Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franse media voeden geruchten over ‘geheim wapen’ Karim Benzema

Laatste update:

Franse media hebben opnieuw de geruchten gevoed over een terugkeer van Karim Benzema bij de nationale ploeg van Frankrijk. De spits van Real Madrid vertrok in aanloop naar het WK zonder een minuut te hebben gespeeld vanwege een bovenbeenblessure. De aanvaller stond zijn plaats af aan een andere speler, maar bondscoach Didier Deschamps besloot geen vervanger op te roepen. Zijn terugkeer op het veld bij Real Madrid zorgt er echter voor dat de naam van Benzema steeds luider klinkt. Deschamps lijkt er niets van te willen weten.

Het afhaken van Benzema kwam eind november als donderslag bij heldere hemel voor de Franse ploeg. De winnaar van de Ballon d'Or ondervond teveel hinder van een bovenbeenblessure en besloot zonder speelminuten huiswaarts te keren. Inmiddels gaat het de goede kant op met Benzema, die donderdag zijn rentree heeft gemaakt in het shirt van de Koninklijke. Het elftal van Carlo Ancelotti speelde een oefenwedstrijd tegen Leganés om wedstrijdritme op te doen richting het competitieduel met Real Valladolid van 30 december.

Het duel werd afgewerkt achter gesloten deuren, maar van een formeel vriendschappelijk potje was zeker geen sprake. Naast Benzema deden ook David Alaba, Toni Kroos en Lucas Vázquez mee. De aanwezigheid van Benzema bevestigt dat hij op de goede weg is na zijn spierscheuring op 19 november. De centrumspits heeft van de club toestemming gekregen om af te reizen naar Qatar om bij de WK-finale aanwezig te zijn en onderdeel uit te maken van het groepsproces. Benzema behoort officieel nog altijd tot de lijst met 26 spelers en krijgt om die reden ook een medaille bij een eventuele wereldtitel.

Franse media zien het zelfs gebeuren dat Benzema zich als volwaardig lid meldt en speciaal voor de finale wordt ingevlogen als geheim wapen. Vragen daarover werden door Deschamps echter naar het rijk der fabelen verwezen. "Pfff... Ik geef er liever geen antwoord op", zei de bondscoach op de persconferentie. "Kom op zeg, de volgende vraag." Benzema zou zelf hebben aangegeven zich fit genoeg te voelen om een rol van betekenis te kunnen spelen tijdens de finale, maar gezien de woorden en houding van Deschamps lijkt dat niet voor de hand te liggen.

Moet Didier Deschamps Karim Benzema bij de selectie halen voor de WK-finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet ie niet. Kan eigenlijk alleen maar fout gaan, valt weinig echt mee te winnen voor Deschamps en dat is het enige dat telt voor hem. Ja, als Benz de winnende erin schiet. De kans dat ie het niet doet is veel groter, zeker nu hij er een periode uit heeft gelegen.

15 december 2022 om 13:49

Het is wel een ballon d'or winnaar, een van de beste spitsen ooit. Het is bijna onverantwoordelijk om het niet te gebruiken als het kan.

15 december 2022 om 13:52



Kan Frankrijk wel aan voetballen toekomen met giroud niet. Nou is het afhangen van Mbappã© die de absolute wereldster is die moet 80 meter sprinten van eigen zestien tot andere zestien dat hij dat kan belopen is bewonderingswaardig.

15 december 2022 om 16:22

Hij rent helemaal niet van 16 tot 16, dat hebben we gisteren allemaal gezien.

15 december 2022 om 21:50

@Ajax , 2 grootste kansen begonnen met een sprint van eigen helft

15 december 2022 om 14:00

Laten we allemaal duimen voor Leo Messi zijn eerste WK beker 🏆

15 december 2022 om 14:03

Laten we allemaal duimen dat Messi en co jankend naar huis gaan!

15 december 2022 om 14:20

Laten we allemaal duimen dat we een mooie wedstrijd te zien krijgen en we hier in NL een stuk minder zuur zijn.

15 december 2022 om 15:14

Nederlanders zijn echt het meest trieste volk op aarde. Eerst het eigen nationale team compleet afkraken. Dan als we eerste worden, nog steeds zeiken en zeuren, alleen maar negatief zijn. Dan aardig easy tegen USA door, en alsnog zeiken en is het allemaal niet goed. Dan er uit tegen Argentinie. Geen kans gecreerd. dan alsnog met +11 terugkomen tot 2-2, als je dan doordrukt heb je Argentinie gewoon, dan inzakken, gokken op penalties, die kan je verliezen, en dan opeens zijn Argentinie en Messi de boemannen, want het WK is omgekocht. Wat ben ik blij als ik dit enorm, negatieve land kan verlaten zeg, bah bah.

15 december 2022 om 15:24

Fifa heeft de penalties geschoten voor nl. Haha

15 december 2022 om 15:46

Je slaat de plank volledig mis. Messi zn gedrag na de wedstrijd was ronduit arrogant en misplaatst.

15 december 2022 om 15:50

Heeft niets met Nederlanders te maken joh. hier in Belgie moeten de meesten ook niets van Argentinie weten na hun vertoning tegen Oranje.

15 december 2022 om 16:23

Ik denk dat niemand van die trieste Nederlanders er rouwig om zou zijn als jij Nederland verlaat.

15 december 2022 om 19:12

Hahaha Ssblue Zanetti: Dat is wel echt typisch Nederlands en komt zo van de bingo kaart af. Iemand geeft kritiek op de Nederlanders en dan is het direct "nou als het je niet bevalt, dan ga je toch maar lekker weg, lekker puh".

15 december 2022 om 19:27

Misschien eerst even de comment van R.vatros lezen, @regulator.

16 december 2022 om 09:33

De moraal politie heeft zo'n goed ontwikkelde morele compas dat ze het stadium van lezen / luisteren wat de ander zegt al lang voorbij zijn. Zij hebben de waarheid in pacht. Lekker laten gaan, valt geen gesprek mee te voeren.

Hem gewoon voor het idee maar op de bank zetten zou eigenlijk al legendarisch zijn.

15 december 2022 om 14:55

Als dat gebeurd verwijder ik mijn Voetbalzone account dezelfde avond nog😅

Leuk toch, mocht Frankrijk winnen ontvangt Benzema gewoon een Medaille.

Giroud heeft het uitstekend gedaan hoor, maar denk toch dat het voetballend zelfs nog beter zou zijn met Karim Benzema.

15 december 2022 om 14:00

Benzema krijgt sowieso een medaille. Met het nationale elftal is het feit dat je bent opgeroepen al genoeg. Anders dan de CL dus.

15 december 2022 om 14:10

Je moet toch minuten maken? Anders krijg je het niet dacht ik

15 december 2022 om 14:35

Volgens mij is dat dit jaar anders. Er is al een vergoeding wanneer je erbij zit, ook zonder speelminuten te maken. Het gaat om het aantal dagen dat het land op het WK actief is.

Het team is zonder hem zover gekomen, Giroud heeft hem meer dan goed vervanger. Zijn rentree zou zwaar verstorend werken. Ik hoop dus dat hij komt. Ik kijk niet graag naar het afwachtende spel van de Fransen

Zou wel mooi zijn als ze wereldkampioen worden met Benzema erbij, maar verwacht het niet.

Gun het hem ook een stuk meer dan die kleine grofgebekte druktemaker.

15 december 2022 om 14:21



Dus als ik het goed begrijp: Je gunt het iemand die bij meerdere controverses betrokken is geweest in zijn carriã¨re, waaronder een strafrechtelijke veroordeling inzake afpersing en chantage meer dan een speler die eigenlijk voor het eerst emotioneel uit zijn slof is geschoten na een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn carriã¨re en waarin spelers van de tegenpartij ook nog eens verschrikkelijk liepen uit te dagen, alleen maar omdat deze tegenstander het Nederlands elftal was? Nederlandse hypocrisie blijft me verbazen.

15 december 2022 om 15:30

Dat begrijp je goed inderdaad.
Persoonlijk heb ik niet zo veel met Messi, je kan het al zien aan die onsympathieke kop van hem.
Benzema komt veel beleefder over daarom gun ik het hem ook meer.

Welke controverses waren dat allemaal dan? Dat is mij even ontgaan.

15 december 2022 om 16:22



k Zou zeggen zwengel Google even aan, typ Benzema sex tape blackmail Mathieu Valbuena in en je krijgt genoeg resultaten :-)
Het is ook niet voor niks geweest dat hij jarenlang niet bij het Franse team heeft gezeten.

15 december 2022 om 20:59

Snap die hetse tegen Messi en de Argentijnen niet zo. Ome Louis heeft het van te voren ook wel een beetje gevoed, net als Noppert die zei dat ie wel een pingel kon tegen houden van hem. Allemaal uitspraken die die gasten triggeren om goed te presteren. Dat werkte gewoon als doping. Dat Messi hands maakt kan gebeuren, vervolgens moet een scheids dan heel trekken en dat doet ie niet, dus ja..... Zeg het maar.

Dat die gasten met het mes tussen de tanden spelen, dat wisten we. Tagliafico vonden we geweldig bij Ajax, zeker hoe hij speelde, nu heb je ze tegen je en zijn ze onsportief. Het zit gewoon in het Argentijnse voetbal, kijk maar naar 98, maar toen wonnen we die pot.
Messi wil winnen en alles moet wijken, niets mis mee.

En vergeet ook niet dat die Oranje spelers.ook erg irritant waren, maar dat vergeten de meeste.

15 december 2022 om 23:58

Ik snap niet zo goed dat types als jij types als ons proberen te bekeren tot Messi. Wij kunnen heus inkomen dat een type als Messi of een type als Parades of who ever in staat is tot de ergste dingen om te winnen, en alle rompslomp eromheen die van Gaal heeft uitgespookt is ook zeker te begrijpen dat dit als olie op de motor van de Argentijnen heeft gewerkt.

Maar dit is puur ratio, mag ons gevoel niet de overhand hebben in deze? Laat dat gevoel gewoon bestaan. Of moeten we het Messi gunnen omdat achter alles een volzin aan uitleg is die het kan verklaren? Dan nog mogen we het hem toch misgunnen?

Neemt niet weg dat ik altijd al geen liefhebber ben geweest van Messi, dit voorval verandert daar weinig meer aan. Het is jammer dat de Nederlandse media en de Nederlandse fans altijd zo verliefd zijn op Messi.

Hoe spijtig ook hij zal niet meedoen is Fransen blij maken met een dooie mus. Benzema is wel 40 keer beter dan Giroud die alleen maar verdedigend van belang is en ja hij scoorde tegen engeland en ja hij is onderschat, maar geen topper

15 december 2022 om 13:53

Maar hij doet wel wat een spits moet doen, doelpunten maken. Prima spitsje hoor, hadden wij die maar in de punt bij Oranje.

40 x is ook ietwat overdreven, 36 x komt meer in de buurt.

15 december 2022 om 13:54



Het blijft wel een lelijke spits die alleen sterk is en voetballend heel matig. zijn wel erg afhankelijk van mbappe en maakt dat dan waar dan heb je ook benzema

15 december 2022 om 13:58

Waar heb jij het over haha? Voetballend matig? Giroud is misschien niet de meest scorende spits ooit maar overal waar hij speelt maakt hij het team beter. Jij schetst hem alsof het een of andere hansworst is. Vorig WK vergeten? Kampioenschap Milan vergeten?

15 december 2022 om 14:03

Giroud voetballend matig 😂😂😂😂😂. Kijk die aanname eens terug bij de 2-0 tegen polen. Echt fabelachtig.

15 december 2022 om 14:05

Ja sterk en goede kopper maar geen bijzondere spits niet groter maken dan hij is

15 december 2022 om 14:07

Compenseert veel op kracht blaugrana zal in geen 100 jaar scoren tegen Argentinië.

15 december 2022 om 14:32

J dat deed je grote vriend ook niet,aqua

15 december 2022 om 16:01

Grapjas, wat heeft zo'n type spits dan nog meer nodig haha. Je zegt het zelf al, sterk, goede kopper/afmaker. Vrij atletisch nog zelfs, kan ook spectaculaire goals maken.

Ibrahimovic is ook maar een matige spits dan... Was ook erg sterk, Van Nistelrooy, Drogba ook maar matig want ze waren alleen sterk en goede koppers. Haaland is dan ook maar een nietsnut, kan niet voetballen en dribbelen, elke wedstrijd maar een paar balcontacten.

15 december 2022 om 14:02

Dan doe je Giroud toch wel een beetje tekort. Frankrijk met Benzema werkte voor geen meter vorig jaar op het EK en met Giroud in de spits worden ze misschien wel twee keer wereldkampioen.

15 december 2022 om 15:20

Haha wat een disrespect jegens Giroud. Draait gewoon een heel sterk WK. Benzema mist nu ritme en chemie met de spelers. Ik zie geen enkele trainer hem nu inbrengen in de finale ipv Giroud.

15 december 2022 om 15:44

Nuttige speler voor Frankrijk, een werkertje die sterk in de lucht is en fysiek sterk is, meer ook niet.

15 december 2022 om 15:46

Genoeg spelers die van grote waarde zijn geweest op basis van die kwaliteiten. Maar je snapt toch wel dat Benzema niet zal spelen?

Als Benzema niet geblesseerd raakte had ik je volkomen gelijk gegeven. Maar het team is nu al ingespeeld op Giroud. Benzema mist ritme.

Al kom Cantona, Djorkaeff, Viera, Pires, Platini terug. Met deze coach speelt Frankrijk zeer behoudend en afwachtend. Zeker niet leuk om te kijken. Gezien de spelersmateriaal ze hebben. Heb paar keer geprobeerd, maar ik trok het niet meer. Mede doordat volg ik al jaren Les Bleus niet sinds Deschamps hoofdtrainer is geworden.

15 december 2022 om 17:24

En toch wordt hij misschien wel 2x op een rij wereldkampioen. Daar teken ik voor hoor. Topcoach

Leuk dat je een medaille krijg,maar je hebt netzoveel inbreng als 4 jaar geleden....Frankrijk kan gewoon 2x wereldkampioen worden zonder jou,het enige wat hem credits kan geven is om de winnende te maken..

Het zou wel tof zijn als Karim B. na al die jaren afwezigheid even de WK finale beslist.

Benzema is altijd een beest. Dus als die fit is moet ie gewoon spelen. Wat zich achter de schermen heeft afgespeeld weten we helaas niet maar die Deschamps lijkt wel een taaie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren