Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray eindigt seizoen in stijl, Fener verliest voor negende keer

Laatste update:

Galatasaray heeft het seizoen in stijl afgesloten. Zonder de geblesseerde Wesley Sneijder herstelde de landskampioen zich goed van het verlies in de Intercontinentale Derby van vorige week tegen Fenerbahçe, door Trabzonspor in eigen huis met 2-0 te verslaan. Cim Bom eindigt de Süper Lig met 71 punten, tien meer dan Fenerbahçe. De runner-up verloor zonder Dirk Kuyt namelijk met 3-2 bij Karabükspor, maar is al wel zeker van de voorronde van de Champions League.

Galatasaray - Trabzonspor 2-0
Galatasaray won in de eigen Türk Telekom Arena nog nooit van Trabzonspor, tot zondagavond. De ploeg van Fatih Terim kreeg al snel een goede kans, maar Tolgay Zengin redde op een hard schot van Didier Drogba. Nadat het tempo flink omhoog was geschroefd opende de thuisploeg de score, na ruim een halfuur spelen. Burak Yilmaz stuitte eerst nog op Tolga, maar in de rebound was Albert Riera wel trefzeker: 1-0. De bezoekers mochten van geluk spreken dat het bij rust bij slechts 1-0 bleef en kregen kort na de pauze zelfs een kans op de 1-1, maar Olcan Adin trof de paal. Burak besliste hierna de wedstrijd door laag in te schieten en daar bleef het ook bij in Istanbul. Trabzonspor richt zich nu op de bekerfinale van aanstaande woensdag tegen Fenerbahçe.

Karabükspor - Fenerbahçe 3-2
Fenerbahçe was op basis van het betere onderlinge resultaat met Besiktas al zeker van de voorronde van de Champions League, maar hoopte het seizoen wel waardig af te sluiten. Dat lukte niet, want Karabükspor won en speelde zich veilig. Na een halfuur kwamen de bezoekers uit Aziatisch Istanbul nog wel op voorsprong aan de Zwarte Zee door een tegendraadse kopbal van Mehmet Topuz, maar kort na rust kwam de gastheer door een benutte strafschop van Lomano LuaLua langszij. Mavi Ates had echter drie punten nodig en kwam even later op voorsprong door een treffer van Ilhan Ozek. Pierre Webó zette een kwartier voor tijd voor de 2-2 op het bord, maar LuaLua bezorgde Karabükspor alsnog het volle pond. Fener leed zijn negende seizoensnederlaag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 mei 2013 om 22:20

Ik feliciteer de Gala fans. Ik hoop dat mijn club Besiktas volgend jaar ook mee zal doen aan de kampioenschap!

Mooie overwinning, mooie teksten weer van de supporters, zowel zingend als op spanddoeken geschreven. We speelden vandaag slordig, maar dat is te begrijpen, want de motivatie is nogal afgenomen na het kampioenschap.

Verder vond ik Emre Colak leuk spelen, ik vind dat hij meer minuten moet maken. Zal goed zijn voor zijn ontwikkeling. Galatasaray moet hem of meer tijd gunnen, of hem verhuren aan ander goed voetballende ploeg in Turkije.

19 mei 2013 om 04:22

Emre heeft dit jaar weinig speelminuten gekregen vergeleken met vorig jaar. Dat is erg jammer, want het is gewoon een potentiële topper. Met Emre op het veld heb je nauwelijks dode spelmomenten zoals bij Fenerbahce wel het geval was.
Hij verdiend gewoon een basisplek.

Geweldige 2e helft voor Karabuk en een fantastische uithaal van Lua Lua! Goed dat we hebben verloren zo worden de spelers nogmaals wakker geschud voor de bekerfinale ( hopelijk krijgen we een topic voordat !!)

Ik ben echt blij dat Akisahir zich veilig heeft gespeeld, gunde het ze van harte.. Gekas is een geweldenaar en hij verdiend het om op het hoogste niveau te voetballen.

Ook prachtig dat IBB is gedegradeerd, eindelijk. We hebben niets aan gemeenteclubs dus en met kasimpasa erbij hebben we al 4 clubs uit Istanbul, buiten die handvol ( zeer creatiefe ) toeschouwers hebben ze niets te bieden dus laat ze lekker in de 2e lig spelen.

Ik hoop dat Karsiyaka promoveert, Izmir verdiend wel een Super Lig club, jammer dat aartsrivaal Göztepe nu weer gedegradeert is naar de 3e lig, eeuwige zonde voor zo een roemruchte club.

Ik hoop trouwens dat Kayerseri Eciyes zsm weer ophoepelt naar de 2e divisie, 2 clubs uit Kayseri hoeft van mij niet. Een Karsiyaka of Adana Demirspor zou veel beter passen in de Super Lig ( Vooral Adana met hun fantastische supporters )

We zijn 2e geeindigd and that means vcl! Hopelijk krijgen we alle transfers enzo op tijd af zodat we goed kunnen beginnen aan het seizoen!

Galatasaray supporters nogmaals gefeliciteerd met jullie titel.

Op naar volgend jaar! Ik wens iedereen alvast een, sportieve, en geluksvolle nieuwe seizoen!

Edit : Wel mooi van Webo dat hij tot het uiterste ging om zijn oude ploeg in de Super Lig te houden, maar gelukkig is het mislukt

Weer een sfeerloze club minder

18 mei 2013 om 20:21

@belhanda ik hoef geen 2 clubs uit kayseri? lust je geen pastirma ofso vriend?? iiig iiig gayserii!!

18 mei 2013 om 20:28

Haha jawel maar ik heb hier onder al uitgelegd waarom

@xelcuk

18 mei 2013 om 22:15

Ik ben Kayserili, waarom misgun je ons dit? Je komt zeker zelf uit Yozgat of Sivas! Wij hebben tenminste geld, goede accommodaties en een mooi stadion. We hoeven geen hooligans uit Izmir.

19 mei 2013 om 02:32

Ik kom uit Sivas, en nee ik misgun jullie niet.. Ik heb hierboven uitgelegd waarom

18 mei 2013 om 20:23

Een Fenerbahçe aanhanger die blij is dat zijn club verliest? Je bent echt te lachwekkend voor woorden. Hoezo moet Erciyesspor weer ophoepelen? Als iemand met roots uit Kayseri voel ik me beledigd. Wat is er mis met twee clubs uit Kayseri. Deze twee clubs hebben wel ooit Turkije vertegenwoordigt in Europa. Karsiyaka speelt al jaren om de playoffs voor promotie maar is nergens te bekennen. Adana Demirspor heeft inderdaad fantastische supporters, maar van de clubs die strijden om promotie hoop ik niet dat zij gaan promoveren, want zij kregen hun playoff ticket gratis, omdat 1461 Trabzon hun banden met Trabzonspor niet heeft verbroken.

Ik hoop op Bucaspor, ook mooie fans. En als jij dan toch een club wilt uit Izmir

18 mei 2013 om 20:28

Forzafener

Jongen lees even goed, niet dom lopen zeiken. Ik zeg goed dat we hebben verloren zodat de spelers wakker worden geschud voor de beker finale.. Is niets mis mee toch? Seizoen was al afgelopen dus wat maakt het uit man.

Je hoeft je niet beledigd te voelen, als er 2 clubs uit Sivas zou zijn in de Super Lig zou ik ook willen dat er 1tje ophoepelt.. Niks ergs aan toch ?

En tja, dat is de schuld van Trabzonspor, moesten ze de club maar verkopen ofzo of iets anders. Dit was te verwachten natuurlijk.

Bucaspor zeg ik ook geen nee tegen, ook een mooie club met een goede jeugdopleiding. Maar Buca is natuurlijk niet zo roemruchtig als een Karsiyaka of Göztepe

18 mei 2013 om 20:33

Belhanda

lees jij maar goed, slimpie. Je moet gemotiveerd zijn voor een bekerfinale en dat kan je ook als je overtuigd kan winnen.

18 mei 2013 om 20:34

Als je goed leest zegt Belhamda8 dat ze dan wakker geschud zijn voor de bekerfinale..

18 mei 2013 om 20:36

Je kan het ook heel nonchalant aanpakken waardoor deze verliespartij ( dat niet eens gevolgen heeft) goed motiverend kan werken

Beste Gannicus

18 mei 2013 om 20:37

Fenerbahce moet gewoon wakker worden vriend.. Fener moet uit een negatieve spiraal komen waar ze in zitten maar in mijn ogen maak je de grootste stap als je de manager vervangt !

18 mei 2013 om 20:40

Je kan ook winnen als team en gemotiveerd naar de bekerfinale gaan. Om ons wakker te schudden is geen nederlaag voor nodig hoor. Maar ik ben toch tevreden met de inzet van de eerste helft.

Over Erciyesspor. Vlak voordat ze gedegradeerd waren hadden ze wel Europees voetbal afgedwongen. In de Uefa Cup die daarna volgde speelden we Maccabi Tel Aviv van de mat. Niet slecht hè voor een 2e divisie club uit mijn prachtige pastirma stad!

18 mei 2013 om 20:45

Oke weetje wat, dan hoop ik dat Erciyesspor erin blijft en Kayserispor ophoepelt naar de 2e divise.. Is dat goed? Ben je dan tevreden ?

Ja dat kan ook hoe jij zegt, maar het kan ook hoe ik het zeg.. Het maakt ook niet uit. Hopen dat we die beker pakken van Trabzon

18 mei 2013 om 21:07

Nooit gehoord van objectief zijn zeker?

Ontopic : Gefeliciteerd mede Gala-fans!

18 mei 2013 om 22:08

Forzafener

Het was al een tijdje terug bekend dat 1461 niet mocht promoveren. Wat kan adana eraan doen als ze zoals jij zegt gratis gaan.

Geloof mij vriend, belhanda heeft gelijk. Je kan beter een adana demir hebben, mey fantastische supporters.
Een club uit Adana, de op drie na grootste stad uit turkije zou veel mooier zijn als erciyes.

En ik met roots uit adana vind jou reactie Zeer vreemd. Omdat we in jou ogen gratis om de play off mogen strijden. En club moet profesioneel zijn en alles regels weten tot in detail. Als 1461 dat niet doet zijn ze amateuristisch.

18 mei 2013 om 22:18

Waarom is 1461 Trabzon amateuristisch en niet de bond die dit pas een paar weken geleden bekendmaakt? Deze ploeg is een van de smaakmakers van de PTT 1.lig.

Nu de vraag voor wie ben jij: Adana Demirspor, Adanaspor of Fenerbahce?

18 mei 2013 om 22:43

Over 1461 is maanden geleden al eens bekend gemaakt. En volens mij was het een bestaande regel.
Antwoord op je vraag : ik ben voor fenerbahce. Met een sympathie voor adana demirspor.
Dit heeft te maken met mijn roots.

18 mei 2013 om 23:33

Vriendelijke vriend, batigol

Ik heb niks tegen Adana Demirspor hoor. Als Boluspor of Karsiyaka diezelfde ticket had gekregen had ik hetzelfde gezegd, dus vat mijn mening niet op als een aanval op jou club. Dat Adana Demir mooier is dan Erciyes, dat is compleet jou mening. Anderen kunnen weer zeggen dat Erciyes mooier is maar daar gaat het niet om.

Ik hoop dat het duidelijk is dat ik niks verkeerds bedoelde over je club. Succes in de playoffs.

18 mei 2013 om 21:21

@belhanda die bij Montepellier speelt

Grappig hoor, al hebben ze niet veel toeschouwers doe mij maar liever een club met normale toeschouwers dan een stelletje racisten.

18 mei 2013 om 21:28

Hahaha de ironie, moet jij nodig zeggen

18 mei 2013 om 21:32

Jonge jullie vliegen er toch zo weer uit wat een poepregel van de Tff.
Speel gewoon op doelsaldo zodat BJK de champions league in kan want Fener die wordt er zo weer eruit geknikkerd door één of ander Spartak.

18 mei 2013 om 21:41

Óke jongen omdat jij dat wilt gaan we Besiktas sturen naar de CL voor een nieuwe 8-0

18 mei 2013 om 22:17

0+0+0+0+0+0= Fenerbahce in de cl..

Met je club vol schandalen en corruptie..

Wauw 9 nederlagen is echt veels te veel voor een club als Fenerbahçe. Eerste helft was mooi om te zien, paar leuke combinaties en met veel passing kreeg Fenerbahçe zijn tegenstander op de knieën.

Alleen op basis van de tweede helft is Karabükspor de terechte winnaar. Hebben gestreden en lieten zien dat ze in de Süper Lig willen blijven. Ik heb liever een Karabükspor met een degelijke achterban in de competitie dan een roemloze gemeenteclub zoals Ibb. Ik hoop wel dat die ene tribune snel is gemaakt in dat leuke stationnetje want het is geen gezicht zoveel stuk kale beton!

De scheidsrechter viel me echt tegen. Een paar punten: als je daar een strafschop toekent, wat het ook wel was, dan moet je Mert ook een rode kaart geven. Het was een 100 procent scoringsmogelijkheid. En de penalty had over genomen moeten worden, want Lua Lua stopt tijdens zijn aanloop en dat is niet toegestaan. Messi kreeg hier geel voor toen hij dat deed tegen Milan, vorig seizoen. Het scheidsrechtersniveau moet snel omhoog gaan in onze competitie, want dit soort blunders beïnvloeden de uitslag van een wedstrijd.

Doet sneijder niet meer mee tegenwoordig? of is die weer geblesseerd

18 mei 2013 om 20:19

Hij is weer Geblesseerd.

19 mei 2013 om 04:10

Sneijder is licht geblesseerd en Galatasaray is erg voorzichtig met hem. We hebben niets meer te winnen of verliezen dus ze riskeren een kans op een grotere blessure niet.

Mooie wedstrijd, als een ware kampioen gespeeld en in stijl gewonnen!

Het is echt prachtig om voor Galatasaray te zijn, ik ben er trots op.

Zo speel je een wedstrijd in alle sportiviteit uit, dat doet mij goed.

Nogmaals gefeliciteerd mijn mede kleurgenoten, geniet ervan! Leun achterover en zie wat voor transfers wij zullen doen. Bereid je alvast voor op de volgende Cl-editie en de vierde ster!

Heel het jaar lang hebben we gestreden tot onze laatste kracht, we hebben tegenslagen gehad. Er zijn tragedische maar ook mooie dingen gebeurd. We waren dit jaar ook weer de beste, misschien klinkt dit arrogant, maar het is een feit.

Als je je 1 op 1 achtervolger met 10 punten te kijk hebt gezet en de kwartfinale van de CL hebt bereikt (wat tot dit jaar pas 3 keer in de gehele historie is gebeurd), dan heb je gewoon op en top gepresteerd en ben je dit seizoen de beste te noemen.

Voetbaltechnisch zal ik niet praten, want er valt niet te praten. GS was beter, Trabzon wilde wel maar ze waren met de koppies ergens anders (ra ra ra waar?!). Melo speelde tot zijn noodgedwongen wissel een foutloze wedstrijd en domineerde. Hij liet een statement achter:' kijk hoe goed ik ben, koop mij!'. Daarom wilde hij ook graag verder.

Mooi gebaar van Burak na de goal.

Riera speelde goed.

De rest speelde ook degelijk, maar soms lieten we te wensen over bij de eindpasses (voornamelijk Emre en Hamit).

Ach ja, kampioenen!

Off:

Boysn vraagje voor de die-hards:

Waar kan ik het Marshall-shirt (thuisshirt 99/00) kopen? Of is dat uberhaupt wel mogelijk? Zouden jullie even kunnen laten weten?

18 mei 2013 om 20:21

Gaan ze nu het feest weer zo groots vieren als vorig jaar, of is dat een andere dag en is dit een wat kleiner feest met de beker uitreiking? Vorig jaar gingen ze de spelers 1 voor 1 roepen en was het een groot feest.

18 mei 2013 om 20:24

Ik had gelezen dat het werd geannuleerd door de bomexplosies in Hatay en de laffe moord van een idioot op een 19 jarige jongen

18 mei 2013 om 20:28

Ik denk dat ze het bescheiden gaan vieren door de gebeurtenissen in Hatay Reyhanli en het incident van Burak Yildirim.

Het wordt kleinschalig gevierd, maar later gaan ze dat inhalen denk ik.

18 mei 2013 om 20:33

Over die jongen heeft een bevriende Turk op mijn werk iets gezegd, erg is het dat zulke dingen gebeurd. Met een mes of enig ander wapen is het lafste wat er is, en dan nog met een groep op één weerloze jongen, gewoon omdat zijn clubvoorkeur anders is, triest.

18 mei 2013 om 20:38

Ja het gaat niet eens om de clubvoorkeuren ( ik weet zeker dat als het andersom was geweest heel Turkije + VZ op zn kop was nu )

Dat er zulke idioten zijn maakt me gewoonoos, alleen omdat een jongen met een x tenue loopt wordt hij meerdere malen gestoken in zijn nek. Dan ben je toch gestoord man ?

Op moederdag heeft de moeder van Burak haar 'cadeau' gekregen.. Een dode zoon

18 mei 2013 om 20:41

Het is echt dieptriest en ik heb dagenlang ermee gezeten. Hoe ver is het gegaan.

De dader is laf en verdiend de hoogst mogelijke straf, maar de dader en slachtoffer zijn de hoofdschuldige niet. De hoofdschuldige is de denkwijze en de verkeerde personen die op de verkeerde plekken zitten. Er haalt 1 iemand de trekker over, maar een geheel gemeenschap is de aanleiding daarvoor.

Dus eigenlijk iedereen.

Ik hoop dat God zijn zondes vergeeft en hem in zijn mooiste plekken neemt.

18 mei 2013 om 20:42

Nja echt triest, die gasten die dit gedaan hebben zijn sowieso zwaar gestoord. Zo erg voor de familie, weten dat je jongen in koelen bloede vermoord is en zijn laatste momenten door een ware hel is gegaan, het ergste wat er is. En dan nog op moederdag.... pff, misselijkmakend is dit.

18 mei 2013 om 21:17

Jij bent hier de enige die aan het generaliseren is. Ik heb nergens de club Fenerbahce verantwoordelijk gesteld voor de bewuste, racistische acties jegens Drogba en Eboue.

Het zijn een stelletje malloten die geen normen en waarden hebben. Om een supporter te zijn, moet je eerst een mens zijn. Dat zijn hun niet en daarom reken ik hun niet als supporters.

Ik vind het best dat je de club Galatasaray verantwoordelijk stelt op het incident van Burak en Yusuf, maar daar belazer je alleen jezelf mee. Je moet naar de aard van het probleem kijken, waarom zijn de fans zo opgefokt? Wat heeft ervoor gezord dat voetbal in vandalisme en fanatisme is veranderd?

Jij kijkt naar het moment, ik naar het gehele proces.

Denk maar goed na over de oorzaken zijn. Daar moet je zoeken.

18 mei 2013 om 21:31

Dit heeft niets te maken met Fenerbahce fan of gala fan, dit is gewoon gestoord en moet niet gebeuren.

De oorzaak van zulke rellen zoals een medelid dat aangeeft is duidelijk. Ook vandaag met een spandoek, en idioot burak die loopt te provoceren na de wedstrijd.

Wie is er nu verantwoordelijk voor als er doden vallen bij de beker finale ? Juist ja

18 mei 2013 om 21:35

@ Kralex-10

Ik zou mij minder druk maken om andere supportersgroepen als ik jou was. Dat idiote bestuur van Fenerbahce doet er al zelf genoeg aan om de club als racistisch neer te zetten. Beetje opnemen voor een stel racisten door in een persconferentie nog alles te ontkennen en dan op je bek gaan als later beelden het tegendeel bewijzen.

Als er een hoofdschuldige gezocht moet worden die Fenerbahce belachelijk maakt, dan is dat bestuur van Aziz Yildirim!

18 mei 2013 om 21:43

Fout Guzelyali

Op het moment van de persconferentie waren die nieuwe beelden er nog niet, dus is het logisch van het bestuur dat ze het verdedigen aangezien de foto die er wel was, gemaakt was toen er geen spelers op het veld waren behalve Muslera

18 mei 2013 om 21:57

Logisch van het bestuur om het op te nemen voor "fans" die zwaaien met bananen en deze op het veld gooien? Waarom hebben die gasten al bananen bij zich, waren de appels en peren op?

Jij bent het bestuur van Fenerbahce, je vertegenwoordigd 20 tot 25 miiljoen fans. Dan moet je elke risico uitsluiten en je krachtig uitspreken tegen elke vorm van racisme. En vertellen dat je alle beschuldigingen tot de bodem zal uitzoeken en de overtreders zwaar zal beboeten. Het allerlaatste wat je moet doen is ervoor zorgen dat je samen met van racisme beschuldigde gasten poseert als bestuur.

Dat jij hierin trapt zegt wel in hoeverre zij veel fans kunnen manipuleren. Die bewuste journalist zei met nadruk dat hij alleen over het bewuste moment van de genomen foto kon spreken en dus niet kon ontkennen dat er op een ander tijdstip dit wel gebeurd was. Hoe fout kun je wel niet zijn als bestuur.

18 mei 2013 om 23:17

GS dader is ook wel onschuldig. Het feit dat Fener fans 10 man op die jongen afgingen zegt genoeg. Hij werd paniekerig , en had één oplossing. Doden en overleven.

18 mei 2013 om 20:29

Welke shirt zoek je precies? Die witte of die rood gele? Heb thuis die grijze marshall shirt, en 1 van 00-01 maar die witte is inprincipe superzeldaam op ebay, je kan ze alleen vinden op gitti gidiyor, een soort van turkse ebay. En als je ze vindt, zijn ze meestal boven de 200 euro.

18 mei 2013 om 20:36

Ik bedoel het shirt dat Hakan Sukur aan heeft tegen Leeds, waar hij die legendarische goal maakt. Die cubuklu forma.

Ik ga even kijken man, thanks bro!

Ik weet dat ze duur zijn, maar ik wil die hebben man. Die grijze is ook prachtig hoor, je boft!

18 mei 2013 om 21:17

Galatasaray heeft vroeger best veel met cubuklu gespeeld, het is alleen de laatste tijd niet echt meer in productie gebracht, laatst was van 2003 dacht ik.

Maar je hebt gelijk, Galatasaray in parcali, en Fener in cubuklu is natuurlijk hoe het hoort

Wat moet ik nu 3 maanden zonder Galatasaray

We hebben dit seizoen geweldig afgesloten met een clean sheet en een grote voorsprong van meer dan 10 punten. Het is wel saai om zonder echte rivalen kampioen te worden.

Kan iemand mij hoelang Sneijder nog geblesseerd is?

18 mei 2013 om 21:21

Sneijder is niet echt geblesseerd maar hij heeft een verhoogde risico op een blessure doordat hij al last heeft van zijn lies. GS wil geen risico nemen en liet hem daarom niet spelen. Hij zal nu vakantie hebben en kan dus uitrusten en volledig herstellen. Zo kan hij goed trainen tijdens de voorbereiding en zien we de echte wesley volgend jaar.

18 mei 2013 om 21:30

Oke, dus Sneijder komt volgend seizoen weer terug met een nog hogere vet percentage... Als het zo door gaat op deze manier met Sneijder zie ik hem nog niet eens meegaan naar het Wk.. Al is hij dan wel aanvoerder wil ik hem niet zien spelen dat zou echt zonde zijn, hoop het maar voor galatasaray dat Wesley z'n geld gaat waarmaken anders zou het toch wel een enorme afknapper zijn he..

19 mei 2013 om 04:16

Ja dat klopt. Omdat hij de laatste 2 wedstrijden niet heeft gevoetbald zal zijn vetpercentage zodanig stijgen dat hij nergens meer kan voetballen.
Sneijder zijn lichaam heeft veel te verduren gehad, omdat hij bij inter een ballenjongetje was geworden en bij Galatasaray vol aan de bak moest. Daarom hebben ze hem uit voorzorg uit de selectie gehaald.

Wat is Akhishar voor een club, het rkc van Turkije?

18 mei 2013 om 21:51

Zoiets, alleen mer een klasse spits genaamd Theofanis Gekas, volgens vele de voetbalgod van Griekenland

18 mei 2013 om 22:03

Meer een Roda Jc van Tr

Ongelofelijk wat Trabzonspor voorzitter Sadri Sener nu verteld op tv... Ik sta perplex !

Over Gala : We moeten geen vrede sluiten met ze, het moet zo door gaan ... :s

Over Fener : Insallah (!!!!) ( met gods wil ) komt het nooit meer goed tussen Fener en Trabzon

Over 3 dagen is er een beker finale waar de stadion fifty fifty is.. En als er nu doden vallen ? Er is toch die wet 62222 ? Deze Sadri moeten ze echt in de gevangenis gooien man, wat een gestoorde oude gek loopt de boel op te fokken terwijl er vorig week nog een jongen van 19 is vermoord om voetbal.

Ik hoop dat er woensdag niets gebeurd, maar mocht het gebeuren is de dader bekend

18 mei 2013 om 22:43

En meneer de dictator van republiek fenerbahce dan? Aziz Yildirim die voor de derby al begon met opfokken van de rivaliteit! Toen waren jullie allemaal stil en had hij gelijk of niet?

18 mei 2013 om 23:25

De zelfde persoon meneer Aziz Yildirim die het oorlog liet beginnen tussen Fener en GS ? Wat nu? Aziz is de gene die de boel verpest in Super lig.

19 mei 2013 om 02:08

Doe eens normaal man, je zit constant de schuld van een eventuele moord (the fuck echt) alvast op sportclubs, voorzitters en supporters af te schuiven, maar guess what, je bent als individu nog altijd Zelf verantwoordelijk voor je daden. Dat Aziz Yildirim of Sadri Sener de boel ophitst is geen vrijbrief om met messen naar de tegenpartij te gaan zwaaien. Je mag toch wel verwachten dat mensen wel zo intelligent en rationeel zijn om hun eigen keuzes te maken en niet, ingegeven door blinde haat vanwege een persconferentie, iemand te doden.

Oh maar als je de daden van Sadri Sener zo afkeurt mag je je ook wel zo tegen Aziz Yildirim afzetten aangezien hij vorige week E X A C T hetzelfde deed voor de wedstrijd tegen Galatasaray.

Overigens is die knul van 19 niet vermoord OM voetbal. De dader werd wel OM voetbal (vanwege zijn clubvoorkeur) aangevallen door 6/7 supporters van de aartsrivaal, maar trok niet zijn mes omdat hij de club van de aanvallers haat, maar om zijn eigen leven te beschermen. Je kunt in dit geval dus nauwelijks spreken van hooliganisme-gerelateerde moord aangezien de reden van moord geen kwestie van Gs-fb was.

19 mei 2013 om 04:18

De pot verwijt de ketel dat hij zwart is. En maar blijven doorgaan. Ik heb geen eens zin meer om hier de feiten over jullie voorzitter te typen. Dit is overigens niet het topic om te discussiëren over Sadri Sener.

Kampioen!!! Zoals verwacht natuurlijk. Vandaag was de sfeer goed, voetbal was redelijk maar dat mag wel, we zijn weer kampioen!! Melo moet echt blijven, ik werd bijna emotioneel toen hij een soort van afscheidswissel had rond de 30e minuut. Ebouè aka Usain Bolt was weer aan het dollen. Hij was gewoon aan het sparren met de man die de beker zou overhandigen haha.

Ik feliciteer de club die de Republiek Fenerbahce vertegenwoordigt ,waarvan de president dit jaar een kampioenschap of europese beker beloofde, met het behalen van de tweede plaats. Zoals het hoort. Iedereen heeft zo zijn plek en langzamerhand zal jullie president ook wel leren (of toch niet?). En dan durven sommige bewoners van de Republiek Fenerbahce nog over arrogantie te praten!?

Maar de grotere felicitaties gaan uit naar Gekas en Akigos, echt een one-man army deze Griek, en Besiktas natuurlijk. Besiktas dat met zulk spelersmateriaal bijna voorronde CL haalt, dat staat bijna gelijk aan ons kampioensschap. En Yilmaz Vural krijgt ook de felicitaties.
Ik herinner me nog goed dat toen we van Ordu verloren Ordu op de tweede plaats stond ergens in week 7. Hoeveel punten hebben ze daarna wel niet laten liggen!?

Kampioenuuhh! Galatasarayyy!

Morgen winnen van Kayseri en 2de plek veroveren van Fener , hehe. Maar dat is toch best lastig aangezien Kayseri thuis sterk is en erg gemotiveerd is.

Gefeliciteerd Karabuk en Akhisar! IBB eruit! Yes! De donder van Bjk! Hehehe.

Ook wil ik graag Erciyesspor en Rizespor feliciteren. 2 leuke clubs , waarbij een vriend van me voor Erciyesspor is.

Morgen ook Elazigspor winnen voor een mooie aflsluiting met Yilmaz reis inshallah.

18 mei 2013 om 23:46

In welke wereld leef jij? De tweede plek van Fener staat vast dankzij een beter onderling resultaat met besiktas.

ach sommige tjappies zeiken over dat gala met geluk is doorgestoten naar de halve finale van de CL waarbij we uigeschakeld zijn door real madrid.

we wonnen van madrid waarbij ajax de afgelopen 4 seizoenen Maar 1x gescoord heeft en meer dan 10 tegen heeft gekregen dus tjah keep talking !

18 mei 2013 om 23:51

Kom op man, je doet alsof galatasaray de ene na de andere topclub heeft verslagen.

In de poulefase zijn Cluj en Braga zeker niet Cl-waardige teams. Van Man Utd werd een keer verloren en tegen een C-elftal werd gewonnen. Vervolgens was Schalke de makkelijkste ploeg die je kon treffen in de tweede ronde.

Die twee wedstrijden hadden ook heel anders kunnen verlopen want laten we eerlijk zijn. Schalke was in de eerste wedstrijd wel de ploeg die de bovenliggende partij was.

Maargoed, Schalke is naar mijn idee niet beter als galatasaray en vond ik de kwalificatie gewoon knap en op basis van twee(!) duels verdiend te noemen.

Tegen Real Madrid gingen jullie kansloos ten onder en was het klasse verschil veels te groot. Dit is geen schande hoor begrijp me niet verkeerd, maar in de tweede wedstrijd speelde je wel tegen een Real Madrid zonder leider in de defensie (sergio Ramos) en zonder leider op het middenveld (xabi Alonso). Deze twee jongens pakten een bewuste gele kaart om in de halve finale met een schone lei te beginnen.

Dat je dan tegen een ongeinspireerd Real Madrid wint is geen wonder, zeker als je bedenkt dat ze de wedstrijden helemaal beslissen wanneer een kwalificatie in gevaar komt.

galatasaray heeft een heel goed seizoen gehad waar je trots op mag wezen, maar laten we niet overdrijven.

19 mei 2013 om 02:33

Als Cluj en Braga niet Cl-waardig zijn, wat is Fenerbahce dan wel niet? Fenerbahce speelde helemaal geen CL en ging in de voorrondes kansloos onderuit tegen Spartak Moskou.

Verder praat je zonder de wedstrijden te hebben gezien. Galatasaray is op Old Trafford twee zuivere penalties onthouden. Los van de pingels was Galatasaray een groot deel van de wedstrijd de betere partij en stonden twee ballen op het houtwerk doelpunten in de weg.

Je doet alsof een B-team van Manchester United gelijk staat aan RKC Waalwijk. Ook het B-team van United is zeer sterk. Dat ze een aantal basisspelers spaarden doet helemaal niets af aan de geweldige overwinning van Galatasaray, hoe graag je dat ook zou willen.

Schalke was inderdaad de gunstige loting. So what? Iedere team wil toch zo gunstig mogelijk loten, of niet? Schalke was in Istanbul de betere partij maar in Gelsenkirchen heeft Galatasaray het grootste deel van de wedstrijd gecontroleerd en in de tweede helft effectief verdedigd.

Kansloos ten onder tegen Real Madrid? Loool, nu weet ik wel zeker dat jij beide wedstrijden niet hebt gekeken en enkel op basis van de uitslag oordeelt. Heb je gezien dat Khedira en Essien handbal speelden in de 16? Dat Ramos in de 16 op de voet van Burak stond? Heb je gezien dat Benzema met zijn noppen Semih's neus raakte? Heb je gezien dat Ramos over Drogba heen vloog, een vrije trap MEE kreeg in plaats van tegen, en dat van daaruit de derde goal viel? Heb je ook gezien dat Ronaldo's eerste goal in Istanbul buitenspel was? Heb je ook gezien hoe Galatasaray in de tweede helft Real Madrid compleet van de mat speelde? Ramos is een groot gemis, maar Alonso werd prima vervangen door Modric.

Maar nee, als Galatasaray wint is het "ongeinspireerd Real Madrid", "c-team van United", "slecht Schalke", 'cl-onwaardig Braga". Altijd panklare excuusjes. Het is nooit de verdienste van Galatasaray, maar het ligt altijd aan het slechte spel of de B-opstellingen van anderen. Dat terwijl Fenerbahce de makkelijkste Europa League campagne heeft gehad waarbij ze sommige wedstrijden ternauwernood overleefden, maar tóch werd deze prestatie neergezet als "zooo ongelooflijk goed".

Natuurlijk is het voor Fenerbahce fans een veeeel betere prestatie om in de voorrondes van de CL te winnen van Vaslui (!) en vervolgens te stranden tegen Spartak Moskou dan een Galatasaray die het op twee goals na tot de halve finales van de CL schopt. En natuuuuurlijk zijn Borussia MG, Olympique Marseille, AEL Limassol, Bate Borisov, Viktoria Pilzen en Lazio Roma zooo Cl-waardig. De eerste de beste keer dat jullie een echt Cl-waardige tegenstander van formaat treffen (benfica) vliegen jullie er direct uit.

Galatasaray heeft de Super Cup van Fenerbahce gewonnen, is landskampioen geworden met tien punten voorsprong op Fenerbahce, en heeft de kwartfinales van de Champions League gehaald (een geweldige prestatie, hoezeer jij het uit afgunst ook probeert te bagatelliseren). Fenerbahce fans schreeuwden het hardst om de treble, tot voor drie weken geleden nog. Nu maken ze alleen nog kans om de beker. Ja, het bekertoernooi waarbij Fenerbahce onterecht de finale haalde omdat er onterecht offside werd gevlagd voor volledig legitieme goal van Necati.

Nu vraag ik jou: wie heeft er nou een beter seizoen gehad? Galatasaray heeft geweldig gepresteerd, maar natuurlijk zou jij dat overdreven vinden, want Fenerbahce heeft het zoveel beter gedaan.

Je provoceert al de hele tijd en uit je reacties merk ik dat je zo gefrustreerd bent dat Galatasaray weer kampioen is geworden, dat ik je maar van het juiste antwoord bedien.

19 mei 2013 om 10:47

Verdiend een groen randje

19 mei 2013 om 14:53

Waarom reageer jij zo opgefockt, ik geef alleen maar mijn mening en geef nergens aan dat Fenerbahce een beter seizoen heeft gehad. De Europa League campagne van Fenerbahce was ook niet perfect en hebben zoals galatasaray heel veel geluk gehad met de loting.

Nogmaals betrek Fenerbahce niet in je verhaal, Braga en Cluj zijn never nooit geen Cl-waardige teams, of Fenerbahce dat wel is heeft er in dit geval niks mee te maken.

Je gaat bijna beweren dat Real Madrid helemaal weg gespeeld is door galatasaray, maar laat een ding duidelijk zijn. Op momenten wanneer Real Madrid maar eventjes probeerde te aanvallen lag heel de defensie van jullie open waar makkelijk gebruik van werd gemaakt.

Nogmaals ik geef helemaal nergens aan dat Fener een beter seizoen heeft gehad.

Dus om een lang verhaal kort te houden, je bediend mij niet van het juiste antwoord, je laat alleen maar zien dat jij gefrusteerder bent ondanks je kampioenschap.

19 mei 2013 om 22:32

mijn reactie was gericht op diegene die vond dat Gala met geluk doorstootte in de CL
als we bekijken wat Ajax heeft gedaan dit jaar dan vind ik dat wij idd real van de mat hebben gespeeld in de 2e wedstrijd.

Over schalke tjah iedereen wilt een ginstige loting of wil jij dat niet dan?
eerste wedstrijd was schalke beter en de 2e waren wij beter en wij hebben het afgemaakt, geluk moet je soms afdwingen.

Komend op je verhaaltje om het zo te zeggen dat cluj en braga niet CL waardig is/was
het verklaart dan ook waarom Fener geen CL speelde dit seizoen.

meer zeg ik er niet over.

geef die mensen wat ze willen!!
ha galatasaray is een zwakke ploeg ajax of psv slacht ons af!
ja sneijder en drogba zijn matige voetballers!!!
muslera is een vliegenvanger!!!
nee eve serieus we zijn op weg om een europese subtopper te worden aanvaard het of niet!!
verdiend kampioen geworden in de superlig die ongeveer van hetzelfde niveau is als de eredivisie!!!
rip burak yildirim
seni unutmayacagiz

ohja belhanda idd die spandoek van ultraslan was nergens voor nodig net als die banaan die ze aan eboue lieten zien!!!maar dat is weer typisch turken als iemand ons iets aandoet staat ons antwoord altyd direct klaar!! between galatasaray and fenerbahce e never ending love story hahahha
zelfs al spelen ze vr een bak bier das vechten tot de dood ons scheidt

Ik heb de wedstrijd in vlagen kunnen bekijken en ik heb 1 ding te zeggen. Emre Colak verdiend een basisplaats. Deze jongen is snel, brengt tempo in het spel, kan een man voorbij komen, heeft een geweldige pass en is energiek.

19 mei 2013 om 17:46

Je hebt gelijk hij moet volgende week in de basis...

19 mei 2013 om 21:18

Haha beetje flauwe reactie. Ik weet dat je geen fan bent van Emre Colak, maar je kunt niet zeggen dat hij gister niets toevoegde.

20 mei 2013 om 13:35

Hehe ja jij zegt hij verdient een basisplaats....maar wnn dan ? Seizoen is klaar hehe.

Huh ? Ik heb Emre juist altijd gesteund. Maar dit jaar heeft hij 0.0 progressie geboekt. Dat kan niet voor zo een jonge speler.

Het is echt dieptriest en ik heb dagenlang ermee gezeten. Hoe ver is het gegaan.

De dader is laf en verdiend de hoogst mogelijke straf, maar de dader en slachtoffer zijn de hoofdschuldige niet. De hoofdschuldige is de denkwijze en de verkeerde personen die op de verkeerde plekken zitten. Er haalt 1 iemand de trekker over, maar een geheel gemeenschap is de aanleiding daarvoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren