Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gerrard krijgt een groots afscheid, en hier fluiten ze Casillas uit'

Laatste update:
/

Iker Casillas krijgt dit seizoen het nodige te verduren, niet alleen in de media. Ook fans van Real Madrid zoeken de doelman regelmatig en laten hun afkeuring blijken met fluitconcerten. Koke, ploeggenoot van de goalie bij het Spaanse elftal, kan daar met zijn hoofd niet bij. "Ik zou niet graag in zijn schoenen staan", zegt de spelmaker van stadsgenoot Atlético Madrid.

De 34-jarige Casillas leek lange tijd de boeken te gaan als een absolute cultheld en clubicoon van Real, maar de laatste jaren zijn volgens Koke ontegenzeggelijk een smet op de relatie tussen de speler en de club. "Het is verschrikkelijk oneerlijk. We zagen vorige week hoe ze in Liverpool groots afscheid namen van Steven Gerrard en wij maken hier wekelijks mee hoe Casillas, een icoon van de club, wekelijks wordt uitgefloten."

Casillas lijkt zelf nog niet echt aangedaan. Begin deze maand verklaarde hij nog 'gewoon' dat hij los Blancos in principe trouw zal blijven. "Ik vecht voor mijn plek. Als ik geen basisspeler meer ben, heb ik een verantwoordelijkheid richting jongere spelers. Waarom zou ik niet bij Real Madrid blijven als ik niet meer de eerste keeper ben?", zei de goalie toen.

Iker Casillas moet in de zomer vertrekken bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja zo kan het soms gaan in de voetbalwereld. Al moet ik nog maar eens zien of Gerrard ook niet uitgefloten zou worden als ie 10 absolute wereldtoppers om hem heen had lopen en dan zelf slecht presteerde.

21 mei 2015 om 12:09

In Spanje fluiten ze ook al voordat ze nadenken. Die zullen nooit eens zingen en achter het team staan wanneer ze 3 verloren partijen achter de rug hebben bijvoorbeeld.

21 mei 2015 om 12:11

Hmm ja dat klopt jammer genoeg wel.

Kan niet zeggen dat het geen trouwe supporters zijn maar erg verwend zijn wel!

21 mei 2015 om 12:20

Want Moyes en verschillende spelers worden/werden niet uitgefloten in Old Trafford of in Stamford Bridge?

Trouwe fans die zelf bij een 8-0 nederlaag zingen zijn die van Liverpool, Celtic, Bilbao, Atletico Madrid en dan vergeet ik er ongetwijfeld paar.

21 mei 2015 om 12:35

Moyes had zo zijn redenen vind ik, want de speler zelf hadden er ook geen vertrouwen in. Er zal altijd wel een voorbeeld aangehaald kunnen worden, zoals dat de ene week iemand een vliegtuigje huurt met "naam + out!" en de andere week "naam + please stay"

Over het algemeen vind ik Engeland, maar ook Duitsland, hierin toch wat vergevensgezinder en geduldiger en inderdaad zoals je zegt uitzonderingen daar gelaten.

21 mei 2015 om 13:13

Vergeet Feyenoord niet in dat rijtje.... Na de 10-0 nederlaag tegen Psv, was de kuip de week erna uitverkocht tegen VVV-VENLO. En stond het publiek achter de ploeg alsof ze CL finale aan het spelen waren.

21 mei 2015 om 14:19

Moyes werd geen een keer uitgefloten. Er werd een keer gefloten en dat was toen er een spandoek boven Old Trafford vloog waarop stond dat Moyes eruit moest! Dat werd afkeurend uitgefloten door de supporters.

Fellaini werd een keer uitgefloten tijdens een vriendschappelijk wedstrijd waar de kaartjes in de vrije verkoop waren. Heb je enig idee wat voor een mensen dat aantrekt? Die komen 1 keer en die ze je gaandeweg het seizoen nooit meer in het stadion.

Liverpool supporters vaak genoeg hun team uitgejouwd wanneer ze bijvoorbeeld verliezen van een Norwich. United supporters daarentegen? Nooit, het is dan ook een van de weinige topclubs die haast nooit wordt uitgefloten.

Celtic werd aan het begin van het seizoen nog uitgefloten toen ze achter kwamen en verloren van Legia Warschau en was het stadion praktisch leeg na de 2-0 daarbij is Celtic Park alleen vol de toppers.

Dus wat verkondig jij een onzin zeg! En ongetwijfeld dat mensen jou geloven..

21 mei 2015 om 14:42

Onzin? Moyes zijn later interviews geweest waar naar voren kwam dat het niet klikte met bepaalde spelers en het vertrouwen er niet was en die fluitkoren zijn wel vaker voorbij gekomen.

Wil jij nou echt werkelijk waar gaan duidelijk maken dat Liverpool vaker hun team uit fluit dan United? Dat is pas onzin om dat te willen bewijzen en kan alleen als je met mensen praat die ook die roodzwarte brillen dragen.

Mijn statement was dan ook helemaal niets van dat het kwam er op neer dat "over het algemeen vind ik Engeland, maar ook Duitsland, hierin toch wat vergevensgezinder en geduldiger en inderdaad zoals je zegt uitzonderingen daar gelaten"

21 mei 2015 om 15:12

@chelsea
Klopt wat je zegt. Het zijn heel trouwe supporters maar spijtig genoeg veel te verwend. Ze mogen hun club soms wat meer aanmoedigen wanneer het slechter gaat. Maar vind ook dat ze het recht hebben hun frustraties te uiten wanneer iemand als Iker al jaren niet meer naar behoren presteert. Niet zoveel als zij dit nu doen, maar moet zeker kunnen.

21 mei 2015 om 15:54

Waarom heb je het in godsnaam over de spelers? Daar gaat het totaal niet over het gaat om het feit dat United supporters het team amper tot bijna nooit uitfluiten en ja zeker weten dat Liverpool supporters het team vaker uitfluiten dan United. Dat heeft niks met partijdigheid te maken want ik ben geen 10.

21 mei 2015 om 17:32

Moyes is toch geen clubicoon van de club. Dat is nogal een wezenlijk verschil. Daarnaast vergelijk je een trainer met een speler.

21 mei 2015 om 12:14

Zoals ze in Engeland zo mooi zeggen. ''real have the worst fans'' of "platisc fans''. Meeste fans van real zijn gewoon successupporters en dan krijg je helaas zulke taferelen.

21 mei 2015 om 12:22

Haha dikke onzin!

Real Madrid heeft de laatste 10 jaren vergeleken met de rivaal heel weinig succes geboekt maar toch zijn de meeste fans de club trouw gebleven dus geen onzin lullen aub.

21 mei 2015 om 12:27

Jij wil toch niet ontkennen dat de meeste real supporters gewoon Ronaldo fanboys zijn?

21 mei 2015 om 12:32

De meeste? Haha.. Als dat zo was dan zou Ronaldo toch nooit uitgefloten worden?

Er zijn heel weinig Ronaldo-fanboys.

21 mei 2015 om 12:40

Real koopt sterren om populair te blijven, als ze dat niet doen dan zijn ze niet echt populair. In de jaren 90 was juventus in Nederland populairder dan Real, door al die sterren is dat een beetje veranderd.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het stadion van real niet vaak is uitverkocht terwijl de kaarten goedkoper zijn dan in Engeland. Barcelona heeft hetzelfde, voordat ronaldinho daar kwam, zaten er in het stadion gemiddeld 60.000 toeschouwers.

Dat mensen uit een een stad of dorp in Nederland fan worden van real heeft dan wel degelijk te maken met het succes of de topspelers wat ze hebben.

21 mei 2015 om 13:01

Die zitten eerder hier op de site dan daar in het stadion.

21 mei 2015 om 13:22

@ Mendieta

Maar mensenworden ook fan van Engelse clubs vanwege de spelers. En na verloop van tijd veranderd het fan worden in liefde hebben voor een club. Zo ben ik een fan van Arsenal geworden in de periode Henry/bergkamp en de invincibles. Dat ik in 2015 nog steeds fan ben van arsenal heeft niets te maken met mensen als Wenger. Dat komt gewoon door de club.

Fan van Real Madid zou ik mezelf niet noemen, maar in de eerste seizoenshelft heb ik met verwondering en soms zelfs verbazing gekeken naar het positiespel van Modric en Kroos. Die hebben sommige wedstrijden geen bal verkeerd gegeven. Alles was one touch en alles was vooruit. Real Madrid is opposite van Arsenal en Ajax. Maar ik kan wel genieten van het spel.

Je redenering is dus ene beetje kort door de bocht.

21 mei 2015 om 13:43

Engelse clubs hebben veel meer dan enkel wat spelers. Zelf ben ik fan van Ajax, wat vrij logisch is omdat ik in de buurt ben opgegroeid. Maar in 97 ging ik naar een wedstrijd van united op old trafford en daar zag ik toch mijn grote held Eric cantona aan het werk. Koppel dit met een geweldige sfeer en je wordt gelijk al fan van zo een club.

Mensen worden fan van clubs omdat hun favoriete spelers daar spelen en kijgen zo sympathie voor die club. Real heeft de grote spelers zoals Modric, Kroos, ronaldo en nog veel meer, maar toch zag je dat United in de VS veel meer fans had toen ze afgelopen zomer tegen elkaar kwamen te spelen. Engelse en ook duitse clubs hebben voornamelijk klasse en sfeer en dat trekt ook veel fans.

Liverpool had een aantal jaar terug het stadion in Melbourne met 93.000 toeschouwers vol gekregen en dat allemaal zonder de modric, kroos en ronaldo's. Ik zie dat real niet doen als ze maar een subtopper zijn en al hun sterren weg zijn.

21 mei 2015 om 13:58

Want jij zit iedere wedstrijd op de tribune?

21 mei 2015 om 12:24

@ Chelsea075

Het grote feit, dat iedereen vergeet, is dat Casillas zeker vorig jaar helemaal niet slecht presteerde. Afgelopen seizoen heeft Casillas nog het clubrecord verbroken van minuten zonder tegen doelpunt. Dat deed hij respectievelijk in de Copa en de CL. Atletico, Bayern, Real en Schalke waren de tegenstanders. Huntelaar was degene die deze reeks stopte met een schot vanaf 35 meter strak in de kruis.

Het record stond op 658 minuten uit 1995, terwijl de nummer 2 in de boeken 613 minuten uit 1963 was.

Het is te bizar voor woorden dat een legendarisch kind van de club keeper zonder wedstrijdritme (lopez eerste keeper) een club record breekt tegen o.a. 3 van de sterkste tegenstanders ter wereld en vervolgens uitgemaakt word dat hij dramatisch presteert.

Maar de media heeft een slachtoffer nodig. En in Nederland kramen Gijp, Derksen en Genee ook onzin uit en half nederland loopt er achteraan.

21 mei 2015 om 13:06

@chelsea075

Ik Engeland zie je dit soort gedrag sowieso veel minder bij supporters. Ik zeg niet dat het nooit is gebeurd, maar in Spanje hebben ze meteen al de neiging om witte doekjes naar voren te toveren.
Ik ben echt benieuwd hoe de supporters van Real Madrid zouden reageren als Real Madrid zo een grote club net als Manchester United (ook in die categorie) zou presteren. Dan zou de hell echt los barsten.

Maar gerard is een grootheid zoals een grootheid nooit meer een grootheid zal zijn.

Spelen bij een club die anper prijzen wint omdat je van de club houdt en daarom je eigen belang wil wwg zetten is wat gerard een groots persoon maakt

21 mei 2015 om 12:31

@ Ajaxrick

Samenvatting Iker Casillas
- 10 jaar jeugdspeler Real Madrid
- Debuteren op 19 jarige leeftijd en een basisplaats behouden
- 718 wedstrijden Real Madrid spelen
(concurrenten als Lopez, Dudek, Adan, Navas)
- 161 interland wedstrijden spelen voor Spanje
(concurrenten als Canizares, Reina, Valdes, De Gea)
- 2x wereldbeker voetbal wint voor clubs
- 3x Champons league wint
- 2x Europese super cup wint
- 5x landskampioen word
- 2x spaanse beker wint
- 4x spaanse supercup
- 1x wereldkampioen landen
- 2x europees kampioen landen

als je over Grootheden mag spreken...

21 mei 2015 om 12:48

Dan vergeet je nog z'n beste concurrent bij real denk ik, Julio Cesar

21 mei 2015 om 12:50

@Bergkamp,
En je vergeet nog de titels als jeugdinternational. EK -17 en WK -20. Die won hij o.a. samen met die andere held; Xavi.

21 mei 2015 om 16:39

Titels zegt niets over de grootheid van de voetballer wat mij betreft.

En ja ik weet dat iker veel meer heeft gewonnen dan steven maar dat maakr het nog gwen groter icoon wat mij betreft

22 mei 2015 om 11:14

@ Ajaxrick

Prijzen zeggen niet veel, maar het gaat om het totaal plaatje. Een jeugdspeler bij de grootste club ter wereld basis speler worden. 15 jaar basis speler zijn. Een prijzenkast gevuld tot aan de nok. Een icoon, een leider, een winnaar en iemand die alles gaf en geeft voor zijn ploeg en club.

Het verschil tussen Steven Gerrard en Casillas is dat Casillas het presteerde om op een hoger niveau basis speler te zijn voor 15 jaar lang. En bijgedragen heeft aan meer successen met de benodigde inbreng. Beiden zijn grootheden.

21 mei 2015 om 13:00

Hoe definieer jij de term grootheid? Wat is Iker Casillas volgens jou?

21 mei 2015 om 16:24

Pff wat maak jij jezelf belachelijk zeg

Soms snap ik de Madrid fans echt niet. In 1995 ging Ajax met een staande ovatie van het veld nadat ze op zijn minst met 4-0 hadden moet winnen in het Santiago Bernabeu. Ook Iniesta en Pirlo bijvoorboold genoten deze eer nog niet zo lang geleden. Maar met spelers als Raul en Casillas, echte clubmensen, gaan ze dan weer niet heel vriendelijk om. Een kwestie van de mensen waarvan je houdt misschien harder aanpakken dan anderen?

21 mei 2015 om 12:20

Het is mooi om te zien dat men in Madrid een blijk van waardering kan en durft te geven aan de prestaties/carrières van de tegenstander(s). De wijze waarop men omgaat met de eigen spelers verdient niet bepaald de schoonheidsprijs. Dat heeft wellicht ook wel met de status van de club te maken. Het moeten presteren en dat elk seizoen, een verslaping van het individu en/of de hele ploeg wordt nu eenmaal niet geaccepteerd. Wanneer dit wel het geval is dan fluit men je/de ploeg uit. Casillas verdient meer respect, maar de nodige slippertjes die hij maakt ziet men liever niet. Het is wel topvoetbal. Gerard was dit seizoen ook niet meer de speler wie hij ooit was, maar zijn fouten hebben minder consequenties. Wij Nederlanders eren onze topsporters ook zoals het hoort te zijn.

Ach, eerlijk gezegd heb ik ook mijn bedenkingen bij Casillas. Kan die niks aan doen, iedere speler wordt wel een jaartje ouder. Maar snel de Gea halen

Zoveel commentaar omdat het een "legende" is wake up callenige manier voor supporters om frustraties te uiten is fluiten en als Iker niet naar behoren presteerd tjah dan kan je dat verwachten.. Hij was er namelijk ook bij toen spelers als figo en zidane werden uitgefloten

21 mei 2015 om 13:58

dan moet je ze aanmoedigen in de hoop dat ze hun niveau weer halen.

Als ze hun best niet doen, niet hard werken, dan kun je ze uitfluiten.

Als iemand niet goed genoeg is, moet de club een andere halen of de trainer moet een andere opstellen.
Iker gaat toch niet naar de trainer en zegt zet mij maar op de bank.
Nee iker doet zn stinkende best om ballen tegen te houden.
En mede dankzij iker hebben de real fans super veel mooie momenten beleefd.

Casillas is nog steeds een topper. Maar hij komt helaas gewoon tekort voor een van de beste clubs van de wereld. Het kan natuurlijk een vormdip zijn, maar die kun je jezelf niet perimiteren op dat niveau

Real Madrid is sws niet heel erg van de waardige afscheid en goed omgaan met clubiconen. Zie Guti bijvooreeld.

Ik vind bij Real Madrid de laatste tijden/jaren maar een hoop arrogantie vanaf komen. Eigen spelers uit fluiten en met name je eigen icoon. Zie je het al voor je, Liverpool fans die Gerrard uitfluiten? Roma fans die Totti uitfluiten? Chelsea fans die Drogba of Lampard uitfluiten etc? Ik hoor altijd die goedkope smoes van sommige Real boys hier die het proberen te verdedigen door te zeggen dat Casillas slecht speelt etc. Maar dan nog je club legende (iemand met zijn staat van dienst) zo belachelijk maken? ie jij Chelsea supporters Drogba uitfluiten die speelt tegenwoordig toch ook heel dramatisch? Iedere Chelsea fan ziet dat hij met pensioen moet maar om uit te fluiten? Of Steven Gerrard vind ik ook al twee jaar niet meer op niveau met hier en daar wedstrijden dat die uitblonk. Maar kijk de respect die hij van de Liverpool fans krijgt.

Ik ben niet zo van de termen van ''success supporters'' etc, maar ik krijg soms het idee dat een Real Madrid supporter (niet allen) een beetje arrogant is met hoge eisen. Wat dat betreft kijk ik met meer sympathie naar Barcelona die hun legendes zoals (xavi, Guardiola, Puyol) niet zo belachelijk behandelen vergeleken met (raul, Guti, Casillas etc). Jullie moeten Perez uitfluiten en weg willen hebben. Diego Lopez zou de perfecte opvolger zijn voor Casillas na een uitstekend seizoen, toch wordt hij weggedaan en Casillas opgesteld. Daar kan Iker toch niets aan doen?

Tipico Madrid. Ze zijn daar niet zo van het eren van helden van de club. Het enige dat telt is: welke galactico kunnen we nu weer voor heel veel geld strikken.

Real Madrid supporters zijn echt mooi weer supporters. Als het goed gaat hoor je ze tot aan mars, maar gaat het slecht dan fluiten ze hun enige icoon die op dit moment de meeste kampioenschappen achter zijn naam heeft. Ik vind het belachelijk!!

Schandalig man, dit is echt absurd. Wat hebben sommigen toch een korte termijn geheugen, die jongen heeft alles gegeven voor real. En real veel prijzen opgeleverd. Echt jammer als hij via de achterdeur weg moet

Koke is trouwens geen ploeggenoot van Casillas !

21 mei 2015 om 15:10

Hmm niet goed gelezen ;-) bij Spanje natuurlijk wel ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren