Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geertruida ziet wervelend seizoen beloond worden met interesse van Barcelona’

Laatste update:

Lutsharel Geertruida heeft zich in de kijker gespeeld bij Barcelona, zo meldt Gerard Romero. Volgens de Spaanse journalist is de interesse nog niet concreet, maar wordt er wel met bovengemiddelde belangstelling gekeken naar de verrichtingen van de Feyenoord-verdediger. Geertruida was dit seizoen een van de belangrijkste pionnen bij de landskampioen en ziet dat nu dus beloond worden met interesse van de Europese top.

Dat een speler van Feyenoord in verband wordt gebracht met een vertrek uit De Kuip mag geen verrassing worden genoemd. Al maanden wordt er gesproken over een uittocht van bepalende spelers. Zo zou Orkun Kökçü niet meer te behouden zijn en wordt er ook hevig aan succestrainer Arne Slot getrokken. De interesse van Barcelona in Geertruida kwam echter nog niet voorbij. Voor de verdediger is het een voorzichtige beloning voor een toch al onvergetelijk seizoen.

De beweringen van Romero zijn woensdagmiddag gedaan in zijn nieuwste Twitch-uitzending en worden opgepikt door gerenommeerde supportersplatforms. De Spaanse journalist benadrukt dat het om eerste speldenprikjes gaat. Of Barcelona ook serieus werk gaat maken van de komst van Geertruida valt nog te bezien. Feyenoord kan bij mogelijke interesse hoog in de boom gaan zitten, daar de Oranje-international recent zijn contract verlengde. Geertruida ligt tot medio 2025 vast in Rotterdam-Zuid.

Geertruida werd dit seizoen door Slot zowel in de verdediging als op het middenveld geposteerd. Bij afwezigheid van Marcus Pedersen fungeerde hij als rechtsback, terwijl hij ook een betrouwbare kracht was in het hart van de defensie. De goede prestaties van het jeugdproduct leidden er in maart van dit jaar toe dat hij voor het eerst werd opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. Eind maart debuteerde hij als basisspeler tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.

Grote smet op het Oranje-debuut van Geertruida was een hamstringblessure, die ervoor zorgde dat hij de strijd vijf minuten voor tijd moest staken. De rechtspoot zag de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam en de verloren halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax aan zijn neus voorbijgaan. Na zijn rentree werd Geertruida meteen weer onbetwiste basisspeler en leidde hij Feyenoord naar de zestiende landstitel in de clubgeschiedenis. Bondscoach Ronald Koeman nam hem tevens op in de voorselectie voor de Nations League.

Wat moet Feyenoord vragen voor Lutsharel Geertruida?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet of hij aanvallend zo snel iets kan toevoegen aan het spel van Barca als back maar verdedigend is hij zeker een meerwaarde.

17 mei 2023 om 14:20

Ik vind hem opbouwend ijzersterk. Inderdaad niet de snelheid van alves of alba oid

17 mei 2023 om 14:41

Het is inderdaad geen Dani Alves maar in de rol die Koundé dit seizoen vervult, zou hij perfect passen. Dat is dan weer vergelijkbaar met Ben White bij Arsenal of Nathan Aké bij City. Ik zou dit een uitstekende versterking vinden voor Barcelona. Dan heb je met Geertruida, Araujo, Christensen, Koundé en Iñigo Martínez (die ook lijkt te komen) vijf spelers voor drie posities achterin. Dan kun je van de Eric Garcia en Alonso afscheid nemen.

17 mei 2023 om 15:33

Barca kan ons Geertje geeneens betalen, die moeten 200 miljoen bezuinigen.

17 mei 2023 om 14:30

Zelfs wanneer hij scoort blijft het voor zijn teamgenoten onopgemerkt 🙈.

17 mei 2023 om 14:38

Die gaat genoeg toevoegen denk ik. Is net zo sterk als dumfries en heeft een drive en wilskracht waar je u tegen zegt. Net iets minder rendement dan een Dumfries, maar soms ook beslissend.

17 mei 2023 om 14:59

Hij kan wel naar binnen spelen, kan balde hoger op spelen in balbezit. Soort 3-4-3 in balbezit. In balverlies 4-3-3. Verdedigend zijn ze ijzersterk dit jaar. Zou een prachtige stap zijn.

17 mei 2023 om 17:01

Laat Barca eerst aub aanvallend zichzelf versterken. Daar moet de prioriteit liggen. Achterin heb je genoeg toppers rondlopen. Juist voorin, is wel na dit seizoen gebleken, moet er veel meer gecreëerd worden.

18 mei 2023 om 09:45

Geertruida iets voor Ajax ? Als je 23 miljoen voor Bassey betaalt, is 40 miljoen voor Geertruida, qua capaciteiten , realistisch.

18 mei 2023 om 15:40

@woodsixty

In welk universum zie jij Geertruida naar Ajax gaan?

Misschien iets te hoog gegrepen, maar is wel multifunctioneel en heel constant. En te bedenken dat van Haneghem gewoon kritiek op hem had man man man wat een onzin haha

17 mei 2023 om 16:26

Die man praat vrijwel alleen maar onzin, dus daar zou ik mij niet te veel door laten leiden. Als je kijkt wat er in andere landen aanschuift op TV qua ex-profs.... zitten wij met Van Hanegem, Van Basten, Kuijt, Sneijder, Van der Vaart, etc. Geweldige spelers allemaal, maar er komt weinig zinvols uit.

Geertruida is zeker toe aan een stap, maar bij Barca is wel aardig concurrentie. Ik weet niet welke opties hij heeft, maar kan mij voorstellen dat hij betere opties heeft met meer uitzicht op een vaste basisplaats.

Heb er net onder het artikel over kimmich ook al iets over gezegd, maar daar is de volgende krant met een link weer. Mag ik bij zeggen dat gerard moreno wel iets betrouwbaarder is doorgaans

Lekker in rotterdam blijven en champions league voetbal ervaren met feyenoord. araujo en christensen zijn wel een paar klasses beter dan geertruida in mijn ogen

18 mei 2023 om 12:25

Fc ramires..ze zijn verdedigend beter maar niet aan de bal. Dat is wat Barca zoekt, opbouw van achteruit. En dat kan geertje wel. Zou me niets verbazen als hij daar past

Als centrale verdediger vind ik hem persoonlijk nog beter dan als rechtsback, maar ook die laatste positie kan hij (vooral) als extra op het middenveld erg goed invullen.

Als centrale verdediger is hij voor een club als Barca - dat zo hoog - wel echt interessant. Hij is snel, beresterk, kopsterk en erg goed aan de bal. Maar goed, er lopen bij Barca wel betere opties momenteel rond waardoor hij vooral 2e optie zal zijn en ik weet niet of Geertruida dat wel wil.

17 mei 2023 om 14:22

Met Araujo, Christensen, Kounde en waarschijnlijk Inigo Martinez zit Barcelona centraal gebakken. Chadi Riad heb je als talent nog achter de hand. Barca moet gaan voor een specialist als rechtsback. Geertruida is dat mijn inziens niet, daar ik hem aanvallend zeker niet goed genoeg acht voor het spel dat Barca wil spelen.

17 mei 2023 om 14:23

Nee, precies. Als rechtsback is hij geen 'traditionele' Barca-back. Maar goed, dat vind ik Kounde natuurlijk ook niet die daar naar mijn idee wel veel speelt/speelde.

17 mei 2023 om 14:26



Kounde vult het goed in maar dat is gewoon aan de bal echt een technisch vaardige speler. Geertruida zijn kwaliteiten liggen daar niet. Ik denk dat Geertruida goed zou aarden in de Bundesliga, bij een Dortmund bijvoorbeeld. Of in Italie waar ze ook zelfs van de backs verwachten dat je je directe tegenstander onschadelijk kan maken (rol van Dumfries gister t.o.v. Leao). Juve zou interessant kunnen zijn ook. Geertruida vind ik wel echt iemand die zich goed ontwikkeld heeft en waar nog enorm veel rek in zit.

17 mei 2023 om 14:29

Vind je Geertruida geen technisch vaardige speler????

17 mei 2023 om 14:30

Een van Geertruida z’n sterkere punten is voornamelijk dat hij goed aan de bal is. Dribbelt vaak het middenveld in, en speelt wanneer mogelijk bijna altijd naar voren.

17 mei 2023 om 14:30

Mwa, ik denk dat je eerlijk gezegd onderschat hoe sterk Geertruida aan de bal is eigenlijk. Maar ik bedoel maar; Kounde is ook geen echte Barca back. Maar is dat omdat Xavi dat wil (dan snap ik ook interesse in Geertruida) of omdat er geen opkomende back beschikbaar is binnen de selectie?

17 mei 2023 om 14:48



Laat me het zo stellen: een Jurrien Timber vind ik technischer aan de bal en zou in dat opzicht meer in het Barca spel passen dan Geertruida. Maar ook dat vind ik geen specialist op rechtsback.

@ Mgmv
Julian Araujo is aangetrokken en dat is een opkomende back met een uitstekende voorzet in huis (ook snelheid). Maar die komt vanuit de USA, dus of hij al goed genoeg is voor Barca weet niemand. Schijnt dat men hem komend seizoen wellicht wil verhuren.

17 mei 2023 om 15:31

Laat me het zo stellen, Geertruida is op dit moment beter dan Timber. En met Koundé heb je de betere versie van Timber, ik vind dat je deze 2 beter met elkaar kan vergelijken.

De verleiding van Barca is moeilijk te weerstaan echter lijkt het me geen handige keuze voor Geert.

Het was altijd al de bedoeling dat Geertje deze zomer zou vertrekken. Hij verlengde om een mooi bedrag op te leveren.

De cirkel is ook rond. We hebben zn stem zowaar een keer gehoord.

17 mei 2023 om 15:34

Haha en hoe! Lang leve Geert!

Zou wel fijn zijn als Geert en Hancko blijven maar ben er bang voor. Het hopelijk aanblijven van een Gimenez en Slot zal wellicht voor een domino effect kunnen zorgen in de goede zin.

Dit zou zeker niet doen, buiten de financieele wanorde en onvoorspelbaarheid is het sportief ook geen gunstige stap. Ik weet niet waar ik hem wel zie spelen maar niet bij dit Barca, nog een jaartje Rotterdam zou te gek zijn.

Hoewel hij betrouwbaar en een constante factor voor dit Feyenoord is gebleken, ben op dit moment geneigd te roepen dat deze stap vooralsnog net te hoog is gegrepen voor King Nasir. Maar ik laat me graag positief verrassen.

Dat is voor zowel Geertruida als FC Barcelona niet te hopen, toch? Bedoel, Geertruida is een prima speler voor het kaliber Feyenoord en de Eredivisie, maar La Liga en FC Barcelona vergt toch wat meer kwaliteit. Ik zou lekker bij Feyenoord blijven, de CL in en genieten dat je daar mag voetballen. FC Barcelona is te hoog gegrepen voor 'm.

17 mei 2023 om 14:22

'prima' speler - hij is nota bene een echte sterkhouder en klaar voor een stap higerop. Barca lijkt me ook te hoog gegrepen door de aanwezige concurrentie, maar je doet net alsof hij God op z'n blote knieën mag bedanken dat hij hier speelt.

17 mei 2023 om 14:24

Geertruida blijft altijd overeind. Tegen elke tegenstander dit seizoen. Tegen Marseille en Roma ook gewoon sterkhouder geweest. Ik snap niet goed wat je bedoelt. Waaruit blijkt dat hij La Liga niet zou aankunnen? Kun je dit onderbouwen?

17 mei 2023 om 17:47

"Prima speler voor de eredivisie"....gewoon een van de beste spelers van de competitie die Europees altijd overeind bleef. Kan prima een stap hogerop.

Deze man was echt 1 van de steunpilaren van Feyenoord dit seizoen. Praktisch foutloos. Ik snap de interesse wel en ik zie hem zeker eerder in de top belanden dan bijvoorbeeld Kökçu.

Ik zou Arsenal wel een mooie club voor hem vinden. Kan zowel centraal achterin als rechtsback, precies waar zij nog back-ups zoeken. Met de hoeveelheid wedstrijden van volgend jaar en eventuele blessures/schorsingen zal hij genoeg speelminuten krijgen. Dit jaar hebben White, Saliba en Gabriel vrijwel alles gespeeld, tot de blessure voor Saliba. Dat was dit seizoen al teveel van het goeie, mooie optie tot roulatie. Daarnaast spelen ze leuk en aanvallend voetbal.

17 mei 2023 om 14:30

Helemaal eens. En iemand die de winnaarsmentaliteit heeft waar het bij Arsenal nog wel eens aan ontbreekt.

17 mei 2023 om 15:06

Die mentaliteit is er wel weer gelukkig. Geertruida als back up van Saliba zie ik wel zitten. Kan natuurlijk ook nog als back-up fungeren van White aangezien Tomiyasu er zo vaak uit ligt.

Als ik Feyenoord was zou ik een betrouwbare partij uitkiezen om een speler aan te verkopen. Barca moet eerst nog bij wat spelers met de pet lang denk ik voordat ze Feyenoord kunnen aftikken, of ze betalen je over 30 jaar. Geertruida is met zijn veelzijdigheid een hele interessante speler voor veel clubs.

Ik denk niet dat dit een goede match gaat zijn, net ff te hoog gegrepen voor Geertruida vrees ik….

17 mei 2023 om 14:34

Waarom? Hij is praktisch foutloos in de Eredivisie en ook in Europa. Heeft een passings van 90.5. En pikt altijd zn doelpuntjes mee.

19 mei 2023 om 01:15

Omdat de stap van de ED naar de (absolute) top (of er net onder) voor velen toch te groot is gebleken. Van de Beek, Depay, Antony, Malen, Dest, Gravenberch, Maz, Malacia, Gakpo, Madueke, Janssen, enzovoorts. Voorbeelden te over. Frenkie, De Ligt en Martinez zijn uitzonderingen. Maar die lieten het dan ook in de CL zien. Ik ben groot fan van Geertruida, maar een tussenstap (een Roma, Dortmund, Leipzig, oid) zou naar mijn mening logischer zijn.

19 mei 2023 om 12:00

Gakpo doet het uitstekend bij Liverpool. Vd Beek was nooit een bijzondere speler, Antony had geen rendement in de eredivisie, Malacia was er nog niet klaar voor en heeft een geweldige Shaw voor zich, en Malen, Dest en Gravenberch zijn te wisselvallig.

Mazraoui is gewoon goed genoeg en had een basisplaats maar raakte geblesseerd. Janssen was niet goed genoeg. Dat wisten we van tevoren ook. Depay heb je wel gelijk in. Madueke is te vroeg om te zeggen en die is 2 seizoenen geblesseerd geweest.

Om de stap te maken moet je meerdere seizoenen stabiel goed hebben gepresteerd in de Eredivisie. Dat heeft Geertje gewoon gedaan. Hij is een completere speler dan Malacia.

Ik vind Dortmund overigens een prima niveau voor Geertruida. Die stap zou ik toejuichten. Roma en Leipzig dan weer niet.

Eerlijk gezegd zie ik Geertruida het beste naar de PL gaan. Misschien met Slot mee mocht die naar Tottenham gaan. Ik zie bij Man U ook wel kansen voor hem.. Misschien nog niet als eerste keuze maar in de PL speel je zoveel wedstrijden dat hij echt wel aan minuten komt, daarnaast is hij op termijn zeker in potentie een goede kandidaat op RCV, eventueel ook nog RB als de nood hoog is.
Liverpool zou hij ook nog eens aankunnen, verdedigend hebben ze niet de beste spelers en ook daar zie ik hem op termijn een plek pakken. Zelfs op RB en dat ze TTA doorschuiven naar het middenveld.

kan barca dat tegenwoordig wel betalen? zo rooskleurig is het daar toch nog niet qua financien?
gun het die jongen, maar twijfel of hij daarmee zijn glazen voor oranje ingooit als het iets minder gaat komt hij gelijk op de bank daar.

Los van of dit een goede club is voor hem of niet, denk ik dat Geertruida nog steeds zwaar onderschat wordt door mensen. Ik heb het gevoel dat zijn plafond namelijk zeer hoog ligt. Wellicht is een geleidelijke weg naar de top beter voor hem, maar ik denk dat hij het niveau van Barcelona op termijn wel aan kan.

Dit seizoen heeft hij zich geweldig ontwikkeld, ik denk alleen dat een stap richting de subtop beter voor hem is. Het niveau van Barca ligt toch hoog ondanks de financiële status van de club. En dan is de afweging CL bij Feyenoord of subtop in een grotere competitie de vraag.

Denk niet dat het slim is als Geertruida zijnde om daar naartoe te gaan. Die zitten met Araujo en Koundé wel goed. Dan zit je dus gegarandeerd op de bank zeker omdat de verdediging het dit seizoen uitstekend deed met Baldé, Christensen, Araujo en Koundé. Denk dat een stap naar de middenmoot in de PL naar bijvoorbeeld Brighton beter is en als je daar slaagt dan vanzelf een topclub interesse gaat hebben.

17 mei 2023 om 14:47

Financieel zal het een stapje hoger zijn hoor, maar Brighton is echt niet heel aantrekkelijk als je ook gewoon CL kunt spelen. Minstens subtop Europa, maar top zou hij ook kunnen proberen. Al denk ik ook niet dat Barca de beste optie is.

17 mei 2023 om 14:48

Brighton is zeker wel op dit moment aantrekkelijk. Spelen heel goed voetbal en hebben een coach die een hele goeie visie heeft. Als je daar slaagt krijg je zeker een hele mooie transfer zoals Mac Allister en ook Caicedo waar heel veel interesse in is. En je komt daar ook veel beter aan dan een Malacia bijvoorbeeld die het toch enorm lastig heeft. Daarnaast vind ik Geertruida perfect passen in de Pl.

17 mei 2023 om 14:53

Malacia was ook een stuk minder ver dan Geertruida. En Malacia heeft ook wel pech dat Shaw enorm is opgeleefd.

Brighton is normaal geen hoogvlieger en gaat de EL in. Nog zo'n seizoen ligt niet echt voor de hand. Geertruida moet zichzelf uitdagen en kijken of hij op instapniveau Atletico Madrid, AC Milan of hoger aan de bak kan.

17 mei 2023 om 15:31

Malacia heeft niet echt pech hoor, heeft meerdere malen laten zien dat hij niet stabiel genoeg is voor het niveau van United.

17 mei 2023 om 15:34

Malacia heeft het echt niet heel slecht gedaan. Paar fouten gemaakt, maar ook niet heel veel spelritme opgedaan. Je kunt m pas echt beoordelen als hij een half seizoen basis staat.

17 mei 2023 om 18:20

Mwoah, in mijn ogen is hij voetballend echt te matig voor de top van de PL. Kan aardig verdedigen, maar als hij over de middellijn komt is het meestal niets.

17 mei 2023 om 19:32

Inmiddels heeft Malacia wel een aantal zeer matige optredens achter de rug, vooral zoals Red zegt, aanvallend echt niets toevoegend. Je ziet ook wel dat ie niet echt bulkt van het zelfvertrouwen op het moment, maar heel eerlijk denk ik dat United ook net een stap te hoog is voor em. Lyon had beter gepast.

'zo zou Orkun Kökçü niet meer te behouden zijn en wordt er ook hevig aan succestrainer Arne Slot getrokken.'

De enige die aan Arne trekken is de Nederlandse media, hopeloos aan het proberen hem bij Feyenoord weg te trekken.

Je mag best hoog gaan zitten tegenwoordig. Dat doet Barcelona zelf ook voor spelers die ze willen verkopen maar dat eigenlijk niet waard zijn. Laat dat zooitje fraudeurs maar lekker de portemonnee trekken

Mooi dat hij eindelijk de waardering krijgt die hij al tijden verdiend, en ookal zijn we in Nederland zelf helemaal meteen van het padje als Barcelona wordt genoemd, maar dat is mogelijk wel de laatste club waar hij momenteel naartoe zou moeten gaan wanneer hij zijn ontwikkeling wil voortzetten. Met Koundé en Araujó heb je daar twee wereldtoppers die de komende jaren zonder blessures gegarandeerd zijn van speeltijd op de posities waar Geertruida ook het best is.

Voor Feyenoord sowieso te hopen dat hij blijft, maar wanneer Geertruida nu toch een stap wil zetten, zouden zijn omgeving en zaakwaarnemer hem moeten behoeden voor een keuze als deze, en speeltijd altijd prioriteit nummer 1 laten zijn. Een United (varane 30+ en blessuregevoelig, twijfels over huidige rechtsbacks + letterlijk op zoek naar opvolging Cv/rb), Newcastle (up and coming, Schär 30+, verder ontwikkelen als duo met Botman, backup voor Trippier 30+) of Napoli (wanneer Kim Minjae vertrekt) zouden naar mijn mening daarom veel betere en daardoor ook mooiere stappen zijn voor hem.

Iemand zei het al onder een ander artikel...... Barcelona moet eerst 200mil aan salarissen wegspoelen voordat ze dingen kunnen doen. Leuk voor de wandelgangen dit.

Laten we eerst realistisch beginnen met een club als Valencia of Sevilla. Wordt waarschijnlijk al uitdaging genoeg om je daar in de basis te spelen

Niet doen. Barcelona is een verschrikkelijke club die bovendien in verval is, er constant een financiële puinhoop van maakt en geen enkel respect voor de eigen spelers heeft. Wacht tot er een mooie club komt met iets meer bestaanszekerheid.

17 mei 2023 om 15:20

Volgens mij zijn er n aantal figuren hier aan de zwaar verdovende middelen. Moet deze knul naar Arsenal??? Omdat ie tegen Roma en Marseille overeind is gebleven?? Of op basis van 1 foutloos seizoen in de eredivisie??? Beiden clubs(roma en Marseille) zijn geeneens van CL niveau. Ook Barça is n paar niveaus te hoog voor deze speler, laat ie naar n club als Frankfurt, Atlanta, Aston Villa of Valencia gaan en daarna zien we wel verder. De stap van deze steeds zwakker wordende competitie naar een Europese topclub is te groot gebleken voor diverse spelers. Misschien dat Gakpo de zeldzame uitzondering is van de laatste 3 jaar

Misschien dat mensen hier die Feyenoord een warm hart toedragen ook inzien dat als je top 3,4 spelers zullen vertrekken dat dat ook zal meetellen bij Slot. Je kan natuurlijk herinvesteren, maar dat is ook geen garantie op success. Denk dat Kokcu en Geertruida beiden toe zijn aan een stap hogerop en als een West Ham met 25 -30miljoen voor Hancko komt uit het niks of een Atletico met 40 mil voor Gimenez je die ook kwijt bent. Zeg het ook maar uit ervaring, bij ons is vorig jaar bijna het hele basis elftal vertrokken. Onana, Mazraoui, Tagliafico, Gravenberch, Haller, Antony, Martinez... joh. Het zou heel mooi zijn voor Feyenoord als ze hun sterkhouders weten te behouden en hun trainer, maar het lijkt me niet zo heel logisch. Tegelijkertijd moet je wel de juiste vervolg stap nemen, en veel van die jongens lijken geen domme mensen te zijn, dus die zullen wel 2x nadenken.

17 mei 2023 om 15:26

We (en zeker ook Slot) weten zelf inmiddels ook wel hoe het is als het hele elftal leeggekocht wordt. Dat is ons namelijk vorig jaar nog overkomen

Maar het zou voor Slot zeker wel fijn zijn als er nu maar een paar weggaan, ja.

17 mei 2023 om 15:39

@mgmv & @feye_88 Zeker, heb het vorige week nog opgezocht. Heel erg knap hoe jullie hebben gepresteerd gezien wie er allemaal is vertrokken. Maar dan garandeer je niet dat het nu weer wel allemaal raak is. We zullen het zien.

17 mei 2023 om 15:28

Hangt er vanaf hoe je scoutingapparaat en de jeugd erbij hangen. We hebben het vertrek van Senesi en alle toppers van vorig seizoen echt ontzettend goed opgevangen.

Begrijpelijk deze interesse. Luts is op meerdere posities inzetbaar. Ideale 12de of 13 de man voor een ploeg als Barcelona. Zal niet goedkoop zijn voor barca gok ik

Hij is geen rechtsback bij afwezigheid van Pedersen, als Pedersen speelt is dat omdat Geertruida afwezig is.

Het is toch echt 17 mei en niet 1 april. Wat een grap. Is een goede eredivisie back die wanneer hij verstandige keuzes maakt ook in het buitenland best zou kunnen slagen. Maar de stap naar een topclub als Barca is echt veel te groot. Hetzelfde geldt voor Kokcu en die is nog wel een klasse beter dan Geertruida. Beiden zijn nog jong genoeg en wanneer die stap naar een goede subtopper goed uitpakt kunnen ze aan een volgende stap denken. Wie zijn er nou echt direct geslaagd met een stap van de eredivisie naar de Europese top. De Jong en de Ligt hebben het knap moeilijk gehad, maar hebben het nu gered. Gakpo is veelbelovend bezig. Maar dat is het dan ook wel.

Hahaha, nee tuurlijk niet, bij Barca gaan ze geen 2e fout zoals met Dest.

Barca betaald Feyenoord wanneer de Jong en ter Stegen salaris inleveren. Kopen kopen kopen, maar niet betalen. Ajax krijgt ook nog miljoenen voor de Jong.

Verrassend maar goed eerst maar kijken wat barca verkoopt en uit mag geven. Zou prima bij de club passen en zowel als back en centrum verdediger inzetbaar alla Kounde

Bijzonder hoe er zó weinig wordt bericht over Real Madrid - City. Zelfs een RTL nieuws heeft een artikel geplaatst. Als het Barca tegen City was hadden we om de 5 minuten wel een artikel gehad.

17 mei 2023 om 19:46

Zei ik net ook, maar wordt verwijderd.

Vz; geen aanval, maar waarom mogen wij geen kritiek hebben. Het is toch raar dat jullie niks over die wedstrijd posten? Als het barcelona was geweest hadden we al 8 artikelen gehad.

17 mei 2023 om 20:01

Beste Kaka2007,

Allereerst ontzettend leuk dat je Voetbalzone.nl bezoekt en actief deelneemt. Wordt gewaardeerd.

Om 19.40 uur is er door de redactie van Voetbalzone het volgende artikel geplaatst: "opstellingen Real en City bekend: uitblinker Rüdiger verhuist naar de bank"
Daar ben je van harte welkom om over Real en City te discussieren.

Voor klachten en/of vragen over welke artikelen wel of niet geplaatst worden op Voetbalzone, verwijs ik je graag naar de redactie. Het is niet toegestaan om het hier kenbaar te maken.

Ik hoop op je begrip en medewerking en wens je veel kijkplezier vanavond!

17 mei 2023 om 20:17

Ik had het gezien maar er was tot die tijd helaas geen enkel real topic om het erover te hebben

50 miljoen vragen en dan uiteindelijk voor rond de 40 miljoen euro verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren