Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franse pers claimt op handen zijnde transfer Milik

Laatste update:

Arek Milik speelde vorig seizoen op huurbasis bij Ajax en werd vervolgens permanent overgenomen van Bayer Leverkusen, maar misschien vertrekt hij voor het einde van de transferperiode uit Amsterdam. Het Franse Canal+ linkt de Poolse spits nadrukkelijk aan Olympique Marseille en claimt dat de Franse topclub Milik snel overneemt van Ajax, naast nog twee andere aankopen.

/

Verslaggever Dominique Armand van de Franse zender claimt vrijdagavond dat Milik samen met Jason Denayer van Manchester City en Younès Belhanda van Dynamo Kiev naar Marseille zal vertrekken. Les Phocéens zijn dan in een klap klaar met de transferperiode en kunnen versterkt verder werken aan het reeds begonnen seizoen. De komende dagen moet blijken of er een kern van waarheid in het verhaal zit.

In Frankrijk wordt het bericht in elk geval al gretig opgepikt. Le 10 Sport neemt het over en noemt Ajax-spits Milik al le nouveau buteur, de nieuwe doelpuntenmaker, van Olympique. Hij zou Michy Batshuayi moeten vervangen, de Belgische spits die 9 doelpunten maakte in 26 competitieduels sinds hij overkwam van Standard Luik. Milik draaide een redelijk jaar in dienst van Ajax, met 23 doelpunten in 34 wedstrijden in alle competities.

Milik heeft nog een vierjarig contract in Amsterdam en als Ajax hem al kwijt wil, zal de club vast en zeker de hoofdprijs voor hem willen vragen. Milik is de belangrijkste aanvaller voor trainer Frank de Boer, die geen belangrijke mensen meer wil verliezen. Op de plek van Milik heeft De Boer nog de beschikking over Yaya Sanogo, die nu geblesseerd is aan zijn lies: voor het overige lopen er geen pure spitsen meer rond in de A-selectie. Kolbeinn Sigthórsson ging in de zomer naar het Franse Nantes.

Denk jij dat Ajax bereid is Arek Milik te verkopen aan Olympique Marseille?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Categorie wandelgangen? Zou dit bizar vinden. Lekker bij Ajax blijven, is perfect voor hem.

22 augustus 2015 om 00:06

Zou het wel kunnen begrijpen... Als je bij ajax een jaartje minder presteert kan je zomaar in de JL terecht komen(van Rhijn). Bij Marseille is die val toch wat minder hard. Overigens zal het geld ook gewoon beter zijn.

22 augustus 2015 om 00:14

Als je voorbij wordt gestreefd door een betere speler zal je bedoelen. En je kan als reservespeler beter in de JL spelen dan in de belofte competitie.

22 augustus 2015 om 00:17

Als je jaartje minder presteert? Van Rhijn was alleen goed toen van der Wiel er nog was! Daarnaast was er 0 concurrentie. Ligeon was er, zit alleen op de bank bij Willem II nu! Tete is terecht er voorbij gegaan! Ot: Milik zal echt niet vertrekken! Ajax kan geen adequate vervanger halen, heeft net een 4-jarig contract getekend.. Nee, die blijft sowieso!

22 augustus 2015 om 00:21

Een betere speler nog wel... Jij hebt het wel erg snel gezien dan. De afgelopen 2 rechtsbacks uit de Ajax opleiding werden ook al zo overhyped bij het doorbreken, en allemaal hadden ze een dip. Ricardo heeft wat, een halfjaar matig gespeeld? Die jongen is wel gewoon 24, is laat doorgebroken maar heeft toch wel goede wedstrijden voor Ajax gespeeld en zelfs beslissende doelpunten gemaakt. Ik blijf erbij dat FdB op deze manier de carrière van Ricardo aan het slopen is. Of je laat hem weten dat je gaat doorselecteren en dat hij een nieuwe mooi club mag gaan zoeken, of je laat hem nog rustig een jaar staan en verkoopt hem dan voor een vriendenprijsje. Nu zit hij een heel seizoen op de bank of in de JL, dan kan je die stap naar een europese topcompetitie vergeten.

22 augustus 2015 om 00:28

Gekkedh, kan me prima vinden in je Nickname! Van Rhijn is er terecht uit! Stuntelt al twee jaar, en is voorbijgestreefd door een jongen die wel weet wat verdedigen, tackelen, slidings en geen ruimte weggeven is. Hoop echt dat je een grap maakte!

22 augustus 2015 om 00:38

Een betere speler nog wel? Waar zeg ik dat? Tete is van nature, net als Rhijn een centrale verdediger! Ajax is achterin niet op zn sterkst, onervaren, en dan is het voor dit Ajax zeker beter om met een verdedigend sterkere Tete te spelen ja! En over dat JL gebeuren. vRhijn liet zich tegen Helmond weer van zijn slechtste kant zien. Ongemotiveerd, verloor simpele duels en kritiek van Onana accepteerde hij niet! Op het moment van uitvallen stond De Boer zelfs te lachen, en voor de liplezers onder ons, ik niet, maar dat heb ik gehoord en nagekeken: Ricardo maakt het me niet moeilijk zo!

22 augustus 2015 om 02:57

v rhijn is zeer terecht uit de basis verdwenen, alleen de eerste 3 maanden speelde hij aardig, daarna is hij enorm lui geworden en verdedigend is hij gewoon lang niet goed genoeg

aan de bal ziet het er leuk uit, maar ook dat is niet effectief en verdedigend vind ik hem een stereotype alibi-verdediger, alleen maar een beetje wijzen en lopen ipv daadwerkelijk te verdedigen

afgelopen jaar waren de backs ook met afstand het zorgenkindje van ajax, een jaar of 10 geleden liep er bv op links ene maxwell rond die verdedigend ook niet een echte killer was, maar in aanvallend opzicht was hij enorm belangrijk en speelde hij echt als een extra middenvelder waardoor ajax lekker aanvallend kon spelen en in aanvallend opzicht ook echt een vuist kon maken vergeleken met gasten als boilesen, v rhijn, vd wiel etc

verder is van rhijn als enige verantwoordelijk voor zn eigen falen, dus je hele lulverhaal dat fdb zn carriere kapot maakt slaat nergens op, als hij de beste rb in de selectie is stelt fdb hem direct op...

ook heeft ajax gewoon een reserve back nodig, dus om hem nu voor een vriendenprijsje te verkopen zou slecht beleid zijn

ook moet elke profsporter door hebben dat er altijd doorgeselcteerd wordt en dat als je niet de beste optie bent je buiten deboot kan vallen

of moet er volgens jou bij stoplichten ook instructiebordjes geplaats worden dat je bij groen mag rijden en bij rood moet stoppen?

22 augustus 2015 om 08:17

Ben jij de broer van van Rhijn ofzo? De boer kan niet overal rekening mee houden. Dat gemiep. Zodra Rhijntje weer beter speelt mag hij weer denken aan Europese top. Eerder niet.

22 augustus 2015 om 00:09

Ajax gaat m niet laten gaan, bovendien hebben we het geld niet echt nodig. Daarnaast heeft Milik zijn zinnen gezet op de komende jaren succesvol zijn voor Ajax. Die wil zich zo goed mogelijk ontwikkelen en snapt dat hij dat het beste bij Ajax kan doen.

22 augustus 2015 om 04:33

Met Sanogo als alternatief hoeft milik ook niet te vrezen lijkt me

22 augustus 2015 om 08:48

@ AS Dortmund

Precies, hij is wat dat betreft zeker van zijn plekkie, wellicht dat de Boer afhankelijk van de tegenstander Fischer in de spits zet. In het algemeen zal Milik gewoon het meeste spelen.

22 augustus 2015 om 00:12

Soms gebeurt dat kijk maar naar Demichelis. Milik is essentieel, Ajax moet hem alleen laten gaan als er een monsterbedrag op tafel wordt gezet.

22 augustus 2015 om 06:40

@leo

Ben je sirrieus? Want denk je werkelijk dat OLM zo bedrag op tafel gaat leggen, hahaha dan praat je over pakweg zeker 30 miljoen en dan heeft OLM niet eens haha dus wat je zegt is onzin afgaand op dit bericht, het is geen Man City/PSG die interesse heeft...

22 augustus 2015 om 07:28

Als je geen geld hebt moet je niet bieden he.....

Dus als ze dat geld niet hebben moet Ajax hem maar voor minder laten gaan.... Bedoel je dat soms.

Hij heeft gewoon gelijk. 4 jarig contract, eerste spits, geld niet nodig, nog maar een week om een vervanger te halen..... Is opgeteld een monsterbedrag.

22 augustus 2015 om 08:49

@ Rickkidinho

Snap jij nu echt niet dat een monster bedrag puur als afschrikking is bedoeld ? Wij willen hem niet kwijt en het geld hebben we ook niet nodig, want daar word toch niets mee gedaan.

22 augustus 2015 om 00:26

Dit kan toch niet waar zijn?! Mocht dit waar zijn en Milik gaat daadwerkelijk weg, dan ben ik echt helemaal klaar met Overmars. No way dat wij er op dit moment een fatsoenlijke spits voor terug kunnen krijgen. Alhoewel, Kazim schijnt niet echt meer goed te zitten bij Feyenoord..

22 augustus 2015 om 01:59

Je spreekt jezelf tegen.. kazim is geen redelijke spits voor ajax

22 augustus 2015 om 00:35

Sensatiekrantjes, ik lees hier ook niet de naam van De Guzman, terwijl dat concreter is.

22 augustus 2015 om 07:46

En jij weet dat de Guzman concreter is omdat?
Lijkt me overigens niet iets waar Ajax aan mee zou werken mocht het waar zijn. Ajax heft geen enkel alternatief rondlopen en qua aankopen zijn ze zeker in de aanval niet heel gelukkig de afgelopen jaren.

22 augustus 2015 om 11:08

We kunnen altijd Zivko nog terughalen. Willem II maar even compenseren dan. Beter dan Sanogo.

In all seriousness, dit zie ik gewoon niet gebeuren. Sanogo is wat mij betreft een kasplantje, dus we hebben maar een spits. Die we net aangetrokken hebben. En een contract voor 4 jaar hebben gegeven. Die gaat helemaal nergens heen.

22 augustus 2015 om 14:48

Omdat De Guzman naar Marseille afreist om te onderhandelen.

22 augustus 2015 om 01:04

Ik vind hem eerlijk gezegd niet zo heel sterk, maar in deze fase een vervanger vinden, wordt natuurlijk wel erg lastig. Denk niet dat Ajax hem zal verkopen. Vraag me ook af hoe betrouwbaar dit is.

22 augustus 2015 om 02:18

zou wel wat zijn voor ajax om hem te verkopen, en dan een deense a junior in de spits te zetten...

alles voor dat extra geld op de bank.

Ik denk niet dat ik dit miet geloven, maar als dit daadwerkelijk zo is moet Ajax gewoon een keer hard zijn en duidelijk maken dat Ajax deze speler niet laat gaan, en al helemaal niet nu in eind Augustus

22 augustus 2015 om 00:07

Jij weet ook dat als er een monsterbedrag op tafel komt Ajax hem gewoon laat vertrekken.

22 augustus 2015 om 00:11

Hebben we het geld nodig dan? Milik moet zelf ook willen hè. Die jongen zit bij Ajax omdat hij in zichzelf wil investeren. Met een club waarbij hij zich inmiddels vertrouwd voelt en een trainer die hem beter kan maken.

22 augustus 2015 om 00:49

Maar ik denk niet dat Marseille een dergelijk monsterbedrag op tafel legt. Voor dat monsterbedrag (25 miljoen?) kan Marseille denk ook een aantal andere spitsen halen die wellicht al meer bewezen hebben als Milik. Ajax heeft Milik voor een schijntje kunnen overnemen deze zomer maar zouden dom zijn, gezien zijn potentie en langdurig contract, hem nu al te laten vertrekken. Een bod van 25miljoen of meer kan je zakelijk gezien bijna niet weigeren als je een speler slechts een paar maanden terug voor 2,5? miljoen hebt gekocht. Sportief gezien kan Ajax hem niet laten gaan. Daarbij denk ik ook niet dat Milik staat te springen om te vertrekken...hij wilde afgelopen zomer heel graag een contract tekenen bij Ajax en kan zich hier nog genoeg ontwikkelen.

Voor het geld is het niet nodig en Ajax krijgt zo laat in de transferperiode niet zo gemakkelijk meer een prima spits in de gelederen. Het lijkt mij voor Ajax niet snel een win-win situatie dus, want met Sanogo word je ook geen kampioen. Ik denk dus niet dat deze transfer ook werkelijkheid worden gaat

22 augustus 2015 om 00:05

Milik is erg belangrijk voor Ajax, zeker met zijn potentie. Lijkt me dus niet dat Ajax hem ruilt of überhaupt verkoopt.

Hahahahahahaha, wat een grap zeg! Met Milik heeft Ajax een hele goede spits in huis, en daarnaast hebben ze hem pas net officieel in huis. No way dat die uit Amsterdam vertrekt. Misschien over een jaar of twee, als hij topscorer van de Eredivisie geworden is, hij persoonlijk toe is aan een stap omhoog en Ajax een mooie winst kan boeken. Maar nu toch nog niet.

Dit lijkt me toch pure onzin? Waarom zou Ajax Milik op dit moment verkopen? Genoeg doelpunten, genoeg contractjaren, genoeg potentie, etc.

22 augustus 2015 om 00:14

Genoeg geld op de bank, dus hoeveel ze ook bieden. We kunnen het weigeren

22 augustus 2015 om 00:26

Milik is totaal geen aanspeelpunt, maar wel een afmaker.. afgelopen donderdag ging echt bijna alles fout, op twee belangrijke momenten na.., zijn kaats met Klaassen en de penalty zelf.., verders waardeloze wedstrijd va Milik..

Doen?, bij mooi bedrag strik erom en een goed aanspeelpunt kopen..

22 augustus 2015 om 01:11

Exact, Milik is een goede spits maar niet in het systeem van Ajax. Verder lijkt me dit een broodje aap verhaal.

22 augustus 2015 om 04:19

Ik vind Milik een goede spits maar dat is het hem nou juist.

Milik voor een mooi bedrag verkopen is het beste wat Ajax nu kan overkomen. Dan is er ruimte om gwn een echte topper kan aantrekken. En dan bedoel idd categorie 15 miljoen. Veel geld maar broodnodig om te talenten die we hebben tot wasdom te brengen. Gwn een levensgevaarlijke zuid amerikaan met n winnaarsmentaliteit is wat we nodig hebben. Type suarez en dan kunnen we zelfs met Cerny in de basis beginnen en met sinki op t middenveld.

Zou wel dom zijn van Ajax om hem te verkopen... Gaan ze zeker weer ergens een mislukte spits voor huren.. Of de Boer gebruikt weer een middenvelder in de aanval zoals bij De Jong, Schone, Fisscher, Andersen, en nu ook bij Sinkgraven.. Zal der vast wel een paar middenvelders vergeten..

22 augustus 2015 om 01:00

Ik zou het niet erg vinden om De Jong terug in de spits te hebben bij Ajax. Beter dan dat is het in jaren niet meer geweest.

22 augustus 2015 om 07:51

Uuh je weet dat Milik nog deze periode definitief aangetrokken is? Dus vanwaar deze aanname?

Alleen maar gunstig voor Ajax, zwaar overschatte speler die maar weinig klaar kan spelen.

Ajax moet nu sterk in de schoenen staan en elk bod onder de pak en beet 20 miljoen weigeren, gewoon laten zien dat er op dit moment geen spelers meer weg mogen. Milik weg levert een heel groot probleem op, want vindt maar weer eens een speler die er meteen staat, de kwaliteiten heeft van Milik en relatief goedkoop is...

Nee denk niet dat Milik Ajax wil verlaten voor het zinkend schip genaamd Marseille.
Marseille zal het heel moeilijk krijgen dit seizoen.
Al hun ster spelers zijn weg en hun coach ook.

Als het echt gebeurd en ze kunnen geen nieuwe halen dan moet El Ghazi in de spits of Klaassen. Maar ik zie het niet gebeuren eerlijk gezegd.

Voor meer dan 25 miljoen mogen ze hem hebben. Dan haalt Ajax gewoon Zivkovic weer terug, en gaan ze er niet eens op achteruit.

Zou m verkopen voor veel geld. En zou dan proberen Marcus Berg van Panathinaikos te halen. Bij PSV niet echt gelukt, maar paste daar ook niet hoe ze toen speelden. Bij Ajax zou ie veel meer in t spel passen.

Wat een grap, het domste wat Ajax kan doen is nu Milik verkopen, de slechtst bezette positie in het elftal. Daarnaast ligt Milik nog voor 4 seizoenen vast, dus Ajax kan vragen wat het wil. Natuurlijk is met geld alles te koop, maar dan zou Marseille met minstens 25 miljoen moeten komen, een bedrag dat geen enkele weldenkende bestuurder van een club zou betalen voor Milik.

Hahaha totale onzin dit. Met nog een 4-jarig contract plus de eerste spits bij Ajax. Dan moet Marseille de echt de hoofdprijs gaan betalen van min. 25 miljoen. Nee dit gaat niet gebeuren. Milik blijft

Batshuayi naar Ajax en Milik naar daar zou geweldig zijn.

Batshuayi is een beest. Vind het echt gek dat ze hem al beu zijn of willen vervangen.

22 augustus 2015 om 03:00

Kijk, deze reactie zocht ik. Ook precies het eerste wat mij te binnen schoot toen ik dit bericht las. Natuurlijk moeten we eerst nog maar zien of de interesse concreet is, maar ik denk dat een type spits als Batshuayi goed zou renderen in de Eredivisie. Heeft hier toch minder sterke defensieve tegenstanders dan in Frankrijk en kan optimaal gebruik maken van zijn kracht.

22 augustus 2015 om 09:09

We zijn opzoek naar een spits die kan concurreren met batshuayi, hij gaat absoluut niet weg. Ben niet zo'n fan van milik en kost waarschijnlijk veel geld...

Dit doet Ajax niet, ze kunnen nu beter alle kwaliteit die ze hebben binnenboord houden. Milik zie ik ook niet zo snel naar Marseille gaan, die zijn nu verre van top.

Hij lijkt mij een typische spits die zou opbloeien bij een vertrek uit de Eredivisie. Je hebt van die spelers die gewoon niet bij de Eredivisie passen en hij is daar denk ik 1 van. Bij zijn nationaal elftal lijkt hij bijvoorbeeld ook beter te presteren.

Gewoon keihard nee zeggen, zou voor de zoveelste keer zijn dat een van de belangrijkere spelers weg gaat vlak voor het einde van de transferdeadline. En de kans dat je een goede vervanger kan halen is ook zeer klein.

Milik naar Marseille, voor 10 miljoen én Batshuayi. Dat zou ik nog geeneens zo gek vinden.

Nee zonder dollen, dit gerucht is natuurlijk totaal niet serieus te nemen. In Frankrijk weten ze het fijne niet van de situatie bij Ajax (milik enige serieuze nummer 9) dus dat is makkelijk roepen daar, maar is natuurlijk grote onzin. Ajax gaat geeneens onderhandelen lijkt me.

Cashen zou ik zeggen! Milik is best een aardige spits, maar mist de echte snelheid en voetballend vermogen. En dan een belletje naar Liverpool plegen om Super Mario te huren ;-) Denk niet dat Ajax dat doet, maar zou wel een stunt van jewelste zijn. Met zijn snelheid en kracht en wat meer zelfbeheersing zou het voor Ajax een goede optie zijn.

22 augustus 2015 om 02:06

Frank de Boer goede coach maar niet goed met moeilijke spelers met sterallures. Gaat niet werken met Balotelli.

22 augustus 2015 om 08:57

@ Ajax-72

Balotelli ??? Wat moeten daarmee ??? Er schort al het een en ander aan de topsport mentaliteit van onze jonkies en dan wil jij er zo´n ongeleid projectiel als Balotelli er tussen zetten ? Daarnaast is die gast altijd meer met randzaken bezig dan met zijn voetbal carrière, volgens mij komt hij zijn nest nog niet uit voordat "hongerloontje" bij Ajax.

Wat lees ik de laatste tijd meer over het direct verkopen van aankopen? Eerst met mauri en nu met milik, transfer a-la iturbe? Denayer is toch recentelijk naar city gegaan?

22 augustus 2015 om 02:59

denayer was van city, is vorig seizoen gehuurd door celtic en is nu weer terug bij city. niet echt een recente aankoop.

22 augustus 2015 om 08:12

Denayer zou gehuurd worden.

Tsja voor het geld hoeft Ajax hem niet te kopen, plus het is het einde van de transferperiode dus dan zijn spelers altijd wat duurder ivm met marktdruk dus ik neem aan dat Marseille met een minder bod dan 13/14 miljoen zich de moeite kan besparen.

Beter verkoopt Ajax Milik niet. Een redelijke spits is alles wat Ajax nog heeft. Beter behouden ze hem, een van de betere spitsen díe de Eredivisisie nog heeft. Na De Jongv en Kazim dan.

Het wordt tijd dat Belhanda weer terugkeert naar West-Europa.

Haha, echt niet! Gaat Ajax nooit doen tenzij ze 30 miljoen of iets in die trand bieden en we een contract met een opvolger hebben, maar nee, gewoon houden!

Tuurlijk dit is waar zeker? Ze hebben al geen spitsen, gaan ze er ook nog 1 wegdoen zeker? Geloof hier helemaal niks van. Sanogo wordt je ook niet vrolijk van. Ach ja ene kant, als ajax genoeg krijgt verkopen ze het hele team. Gaan ze gewoon lekker met 16 jarigen spelen.

Zou wel getuigen van een tenenkrommend beleid om je eerste spits te verkopen nadat je het alternatief net verkocht hebt (sightorsson) en de toekomst verhuurd (zivkovic).
Vooralsnog beschouwen we dit bericht maar als "in de wandelgangen

Amme nooit niet heh, hang er anders maar een onrealistisch prijskaartje aan van 100 miljoen ter afschrikking. Dat er belangstelling voor hem is zou best eens kunnen, want toen Ajax nog in de bedenkt periode zat om hem over te nemen waren er ook al clubs die belangstelling voor hem hadden.

Gelukkig hadden wij nog die eerste optie, want de clubs die toen belangstelling hadden wilde ook meer voor hem betalen, en zijn doelpunten voor Polen zullen ook niet onopgemerkt zijn gebleven. Goed, ik mag toch hopen dat Ajax hier niet aan mee werkt mochten de Fransen concreet worden, al zou zoiets wel weer typisch des Ajax zijn.

Ben geen fan van Milik, maar als tweede spits is het wel een redelijke optie. Belhanda zou ik wel een goede aankoop, Denayer ook wel maar dan als speler voor de bank.

Je kunt toch niet twee keer van club veranderen binnen een transferwindow ? (als werkgever, verhuren mag wel). En Milik is deze transferwindow over geschreven. Raar bericht dan. Snap niet dat iedereen hierop in gaat.

15 miljoen zou ik hem wel verkopen. 12 miljoen is al aardig wat. Milik is een leuke speler, maar voor dat bedrag kun je met gemak een goede vervanger zoeken lijkt mij.

8 miljoen is die waard meer niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren