Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray gooit de deur dicht: Sneijder, Muslera en Bruma niet weg

Laatste update:

Galatasaray is, zoals de zaken er nu voorstaan, niet van plan deze zomer afscheid te nemen van Wesley Sneijder, Fernando Muslera en Bruma. Sneijder ligt sinds enige tijd op ramkoers met zijn club, Muslera staat in de belangstelling van andere clubs en PSV wil zich graag versterken met Bruma. Alle drie blijven zij echter waar ze zijn: in Istanbul.

/

Directeur Levent Nazifoglu herhaalde zijn woorden van anderhalve week geleden over Bruma en voegde er nu in gesprek met Lig TV ook de namen van doelman Muslera en middenvelder Sneijder aan toe. “Het klopt niet dat ze bij ons weggaan. Alle drie zijn ze gelukkig hier en ze werken allemaal hard”, aldus Nazifoglu.

“We hebben met geen van hen gesproken over een vertrek, dus het is niet waar dat bij Galatasaray vertrekken”, benadrukt de directeur. Woensdag werd nog bekend dat Sneijder naar de rechter stapt, omdat hij voor het blok wordt gezet bij zijn club. De vedette ontving een boete van 2,3 miljoen euro voor zogenaamd ‘gemeen spel’ bij Galatasaray. Zijn zaakwaarnemer noemde het ‘een belachelijke straf’.

Denk je dat Wesley Sneijder, Fenando Muslera en Bruma echt allemaal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneijder is dolgelukkig daar, daarom heeft hij een advocaat in de arm genomen, omdat hij intens gelukkig is met zijn boete.

21 juli 2016 om 19:24

Weet niet hoe galatasary er politiek gezien voor staat. Maar momenteel moet je opletten met wat je zegt en doet in Turkije. Dat zal zeker een reden kunnen zijn om te zorgen zo snel mogelijk weg te zijn daar

21 juli 2016 om 19:46

Chef.psv, Sarcasme?

21 juli 2016 om 20:16

Lijkt me niet, kijk hoe mensen als ebru maar en andere journalisten e.d. zijn opgepakt op basis van wat ze zeggen over erdogan. Lijkt me overigens niet dat Sneijder daar iets publiekelijks over zal zeggen dus het lijkt me sterk dat hij daar ooit last van zou hebben

21 juli 2016 om 20:35

Weet niet of jij het nieuws een beetje volgt Metinmadrid, maar er zijn 60.000 ambtenaren ontslagen. Als je Erdogan niet steunt, ga je dat links of rechtsom zeker merken.
Dus nee, geen sarcasme.
Ljax, dankje jij begrijpt het

22 juli 2016 om 00:48

Beste chef,
Naar mijn mening ben jij niet zo goed op de hoogte van het nieuws. In de staatsgreep die 15 juli in Turkije is mislukt, heeft het volk de coup afgekeurd, daarbij zijn alle oppositie partijen(chp,mhp en Hdp) tegen de staatsgreep, dat is rond 95% van het land. Hierbij gaat het dus niet om wat Erdogan denkt of zegt zegt, maar staat nogmaals het volk achter dat deze mensen van hun functie worden ontnomen. Dus is de conclusie die je trekt over het steunen of niet steunen van Erdogan onjuist, want nogmaals het volk beslist.

22 juli 2016 om 00:52

Wauw gast echt je gelooft de media??? En daar baseer je ook nog je eigen mening op! Laten we het bij voetbal houden😉

22 juli 2016 om 01:00

Er werd een politieke reactie geplaatst dus is het logisch dat ik daarover een reactie plaats en me mening geef. Ik geloof inderdaad in de media als de politieke leiders van de oppositie in TR live op tv uitspraken doen en daar duidelijk hun mening in formuleren(woorden komen namelijk uit hun mond), dat is vrijwel best logisch ahah maar goed, als jij zo zeker bent van de zaak, in welke bronnen geloof jij?

22 juli 2016 om 01:05

Ja en ondanks dat heeft Erdoğan er binnen een week een dictatuur van gemaakt. Tegen alle idealen van Attaturk in.

22 juli 2016 om 01:07

Beste Salvatore,

Chef doelt naar mijn weten helemaal niet op de coup. Waar hij denk ik wel op doelt zijn de duizenden rechters, academici, politieagenten, militairen, journalisten, mensenrechten-advocaten enzovoorts die de laatste jaren zijn ontslagen, uit hun ambt gezet, of worden zo erg door de staat tegengewerkt dat ze hun werk niet kunnen doen. Langzamerhand zou dit zich ook kunnen uitwerken naar de buitenlanders in Turkije, dus ja.. als een grootverdiener van buitenlandse komaf, zou ik me best wel zorgen maken in Turkije..
Overigens een kleine aantekening in je democratische rechtvaardiging: een democratie kan ook als een veredelde dictatuur werken, daarom wordt er in Europa ook juist veel waarde gehecht aan grondwetten en wetten die minderheden beschermen.

22 juli 2016 om 01:59

Beste Regulator,

Als je het hebt over de duizenden rechters en de andere functies die je opnoemt, mee doelt zal het niks uitmaken. Het volk kiest telkens weer Erdogan met elke keer winst in elke verkiezing. Dit zou dus betekenen dat het volk dus wel iets positiefs ziet in deze man en dat de meerderheid van de bevolking het beter heeft met hem, ik bedoel waarom zou je anders op hem stemmen( you cant fool all the people all the time, als je snapt wat ik bedoel). En dat duizenden mensen ontslagen zijn de afgelopen jaren kun je niet verwijten dat dit door erdogan komt, en kunnen we ook niet hard maken. In Nederland zijn de afgelopen jaren ook duizenden banen verdwenen door de crisis we kunnen dit toch ook niet alleen aan de regering verwijten.
Ik begrijp je punt, maar je kunt Erdogan geen dictator noemen naar mijn mening als de meerderheid van het volk hem democratisch kiest. En ik snap ook niet waarom je mij een rechtvaardiging geeft, ik heb het woord democratie niet genoemd in mijn vorige reactie geloof ik. Ik gaf alleen aan dat het volk hierachter staat en dat is iets wat we me moeten koesteren en hard op moeten schreeuwen!

22 juli 2016 om 10:48

Salvator:

Er is wel bewijs voor Erdogan heeft er zelf tot opgeroepen! Erdogan wou dat die mensen onstalgen en opgepakt worden. Dit heeft niks met het volk te maken en wat ze willen of een democratie!

Want in een democatie zou je gewoon tegen Erdogan mogen zijn. Hier is toch ook nietiedereen voor Rutten?stel je voor dat die ook evend oodleuk iedereen laat ontslaan die hem niet steunt. alle rechters, hoog leraren en wat dan ook....

Is te bezopen voor woorden dat je daar dus geen eigen mening meer mag hebben. Ja je mag een mening hebben als dat de mening van Erdogan is. Anders word je mond dood gemaakt.

22 juli 2016 om 11:28

Capis,

Wat heeft Erdogan opgeroepen? Als het hebt over de coupplegers zijn dat de gene die iets strafbaars hebben gepleegd en die worden opgepakt idd. Dit is naar mijn mening ook wel logisch in elk land wordt je opgepakt indien je iets strafbaars begaat. Als je het nieuws volgt dan zie duidelijk dat het volk erachter staat dat deze mensen van hun functie worden ontnomen, oppositie partijen hebben dit gezamenlijk ook uitgeroepen. Dus heeft dit wel met het volk te maken. Nogmaals het volk kiest Erdogan! Snap niet dat je niet wilt opnoemen en meteen overgaat op je ongefundeerde mening.

In Turkije mag je tegen Erdogan zijn zolang je hem niet beledigd, er zijn genoeg oppositie partijen die tegen hem zijn. Voorbeeld CHP die uiten genoeg kritiek tegen Erdogan-zoek maar op- deze worden door hun functie in TR beschermt door de staat omdat er in de grondwet een wet is dat parlementariërs immuniteit hebben.
Er zijn ook genoeg tv-zenders of kranten die kritiek uiten tegen Erdogan zoals Zaman(krant van fetullah gulen)- zoek maar op- alleen mogen ze hem niet beledigen. Dit zelfde gebeurd ook in Nederland toen iemand werd opgepakt voor het beledigen van de koning(http://www.nu.nl/binnenland/4293239/dertig-... is Nederland nu dus ook geen democratie meer?!

22 juli 2016 om 20:12

Ik denk dat je een beetje naïef bent Salvatore. Maar goed, daar komen we in de toekomst waarschijnlijk nog wel achter.

21 juli 2016 om 19:57

Natuurlijk zeggen ze dat, zo hoog mogelijke prijs willen ze eruit slepen.

21 juli 2016 om 20:52

Zozozo, hij geeft gewoon zijn mening en dus moet hij dan maar oprotten? Zeg dan zelf iets fatsoenlijks! Volg je het nieuws wel een beetje cimbimbom? Turkije is momenteel alles behalve aangenaam om te wonen, en het is een publiek geheim dat de meeste buitenlandse voetballers daar vertrokken zijn of wel willen en wel zo snel mogelijk. Vokr verdere uitleg verwijs ik je graag naar het nieuws of de krant!

21 juli 2016 om 21:00

@cimbombala: wil je echt tekst en uitleg voor iets wat zo overduidelijk is, of krijg je het nieuws gekleurd of helemaal niet door uit turkije? Ik zal het even uitleggen, heb je even?
1. Tienduizenden ambtenaren, leraren rechters en mensen uit het leger zijn ontslagen tijdens of vlak na de coupe. 2. intelectuelen mogen het land niet uit 3. Tientallen scholen worden gesloten 4. persvrijheid is er allang niet meer. 5. Mensen die erdogan beledigen moeten jaren de cel in. En erdogan zet mensen aan om andere te veraden die iets slecht over deze dwaze man zeggen. 6. Erdogan zet het mensenrechtenverdrag buiten werking, wat inhoud dat er weer gemarteld mag worden en de doodstraf weer ingevoerd mag worden. 7. Erdogan wil de oppositie uit de weg ruimen. 8. Het belangrijkste punt. De gepleegde coupe lijkt opgezet door Erdogan aangezien het een zwak uitgevoerde coupe was waarbij het leger, dat met veel te weinig man was, dacht dat het om een oefening ging en erdogan door deze coupe alle regels kan aanscherpen zonder deze door het parlement goed te laten keuren door de noodtoestand.

21 juli 2016 om 21:42

Mensen beschuldigen dat ze alleen Turks nieuws volgen en zelf alleen de Telegraaf of nos volgen

Ik als tegenstander van Erdogan ben blij met de opruiming en bekritiseer hen dan ook dat het veel te laat acties zijn ondernomen.

Mensen die verband hebben met terreurbeweging moeten de cel in. Ik ben zelfs voorstander van doodstraf ( overal op de wereld, want terroristen gaan de bak in en leven met onze belastinggeld! )

Ik zal je zelf een voorbeeld geven waarbij mijn neef in aanmerking is gekomen met de gulenbeweging.
Hem is tijdens de politie academie beloofd dat hij de academie met voldoende zou afronden en zou kunnen werken in welke stad hij dan ook wou. 1 voorwaarde: namelijk elke maand 20% van je inkomen aan de beweging geven.
Jij hebt je zeker ook nooit afgevraagd hoe zo'n beweging aan zoveel geld komt en hoe de leider miljardair is geworden???
Deze mensen zitten overal in Turkije in alle functies!!!

21 juli 2016 om 22:15

@lacazette haha bedankt voor de uitgebreide reactie! Ben het met je eens en was al bang dat ik zelf al die punten moest gaan opsommen dus je heb me flink wat tijd bespaart!
Echter vind ik dat je er ook grust aan mag toevoegen dat in Turkije momenteel veel teroristische dreiging is. Sosa van bv Besiktas is om die reden weg gegaan en dat zou ik ook overwegen als buitenlander in de Turkse competitie die weet dat ie makkelijk een andere club kan vinden... veiligheid voor het gezinnetje geld.
Tuurlijk weet ik dat je nergens garantie heb op veiligheid maar de tereurdreiging in Turkije is toch aanzienlijk hoog

22 juli 2016 om 02:53

Beste lacazette,
Mijn mening op jou reactie.

Punt 1: idd zijn deze mensen ontslagen, maar wel omdat ze een stafbare feit zijn begaan. Dan is het best logisch dat ze ontslagen worden. De bevolking keurt dit namelijk ook af.
Punt 2: heb je hier bewijs van?
Punt 3: idd sluiten scholen, dit zijn wel de scholen van fetullah gulen die achter de coup zitten, de plegers hadden namelijk allemaal 1 ding gemeen en dat is dat ze uit dit soort scholen opgeleid zijn. Overigens zijn in het verleden ook scholen in Nederland gesloten, dit maakt het leven voor een profvoetballer niet onveilig..
.
Punt 4: naar mijn mening is er juist wel persvrijheid in TR zolang ze de president maar niet beledigen. Er zijn namelijk genoeg tv zenders en kranten die tegenstanders zijn van Erdogan en gewoon kritiek geven. Een voorbeeld is zaman(krant van fetullah gulen) die geeft kritiek op Erdogan- zoek maar op- dit kan gewoon zolang ze niet beledigen. In Nederland krijg je ook gewoon een celstraf voor het beledigen van de koning (http://www.nu.nl/binnenland/4293239/dertig-dagen-... betekent dit dat Nederland dus ook niet vrij is?

Punt 5: geen enkele persoon die Erdogan heeft beledigd heeft jaren celstraf gekregen. Ebru umar heeft 1 week cel gekregen voor het beledigen en dit werd 1 maand lang uitgezonden op Nederlandse tv, dit zelfde gebeurd ook voor het beledigen van de koning van Nederland helaas komt dit nauwelijks op tv (http://www.nu.nl/binnenland/4293239/dertig-dagen-... Punt 6: De Turkse regering volgt idd Frankrijk op en zet net als Frankrijk de mensenrechtenverdrag tijdelijk buitenwerking. Hier staat overigens ook de oppositie partij MHP achter en dus ook de meerderheid van de bevolking, Erdogan zet de mensenrechtenverdrag niet buitenwerking, maar de meerderheid van de bevolking doet dit dus. Artikel 15 van Evrm geeft hier ook toestemming op in noodsituaties, dus kan dit gewoon...

Punt 7: hahah dit zou betekenen dat Erdogan miljoenen Turken zou moeten uitmoorden, en dat de oppositie hierdoor geen stemmen meer krijgt, maar indien Erdogan dit zou doen, zouden zijn aanhangers niet meer achter hem staan.. En waarom zou hij, hij heeft al de meerderheid achter zich. Best wel een ongefundeerde mening dit.

Punt8: best wel lachwekkend dit.. Volgens jou mening zou Erdogan dus afspraken gemaakt moeten hebben met de generalen die de coup hebben gepleegd. Hierbij zou Erdogan dus moeten hebben gezegd dat de coup moet mislukken want anders gaat zijn macht weg en nadat het mislukt is pakken we jullie op en krijgen jullie levenslang en misschien wel de doodstraf... Als je een beetje goed nadenkt en het een beetje volgt kom je erzelf ook achter dat geen enkele generaal werkelijk zo dom is. Daarbij weet hij ook nog is dat het plegen van een staatsgreep in Tr in het wetboek verboden is. Weer een ongefundeerde reactie van je.. Jammer dat meerdere hierin geloven en dat we onze nivo zo laten dalen. Het gaat om een tijdelijke noodtoestand van 3 maanden om idd de veiligheid in het land aan te scherpen net zoals Frankrijk dit doet, alleen hoor ik je daar niet over klagen!

22 juli 2016 om 11:04

Lacazette je noemt dit een legeroefening? Ik adviseer je om de beelden nogmaals goed te bekijken. Er werden burgers doodgeschoten door gevechtsvliegtuigen en door tanks verpletterd. Is dat onderdeel van een oefening? Volgens mij leef jij in een computerspel. Als je niet weet wat er gebeurd is dan moet je geen onzin vertellen.

21 juli 2016 om 22:15

Ik kon de club Galatasaray nooit al echt serieus nemen met dat vreemde beleid. Spelers komen en gaan. Vaak van die volgevreten vedettes die daar niet voor een happe krabs gaan voetballen.
Ik lees regelmatig hoe Sneijder worstelt in Istanbul daar bij Galatasaray. Hij is daar gewoon genaaid door in september vorig jaar bij te tekenen, zodat hij nu een transfersom om zijn nek heeft hangen.
Hij is alles behalve gelukkig en wilt daar liever vandaag dan morgen weg.
Schandalig hoe je daar als speler behandeld wordt. Het is net of Erdogan eigenaar van die idiote club is.
Het Turkse voetbal gaat een vrije val maken als ze zo met spelers om blijven gaan.
Straks wil niemand er meer heen!!

Word een leuke dramaserie deze zomer. Ik denk dat sneijder 'gewoon' vertrekt want ja; money talks.

21 juli 2016 om 20:20

Money talks? Volgens mij verdient Sneijder al aardig goed bij Gala? Het is vooral 'politics talks' die de vertrekwens doet aanwakkeren denk ik zo. Lijkt me niet prettig om met de huidige ontwikkelingen in Turkije te verblijven, en dan ook nog zo'n onzin boete krijgen.

Sneijder zit midden in een mogelijke rechtzaak met zijn werkgever. Dan kun je toch niet stellen dat Sneijder gelukkig is? Zoals de voorzitter claimt.

Denk dat Sneijder echt wel weg wil

Was Muslera niet transfervrij?

Gevaarlijk daar in turkije. Ik zou er echt niet willen wonen. Ga er ook niet op vakantie. Hou niet van survival vakanties.

21 juli 2016 om 20:00

Ok bedankt voor de mededeling.

21 juli 2016 om 20:19

Lijkt me sterk, de normale tourist zal er niet veel van merken mits je je gezonde verstand gebruikt. Van Israël wordt dat ook constant gezegt dat het er gigantisch gevaarlijk is maar zoals altijd, gebruik je gezonde verstand. Dan kan je gewoon prima naar plekken als grensgebieden bij gaza gaan of naar de grens van Syrië ondanks wat BuZa ervan zegt.

Erg geloofwaardig dat Sneijder gelukkig is momenteel, met een aankomende rechtszaak tegen zijn club, is het niet. Het lijkt eerder een soort statement om de onrust te keren.

Het is toch zo dat Turkije voor buitenlandse spelers minder aantrekkelijk aan het worden is met alle onrust van de afgelopen tijd, zeker sinds de couppoging. De couppoging, de reactie op de couppoging, de vele terreuraanslagen door IS en Tak, de continue gevechten tussen het leger en de PKK in zuid-oost Turkije en grenzen die aan alle kanten onder druk staan. Turkije gaat door hele zware tijden.

Natuurlijk hebben voetballers met al die zaken op hun trainingen of tijdens hun wedstrijden maar weinig mee te maken. Maar je hebt ook nog een leven naast het voetbal. Dan kan ik me voorstellen dat je ervoor kiest om elders je geluk te zoeken.

22 juli 2016 om 11:06

@Berko1907: dit is de 5e staatsgreep sinds 1960 dus dit gebeurt elke 10+ jaar. Blijf jij maar geloven dat er niks aan de hand is en dat turkije prima bezig is. Maar ik verwacht dat het de verkeerde kant op gaat met de president van jullie.

Ik verwacht omdat gezien de recente gebeurtenissen niet veel spelers nog de stap naar istanbul willen maken. Erg jammer voor Sneijder

Als ik sneijder was zou ik per direct weg gaan. Galatasaray gaat schandalig met hem om en de situatie in turkije is verschrikkelijk. Ik zou nu echt niet in turkije willen zitten en ik vind het onbegrijpelijk dat mensen er nog naar toe op vakantie gaan.

Ik geloof niks van wat de bestuur zegt zogezegd ging melo ook niet vertrekken en ging die weg op de laatste dag dus ik zeg het jullie al. Als iemand vertrekt van deze 3 dan is het bruma.

21 juli 2016 om 20:51

*het bestuur en nu ik mijn reactie lees ben ik niet tevreden met mijn reactie hahhhaahah ik weet niet hoe ik het moet editten dus negeer gewoon mijn reactie peace

21 juli 2016 om 20:55

Ons bestuur is soms dom, maar ze zijn heus niet zo achterlijk. Bruma laten ze niet meer gaan, zijn contract verloopt nog 2jaar, maar ik heb gelezen dat ze met hem willen verlengen

Ik zou me eerder zorgen maken om Bjk, jullie hebben veel spelers verloren en binnenkort is het Super cup en de competitie...

22 juli 2016 om 00:00

Veel spelers? Ismail en gomez (terwijl gomez niet officeel onze speler was) momenteel. Sosa zal misschien volgen maar jullie hebben nog steeds geen cvm en spits dus........ zou me eerst richten om een spits te halen terwijl wij nog cenk hebben en zijn back up sismanoglu als we geen spits halen. Kan cenk zich misschien beter ontwikkelen onder senol hoca die burak yilmaz, fernandao en gomez topscorer maakte. La kunnen we beck zetten want hij heeft 1 seizoen lang daar gespeeld bij hoffenheim. Dus onze problemen kunnen we met onze spelers wegdoen als sosa ook problemen veroorzaakt dan speelt tolgay daar in zijn positie. Ik denk dat in 1-2 week besiktas een transfer zal vastleggen.

Nou houd maar lekker 2 ontevreden spelers in je team!
Denk dat Sneijder er nu helemaal genoeg van heeft!

Dat met Sneijder komt toch nooit meer goed? Zij schenden zijn vertrouwen, plus hij zal niet meer spelen. Maar om weg te laten rotten is ook te duur voor, dus Gala zal vroeg of laat hem moeten verkopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren