Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gareth Bale informeert vrienden over einddatum als profvoetballer’

Laatste update:

Gareth Bale staat aan de vooravond van zijn laatste seizoen als profvoetballer, zo weet The Mirror te onthullen. De 32-jarige aanvaller, die met Wales tot de achtste finale van het EK reikte, gaat bij Real Madrid zijn laatste contractjaar in en is naar verluidt van plan om in 2022 af te zwaaien als clubspeler. Bale zou nog wél willen deelnemen aan het WK van volgend jaar, mits Wales zich daarvoor plaatst. De eindronde vindt plaats in Qatar in november en december 2022.

Volgens bovengenoemde Engelse krant heeft Bale al aan enkele vrienden en adviseurs verteld dat hij over twaalf maanden, nadat zijn verbintenis bij Real is afgelopen, niet op zoek gaat naar een nieuwe club. Ook de komst van Carlo Ancelotti als opvolger van Zinédine Zidane zou hem niet op andere gedachten kunnen brengen. Bale onderhield een stroeve werkrelatie met laatstgenoemde trainer, wat zelfs leidde tot een terugkeer bij Tottenham Hotspur als huurling. De routinier werd in 2013 door Real voor honderd miljoen euro overgenomen van the Spurs.

Gareth Bale verschaft duidelijkheid over toekomst als international Wales

De aanvaller is niet van plan om zijn interlandloopbaan nu al stop te zetten.Lees artikel

Bale groeide bij Real nooit uit tot een onbetwiste basisspeler, al staat de teller inmiddels wel op 251 wedstrijden (105 doelpunten en 68 assists). De 96-voudig international van Wales veroverde met De Koninklijke maar liefst viermaal de Champions League. Hij had met twee treffers een groot aandeel in de eindzege van 2018, toen Liverpool in de finale met 3-1 werd verslagen. Daarnaast werd zijn prijzenkast aangevuld met twee Spaanse landstitels, eenmaal de Copa del Rey en tweemaal de Spaanse Supercup.

Dat Bale nog niet wil stoppen als international werd duidelijk na de 0-4 nederlaag tegen Denemarken in de achtste finale van het EK. De aanvaller van Wales liep op 26 juni gefrustreerd weg tijdens een interview met de BBC toen hij werd gevraagd naar zijn toekomst als international. In gesprek met het Welshe S4C verschaft hij echter wel duidelijkheid over de situatie. "Mensen stellen vaak domme vragen, maar natuurlijk speel ik graag voor Wales. Ik zal voor Wales blijven spelen tot ik stop als voetballer."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me voorstellen dat het dan ook wel mooi geweest kan zijn. Voor de financiën hoeft hij het niet te doen en hij weet zelf ook wel dat hij zijn beste jaren heeft gehad. Zou best nog ergens 3 jaar kunnen tekenen tegen een veel lager salaris.

7 juli 2021 om 12:21

Als je de kleedkamer moet geloven heeft Bale er nooit alles aan gedaan en er niet alles uit gehaald. Volgens mij vondt hij het wel prima zo met dat salaris en dat vindt ik toch een kwalijke zaak voor een speler met zo veel kwaliteit 😅

7 juli 2021 om 12:25

Dat Bale meer had kunnen bereiken is zeer zeker waar, maar waarom is het een kwalijke zaak als iemand er niet alles uithaalt? Is toch je eigen keuze uiteindelijk. Ik denk dat Bale ook nooit echt is gewaardeerd door Madrid. Bale had echt altijd een heel groot aandeel in prijzen. Finales maakte hij vaak het verschil, die waardering heb ik nooit terug gezien naar hem toe vanuit Madrid. Er wordt vaak gezegd dat Bale een gevoelensmens is dus ik zie Bale en ook veel eerder hard werken bij zijn lokale voetbalclub waar die geliefd is dan bij Madrid voor het hoogste salaris.

7 juli 2021 om 12:42

Zit kennelijk ingebakken dat we willen dat topspelers alles uit hun carrière moeten halen. Of nog belachelijker,van Hollandse toptalenten verwachten dat ze die "absolute" top halen.

7 juli 2021 om 13:54

Als je iemand zoveel geld betaald dan wil je toch wel dat hij zijn best doet en probeert het maximale eruit te halen?

Zal hem hoe dan ook altijd herinneren om zijn geniale omhaal tegen Liverpool. Mooiste goal die ik ooit heb gezien in een CL finale!

7 juli 2021 om 12:23

Nou nou dan vind ik die van Zidane tegen leverkusen echt wel veel mooier. De omhaal zelf was technisch prima uitgevoerd maar de bal was zeker niet onhoudbaar imo. Die van Zidane daarentegen was perfect uitgevoerd en compleet onhoudbaar.

7 juli 2021 om 12:29

Iemand die uit 1999 komt heeft dat natuurlijk niet live meegemaakt en dat geeft natuurlijk een extra effect aan zo'n goal. Zo'n goal van Van Basten in 1988 vind ik mooier (technisch gezien) dan die kopbal van Van Persie tegen Spanje, maar toch vind ik die van Van Persie mooier. Puur door het moment.

7 juli 2021 om 12:30

Laat ik het zo zeggen, mooiste finale goal die ik live gezien heb

7 juli 2021 om 13:25

Daar kan ik inkomen

7 juli 2021 om 21:59

Vind persoonlijk die omhaal van Mandzukic wat jaren terug mooier. Perfecte aanval, 3 x hoog in de lucht en hij maakt een omhaal!

7 juli 2021 om 12:25

Nah, voor mij was de sprint tegenover Bartra waarin hij hem met gemak uitsprintte door zelfs buiten de zijlijn langs te gaan en te scoren. DAT en de hattrick tegen inter als The Spurs speler toen hij nog een back was,is voor mij wat Bale, Bale maakt

7 juli 2021 om 12:38

Kan ook natuurlijk, voor mij was het gewoon de schoonheid van dat doelpunt en de extase van een 2-1 voorsprong in de CL finale wat hem voor mij stipt nummer 1 maakt.

7 juli 2021 om 12:49

Ik denk dat hij dat zelf ook wel vind, de winnende(?) waarin hij de CL voor zichzelf en de club pakt!

7 juli 2021 om 12:55

Ik vind het nog altijd knap hoe hij die bal weet te behouden richting de 16 en dan nog weet af te maken. Ik denk dat je 9 van de 10 keer zoiets zou moeten missen of er dan nog een tackle of duw komt van een speler of keeper.

8 juli 2021 om 05:07

Dit reageerde ik laatst ook en men was verontwaardigd dat ik de omhaal niet noemde. Ik denk dat sommigen niet beseffen wat voor een bazen acties dat was. En precies dat punt wat je noemt maakt hem zo gruwelijk: hij week gewoon uit en maakte bij wijze van spreken even een ommetje om vervolgens de turbo op voor kracht aan te zetten en ook nog eens te scoren. Prachtig!

Prima toch? Nog even een jaartje een mega salaris innen en dan lekker gaan golfen!

Deze man proberen te verkopen of verhuren en anders gewoon plaatsen ij 2e elftal. Misschien kunnen ze dan promoveren. Maar zeker niet bij het eerste elftal laten.

7 juli 2021 om 12:29

Waarom niet? Hij zal heus nog zijn best wel doen. Misschien ziet de nieuwe coach het wel in hem zitten.

7 juli 2021 om 13:37

Nee, het is al meerdere seizoenen gebleken dat hij er niet voor leeft en dat is dus geen goede aanwezige invloed bij een topclub.

7 juli 2021 om 14:03

Bale op 10% en gebleseerd is nog altijd beter dan Vinicius. En ook al speelt ie niet bij Wales zou ie altijd geselecteerd worden.

7 juli 2021 om 12:44

En jij (bertos) denkt dat Bale daar moeite mee heeft? Die lacht zich kapot op bank of bij het 2e - effe trainen en en paar ton per week binnen halen..

7 juli 2021 om 13:06

En na het trainen lekker een potje op de golfbaan meepakken. Bale vindt het allemaal wel prima. Geef hem geen ongelijk.
:^)

7 juli 2021 om 13:39

Dat is niet het punt. Het punt is dat hij met zijn kwaliteit een bijdrage levert bij de jongere talenten. Gezien zijn mentaliteit wat anderzijds totaal niet inspirerend zal zijn kan hij het 2e elftal wellicht laten promoveren. Want kwaliteit heeft hij natuurlijk wel.

7 juli 2021 om 17:26

Jij denkt dat Bale zijn best gaat doen in het 2e elftal? Volgens mij doet hij dat al niet in het 1e elftal, laat staan het 2e...

7 juli 2021 om 18:21

Je begrijpt me verkeerd want ook al doet hij zijn best niet, dan is hij kwalitatief nog steeds veruit de beste. Vrije rol op het veld en laat hem maar zijn ding doen.

7 juli 2021 om 13:15

Dat maakt Bale geen reet uit, of hij nou in de 1e uitkomt of 2e.. Die zal waarschijnlijk niet eens minuten gaan maken zoals vorige seizoenen..Die gaat nog lekker 1 jaar dik cashen & dan eventueel nog een WK mee pikken & dan.. over & uit.

7 juli 2021 om 13:39

Hij zal wel degelijk moeten spelen om het WK te halen en dus verwacht ik dat hij wel zal willen spelen.

Gezien het niet bestaande aankoopbeleid van Real zal hij volgend seizoen waarschijnlijk ook genoeg spelen.

In een normale wereld aka tijd zou je zeggen, Hazard, Benzema, Bale, poeh wat een wereld aanval maar niets is minder waar helaas. Wat een pech hoe dit allemaal is gelopen zeg en grotendeels te wijten aan blessures. Zuur, maar tsja voor nu is het wel voorbij denk ik. Bale zal vast nog even dat laatste jaartje willen opeisen. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren want hem een jaar op de bank zetten etc. hoeft voor mij niet meer. Wordt 1 en al irritatie. Zijn voetbal plezier is compleet weg. Hij heeft leuke dingen gedaan, meer dan genoeg gebracht maar afgelopen jaren is het helaas niks meer geweest.

Geef hem is ongelijk. Heel veel topvoetballers geven aan dat topvoetbal echt niet zo plezant is als iedereen denkt. Druk, verplichtingen, geen privacy etc.... Natuurlijk zou elk van ons direct willen wisselen als je miljoenen kan verdienen en toekomst van paar generaties kan veilig stellen. Maar je kan op een bepaalde punt zeggen dat jij genoeg hebt verdiend, genoeg van van dat wereldje en nu van je geld wil genieten.

Ronaldo en Messi hebben de plank zo hoog gelegd dat wij van iedereen verwachten dat zij gedisciplineerd, elke dag voor hun sport leven maar dat is o realistisch.

Hoe had Bale zijn carrière eruit kunnen zien als hij niet zo blessuregevoelig was geweest, meer motivatie had, onder een trainer speelde waar de verstandhouding wel goed was en bij een club speelde waar hij zich wel geliefd voelde? Denk dat hij in de afgelopen jaren dan in de top-5 zou zitten met Messi, Ronaldo, Neymar en Lewandowski. Voetballend is hij zo goed en atletisch was het ook een beest, alleen jammer dat het er niet allemaal uit kwam. Maar alsnog een mooie carrière gehad.

En toch is Bale nog altijd een klasbak. Als je zag hoe hij die goal voorbereidde voor Wales op het EK op de achterlijn.

Zou toch doodzonde zijn als hij zo vroeg al stopt, al is het natuurlijk zijn eigen keus.
Ik zou liever nog een aantal jaartjes lekker ballen bij een club met goed weer of een goede sfeer (dus of Spanje/italië) of een club met leuke sfeer/fans in een Engeland.
Nog wat extra miljoentjes binnen harken (en ja, ik weet, hij heeft genoeg).

Ondanks dat voetballers langer meegaan dan vroeger,is hij volgend jaar bijna 33,genoeg voetballers die op die leeftijd zijn gestopt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren