Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fulham maakt ruimte voor komst Heitinga; Holtby traint al mee

Laatste update:

Het lijkt erop dat John Heitinga gewoon in de Premier League zal blijven. De verdediger van Everton werd in verband gebracht met Galatasaray, Besiktas en vrijdag nog met Valencia, maar gaat naar alle waarschijnlijkheid verder bij Fulham. The Cottagers hebben Aaron Hughes verhuurd aan Queens Park Rangers en daarmee ruimte gemaakt voor de komst van Heitinga.

/

De Nederlander verhuist dus alsnog naar Londen. Eerder deze transferperiode had Heitinga al de kans om naar West Ham United te verkassen, maar dat zag de mandekker niet zitten. Het is opvallend dat hij Fulham wél ziet zitten: de ploeg van René Meulensteen heeft op het moment evenveel punten als West Ham en staat onder de degradatiestreep.

Bij Fulham gaat Heitinga samenwerken met landgenoot Maarten Stekelenburg en beide spelers hopen aankomende zomer met het Nederlands elftal mee te kunnen naar het WK. De kans dat Stekelenburg wordt geselecteerd is een stuk groter dan een uitnodiging voor Heitinga: de dertigjarige stopper heeft dit seizoen immers nog geen enkel duel in de Premier League gespeeld.

Naast Heitinga versterkt Fulham zich ook met Lewis Holtby, die gehuurd wordt van Tottenham Hotspur. De Duits international trainde vrijdag al mee bij Fulham: Tottenham heeft het tijdelijke vertrek van Holtby bevestigd via het officiële Twitter-kanaal. Verder is Fulham nog bezig met de komst van Pablo Armero, de linksback van Napoli, maar Dimitar Berbatov vertrekt mogelijk nog: hij moet de vervanger van Radamel Falcao bij AC Monaco worden. Kostas Mitroglou zou de Bulgaar dan weer moeten opvolgen.

Fulham zou een mooie club zijn voor John Heitinga

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede keuze van Heitinga. Nederlandse trainer en Nederlandse teamgenoten wellicht dat hij daar meer aanspelen toe zal komen. Wel opvallend dat Fulham bijna altijd oude spelers aantrekt. Heitinga is ook alweer een dertiger. Daar hebben ze er al zoveel van bij Fulham, snap dat beleid niet helemaal.

31 januari 2014 om 12:57

Vind het opzich ook wel logisch. Ik vind West Ham een mooie club, maar Fullham is toch net een iets grotere club die nu gewoon zwaar onder haar kunnen presteert. Met Heitinga en Holtby kunnen ze zich weer op de middenmoot gaan richten.

Heitinga is namelijk echt niet zo matig als iedereen doet voorkomen. Zou bij de meeste Eredivisie clubs gewoon basis staan en waarschijnlijk captain zijn.

31 januari 2014 om 12:59

Ik begrijp ze keuze ook wel en hij heeft zeker nog kwaliteiten om mee te kunnen met het niveau van Fulham. Maar Fulham trekt bijna louter oude spelers aan zonder restwaarde. Ik vindt het beleid dat daar wordt gevoerd niet best. Heitinga is ook weer een dertig plusser en daar hebben ze er naar mijn mening al veel te veel van bij Fulham.

31 januari 2014 om 13:03

Wat royeboy zegt klopt wel, allemaal spelers over hun top halen in de vorm van Karagounis, Berbatov, Diarra, Parker, etc. en sinds ze daarmee bezig zijn spelen ze al erg slecht. Ik zie Fulham vroeger of later echt wel degraderen.

31 januari 2014 om 13:04

Ik denk dat Fullham even alleen op korte termijn denkt. Spelers halen die er op dit moment staan. Er is geen ruimte voor talent om zich te laten ontwikkelen omdat er nu iets moet gebeuren willen ze niet degraderen.

Verder heeft Fullham volgens mij ook niet de financiële mogelijkheden om spelers van 23 te halen die een directe versterking zijn.
Dat is de enige manier waarop ik het kan verklaren.

En eventueel dat Jol zijn aankoopbeleid altijd gericht is op Dertigers. Misschien heeft Meulensteen dat overgenomen.

31 januari 2014 om 13:44

Fulham heeft een vrij rijke eigenaar die wel geld wilt investeren. En fulham heeft een erg goede jeugdopleiding dus over een paar jaa denk ik dat er een wag jeugdiger team staat

31 januari 2014 om 12:59

Staan ook niet voor niets zo laag.. Maar prima club voor Heitinga inderdaad! Nog even lekker op niveau blijven spelen op z'n oude dag. Niet verkeerd.

denk dat hij fulham boven westham zet vanwege meulesteen en stekelenburg.

Wel naar Fulham niet naar West Ham ? Sorry hoor maar dat kan ik persoonlijk niet begrijpen, tenzij zijn hechte vriendschap met Maarten zoveel betekent dat hij alsnog zou willen degraderen.

Holtby is een goeie jongen, jammer dat West Ham niet focuste op die kerel, had hem graag zien spelen in het mooiste tenue van Engeland !

31 januari 2014 om 13:16

Holtby zou inderdaad niet misstaan in het truitje van Aston Villa

Berbatov zou ook nog een late transfer kunnen maken. Er zijn geruchten dat hij naar Monaco zou kunnen gaan, maar ook Tottenham en zelfs Arsenal worden opnieuw als last-minute opties genoemd.

Kijk dat zijn goede transfers voor Fulham. Een centrale verdediger was hard nodig, en een creatieve speler op het middenveld ontbrak eigenlijk ook nog. Karagounis doet het nog altijd geweldig maar kan niet alles meer belopen met 35 jaar. Op links kan Holtby ook wel spelen als concurrent van Kacaniklic.

Blijf het raar vinden. Vorig jaar Player of The Year en dit jaar proberen ze hem desnoods in Oezbekistan te verkopen.

Vreemd dat Heitinga zich nu nog te groot voelde voor Ajax , maar wel naar Fulham gaat, hij wilde zeker naar Ajax komen als hij bijna uit gevoetbald is, nou dan heeft Ajax hem niet meer nodig, maar geld is nog steeds de grootste drijfveer ook al zijn ze onafhankelijk.

Ik kijk er niet naar van op dat Fulham nu degradeert. Met een zootje paniek aanwinsten weet je zeker dat je geen team krijgt. Nu heb je op papier een aantal goeie spelers bij Fulham. Maar daar ga je het niet mee redden als het geen team is.

huren is toch wel het woord van deze transferperiode. valt er meer mensen op dat er zoveel gehuurd word?

31 januari 2014 om 14:33

dat komt door het naderende WK spelers willen verhuurd worden om hun speelkansen op het WK intact te houden.

Fulham lijkt me een mooie club voor Heitinga om in beeld te blijven voor het Nederlands elftal, maar fulham moet nog wel aankopen doen om niet te degraderen, want nu is het elftal niet al te best.

Ook een goede zaak dat Fulham Holtby heeft weten te krijgen.
Een erg goede speler die het middenveld daar wel wat frisser zal laten ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren