Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geloof bij Arsenal neemt toe: 'Waarom kunnen wij geen kampioen worden?'

Laatste update:
/

Arsenal eindigde het afgelopen seizoen op een flinke afstand van kampioen Chelsea, maar the Gunners willen komend jaar serieus de strijd aanbinden. Aanvaller Danny Welbeck ziet geen enkele reden waarom de Noord-Londenaren niet goed genoeg zouden zijn om de landstitel te veroveren. "We willen nu doorpakken", zegt hij in gesprek met de Daily Mirror.

De spits vindt dat de selectie van Arsène Wenger weinig onderdoet voor die van de stadsgenoot. "Dus waarom zouden wij geen kampioen kunnen worden? Het is zeker iets dat leeft binnen de ploeg. Afgelopen seizoen sneden we onszelf in de vingers met een slechte start, waardoor we in mei tekortkwamen. Maar als je kijkt naar de punten die we hebben laten liggen, is er veel ruimte voor verbetering."

Ook binnen de selectie kan het niveau nog hoger. De terugkeer van Theo Walcott, die lange tijd buitenspel stond met blessureleed, is volgens Welbeck een flinke opsteker. "De concurrentie neemt toe en dat is gezond. De manager heeft knopen door te hakken. Het team zal daarvan profiteren. Het zorgt ervoor dat we onszelf kunnen blijven verbeteren", besluit hij.

Arsenal is komend jaar een serieuze kandidaat voor de titel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alleen met een topspits en Cech geloof ik in een kampioenschap, anders niet.

16 juni 2015 om 14:52

Ik denk dat het meer een gebrek is aan de mentaliteit is bij de spelers. Wenger is een fantastische trainer, maar een kanpioensmentsliteit overbrengen.. Nee dat is niet voor hem weggelegd.

Naar mijn idee is Sánchez de enige speler bij Arsenal met die mentaliteit. Dat is gewoon weg te weinig.

16 juni 2015 om 14:53

Edit:

Kanpioensmentsliteit moet winnaarsmentaliteit zijn

16 juni 2015 om 15:08

Ik weet het niet maar ik vind dat de meeste spelers er hard voor werken. Zelfs Ozïl verdedigd altijd mee etc... Alexis kan je toch niet als voorbeeld gebruiken, zijn inzet overstijgt zowat 99% van de voetballers :D

16 juni 2015 om 15:35

Wat je nu zegt is een beetje van vroeger.

Bij de generatie Arshavin, Fabregas, Adebayor, Gallas, Clichy gaat jouw theorie zeker op. Die spelers schenen nauwelijks met elkaar op te kunnen schieten en het feit dat ze vrijwel allemaal weg zijn gegaan zegt ook wel wat.

Het huidige elftal heeft juist een goede team spirit. Wilshere, Ramsey, Oxlade je ziet ze 90 minuten lang knokken en gaan. Ook Ozil, Cazorla, Rosicky, Welbeck, hebben veel inzet. Dit jaar won Arsenal uit bij City en uit bij United. In die wedstrijden speelde Arsenal niet per se het mooie voetbal dat ze tegen een Newcastle of Sunderland spelen. Ze knokten ervoor en behaalden resultaat.

Ik denk dat dit Arsenal elftal meer zal leren hoe te presteren onder druk naarmate er meer kwaliteitsimpulsen komen. In het seizoen 2013-14 stonden ze heel lang bovenaan, maar kwam er toen een periode met veel blessures en veel topwedstrijden achter elkaar, en werd de druk te groot. Dit jaar lag het daar niet aan. Het lag aan een gebrek aan kwaliteit (ook kwantiteit, Monreal heeft nog een aantal wedstrijden als CV gespeeld) dat op te lossen is.

De titelkansen van Arsenal zijn afhankelijk van wie ze deze zomer halen. Op 2 september weten we of we Arsenal serieus moeten nemen.

16 juni 2015 om 14:54

Daar ben ik het helemaal mee eens.

16 juni 2015 om 14:57

Ik geloof alleen in een kampioenschap met een nieuwe cv, een nieuwe spits, eventueel een extra cvm en een nieuwe coach. Wenger durft geen keuzes te maken als het erop aan komt dus zolang hij er is gaan we geen kampioen worden. We konden dit seizoen niet eens tweede worden en van Monaco winnen. Nee, er moet nog veel te veel gebeuren. Zeker als je bedenkt dat er ook nog versterkingen bij de concurrentie komen.

16 juni 2015 om 15:12

Hopelijk leest Welbeck zelf deze reactie niet

16 juni 2015 om 15:46

Ik geloof er sowieso in, maar ik wil ook graag in de Champions League wat verder komen.

16 juni 2015 om 16:31

Alleen met een spits en een wereldkeeper als Cech, want Giroud faalt in elke grote wedstrijd of elke wedstrijd waarin er druk is. Ospina is te klein.

16 juni 2015 om 16:33

We've got Le Coq. Natuurlijk wordt het veeel lastiger, maar zonder doen we ook mee.

16 juni 2015 om 17:19

zelfs met een topspits en Cech word het lastig om de premier league te winnen.
Verdedigend staat Arsenal ook niet sterk Mertesacker moet duidelijk vervangen worden.
alleen met dit team kan Arsenal de Premier League winnen en misschien de
Champions League.

cech
Gibbs
Hummels
Koscielny
Debuchy
Vidal
Ramsey
Alexis
Ozil
Walcott
Benzema
16 juni 2015 om 17:24

Klopt, maar met een topspits en Cech, zie ik ons wel meedoen, dus een kans maken. Mertesacker moet inderdaad weg uit de basis, zet Gabriel daar maar neer.

Lang niet gereageerd op vz, maar nu moet het toch even. Kunnen ze niet gewoon hun bek houden met z'n allen bij Arsenal? Dit Arsenal kan geen kampioen worden. Heel misschien als Cech en Benzema komen, maar die komen allebei toch niet. We komen gewoon kwaliteit tekort, Wenger is niet goed genoeg meer en bovendien kapituleert het hele elftal onder de minste druk. Zelfs toen de tweede plek behaald kon worden konden ze er niet mee omgaan. Precies hetzelfde als vorig jaar en het jaar ervoor hoor ik nu dagelijks in de media..

16 juni 2015 om 14:59

Het is inderdaad beter als je niet gereageerd had. Als jij Arsenal echt volgt dan weet je ook gewoon dat Arsenal op de goeie weg is en het zeker mogelijk is.

16 juni 2015 om 15:38

Bullshit. Ik volg Arsenal ja en zo goed zijn we niet. Tegen bepaalde teams lijkt het heel wat, maar zelfs teams als Everton kunnen we niet de wil opleggen. Swansea domineert tegen ons, Tottenham was dit seizoen onderling zelfs beter.

Doe niet alsof je er meer van snapt dan ik aub.

16 juni 2015 om 15:47

Geen enkel team speelt elke wedstrijd geweldig, dat is gewoon zo. Natuurlijk vergeet je met gemak ook even de wedstrijd tegen Liverpool bijvoorbeeld of tegen Manchester City.

16 juni 2015 om 15:57

Tegen Liverpool thuis waren we helemaal niet goed, City uit was de beste van het seizoen ja. Thuis tegen City? Zodra we voor stonden verpestten we het meteen weer. Uit bij Liverpool werden we compleet weggevaagd en Liverpool is ook gewoon slecht. Dus die clubs kan ik net zo goed noemen om mijn standpunt te onderbouwen.

16 juni 2015 om 16:57

@GoonerAR16

Wat probeer je nu eigenlijk te bereiken met jouw reactie? Iedereen weet dat Arsenal geen kampioen wordt, maar wel degelijk op de goede weg is. Je brandt Arsenal echter helemaal af. Dat is onterecht. Het lijkt erop dat je Arsenal afbrandt, om serieus genomen te worden bij niet-Arsenalfans. Dat is erg sneu.

16 juni 2015 om 17:12

Hahaha, ik weet alweer waarom ik zo lang niet gereageerd heb op deze site. Het niveau is de afgelopen jaren zo verschrikklijk gedaald, echt heel jammer.

16 juni 2015 om 18:55

Trek het je niet aan Goonerar16. Fanboys ga je nooit van enige nuance kunnen overtuigen. Een kritische noot, hoe goedbedoeld of waarheidsgetrouw ook, wordt al snel 'haten'. Je doet me denken aan een realistische Gooner op VZ Forum trouwens. Misschien daar even registreren. De discussies zijn daar toch van een iets hoger niveau dan hier de laatste jaren.

Neemt niet weg dat ik wel voor het eerst in 10 jaar het gevoel heb dat Arsenal er weer dicht bij kan komen met deze groep. Op voorwaarde dat ze de lijn van de laatste maanden kunnen doortrekken tenminste. En dat iedereen fit blijft.

17 juni 2015 om 00:50

Hee kijk, een oude bekende. Fijn om daar wat van te zien, blijken al die leden toch niet weg te zijn.

Ik denk ook dat de huidige groep de sterkste is sinds the invincibles. Ontzettend divers en breed. Er missen voor de Premier League echter nog wel 3 topspelers, wil je die winnen. Daarnaast twijfel ik echt of Wenger wel goed genoeg is, al helemaal als je in de CL wat wil presteren, dat heeft Wenger in al die jaren nooit bewezen. Teams die zich tactisch aanpassen aan Wenger, boeken eigenlijk altijd resultaat. Doen ze dit niet, worden ze overlopen, zo zie ik het.

16 juni 2015 om 15:01

Waarom niet? Ja Chelsea heeft meer kwaliteit in huis, maar ziet de wereld er daar niet heel anders uit wanneer pak 'm beet Hazard een kruisband afscheurt en Terry over the hill dondert? Zo gigantisch is het verschil met Arsenal nou ook weer niet. De selecties die ze in Manchester hebben vind ik bovendien echt niet beter dus ik dicht ze zeker nu zo voor het transfer window best een realistische kans toe.

16 juni 2015 om 15:44

Chelsea, City en United gaan zich uiteraard weer versterken met topaankopen. Mourinho heeft het al aangekondigd, en van de clubs uit Manchester weet je het helemaal zeker. Het enige wat Wenger heeft gezegd is dat we nu al goed genoeg zijn. Bullshit.

16 juni 2015 om 15:55

Ahja? Chelsea zal zich wel versterken maar niet in de mate dat er een wereld van verschil gaat zijn. Ook City gaat zich versterken maar die zijn gelimiteerd ivm de Ffp. En we hebben gezien wat al die topaankopen van Man Utd dit seizoen hebben uitgehaald.
En als je Arsenal volgt dan weet je goed genoeg dat Wenger dat zowat altijd zegt en dat je hem nooit moet geloven als het aankomt op dat vlak

16 juni 2015 om 15:59

Ben je uberhaupt op de hoogte? City staat op het punt groen licht te krijgen, die ffp gaat versoepeld worden en dan gaan die gewoon weer met geld smijten.

16 juni 2015 om 19:54

blessures kunnen inderdaad wel een rol spelen .... bij elk team !
het onderling verschil dit seizoen was 12 punten tussen chelsea en arsenal en vergeet niet dat city nog altijd beter is geëindigd dan arsenal....
zelfs in een klassement opgemaakt in de 10 laatste wedstrijden, zeg maar in de laatste rechte lijn..., liep chelsea nog verder uit op arsenal en toen waren alle geblesseerde spelers van arsenal wel terug en toch zulk een pover resultaat op dat ogenblik.... heel merkwaardig ....
zelfs leicester haalde meer punten dan arsenal in de laatst fase van de competitie op 10 wedstrijden voor het einde ... dat zijn toch feiten die moeilijk te negeren zijn ....

17 juni 2015 om 00:51

Je moet niet zo naar die reeksen kijken, die zeggen mij niks. Wat me wel wat zegt, is dat we met een week voorbereiding niks kunnen tegen Swansea met alle spelers fit.

Leicester won ook gewoon alles, dus dat is niet zo gek

16 juni 2015 om 15:25

En winnen we ook elke jaar de FA cup? Of wil je zeggen dat het behalen van zo'n beker geen stress meebrengt? Grote onzin dat je zegt dat Arsenal onder de minste druk niet meer presteert. Anders zouden we ook geen 2 FA titels erbij hebben gekregen.

Kwaliteit is het probleem niet maar het constant fit houden van spelers. Wanneer Arsenal een fitte selectie heeft behalen we meer punten dan de concurrentie.

16 juni 2015 om 15:39

Vorig jaar heeft aardig bewezen dat we niet met de FA Cup druk om konden gaan. Wigan en Hull waren minstens gelijkwaardig.

Dit jaar stond er weinig druk op, we hadden hem vorig jaar ook al gewonnen. En de tegenstanders die we hadden... Aston Villa man, kom op.

We halen niet meer punten dan de concurrenten, behalve tijdens periodes waarin er geen druk op staat en we een gunstig programma hebben.

Kijk ook de Champions League, dat is ook een goeie graadmeter. Monaco, Anderlecht..

16 juni 2015 om 15:49

Het blijven bekers, dan zijn kleine ploegen vaker gevaarlijker dan de grote clubs omdat die daar net voor leven. En ja Aston Villa is geen wereldploeg maar ook niet de makkelijkste ploeg normaal. En we hebben in de 2de seizoenshelft meer punten behaald dan de rest van de Premier League.

16 juni 2015 om 15:55

Dus je vergeet de wedstrijden tegen Liverpool, Spurs, Everton en Man Utd in de FA cup?

Dat Wigan en Hull zo ver komen komt ook een beetje door Arsenal. We spelen tegen de grotere teams uit ook een stuk beter dan vorig seizoen. Er zit een stijgende lijn in onze prestaties. Maar je stelling dat Arsenal niet om kan gaan met kleine druk is niet waar. En Tsjah de CL dat was wel een enorme blamage. Maar Juventus had ook enorm veel moeite tegen Monaco en waren bijna uitgeschakeld door ze.

16 juni 2015 om 16:00

Haha kom op Aston Villa is met afstand de makkelijkste ploeg in de PL
Ja, precies, de tweede seizoenshelft, nadat we 6e stonden in de eerste seizoenshelft.

We zien wel wat er gebeurt volgend jaar als er geen spelers zijn gekocht voor de basis. Dan worden we gewoon 3e.

16 juni 2015 om 16:01

Wigan en Hull waren veel minder. We hadden verdorie een stuk of 20 schoten tegen Wigan.
En je vergeet wel toevallig Liverpool thuis (met 7 wisselspelers waaronder Sanogo in de basis), winst op Old Trafford etc.

Stond er tegen Anderlecht druk op? Welnee, de spelers verloren net hun concentratie. De 1e plaats was toch al verloren en de 2e al binnen. Arteta viel toen uit na de 3-0 en niemand hield de boel bij elkaar. We weten allebei dat Coquelin ons 25 procent beter maakt.
Tegen Mknaco was het pure pech. Afgeweken bal 0-1 waardoor ze kunnen counteren, Giroud mist de kansen... Eruit op uitdoelpunten.

De spelers en Wenger zijn overdreven optimistisch, jij bent overdreven pessimistisch.

16 juni 2015 om 16:04

Ik ben realistisch, het klinkt alleen pessimistisch als ik je het vergelijkt met wat de rest denkt. Ik denk dat we makkelijk top 4 halen en in de 8e finale weer uit de CL vliegen. Maar halve finales CL en de Premier League winnen? Nee, daar ben ik pessimistisch over.

16 juni 2015 om 16:24

Nee, het neigt toch naar pessimisme. Ik zie hier namelijk weinig mensen die geloven in een titel. Pas als we 2-3 wereldtoppers halen kunnen we meedoen. Meedoen, we gaan hem daarom nog niet winnen. Zo denken de meesten hier, naar de spelers moet je niet luisteren. Ofja, niet naar Welbeck, Walcott en Rambo, die roepen dit wekelijks.

Dat ze onder druk vaak tegenvallen, is wel zo. Maar in de uitwedstrijden hebben we al enorme stappen gezet. Van 5-1, 6-3, 6-0 naar 2-0, 2-2, 0-2.

16 juni 2015 om 16:30

Dan is mijn beeld inderdaad te veel beïnvloed door de kreten van de spelers en Wenger. Toch vind ik een hoop gooners op deze site echt dom en naïef, maar dat terzijde.

16 juni 2015 om 16:32

Ik ben ook best pessimistisch dit seizoen, echt een klote gevoel geeft dat.

16 juni 2015 om 19:59

heel correcte reactie .... er zijn maar weinig mensen hier aanwezig op dit forum die zich uitten op basis van resultaten en feiten .... nochtans het belangrijkste !
maar er zijn hier veel mensen aanwezig die volop reageren vanuit hun hoop en emoties... , en hoop doet leven uiteraard maar je mag natuurlijk de werkelijkheid niet opzij duwen... en dat doe jij dus niet ,.... knap !

16 juni 2015 om 15:28

Eindelijk een realistische gooner. Er worden altijd beloftes en veel gehyped. Kampioen worden is niet easy, maar zoals je zei had Arsenal minimaal tweede moeten worden.

Maar jullie hebben de afgelopen twee jaar fa cups gepakt, er zit dus wel een lijn. Maar in de CL en PL (nog belangrijker) laat Arsenal het altijd afweten en is er inderdaad geen winnaars mentaliteit.

16 juni 2015 om 15:41

In de FA Cup hebben we ook geluk gehad met de loting twee jaar op rij. Af en toe een redelijke tegenstander, maar die kregen we dan thuis.

16 juni 2015 om 15:50

Everton en Liverpool zijn inderdaad geen goede tegenstanders, zeker vorig seizoen niet. Kom op man, jij kunt alles naar beneden praten.

16 juni 2015 om 15:57

En Man Utd loten op Old Trafford was ook zeker geluk

16 juni 2015 om 16:02

Man Utd is ook gewoon een slecht team, wat lullen jullie allemaal? Dit is het probleem dus, jullie zien het als prestaties om Everton en Liverpool te verslaan.

United verliest de afgelopen twee jaar van elk team in eigen huis.

Echt, Arsenalsupporters zijn de vervelendste die er zijn. Zo naïef allemaal.

16 juni 2015 om 16:38

Dus je gaat medefans bekritiseren? Ze allemaal over 1 kam scheren en ze ook nog beledigen. Doei Goonerhiguain. Waarom ben je nog fan als je de fans en de club min of meer haat.

16 juni 2015 om 17:14

Sorry, hoop dat je er niet slecht van gaat slapen.

Je hebt het helemaal in de gaten, ik haat Arsenal. Jij wint.

16 juni 2015 om 17:35

Als je niet eens plezier kunt beleven bij Arsenal en medefans zit te beledigen. Wat heb je nog te zoeken bij ons dan?
Het is een club die al 11 jaar geen titel meer heeft gewonnen logisch dat de verwachtingen minder zijn en we elk jaar hopen op een wonder. Je moet je verwachtingen bijstellen en minder pessimistisch zijn. En niet doordraaien door te zeggen we winnen niks we gaan nooit wat winnen en de FA cups prestaties neerhalen die we daarvoor al 8 jaar niet meer hebben gewonnen.

Ik heb een hekel als mensen bijdehand gaan doen en zichzelf beter achten als anderen. Daarom vraag ik me ook af wat heb je nog te zoeken als Gooner?

17 juni 2015 om 00:56

Doe niet alsof je me kent. Ik geniet van Arsenal en hou van Arsenal, maar aan sommige dingen bij Arsenal kan ik me heel erg ergeren ja. Een kritische noot mag hoor.

Waar doe ik eigenlijk moeite voor, alsof ik hier moet bewijzen of ik wel of geen supporter ben.

16 juni 2015 om 16:45

Zoooo, een Arsenal supporter met realiteitszin. Groen randje?
Arsenal is in principe minder dan Chelsea en City. Battlen met United voor plek 3.

16 juni 2015 om 17:16

Groene randjes heb ik in het verleden genoeg gehad, helaas zijn er steeds minder reacties te vinden op deze site die een compliment waardig zijn. Alle goeie leden zijn weg geschopt door vz lijkt het wel, alleen politiek correct kan hier nog. Echt doodzonde, was een prachtig forum.

Concurrentie is zeker goed, zolang daaruit ook de juiste keuzes worden gemaakt. Dat zie ik echter lang niet altijd bij Wenger. Ramsey op rechtsvoor, Ozil op links.. Dat zijn enkele dingen waar hij toch niet sterk in is. Betere keuzes maken. Zo gaat het team ook beter spelen, en worden de spelers beter zoals Welbz al zegt. Ook wat betreft Welbz is het beter als er een goede spits bijkomt. Welbeck is toch niet zo erg goed dus ook bij hem is er ruimte voor verbetering.
Met enkele versterkingen kunnen we zeker kampioen worden, maar de concurrentie gaat zich ook versterken. Dat word vaak vergeten. Ik denk persoonlijk niet dat we kampioen kunnen worden als je ziet hoeveel United en City gaan uitgeven.

Niet om negatief te zijn of zo, want de PL boeit me vrij weinig, maar lees ik dit niet ieder jaar? Ik heb het gevoel dat ik altijd "met die en die spelers erbij kunnen we weer meedoen om het kampioenschap" lees.

16 juni 2015 om 14:53

Tja, ze zeggen het ook zowat elk jaar.. Pas sinds 2/3 jaar wordt er weer echt gebouwd aan een team en is er weer genoeg geld beschikbaar om toppers te halen en de eigen te behouden.
Pas komend seizoen kunnen we er echt klaar voor zijn, aangezien er nu een zeer sterk team staat en met 2/3 goede aankopen staat er een titelkandidaat. Het is alleen de vraag of die ook gaan komen of niet, aangezien je wel te maken hebt met Wenger.

18 juni 2015 om 19:04

een competitie zoals in spanje met 2 super teams en om de 30 jaar eens een verrassing indien er een ander team ,door het falen van de 2 superteams , ook eens kan kampioen spelen , en wedstrijden waarvan je vooraf kan zeggen dat die teams gaan verliezen met minstens 3 of 4 doelpunten tegen de 2 toppers .....
wel dat lijkt mij helemaal niet spannend , je weet vooraf wat je krijgt , het wordt barca of het wordt real !
voor mijn gevoel is het een competitie waar weinig spankracht in zit maar wel met soms weergaloze goals van de topspelers van die 2 top teams dat wel .... en steevast maakt de topschutter met een ' enorm ' vracht aan doelpunten en de 2e ook ....
zoveel doelpunten maken is in de PL niet mogelijk maar in spanje is dit normaal, dat een topschutter 40 of meer doelpunten maakt ....dat is net het bewijs dat er heel matige tot slechte teams spelen in de primera division ....

Hoewel er een hoop prima spelers bij Arsenal zijn, ontbreken er nog 1 of 2 echte toppers in de selectie. En dan heb ik het over een speler van het caliber Alexis, niet net daar onder zoals het gros van de Arsenal spelers. Een topspits erbj halen en ze zijn al een heel eind op weg.

Productiviteit van een aantal aanvallende spelers zal nog (verder) omhoog moeten en veel zal afhangen van blessures. Daarnaast zou ik graag een of twee aankopen zien komen om de breedte van de selectie nog groter te maken. Ook zullen een aantal spelers verkocht worden of worden contracten niet verlengd wat ruimte geeft voor die aankopen.

Zo, da was Wellbeck. Wie zal de volgende Arsenal-speler zijn die gaat roepen dat ze dit jaar kampioen kunnen worden. Probeer nou eerst eens tot 10 wedstijden voor het einde mee te doen en begin dan pas te denken aan het kampioenschap... pfff

Dit is nu al een paar jaar DE slogan voor elk seizoen voor The Gunners. Waarom zou het nu niet kunnen, we geloven erin etc. etc. We moeten het allemaal weer eens zien.
Een topspits moet wel de topprioriteit wezen voor Wenger, middenveld steekt goed in elkaar maar over de defensie heb ik toch ook zo men twijfels.

16 juni 2015 om 15:30

Als voetbalzone slim is kopieren en plakken ze gewoon oude artikels. Dat scheelt ze een hoop typ werk ieder jaar.

Speler nummer 20 die dit zegt? Tja, ze worden er naar gevraagd en dan zeggen ze dit. Natuurlijk zeggen ze dit en voor komend seizoen zit er ook een kern van waarheid in. Het is echter nog veel te vroeg om te zeggen. Je kunt nu wel gaan schreeuwen dat je kampioen kan worden, maar als die 2/3 versterkingen uit blijven wordt je nooit kampioen. Pas als bijvoorbeeld Cech, Kondogbia en een top spits binnen zijn mag je zeggen dat Arsenal zeker kampioen kan worden.

16 juni 2015 om 15:01

Cech, Kondogbia en een scorende vleugelspeler zouden ook al kunnen zorgen dat Arsenal titelkandidaat wordt. Weer een seizoen met Ramsey, Cazorla of Özil op de vleugel is ook waardeloos.

16 juni 2015 om 15:09

We hebben al twee scorende wingers, Walcott en Sanchez. Oxlade Chamberlain wordt ook steeds beter en gaat ook wel scoren.

16 juni 2015 om 15:12

Walcott is net weer fit en voetballend niet sterk genoeg. Zie liever een winger komen die scorend vermogen koppelt aan voetballend vermogen.

16 juni 2015 om 16:10

Ja Wenger moet eens keuzes maken. Het liefst zet hij Ramsey, Wilshere, Cazorla en Ozil er allemaal in.. Gewoon Ox op links, Sanchez op rechts en dan heb je er eigenlijk nog een nodig.

16 juni 2015 om 15:01

Och Wenger heeft bewezen dat hij met een fitte selectie gewoon mee kan doen bovenaan (zie tweede seizoenshelft) dus zo onrealistisch is het niet. Ik geef je gelijk dat er versterkingen mogen bijkomen, zeker als je in de CL ver wilt geraken kan een extra reserve geen kwaad.

16 juni 2015 om 16:08

Ja met een fitte selectie. Stel je voor dat Coquelin eruit vliegt. Wat dan? Ik denk ook niet dat Giroud goed genoeg is om kampioen mee te worden en als hij eruit ligt, wat dan?

16 juni 2015 om 17:21

Ik zeg toch ook als de selectie fit blijft en dat er versterkingen mogen komen zodat de kansen groter worden?

Indien de selectie fit is kan er zeker meegedaan worden voor het kampioenschap en een topspits en topkeeper zou zeker goed zijn en zou de kans alleen maar vergroten.

16 juni 2015 om 15:31

Arsenal doet er goed aan om spelers voor de breedte te kopen.

zijn ze elk jaar, enige probleem is de breedte in de selectie. de andere grote clubs hebben gewoon meer en betere spelers op de bank zitten helaas

16 juni 2015 om 15:10

Een bank met Welbeck, Wilshere, Ox, Walcott, Gabriel, Chambers, Debuchy vind ik anders toch aardig

16 juni 2015 om 15:19

Klopt, geen onaardige bank, maar een basiself zou daar met kop en schouders boven uit moeten steken. Welbeck op de bank, prima, maar giroud is de eerste spits en dat kan ook veel beter...

16 juni 2015 om 15:51

Zeker, een topspits en topkeeper zijn zeker welkom en kunnen het niveau omhoog halen maar ik reageerde meer op het feit dat de bank niet breed genoeg was

16 juni 2015 om 20:27

in verhouding...

Wellicht met Martinez wel, maar zoals vaker is Wenger niet slagvaardig genoeg.met een middelmaat als Giroud wordt je gene kampioen..

Ik vind Arsenal een beetje de Feyenoord van Engeland. Altijd bij de top 4 maar kampioenschap lijkt toch net niet erin te zitten op de een of andere manier.

Ik geef Welbeck hier gelijk in! Alleen vergeet hij dat een paar cruciale posities niet goed of breed genoeg bezet zijn (doelman, spits en cvm) en dat zijn de factoren die uitmaken of je 3e/4e wordt of kampioen. Een spits die in de topduels niks klaarspeelt, een keeper die een cruciale redding brengt in een lastige wedstrijd. Dat soort dingen maken je kampioen. Hoevaak scoorde chelsea in de laatste minuten de bevrijdende treffer of stond Courtois in de weg. En over die cvm gesproken, niet voor niets prijzen ze een Matic zo erg, dat is een cvm die wedstrijden kan bepalen en sturen.

Ik wordt hier ondertussen wel een beetje moe van. Volgens mij heeft nu bijna de hele selectie stuk voor stuk gezegd dat we kampioen kunnen worden. Hou dat gewoon intern en laat het een heel seizoen lang zien. Niet dat ik hen ongelijk geef maar je wordt er wel mee doodgegooid de laatste tijd.

16 juni 2015 om 15:38

Mij valt het op dat Arsenal spelers het ieder jaar roepen, dan denk ik van doe het dan ene keer weetje wel..

16 juni 2015 om 15:42

Ik word er ook gek van, hoe kan je zo hoog van de toren blazen als je elk jaar opnieuw gewoonweg faalt. De Premier League is de afgelopen seizoenen niet bepaald in niveau gestegen, maar Arsenal presteert niet beter.

Ik denk dat Arsenal volgend seizoen serieus kampioen kan worden, mits er een aantal versterkingen komen. Sinds dat zij met een verdedigende middenvelder spelen, loopt het als een trein. Ik zou Cech, Kondogbia en Lacazette halen. Wellicht nog Otamendi naast Koscielny en ik zie Arsenal kampioen worden. Wenger moet nu investeren, want het zit er zeker in.

He, dit heb ik eerder gelezen..

Als Welbz zelf beter wordt en eindelijk die topspits wordt: ja, dan maken ze kans. Anders missen ze gewoon een wereldspits.

Ik reageer hier niet vaak, maak ik stoor mij toch aan de reacties. Ambitie hebben mag toch? Of wat moeten we dan zeggen naar aanvang van het seizoen: oh, mee doen om de titel hoeft niet hoor, plaats 4 is goed genoeg.

De seizoenkaartenverkoop loopt weer te traag zeker? Elke keer in deze periode hoor je dergelijke uitspraken. Samen met de 'we hebben 150m in kas die voor transfers kan gebruikt worden' of zo.

16 juni 2015 om 19:40

Dat loopt nooit te traag. Er zijn mensen die meerdere jaren op een wachtlijst staan.
En vorig seizoen gaf Arsenal 100 miljoen euro uit aan transfers.

Je kan in ieder geval niet zeggen dat ze ieder jaar niet gemotiveerd zijn. Deze posts komen ieder jaar voorbij, ze worden wel sterker moet ik zeggen maar het is nooit genoeg. Ze hebben echt gewoon een doelpuntenmachine nodig zoals Benzema of wellicht Higuain.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren