Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frenkie de Jong komt met bemoedigende woorden voor fans van Ajax

Laatste update:

Frenkie de Jong volgt de Eredivisie nog op de voet en heeft ook gezien dat Ajax een lastig seizoen kent. Dat zegt hij in gesprek met de NOS. De Amsterdammers moeten alle zeilen bijzetten om überhaupt nog derde te worden en dat gaat de oud-speler, die vorige week kampioen werd met Barcelona, aan het hart. De Jong houdt de moed er wat betreft volgend seizoen wel in.

Joep Schreuder, verslaggever van de NOS, ging op bezoek in Spanje en vroeg De Jong daar of hij de Eredivisie nog volgt. "Ja, zeker. Ik zie wel veel wedstrijden van Ajax en als ik kan, kijk ik het ook vaak live. Of dat met pijn in het hart is? Het is nu wel een minder seizoen, maar dat heb je altijd wel eens. Er zijn natuurlijk veel dingen gebeurd. Trainer weg, technisch directeur weg, dan is het altijd even onrustig bij een club."

Voor wat betreft volgend seizoen houdt de spelmaker uit Arkel, die in het seizoen 2018/19 de dubbel pakte met Ajax en tot de halve finale van de Champions League reikte, de moed erin. Een matig jaar hoeft nog niet te betekenen dat de uitgetreden landskampioen niet meer meedraait in de top van Nederland. "Natuurlijk was dit seizoen heel teleurstellend, maar het kan volgend jaar allemaal weer anders zijn", zo weet De Jong ook.

Het voetballen in de Eredivisie mist De Jong niet. Het leven in Barcelona bevalt hem heel goed en ook het Nederlandse eten is niet iets waar de Oranje-international dagelijks aan denkt. Op de vraag van Schreuder of De Jong het eten van een dropje mist, antwoordt hij lachend met 'nee'. "Familie en vrienden in Nederland mis ik zeker, en natuurlijk ook wat kleine dingen. Het leven is hier verder fantastisch, dus buiten familie en vrienden mis ik eigenlijk verder niets."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leven als miljonair in Barcelona, dan zou ik op familie, vrienden en wat kleine zaken na ook niks missen.

21 mei 2023 om 12:57

Wat een vraag ook, zoals je zelf ook al zegt; wat valt er dan te missen? Het matige weer? Het gezeur als je een keer matig speelt? Snap daarom ook wel dat hij zoveel meebuigt met Barcelona inzake zijn salaris; Barcelona is echt een geweldige stad. Zee, stad, rust als je wilt. En dat was al voor iemand als ik, een gewone man. Laat staan als miljonair.

Vind hem zo erg de ultieme goedzak altijd in zijn interviews etc, beetje het tegenovergestelde van een Depay.
Beiden irritant imo, maar tov van De Jong slaat het nergens op en is het misschien jaloezie en krijg ik Arie Boomsma vibes 😂

21 mei 2023 om 13:52

Geen kapsones, normale teksten en voor de variatie eens geen tattoos tot aan de kin. Helemaal prima en leuk voor de variatie.

Lekker hoor Frenkie! Beetje breedte passjes geven en balletje terug naar de verdediging bij Barcelona! En dan een van de hoogst betaalde spelers zijn in je team. In de avond nog even naar Ajax kijken. Doe je goed jongen!

21 mei 2023 om 12:46

Zet jezelf toch niet zo voor schut man. Geen enkele wedstrijd gezien dit seizoen blijkbaar.

21 mei 2023 om 14:27

Hahahaha Frenkie is sleutel speler bij Barca de kampioen van Spanje. Kijk jij
Voetbal of korfbal?

Mooi om te zien dat Frenkie nog de Eredivisie/Ajax volgt.

En ja Ajax draait een historisch slecht seizoen. Eigenlijk een incident als je naar het verleden kijkt. Sinds 2009 toen AZ kampioen werd, is Ajax slechts 3x 3de of 4de geworden. De rest allemaal kampioen of 2de.

Belooft een spannende zomer te worden qua transfers.

Hij zal wel blij zijn dat hij bij Barcelona voetbalt, en het doet hem pijn aan zijn Ajax-hart als hij die wedstrijden kijkt. Want die pijn voelen we allemaal, het lijkt namelijk helemaal nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren