Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franse vakbond maakt nominaties voor Speler van het Jaar-award bekend

Laatste update:

Alexandre Lacazette krijgt geen kans om de Speler van het Jaar-award te prolongeren. De spelersvakbond heeft namelijk bekendgemaakt dat Lassana Diarra, Hatem Ben Arfa, Zlatan Ibrahimovic en Ángel Di María zijn genomineerd voor de titel voor de beste speler van de Ligue 1.

/

De zogeheten Trophée UNFP wordt georganiseerd door de spelersvakbond, radiostation RTL en de krant L’Equipe. Lacazette van Olympique Lyon ging zoals gezegd vorig seizoen met de prijs vandoor en daarvoor was Ibrahimovic twee jaar lang de beste. De Zweed maakte dit seizoen 42 doelpunten in 46 wedstrijden voor PSG.

Ploeggenoot Di María kwam tot 15 treffers en 18 assists in 42 optredens voor de kampioen van Frankrijk en Hatem Ben Arfa kon in dienst van Olympique Nice eveneens fraaie statistieken overleggen: 18 goals en 5 assists in 34 wedstrijden. Diarra maakte bij Olympique Marseille zijn debuut in de Ligue 1 en wordt alweer in verband gebracht met een transfer.

Op wie zou jij stemmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 april 2016 om 14:07

Of Ben Arfa die weer helemaal is opgebloeid en ook aan de lopende band scoort. Je kunt makkelijk opvallen tussen al die sterren en zeker als je zo veel scoort als Zlatan. Ben Arfa trekt de kar bij zijn club en heeft ook prachtige solo's en goals gemaakt. Al was Zlatan natuurlijk ook weer geweldig dit seizoen...

27 april 2016 om 16:18

Vind dat Koziello van Nice zich ook enorm bewezen heeft in de Ligue 1, hopelijk krijgt hij wel de herkenning die hij verdient! Overigens verdient Ben Arfa het enorm, echt genoten van zijn acties dit seizoen en nog een naam die onbekend is voor velen is Ousmane Dembele. Snap niet waarom Diarra gekozen is i.p.v. hem?

27 april 2016 om 17:41

Dembele maakt nu toch wel naam hoor. Vanaf de winterstop vaker in verband gebracht met een transfer. Volg het Franse voetbal niet heel veel, maar zie dan nog wel wat voorbij komen.

Ik heb niks meer over Lacazette gehoord. Heeft hij een slecht seizoen gedraait? Bovendien denk ik dat hij wel goed is haha, want op FIFA 16 speelt hij echt geweldig! Maar laat dat terzijde haha!

27 april 2016 om 13:34

fifa is iets heel anders dan de echte voetbalwereld

27 april 2016 om 13:40

Ik heb ook een poppetje van mezelf gemaakt in Fifa en ik ben zelfs beter dan Messi.
Ik zal vast een goede voetballer zijn!

27 april 2016 om 14:11

Laat dat terzijde zegt 'ie toch? Zeikerds.

27 april 2016 om 14:08

@fcb2016

Zoals heel Lyon was ook Laca niet in vorm in het begin van het seizoen. Maar na de jaarwisseling is Laca toch meer in vorm en op schot. Staat nu op 18 Ligue 1 goals.

27 april 2016 om 14:32

Speelde goed doordat hij samen met Fekir speelde. Die raakte geblesseerd en voila

27 april 2016 om 20:18

Weer iemand die kennis maakt met het voetbalwereld via fifa...kansloos echt.

Ik denk dat ik voor Ben Arfa zou stemmen, die heeft echt een goed seizoen gehad en Nice ook echt naar meerdere overwinningen geholpen.

27 april 2016 om 14:05

En Zlatan niet..?

PSG heeft een heel goed collectief, maar ze zijn beduidend minder zonder Zlatan. Hij heeft zo'n beetje 2 keer zoveel als Ben Arfa gescoord.

27 april 2016 om 14:08

Ben Arfa is ook geen spits maar meer een aanvallende middenvelder met vrije rol.

27 april 2016 om 15:52

Wat Ben Arfa doet is spectaculairder. zo'n middelmatig team als Nice een paar niveau's hoger tillen.

27 april 2016 om 15:08

Als je weet wat Ben Arfa vandaan komt dan snap ik het heel goed. Bij PSG zoveel scoren is niet zo bijzonder, uiteraard wel uitstekende prestatie van zlatan, maar als flop bij newcastle zonder motivatie naar een 'klein' ploegje in frankrijk helemaal opgeleeft en zoveel scoort. Ik zou ook op hem stemmen

Hatem, dont hate'm :-) wat een geweldig seizoen heeft hij gehad, hoopt dat hij de prijs krijgt. Geweldige speler.

Ik hoop op Ben Arfa die heeft Nice echt geweldig laten draaien! Bovendien is de prestatie van Lass ook niet mis in zon slechte periode van zn team goed presteren

4 terechte kandidaten, deze nominatie is voor hen al een beloning. Zlatan zal er met de winst vandoor gaan, kijkend naar zijn enorme doelpuntenproductie.

Ik snap niet dat Ruffier niet is genomineerd voor keeper van het jaar. Hij draait toch een veel beter seizoen dan Lopes en Trapp. Ik vind wel dat Enyeama en Mandanda een beter seizoen spelen. Een van die twee verdient de prijs.

28 april 2016 om 21:32

Je weet dat Ruffier helaas niet heel geliefd is onder de Fransen...

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren