Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Gepromoveerd Fortuna verwelkomt eerste aanwinst: ‘Naam wil ik hooghouden’

Laatste update:

Fortuna Sittard verzekerde zich onlangs door een tweede plek in de Jupiler League van promotie naar het hoogste niveau en Alessandro Ciranni zal de stap naar de Eredivisie meemaken. De Limburgers melden vrijdagmiddag namelijk via de officiële kanalen dat de rechtsback transfervrij de overstap maakt van provinciegenoot MVV Maastricht en voor drie jaar heeft getekend.

“Alessandro is een getalenteerde jonge speler met veel groeipotentieel. Hij komt voort uit de jeugdopleiding van KRC Genk. Een club en een opleiding van naam en faam in België. Alessandro is aanvallend ingesteld, waarbij zijn snelheid natuurlijk goed van pas komt. Echt een speler die goed past in de lange termijn strategie van de club”, reageert voorzitter Isitan Gün op het aantrekken van Ciranni.

De 21-jarige Belg liet zich in zijn keuze leiden door de ambities van Fortuna en is ook te spreken over het ‘familiegevoel’ binnen de club: “Daarom wil ik meegaan in dit project. Samen met mijn medespelers wil ik ervoor zorgen dat we ons volgend seizoen handhaven en een rol van betekenis kunnen spelen. We gaan niet ‘zomaar’ meedoen. Ik wil mijn steentje bijdragen door zoveel mogelijk te spelen. Daarnaast heb ik een naam hoog te houden als het gaat om vrije trappen. Die naam wil ik ook in de Eredivisie hooghouden!”

Ciranni speelde sinds begin 2016 voor MVV, dat hem in eerste instantie huurde van Genk en hem halverwege dat jaar definitief inlijfde. Bij Fortuna moet de vleugelverdediger gaan concurreren met Clint Essers, die dit seizoen eerste keus rechtsachterin was.

Een goede aanwinst voor Fortuna Sittard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben wel tevreden met deze aankoop. Waarschijnlijk zal Essers doorgeschoven worden naar de positie van centrale verdediger. Hier ligt namelijk ook zijn sterkste kwaliteit, het verdedigen. Ciranni is een prima back en zeker een van de betere uit de JL. Ben benieuwd of hij dit ook kan laten zien in de Eredivisie.

Ooeeww deze transfer ligt gevoellig... Maar je promoveert en je haalt je 1e aanwinst bij met alle respect een MVV vandaan... Wie is daar scout?

11 mei 2018 om 14:11

1. Ciranni is een prima back voor de JL en wellicht kan hij het dus ook een niveautje hoger
2. Fortuna zwemt niet in het geld en dus moet het hebben van transfervrije spelers, huurlingen of afdankertjes
3. Hij is ook nog eens transfervrij dus zeer weinig risico aan vast

Al met al, een zeer logische, goed doordachte en slimme aankoop van Fortuna. Helemaal niks op aan te merken. Goed werk dus van de scout daar

11 mei 2018 om 14:15

Fortuna kan natuurlijk niet met miljoenen strooien. Zij zullen het vooral moeten hebben van transfervrije spelers en, straks vlak voor de transfer deadline, van gehuurde spelers uit de eredivisie die bij hun club buiten de boot dreigen te vallen.

Prima versterking, hield zich prima staande
in de jupiler league, is nog jong en is gratis. Zijn vrije trappen zijn ook nog eens fenomenaal.

Ciranni gaat het heel moeilijk krijgen . Ciranni krijgt in de Eredivisie niet de vrijheid om mee op te komen . Hij heeft een geweldige vrije trap , maar verdedigend ( zeker in de eredivisie ) gaat hij het heel moeilijk krijgen .

Ciranni is als back niet half zo goed als Labylle , en we zien hoe het hem vergaan is .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren