Gannicus
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 21 maart 2013
  • Gannicus
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.551
  • 29 jaar (12-7-1992)
  • 3
Persoonlijke berichten
14 april 2013 om 20:40
#16

Goeie reacties heb je

15 april 2013 om 09:33
#18

Vind het leuk om hem te irriteren.

15 april 2013 om 15:19
#19

Nee ik ben niet anti ajax maar anti het grotendeel ajaxieden. Hun zijn subjectief en arrogant en dat kan ik niet uitstaan daarom snoer ik hun ff de mond.

Aangepast op 15 april 2013 om 15:19 door Ja-Rule.

15 april 2013 om 21:25
#20

Ik vond het niet alleen de fout van Pieters,waterman liet ook weer zien waarom ik een ontiegelijke hekel aan hem heb. Hij staat daar gewoon echt helemaal niets te doen. Hij had 'hier!!!!!' of 'man in je rug!!' moeten roepen, maar hij hield zijn kaken stijf op elkaar.
Daar wordt gewoon al vanaf de F op gehamerd.
Ik ben zelf ook verdediger en het meest irritante is een keeper die niet coacht als je weet dat je een man in je rug hebt, want omdat je eerder bij de bal moet komen weet je niet wat er om je heen gebeurd en de keeper wel. Die moet dan roepen.
Desnoods was hij zijn goal uitgesprint of wat dan ook, maar dit was gewoon echt slecht.
Al had Pieters Boerighter eigenlijk ook weg moeten zetten, maar ik weet niet of hij dat wel kon. Hij heeft al heel lang niet meer kunnen trainen. Dat hij mocht invallen is eigenlijk al belachelijk.
Hopelijk wordt PSV nog 2e en krijgen we Ajax en PSV in de CL en een gretig Twente en Vitesse in de EL. Dan kunnen er nog mooie dingen gaan gebeuren volgend seizoen.

15 april 2013 om 21:41
#21

Ik zie Ajax nog maar 1x punten verspelen, het is voor PSV hopen dat Vitesse nog een keer onderuit gaat zodat ze de CL in kunnen. Meer zit er helaas niet in.

15 april 2013 om 21:55
#22

Volgend seizoen moeten we weer opnieuw beginnen.
De volgende basisspelers zullen stoppen/vertrekken:
1. Van Bommel
2, Strootman
3. Toivonen
4. Pieters
5. Hutchinson
6. Mertens
7. Lens

Dat zijn er dus 7. Er moet een nieuw team worden gebouwd, dus ik stel voor meteen alle andere mindere spelers te dumpen, denk aan Bouma.
Dan een heel nieuw team bouwen.
Narsingh en Matavz zullen hun kans krijgen. Misschien ook wel mooi voor Depay om dan door te mogen breken.
Op het middenveld heb je dan al Hiljemark en Wijnaldum. Maher erbij zou kunnen, maar dan moet Hiljemark de ballenruimer worden, ik weer niet of hij dat kan. Tegen kleine ploegen heb je die uiteraard niet nodig, maar tegen ploegen als Ajax wel.
Achterin zou ik Willems laten staan, want die wordt steeds beter. De andere drie posities moeten vervangen worden.
Ik zou Zoet op goal zetten. Waterman is te slecht voor woorden en Tyton zit zonder vertrouwen. Gomes zou ook nog kunnen, maar dan breekt Zoet nooit door en die is te duur.
Dan krijg je de volgende opstelling:
Zoet
€-€-€-willems
Maher-wijnaldum-hiljemark
Narsingh-matavz-depay

Misschien dat we Schaars kunnen halen, die eerst bij AZ speelde. Die komt volgens wikipedia niet aan spelen toe.
Ook nog een goede pinch-hitter, al zou Locadia dat ook wel kunnen.
Dan nog een extra aanvaller/middenvelder, 2e keeper en de reserveverdedigers.
Dat is best veel, maar dan heb je ook iets waar je op kunt gaan bouwen. En dan samen met Ajax terug naar de top.

Zoet
Willems
Maher
Wijnaldum
Hiljemark
15 april 2013 om 22:21
#23

Ik volg de Turkse competitie niet, maar daar wordt over het algemeen meer betaald volgens mij, dus die spelers die jij noemt lijken mij onhaalbaar.
Ik vind trouwens niet dat PSV 2 Dm's nodig heeft, hooguit 1. De andere twee middenvelders moeten creatief zijn en samen het middenveld van de tegenstander kapot spelen. Ook die VM moet dit kunnen, daar wordt dus veel van gevraagd.
Voorin is het enige nadeel de eenzijdigheid bij mijn opstelling.
Depay komt bijna alleen maar naar binnen, Matavz is een killer en Narsingh heeft niet veel meer dan snelheid en een goede voorzet.
PSV moet eigenlijk het middenveld optimaal zien te krijgen en de verdediging flink versterken. Het middenveld moet met een pass Narsingh weg kunnen sturen, maar ook in de kleine ruimte een oplossing kunnen vinden. Nu staan er 3 lopers. De bal gaat naar de buitenkant, Toivonen gaat voor de goal en Strootman/van Bommel sluit aan. Er is een overduidelijk gebrek aan creativiteit.
Tyton keept trouwens niet omdat de selectie geen vertrouwen meer in hem had, als we VI mogen geloven.

19 april 2013 om 19:29
#24

hey heb jij het laatste deel van spartacus al gezien?

19 april 2013 om 19:33
#25

ik ben bij deel 8 nu. echt een top serie

19 april 2013 om 19:43
#26

war of the damned. de vorige 3 series heb ik al een paar keer gezien. er is trouwens ook een nieuwe serie met de zelfde producent van spartacus. het is vergelijkbaar met spartacus maar dan met vikingen

3 mei 2013 om 13:21
#28

Lariekoek. Ik haat RM ja, maar probeer de zaak zo objectief mogelijk te benaderen. Feit is gewoon dat ze in de voetbal potjes tegen grote ploegen gewoon moeite hebben. Dat zag je vorig jaar tegen Bayern en dit jaar tegen United en Dortmund. Wanneer RM het spel moet maken zie je gewoon dat Mourinho zijn ploeg niet over de streep kan trekken. Alleen in clasico's haalt Madrid een wereldniveau, dat zegt genoeg. In de afgelopen weken hebben klasse spelers zoals Higuain, Özil, Pepe en Coentrao het moeten afweten bij de Madrilenen. Oneerlijk vind ik, aangezien de schuld in de verlies potjes enkel ligt bij José.

Ook die 7-0 als eind van je bericht is net zo kinderachtig als al die tig andere madrileense VZ Fora bezoekers. In de 2e match zag je dat onze sterspelers gespaard werden omdat de CL toch al verloren is, dat je dan nog paar goals om de oren krijg is een logisch vervolg. Aan het eind van dit seizoen hebben wij de Liga in onze handen en mogen jullie met het kleine broertje gaan stoeien om de nationale troost prijs. En ja, dat vond ik ook toen Barca hem won vorig jaar.

Puntje bij paaltje: Zelfs met de slechtste Barca defensie in de afgelopen 25 jaar heeft de club een beter seizoen gedraaid dan Madrid. Think about it. Zijn de spelers nou zo slecht of heet José gefaald, vul jij maar in.

Maar hey, als we toch over beschamende nederlagen gaan hebben heb ik er ook een paar voor jou: 2-6 & 5-0.

3 mei 2013 om 15:16
#29

Waarom het risico lopen dat de toch al oververmoeide Iniesta en Xavi geblesseerd raken terwijl je nog een paar potjes moet winnen voor de Landstitel? Als de Cl toch al hopeloos is snap ik wel dat Tito na die 0-1 ging wisselen.

Veel Madridsta's zeiden dat het verlies in Duitsland te danken was aan Pepe. Dat José never had moeten beginnen met Ramos op rechts. Wat vind jij, faalden de spelers en had José het niet beter kunnen doen of heeft José tactisch gefaald? Ik vond Real in de matchen tegen City, United, Dortmund en vorig jaar Bayern zeer statisch en behouden spelen. Tegen United bleek een man meer situatie doorslaggevend. En tegen Dortmund waren ze 3/4x hopeloos. Wel balen dat Özil een 100% kans er niet in knalde. City is een waardeloze ploeg gebleken in de CL, Real was in 2 wedstrijden weinig overtuigend, kwam thuis zelfs op achterstand.

Breek me de bek niet open over Roura en Tito. Deel je in deze in je mening. Over de technische staf ben ik al helemaal niet te spreken: Alexis werd aangekondigd tijdens topdagen van Pedro, vertrouwen van die jongen is direct geëlimineerd. Villa heeft na terugkomst blessure nooit het vertrouwen terug gekregen. En begin vorig seizoen was al duidelijk dat de CV positie onze Waterloo kan en zal worden. Hier is niks aan gedaan.

Denk dat we kunnen concluderen dat Real ondanks de Copa's en Barca ondanks de Liga een k*t seizoen gedraaid heeft.

Tis een lap tekst, ik weet het. Maar ik wil niet gezien worden als blinde Madrid hater. Jij lijkt me ook een serieuze gozer. Wat rivaliteit is geen probleem, maar een eerlijk, respectabel dialoog tussen beiden is erg prettig.

5 mei 2013 om 00:35
#32

Ik geef gewoon mijn mening en ik reageer niet zo vaak in Real-topics hoor, alleen vandaag omdat ik me verveelde.

8 mei 2013 om 23:32
#37

-

Aangepast op 20 mei 2013 om 11:45 door Asensio.

11 mei 2013 om 11:52
#38

En hoe dat ik me eraan stoor.. maarjah je kan er niets aan doen.... mensen blijven nou eenmaal zeuren puur en alleen omdat het Mourinho is..

Bij elke andere willekeurige trainer zou men van de meeste zaken die hij doet niet eens opkijken.. Want het zijn in het voetbal gewoon de normaalste zaken van de wereld..

Over de toekomst van Mourinho.. Ik heb sterk het gevoel dat hij nog wel 1 jaartje blijft bij Real Madrid.. en ik hoop dat het ook zo zal zijn.. Als hij al 3x de halve finale van de CL haalt dan moet het toch ook wel eens de finale worden.. En zodra Mourinho 1x in die finale komt dan wint hij hem ook.. maakt niet uit tegen wie..

Persoonlijk vind ik dat hij het goed heeft gedaan tot nu toe.. maar we zullen zien nog 2 wedstrijden ofzo dan is het seizoen afgelopen en dan zien we wel wat er gebeurd

13 mei 2013 om 10:59
#39

Hala Madrid !

Aangepast op 13 mei 2013 om 10:59 door 10Ronaldinho.

14 mei 2013 om 22:38
#41

Het zal me allemaal een wortel wezen vriend.

Het is gewoon leuk om te zien dat de meeste Madrid gastjes een bunker voor hun kop hebben en blind Barca haten. Ik bezoek deze site al jaren. Sinds een jaar of twee pas echt lid. En je ziet echt een exponentiele toename in Madrid fans die alleen maar lid worden om Barca af te zeiken. Lachwekkend.

15 mei 2013 om 18:01
#42

Die kurdishcule is echt een sukkel he ik irriteer me aan hem
hij is echt een real hater

17 mei 2013 om 09:25
#43

Onder andere. Alhoewel je niet in de categorie Laliga1 zit. Maar dat is echt extreem. Codec is ook zo'n vaag gastje die elk Barca topic aangrijpt om zijn gal te spuwen. Het leuke is, de meeste barca trollers krijgen een ban. Maar Laliga 1 ziet onderhand al zijn reacties verwijderd worden maar krijgt nooit een vriendelijk verzoek om op te rotten.

Kreeg een paar weken terug een waarschuwing omdat ik Pepe voetballend inferieur vind aan Iniesta. Niks aan gelogen, maar het moet niet gekker worden, toch?

17 mei 2013 om 15:08
#47

Haha, nee realistisch

Ik heb hekel aan gasten als Guaporta, Kurdishcule en Estelada. Ze denken dat ze veel verstand van hebben door mooie woorden te gebruiken

17 mei 2013 om 20:26
#48

Hahah, nee nee! Het komt door Turks praten (wel met een Nederlandse vertaling). Daarvoor heb ik een waarschuwing gekregen, maar het was inderdaad in een Fb-topic.

Soms moet je wat hé:-).

Je hebt dus sympathie voor Real, straks weer achter de buis. Speelt Arda?

18 mei 2013 om 13:28
#52

Ja, altijd jammer als men zo verlies.. Kijk als men zelf niet klaar speelt zou ik zeggen terecht.. maar dat was absoluut niet het geval..

Ik snap niet waarom men in dit seizoen zoveel pech had in de afronding.. In de wedstrijden waar men gewoon duidelijk de betere was wou de bal er nooit in.. De meeste simpele mogelijkheden werden gewoon niet gemaakt...

Wat nieuwe spelers betreft is er in mijn ogen niet veel nodig voor de basis..

Verdediging is ok.. Cv's heeft men 3 goede.. met Varane.. Ramos en Pepe.. LB positie met Marcelo en Coentrao ziet er ook goed uit.. RB positie.. Ik vond Arbeloa het vaak wel goed doen ondanks alle kritiek.. Maar daar moet men zich wel versterken..

Verder Cm.. ziet er goed uit.. Ik weet niet wat er met Alonso gaat gebeuren.. Misschien daar ook een vervanger voor... Maar Khedira en Modric zouden wat mij betreft het nieuwe CM kunnen vormen.. Khedira in de "verdedigende" rol.. en Modric voor iets aanvallender voor de omschakeling op het middenveld..

Wat verder de aanval betreft.. Ik weet niet of die Benzema ooit eens een heel seizoen constant zou kunnen presteren.. Ik vind hem echt een super spits maar het komt er niet altijd allemaal uit bij hem.. Hij heeft van die momenten waar hij geweldig is.. maar soms zak het zwaar door de man..

Higuain vond ik persoonlijk nooit echt goed.. Die mag ook best wel weg.. en als ze in plaats van hem een killer halen die het ook echt waar maakt... Momenteel moet er echt te veel van Ronaldo af komen.. En dan geeft hij een perfecte assist en ziet hij hoe zijn medespelers het verneuken..

3 misschien 4 spelers erbij... En dan zit men wel goed..

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 25 juli
Bayern München wil Timo Werner al na een jaar terughalen naar Duitsland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren