Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geketende Gutiérrez kan nog voor miljoenen verkassen’

Laatste update:

Érick Gutiérrez kan PSV komende week nog gaan verlaten, zo speculeert het Eindhovens Dagblad. De middenvelder verliet anderhalf jaar geleden met hoge verwachtingen het Mexicaanse Pachuca CF voor een dienstverband in Eindhoven, maar Guti kan zijn stempel niet drukken. Er bestaat de mogelijkheid dat hij nog gaat verkassen deze winter, zo klinkt het.

Het Eindhovens Dagblad constateert dat Gutiérrez nooit het volledige vertrouwen heeft gekregen van zowel Mark van Bommel als Ernest Faber. 'Het sloeg over op zijn spel, waarin hij zich soms geketend voelde en niet altijd op zijn favoriete plek stond. Stilist Gutiérrez leerde weliswaar vechten en bikkelen, maar blonk niet meer uit in de dingen waarin hij vroeger uitblonk.'

Transferprofiel - Gastón Pereiro

Faber is wel tevreden over de manier waarop de aankoop van zes miljoen euro zich in trainingen manifesteert, maar zit een vaste basisplaats er niet in. 'Van PSV hoeft hij niet weg, maar Gutiérrez zelf kan misschien nog een andere stap maken. (...) Gutiérrez wil het liefst in Europa blijven, maar zou ook kunnen opteren voor een terugkeer naar Mexico. Het ligt in de rede dat PSV bij een verkoop geen verlies op hem wil maken en in ieder geval nog meerdere miljoenen van de transfersom wil terugzien.'

Er is naar verluidt belangstelling voor Gutiérrez, maar er worden geen namen genoemd door het dagblad. "Het is heel logisch dat een aantal spelers in deze periode hun situatie overweegt. In dat geval verwijs ik ze natuurlijk naar John de Jong (technisch manager, red.)", aldus Faber over transferkandidaat Gutiérrez. "Over zijn manier van trainen ben ik in ieder geval heel tevreden."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik dan Guti en Pereiro voorbij zie komen, vraag ik me toch af of er echt zo slecht is ingekocht de laatste jaren of dat de trainer het er niet uit kon halen?

23 januari 2020 om 08:26

Dat vraag ik me ook wel eens af. Maar hoe lang is Pereiro er nu al? Hij heeft volgens mij ook een behoorlijke poos in de basis gestaan, en toen op gegeven moment vroeg iedereen zich af van waarom wisselen ze die vent niet.

23 januari 2020 om 09:35

Ik vraag me af waarom het er niet uitkomt bij deze gasten, want je ziet aan alles dat ze heel goed kunnen voetballen. Persoonlijk denk ik dat het aan de manier van spelen ligt. Guti moet veel meer vrijheid krijgen om vooruit te spelen en in schietposities te komen. Bij Pereiro blijft het een raadsel...

23 januari 2020 om 10:17

Het er niet uit kunnen halen, niet constant genoeg presteren, niet genoeg kansen krijgen... Het zijn allemaal dooddoeners. Eind van de dag zijn dit gewoon volwassen professionals die zelf verantwoordelijk zijn voor de prestaties die ze leveren. Pereiro heeft in ieder geval ruim de tijd gehad om er iets aan te doen. Guti zie ik graag nog blijven en zichzelf bewijzen.

23 januari 2020 om 10:40

ze hebben beiden veel te weinig laten zien terwijl ze toch genoeg kansen hebben gehad. dan vind ik het te makkelijk om daar de trainer de schuld van te geven

23 januari 2020 om 13:15

Pereiro heeft kansen genoeg gehad om te bewijzen dat zijn falende optreden bij PSV vooral bij hemzelf ligt. Hij ontbeert grinta om zich echt in te spannen, met name in verdedigend opzicht, terwijl een streekbus meer tempowisseling heeft dan de Uruguyaan. Maar voor de rest lijkt me het ook het missen van de juiste ‘touch’ bij de technische stafs van PSV een fataal gebrek. Gutierrez heeft het zelfvertrouwen van een geschopte hond die geen aandacht krijgt, Mauro krijgt geen enkele kans om te laten zien wat hij in Almelo presteert, Toni Lato liet men volledig links liggen en hoe snel men afgelopen zomer Romero de deur uitwerkte zegt eveneens genoeg over hoezeer de club momenteel verzaakt om het beste uit Latijnse cq. Spaanstalige jonge spelers te halen.

Als je er 6 miljoen voor kan krijgen verkopen, maar dan moet je wel een adequate middenvelder voor terug halen. Een man met ervaring, die de lijnen uitzet een goede verbindingsspeler zoals Guardado was. Guti heeft een goed linkerbeen thats it. Geen pit/drive en in de omschakeling heel kwetsbaar. Komt ook van Brands deze Guti volgens mij, een van zijn vele miskopen.

23 januari 2020 om 07:58

Achteraf is het een miskoop gebleken, toen hij gehaald werd heb ik vele horen zeggen dat het zo'n uitstekende speler zou moeten zijn en dat met hem PSV makkelijker kampioen zou gaan worden in het seizoen dat hij kwam, nu valt het tegen maar vele waren positief in het begin

23 januari 2020 om 08:26

Denk dat die jongen zeker wel wat kan, maar dat ie toch behoorlijk geknakt is in zelfvertrouwen door het wisselbeleid op het middenveld.... Zal me niks verbazen wanneer ie bij een andere club weer helemaal tot bloei komt.

23 januari 2020 om 12:57

Ik denk dat wij die Mexicanen gewoon te hoog inschatten en dat het gewoon modale spelers zijn. Wat heeft zo'n Guti nu werkelijk laten zien in Nederland, los van 5 leuke wedstrijden in het begin? Een Lozano zou een bijzondere speler zijn, maar voorlopig krijgt hij in Italie geen poot aan de grond. Een leuke uitblinker voor de Eredivisie voorlopig. Bij Ajax loopt een Alvarez rond die veel talent zou hebben en waar miljoenen voor betaald zijn. In het meest gunstige geval 6e keuze op het middenveld en 5e keuze centraal in de verdediging. Toch niet zo'n wereldtalent schijnbaar. Ondertussen is Ajax een jaargeleden Lainez misgelopen en die laat in Spanje ook niks zien. Kunnen we niet gewoon concluderen dat die Mexicanen wellicht niet zo talentvol zijn als sommigen ons willen doen geloven?

Er moet worden doorgeselecteerd. Bij een goed bod meteen wegdoen nu het nog kan. Als je als Guti zijnde nu nog geen basisplaats hebt, komt die ook niet meer.

Had hoge verwachtingen van hem maar heeft die ook niet kunnen waarmaken. Speelde in het begin redelijk goed maar nadat hij al snel zijn basisplaats kwijtraakte, verloor hij imo ook de vertrouwen snel. De kansen die hij daarna kreeg heeft hij gewoon niet kunnen pakken.

23 januari 2020 om 08:39

Wat een pass gaf ie toen aan lozano, toen ze de eerste wedstrijd bij PSV samen speelde. Had na die wedstrijd echt hoge verwachtingen.

Mijns inziens ligt het grootste probleem van PSV op het middenveld. De mannen die er nu staan zijn allemaal te eendimensionaal. Er zijn mannetjesputters, technici, maar niemand die er Staat en die ook nog eens Kan Voetballen. Gutiérrez is een stilist, maar mist diepgang en duelkracht. Hendrix heeft duelkracht, maar mist de techniek en handelingssnelheid om het spel gaande te houden. Pereiro heeft techniek, en scorend vermogen, maar geen overtuiging, geen duelkracht, geen constant niveau en geen ruggegraat. Rosario is positioneel redelijk en fysiek iets sterker, maar mist eigenlijk al het andere. Thomas heeft de pass en af en toe ook diepgang, maar geen fysiek of duelkracht die indruk maakt. Sadilek wil ik het helemaal niet over hebben. Sadilek is vooral heel hard proberen en verder niks. Dit middenveld mist heel erg een jongen als Guardado, Van Ginkel of Wijnaldum, iemand die je zag en dacht: hee, daar staat iemand, en die meerdere dingen kon combineren. Guardado mentaal, handelingssnelheid, pass. Van Ginkel diepgang en scorend vermogen. Wijnaldum positioneel, loopvermogen en scorend vermogen. En geen van allen bang om eens de beuk erin te gooien als het moet. Zou een moord doen voor Koopmeiners of een weer fitte Van Ginkel.

Als ik Guti was zou ik willen vertrekken. Heeft zoveel meer dan hij hier credit voor krijgt. Snap echt niet wat een Thomas of Rosario meer beidt. Middenveld is een waar drama en dan nog geen kans geven.

Guti heeft mij nooit kunnen imponeren, verkoop deze man nou eens asap! Laat thomas het maar proberen! Laat deze jongen eens staan in de basis

Ik vind de middenvelders van PSV eigenlijk allemaal tekort komen voor het niveau wat PSV wil nastreven. Een Hendriks, Guti, Rosario en Thomas zijn spelers die mee zouden kunnen draaien op het moment dat er een topper naast staat, maar op dit moment is de aanval druistig, de verdediging zeer onrustig en dan zijn de middenvelders niet capabel genoeg om dit op te vangen. Als ik PSV was zou ik elke speler waarvoor er eventueel belangstelling is meteen verkopen om vervolgens te gaan door selecteren.

Ook deze aankoop lukt het maar niet om te slagen. nee, de aankopen van de laatste jaren renderen over het algemeen niet. En je ziet het aan de houding van die gozer, dat hij niet echt gelukkig is in Nederland. Terug naar Mexico of naar een Spaanse club past waarschijnlijk beter bij hem. Neemt Psv genoegen met een vertrek onder de betaalde transfersom ??

Ik weet het niet zo goed met Guti. Ik vind het nogal dubbel. Ja, Van Bommel heeft een fout gemaakt door hem continue verkeerd te gebruiken. Ja, Guti zag het wisselbeleid van de trainer door steeds maar een falende Rosario en/of Hendrix op te stellen. Maar aan de andere kant, Guti is wel zo geknakt in z'n zelfvertrouwen door bovenstaande, dat hij hierdoor misschien niet het maximale kan leveren. Als ik Faber was, zou ik hem een paar potten op z'n favo positie laten spelen. Het seizoen is toch verloren, we hebben niks meer te verliezen.

Marc Overmars is op zoek naar buitenkansjes op de transfermarkt om Ziyech (tijdelijk) te vervangen. Zou deze man een optie zijn?lijkt mij wel interessant om te ontdekken of hij bij Ajax wel zijn klasse en talenten kan laten zien..

23 januari 2020 om 10:23

Ik blijf het toch opmerkelijk vinden. Jarenlang was Ajax de trotse opleidingsclub en PSV de ordinaire koopclub. Inmiddels heeft Ajax al 22 gehaalde spelers in de A-selectie en desondanks lees je nog steeds bij bijna elk bericht over een PSV-er die wellicht gaat vertrekken dit soort reacties: "zou dit niks voor Ajax zijn, gewoon voor de breedte?". Overigens gok ik dat Ajax voor "buitenkansjes" niet bij PSV moet zijn (in elk geval niet op financieel gebied).

23 januari 2020 om 10:50

Ik ben van mening dat Ajax steeds meer een opleidingsclub aan het worden is; De ligt, De Jong, Dest, Gravenbergh, Ekkelenkamp, Unavar, Lang en zo kan ik er nog wel een aantal opnoemen. Daar valt weinig op af te dingen. Daarnaast moet Ajax toch ook wel blijven investeren in ervaren spelers en dat gaat met wisselende successen. Volgens mij heeft Ajax weinig spelers van PSV gehaald de afgelopen jaren dus ik begrijp je opmerking niet helemaal. Voor wat betreft mijn idee om Gutiérrez naar Ajax te halen: dat heeft puur te maken met een acuut ontstane situatie met Ziyech. Ajax kijkt naar een speler om hem op te vangen die betaalbaar en goed in te passen is. Hij zou daarvoor in aanmerking kunnen komen aangezien hij wel de kwaliteiten heeft maar krijgt bij PSV niet de kans.

23 januari 2020 om 11:11

"k ben van mening dat Ajax steeds meer een opleidingsclub aan het worden is" Nee joh. 10, 20, 30, 40 jaar geleden stond er toch veel meer eigen jeugd in het basisteam dan nu? En je kunt wel een rijtje talenten opnoemen dat Ajax nu heeft, maar hoeveel speeltijd krijgen die? " Volgens mij heeft Ajax weinig spelers van PSV gehaald" Lees m'n reactie even terug, dat schrijf ik ook helemaal niet. "ajax kijkt naar een speler om hem op te vangen die betaalbaar en goed in te passen is." Want onder die 22 gehaalde spelers plus al die eigen talenten die jij net noemde zit geen enkele speler die Ziyech even een paar wedstrijden kan vervangen?

23 januari 2020 om 13:19

Het valt allemaal wel mee, Ajax haalt heel veel spelers voor haar jeugdopleiding. die spelen allemaal eerst in de A-jeugd of/en jong Ajax en worden daar verder opgeleid. Dat zie je ook terug in het eerste elftal, Onana, Dest, Mazraoui, Veltman, Blind, Schuurs, Kik, van de Beek, Siem de Jong, Eiting, Ekkelkamp, Gravenberch, Promes, Bande en Babel. Allemaal spelers die in de opleiding van Ajax gezeten hebben. Ajax wil de EL winnen, daarom kan Ajax de beste speler niet zomaar even vervangen door een jeugdspeler.

23 januari 2020 om 12:20

Je wil Ziyech vervangen door Guti? Dat zijn toch totaal verschillende soort spelers? Nee de enige speler van Psv die ik graag bij Ajax zou willen zien is Ihattaren. Dat zou wel een logische vervanger zijn voor Ziyech. Al weet ik ook wel dat die onhaalbaar is voor Ajax.

Ik zou een vertrek van Gutierrez erg jammer vinden. In zijn eerste wedstrijden voor PSV zag je echt wel dat de klasse er van af droop. Om de één of andere reden lijkt Van Bommel hem mentaal helemaal geknakt te hebben. Maar ik denk dat je hier nog steeds een uitstekende speler aan hebt, als je hem eens wat meer vertrouwen geeft.

23 januari 2020 om 11:02

Als je binnenkomt in een team met vertrouwen en waar je beste maatje voorin staat, is dat natuurlijk makkelijker dan de hoe de situatie nu is. Ik denk ook dat hij door van Bommel mentaal geknakt is en dat dit ook niet zomaar goed komt. De aankomende nieuwe trainer zal een goede dynamiek in het elftal moeten krijgen waarbij iedereen vertrouwen krijgt. Ik ben echt heel benieuwd wie dit gaat doen. Ik zou persoonlijk Guti momenteel ook niet wegdoen. Pereiro zou van mij betreft de wc's mogen gaan poetsen

Gutiérrez leerde weliswaar vechten en bikkelen, maar blonk niet meer uit in de dingen waarin hij vroeger uitblonk.' ?????
Dat is nu net waar aan ontbreekt. Slappe hap, één tempo en geen gif.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren