te winnen.

2 september 2018 om 11:00

Man man man... Is pas zijn 3e wedstrijd en al die zogenaamde “voetbal kenners” (Messi fanboys) zeggen dat hij gaat falen.
Ronaldo heeft al laten zien dat hij een minder team op zijn rug kan dragen(Portugal). Het is gewoon wachten wanneer hij begint te draaien en dan gaan al die “kenners” zeggen dat hij in een zwakke competitie speelt.

2 september 2018 om 12:33

Je bedoelt eder?

2 september 2018 om 13:43

Volgens mij speelde ook mee dat hij 5 wedstrijden geschorst was en zo uit zijn rite werd gehaald.

2 september 2018 om 15:31

Tuurlijk als iemand wat negatiefs over ronaldo zegt is het een Messi fan boy... man man man

2 september 2018 om 15:11

Je weet toch zelfs als de beste dat Ronaldo alleen maar beter wordt van kritiek. Ronaldo is straks zwaar on 🔥🔥🔥, en dan is iedereen ineens zwaar lovend over hem.

2 september 2018 om 15:21

Dit is iets wat ik net wou gaan zeggen.
Vorige seizoen bij Real ging het ook niet de eerste wedstrijden.
Maar toen hij 1 maal begon te score vlogen ze erin.

3 september 2018 om 15:13

De sterkste wapen van ronaldo is scoren maar hij krijgt van echte voetballers geen aanvoer, daarom is het nogmaals top dat modric de beste voetballer van de wereld is en ronaldo alleen in beeld is als hij scoort anders komt hij niet in beeld een modric en messi die kunnen zo goed voetballen zonder te scoren . En daarom zal er nooitmeer een voetballer alla messi zijn zelfs het beste kwaliteit van ronaldo wat doelpunten maken is beheerst messi nog beter. Laat staan de voetbal kwaliteiten van messi en persoonlijkheid😉

Ronaldo afschrijven in het begin van het seizoen is het domste wat je kan doen. Ik weet zeker wanneer hij eenmaal scoort dat dan de kectup fles open gaat.

3 september 2018 om 15:19

Goathi voetbal is niet alleen scoren het is zo triest dat wanneer ronaldo niet scoort hij gewoon een middelmatige speler is dus hij moet bekangrijk worden voor zijn team dmv assists of goed voetbal.en nu valt hij door de mand de echte voetballers blijven goed modric kroos messi iniesta blijven belangrijk. Hij heeft te weinig voetballende kwaliteiten

In Spanje kwam hij afgelopen seizoen ook pas de tweede seizoenshelft op gang met scoren. Gewoon even wachten, en dan ga je van hem genieten.

2 september 2018 om 11:04

Italië is geen Spanje Juventus is geen real Madrid . Real Madrid speelt aanvallend tot laatste seconden maakt het niet uit wat de uitslag is en Juventus speelt te zakelijk ze stonden 2-1 voor tegen Parma dan gaan ze tijd trekken en bal even rond spelen bij real niet all stond 5-0 voor real Madrid en toch aanvallen aanvallen

2 september 2018 om 12:12

Leganes is wel een lastige tegenstander.

3 september 2018 om 15:23

Fc osmo je zegt het verkeerd voetballen in de kleine ruimte kunnen niet veel spelers , ronaldo is een counterspeler hij heeft ruimte nodig en die krijgt hij in italie niet.simpel , nu komt hij erachter hoe moeilijk hetspelletje van barcelona is die spelen elke week tegen 11 verdedigers.

Zoals al zei. Dit modepopje met sterallures is niks waard. Natuurlijk komt hij weer niet tot scoren. Geen scheidsrechters die hem helpen of penalty's die hij mag opeisen. Kenners weten dat hij bij Juventus niet veel goals zal scoren.

2 september 2018 om 10:54

Nee die zogenaamde “kenners” hopen dat. Maar zoals gewoonlijk gaat Ronaldo jullie allemaal de mond snoeren.

2 september 2018 om 11:00

100/100 mee eens

2 september 2018 om 13:21

Mag ik je glazen bol lenen? Ronaldo schiet er dit seizoen gewoon weer 20+ in hoor. Die gaat straks vanzelf scoren. Niks waard, de beste man is topscoorder aller tijden in Europa. Allemaal penalty's geweest zeker?

3 september 2018 om 15:42

Kantorian dat messi messi want hij is 2 jaar jonger en het gemiddelde van messi ligt hoger hahahaha

Ik lees nergens dat Ronaldo geïrriteerd is? Alegri word geciteerd niet ronaldo

2 september 2018 om 10:34

vorig seizoen bij Real begon Ronaldo ook pas te scoren in de 2e seizoenshelft. Dus ff afwachten, maar dat hij geã¯rriteerd is is hoogstwaarschijnlijk waar.

Begint toch wel problematisch te worden, wanneer begint Ronaldo te scoren? Ronaldo voelt toch wel enige druk. Een club betaald zo'n 100 miljoen, heeft torenhoge verwachtingen van je en je staat na 3 wedstrijden nog steeds droog. Maar ach, Ronaldo is Ronaldo het zal me niks verbazen als hij tegen het verdedigend kwetsbare Inter minimaal een goal scoort.

2 september 2018 om 11:06

Ze hebben nog geen punt verspeeld en mag ook iemand van het niveau C Ronaldo even wennen aan een ander team, andere competitie en alles wat erbij hoort? Dus niet direct problematisch, gewoon even acclimatiseren

2 september 2018 om 11:35

Nee, eigenlijk is het wel terecht dat er kritiek is. Hij wilt de beste zijn en legt de lat hoog voor zichzelf, het is dan niet verwonderlijk dat veel mensen raar opkijken als hij minder presteert. We hebben het over Cristiano Ronaldo, de beste speler ter wereld samen met Messi, dan is 3 wedstrijden zonder goals natuurlijk problematisch.

Ronaldo gaat wel goals maken maar hij gaat zwaar krijgen in Italië en hij gaat ook geen gouden bal meer winnen

2 september 2018 om 11:13

Fijn altijd die mensen met een glazen bol. Scheelt een hoop!

OT: Ronaldo is dan misschien de beste speler ter wereld, ook deze speler moet wennen bij een nieuw team. Zeker met een volkomen andere speelstijl dan hij gewend is. Komt vanzelf wel goed met deze man.

Oei, en Messi dan de afgelope jaren? Toch vaak vanaf de middelijn de actie zelf opgezet... maar ja cr kan enkel wachten aan de penaltystip dus dat hij daar nog maar paar jaar wacht tot die de bal krijgt. Messi is en blijft de beste ooit

2 september 2018 om 12:09

Onzin. Niet met elkaar te vergelijken. Als het om prijzen gaat is het Messi dus niet. Maradona is wereldkampioen. Pele Cruyff uiteraard beter. Messi is niet de beste keeper verdediger middenvelder. Dus ja wie is de beste? Niemand dus. Rossi schiet Italië naar het WK 1982. Is Rossi de beste. Nee dus.

Hij speelt in de serie A en daar hebben ze het verdedigen tot kunst verheven en daar komt hij echte verdedigers tegen , en daar zal hij niet makkelijk 30/35 goals maken zoals in Spanje in de serie A is de nul heilig en ploegen die tegen Juve spelen komen niet om lekker mee te voetballen die komen voor resultaat .

Jongens, alsjeblieft zeg! Elke voetbalfanaat weet dat je een speler de tijd moet geven/gunnen om zich aan te kunnen passen. Hoe kunnen jullie Ronaldo gaan afschrijven omdat hij nog niet gescoord heeft? Die gozer woont net een paar weken in een nieuw land, ander omgeving, ander cultuur & om nie te vergeten hij speelt met totaal ander materiaal wat hij bij Real tot zijn beschikking had, kom op joh.. Dat je Ronaldo niet mag, dat kan! Dat je Ronaldo niets gunt, dan kan ook! Maar alsjeblieft man, schrijf dese BAAS niet af!

Tja, dit is geen Real Madrid in La Liga waar de buitenspeldoelpunten tellen en penalty’s cadeau worden gegeven. Nu zullen al die ‘Cristiano-lovers’ meemaken dat hij naast die makkelijke doelpunten in Spanje eigenlijk helemaal niet zo veel voorstelt. Ik zie hem dan ook zeker geen topscorer worden in de Serie A.

2 september 2018 om 13:25

Je zet jezelf voor lul met zo'n reactie. Echt waar. Bij United, Portugal en in de CL ook alleen maar geholpen door scheidsrechters zeker? Ik denk dat je persoonlijk iets tegen hem hebt. Dat kan. Maar zijn statistieken zijn ongeëvenaard. Iets meer respect voor deze baas is wel gepast.

2 september 2018 om 14:42

Oké, eerlijk toegegeven, mijn reactie is wat grof. Ik heb zeker wel respect voor Cristiano en bij Manchester United was hij geweldig. Bij Portugal is hij diegene die het moet doen en het vaak ook doet. Echter vind ik de EK winst in 2016 niet zo een geweldige prestatie. Dat komt omdat Portugal in de groepsfase als derde eindigde en met een normaal EK (16 landen) zouden ze na de groepsfase al naar huis zijn gegaan. Daarnaast heeft Portugal op dat EK elke wedstrijd gelijk gespeeld en op verlengingen gewonnen. Dat vind ik persoonlijk geen geweldige prestatie. Wat de Champions League betreft, daar is Real Madrid wel degelijk vaak geholpen door de arbitrage. Elke seizoen in de knock-out fase is het hetzelfde verhaal. Buitenspelgoals, onterechte penalty’s, onterechte rode kaarten voor de tegenstander. Tegen Manchester United, Bayern München, PSG, Juventus, in de finale tegen Atlético zelfs een buitenspelgoal van Ramos. In La Liga is Cristiano zich meer gaan focussen op doelpunten, en dat is begrijpelijk. Daarmee win je de wedstrijden. Maar een mannetje uitspelen, een pass á la Modric/Kroos, dat kan hij niet (meer). Zijn vrije trappen zijn tegenwoordig 8 van de 10 keer in de muur. Natuurlijk er zijn genoeg geweldige goals die hij heeft gemaakt en dat maakt hem zeker een grote speler, maar niet de allerbeste zoals velen beweren. Werd een Miroslav Klose of een Filippo Inzaghi als één van de besten beschouwd?

2 september 2018 om 14:38

@WhiskyPapi.. Wat zeg jij nou? Jij moet verbannen worden door Voetbalzone man vriend, waar heb je het gore lef vandaan om dit soort dingen uit te kramen man? In Portugal ( Sporting ) heeft hij gesloopt, in Engeland ( Manchester ) heeft hij afgemaakt & in Spanje ( Real ) heeft hij geschiedenis geschreven, waar praten we over man! In 3 landen heeft hij het geflikt en nu komt een alcohollist ons wijs maken dat hij hier gaat “falen”. Alsjeblieft zeg!

Het lijkt hier wel het Ronaldo haat of Ronaldo uithaal clubje. Elk moment is goed om hem slecht te praten of neer te halen. Of om te zeggen haha ja nu krijgt hij de ballen niet cadeau van een teamgenoot. Wel, alles is bullshit behalve dat laatste. Maar vooralsnog waren de eerste twee partijen van Cristano bij Juventus gewoon goed. Gisteren was het matig ja maar dat is geen ramp. Hij scoort voorlopig niet maar ik had ook niet verwacht dat hij er meteen vijf zou inknallen op drie wedstrijden.

De Serie A is een heel andere competitie. Tegenstanders geven minder snel ruimte weg, en natuurlijk houden de tegenstanders Cristiano nu extra in de gaten. Omdat hij nieuw is, omdat hij zijn reputatie heeft en omdat ze denken dat Juve alles op hem zet. Maar het tegendeel is voorlopig wel duidelijk. Elke x wanneer ze hem dekken met twee komt een mannetje extra vrij. Zo heeft Mandzukic al een paar keer kunnen profiteren ervan bv.

Ik ben ervan overtuigd dat hij toch tegen eind september toch zeker een doelpunt of 8 in totaliteit zal gemaakt hebben, zowel in de Serie A als in de cl enkele malen het net dus zal laten trillen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren